תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 21:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הצעה להסרת האורנגאוטן הדמיוני מעל גבה של הפועל (המפריעים)
הודעהפורסם: 23 ינואר 2015, 19:17 
חשוב לי להתחיל את האשכול הזה באמירה "סליחה, לא הייתי צריך לעשות מנוי השנה"

אמירותיו של רמון שפורסמו בכל אתר אפשרי גרמו לי להבין שלפעמים צריך לפשט את הדברים, האשמות החוזרות ונשנות לעבר הקהל הם חוצות כל גבול, משום שבדרך שבה הוא מטרגת את האולטראס כאלו שמכשילים אותו הוא משמן גם את אלה שחושבים שהפועל תחת ניהולו הם כישלון חרוץ, כמובן שבפן הכלכלי יותר מן הפן המקצועי, אך כמובן שיש לזה הקשר ישיר.

אני חושב שהגיע הזמן לבדוק את זה במבחן התוצאה, רמון נוטה לזלזל בכסף הקטן שאנו מביאים עבור המועדון, גם בכסף של חברי העמותה, והיום הוא גם הצהיר שה-200,000 שקל עבור מחלקות הנוער של המועדון הם סכום עלוב, הבעיה היא לא בסכום אלא בהתבטאות שלו כלפי הסכום.

אני בספק אם הנוער מתוקצב כמו שצריך מצד המועדון וזה במאמר מוסגר, אז גם אם אני נגד כל תקצוב מצד הרשויות המקומיות, עדיין הייתי בורר מילים לפני שהייתי משתלח בהם (אם בכלל).

אני לא נמנה כאחד מארגון האולטראס, את השנים שלי בשער 5 העברתי עד בערך עד שנת 2002/3 בערך (יותר מעשור), רבים מחברי ליציע יושבים שם, השנה גם אלה שישבו איתי ב-7 עברו לשם (הטענה המרכזית לכך היתה דרך אגב העידוד והאפתיות שעוטפת את השער), בכל אופן, אני החלטתי להשאר, וגם לעשות מנוי למרות חוסר רצון משווע מהפן הניהולי בקבוצה, למרות הקולות שיצאו בקיץ וטענו שזאת תהיה הטעות הכי גדולה.

על כך אני מצר

נדמה שהכסף שלנו אכן אינו מהווה פקטור בטיסה המטוארית שלנו ב-90 מעלות כלפי מעלה ו-180 כלפי מטה, בשביל זה צריך תורמים, הלוואות, פריסות, התחייבויות, ערבויות וכל מה שזה לא יהיה שניתן יהיה בו את כלכלת האין כסף.

שנה הבאה אני מתכוון להגיע רק למשחקי חוץ, בל אפריע לקבוצה להפוך לתפוח אדמה לוהט לכל אדם אשר יחפוץ ביקרה ובמיוחד בל אפריע למתווכים.

השנה כל שנותר הוא לעודד בטירוף בתקווה שהקבוצה תשרוד ותשאר בליגה, את הדיעה שלי לגבי "באיזה פלייאוף הייתי רוצה לראות אותנו מתברגים" אשמור לעצמי (נשמע הגיוני סך הכל כאוהד הפועל, מטעם הרבה סיבות שמוכרות לנו, הלא כך ?!), לפי קברניט הספינה נדמה שלא.

ושנה הבאה הכל מן ג'ה.

הרוכש העתידי יוכל להתרשם מהקהל של הפועל שיחליט ולרכוש מנוי או כרטיס, והבוררות עם טביב תקבל את השקט הכ"כ דרוש לה בכדי להגיע לידי סיכום.

כמו שנאמר בניגוד לזמן שטביב קיבל, 100 ימי חסד, קבלו עונה שלמה.

אפשר וצריך לארגן את המחאה הזאת שמית, ז"א, כמה החליטו לא לעשות מנוי, ולדאוג לכך שנהיה כמה שיותר אוהדים במשחקי חוץ.

כמובן שצריך לאחל בהצלחה לכל המנהלים הדגולים שלנו שהצילנו מידיו של...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הצעה להסרת האורנגאוטן הדמיוני מעל גבה של הפועל (המפריעים)
הודעהפורסם: 23 ינואר 2015, 22:02 
סמל אישי של המשתמש
דבר ראשון, והכי חשוב, העיקר שהצלנו את הפועל.
דבר שני, הטעות הכי גדולה שלי הייתה להתנות קניית מנוי בהורדה קיצונית של מחיר המנויים כי ככה מצאתי את עצמי מחויב למילה שלי ונתקעתי עם מנוי החל ממשחק הבית השלישי. בשנה הבאה אני לא מתכוון לחזור על הטעות, מנוי לא יהיה כל עוד רמון שם בצורה כלשהי.
דבר שלישי, אני מקווה שבמהרה בימינו גם אולטראס הפועל ייצאו בקריאה שאם לא רוצים אותם ביציע הם לא יהיו בעונה הבאה ביציע, ויחד עם עמותת האדומים יקראו לחרם מנויים כללי בעונה הבאה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הצעה להסרת האורנגאוטן הדמיוני מעל גבה של הפועל (המפריעים)
הודעהפורסם: 24 ינואר 2015, 15:53 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
דבר ראשון, והכי חשוב, העיקר שהצלנו את הפועל.
דבר שני, הטעות הכי גדולה שלי הייתה להתנות קניית מנוי בהורדה קיצונית של מחיר המנויים כי ככה מצאתי את עצמי מחויב למילה שלי ונתקעתי עם מנוי החל ממשחק הבית השלישי. בשנה הבאה אני לא מתכוון לחזור על הטעות, מנוי לא יהיה כל עוד רמון שם בצורה כלשהי.
דבר שלישי, אני מקווה שבמהרה בימינו גם אולטראס הפועל ייצאו בקריאה שאם לא רוצים אותם ביציע הם לא יהיו בעונה הבאה ביציע, ויחד עם עמותת האדומים יקראו לחרם מנויים כללי בעונה הבאה.

אתה לא חושב שזה יגרום להוצאתם מההנהלה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: