תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 16:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 187  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 23 ינואר 2015, 17:59 
ItaiH6 כתב:
גיא האדום כתב:
עמוד מוזר ומצחיק https://www.facebook.com/hamahanehatzioni למרות שאני לא מבין איך לא מורידים אותו.

לא הבנתי איפה המצחיק ואיפה הסאטירה.
בסך הכל עמוד נגד מפלגת העבודה נטול הומור, נטול פואנטה שעיקר פעילותו הוא לשתף פוסטים של הליכוד ושל הארגון הפאשיסטי עם דיפלומה אם תרצו.
בנוסף הטעית הציבור, בעצם זה שלקחו את שם המפלגה להיות שם העמוד ובעצם זה שהם גורמים לציפיות שהדף הזה ימשיך במסורת המפוארת של פי אלף יותר השלם את החסר (עוצמה לישראל, צוות יש עתיד, אלי אוחנה, משה פרימו ועוד), היא עילה מספיקה לתלות את מפעיל הדף בככר עיר המחוז של ישוב מגוריו מהביצים.

יש שם קטעים מצחיקים אבל יש שם אלמנט ברור של הטעיית הציבור ולכן מוזר שהוא לא יורד.
והעמוד גם מוזר. יש שם פוסטים יותר ישנים שנראים תומכים במפלגת העבודה. הם עשו לייק למפלגת העבודה וראיתי לייקים להם לאתרים שקשורים לעבודה. מוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2015, 18:37 
הם.. הם לא יודעים איך ממים עובדים.
:ASS:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2015, 19:11 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
ככל שהבנתי את ההסכם...חבר חמישי של ח"דש יכול להיות רק ברוטציה...
בהחלט אם יהיו 15 חברים למפלגה הערבית הוא יכניס ח"כ חמישי של חד"ש

לפעמים שווה לבדוק במילון פירוש של מילים לפני שכותבים אותן בפורום פומבי.
למען הסר ספק, במקרה הנ"ל מדובר על המילה "רק".

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2015, 20:53 
גיא האדום כתב:
ItaiH6 כתב:
גיא האדום כתב:
עמוד מוזר ומצחיק https://www.facebook.com/hamahanehatzioni למרות שאני לא מבין איך לא מורידים אותו.

לא הבנתי איפה המצחיק ואיפה הסאטירה.
בסך הכל עמוד נגד מפלגת העבודה נטול הומור, נטול פואנטה שעיקר פעילותו הוא לשתף פוסטים של הליכוד ושל הארגון הפאשיסטי עם דיפלומה אם תרצו.
בנוסף הטעית הציבור, בעצם זה שלקחו את שם המפלגה להיות שם העמוד ובעצם זה שהם גורמים לציפיות שהדף הזה ימשיך במסורת המפוארת של פי אלף יותר השלם את החסר (עוצמה לישראל, צוות יש עתיד, אלי אוחנה, משה פרימו ועוד), היא עילה מספיקה לתלות את מפעיל הדף בככר עיר המחוז של ישוב מגוריו מהביצים.

יש שם קטעים מצחיקים אבל יש שם אלמנט ברור של הטעיית הציבור ולכן מוזר שהוא לא יורד.
והעמוד גם מוזר. יש שם פוסטים יותר ישנים שנראים תומכים במפלגת העבודה. הם עשו לייק למפלגת העבודה וראיתי לייקים להם לאתרים שקשורים לעבודה. מוזר.

גם אני לא ממש הבנתי את זה
זה נראה כאילו הם התהפכו באמצע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2015, 22:55 
סמל אישי של המשתמש
עקב האיחוד של הערביות, אני באמת שוקל לא להצביע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2015, 23:00 
אדום שרוף100 כתב:

אם אתה מעדיף ממשלה איקס על ממשלה וואי, אז אתה צריך להצביע.
כל הטהרנות הזו שאין אף מפלגה שהיא בול אני, ממש מיותרת, בעיקר כשאתה אחד מתוך איזה 5 מיליון קולות. תן את הקול לגוש שאתה רוצה, ושלום על ישראל. זה לא באמת כזה חשוב אם תצביע מרצ או לערביות או לעבודה. אני אצביע לאחת מהשלוש האלה, אין לי מושג למי, נראה לי שאני אחליט רק בקלפי, כי זה כל כך לא מהותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2015, 02:52 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אדום שרוף100 כתב:

אם אתה מעדיף ממשלה איקס על ממשלה וואי, אז אתה צריך להצביע.
כל הטהרנות הזו שאין אף מפלגה שהיא בול אני, ממש מיותרת, בעיקר כשאתה אחד מתוך איזה 5 מיליון קולות. תן את הקול לגוש שאתה רוצה, ושלום על ישראל. זה לא באמת כזה חשוב אם תצביע מרצ או לערביות או לעבודה. אני אצביע לאחת מהשלוש האלה, אין לי מושג למי, נראה לי שאני אחליט רק בקלפי, כי זה כל כך לא מהותי.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2015, 03:25 
אדום שרוף100 כתב:

די כבר עם השטויות האלה, אין לנו שום זכות להתלונן ש"איבדנו" את המדינה בלי שעשינו את המינימום בשביל לשמור עליה.
וכן, להצביע לאופציה ה"פחות גרועה" זה חלק מלעשות את המינימום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2015, 09:38 
האם מישהו מוכן להסביר מדוע גוש מרכז-שמאל שנשען על כל המפלגות הערביות ויגיע ל61 מנדטים נקרא רק גוש חוסם ולעומת זאת גוש ימין עם בנט וליברמן שיגיע ל 61 יקרא קואליציה צרה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2015, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
כשכל חברי הגוש משתתפים בממשלה זו קואליציה צרה. כשיש בגוש מפלגות שלא משתתפות בממשלה הן לא נחשבות לחלק מהקואליציה, אלא רק לחלק מגוש שחוסם את האופוזיציה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2015, 10:17 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 נוסטלגיה כתב:
האם מישהו מוכן להסביר מדוע גוש מרכז-שמאל שנשען על כל המפלגות הערביות ויגיע ל61 מנדטים נקרא רק גוש חוסם ולעומת זאת גוש ימין עם בנט וליברמן שיגיע ל 61 יקרא קואליציה צרה ?

גוש חוסם הוא גוש החוסם את הצד השני מלהרכיב ממשלה ולכן כשמדברים על גוש חוסם מדברים על 60 מנדטים ולא על 61.
חוץ מזה שעד כה לפחות לא ראו עצמן המפלגות הערביות כקנדידטים לשבת בממשלה ציונית או לתמוך בהקמתה של ממשלה ציונית (וטוב שכך) ולכן במקרה כזה לשמאל אין אפילו ממשלה צרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2015, 10:55 
ועדיין, מדוע לא תעדיף מפלגה ערבית כלשהי לשבת בקואליציה "ולחסום" באמת (מבחינתה לפחות) את ביבי וחבר מרעיו מלשלוט במדינה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2015, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
romario כתב:
kobster כתב:
רשמית - המפלגות הערביות ירוצו ביחד.
מקווה שתהיה לזה השלכה באחוזי ההצבעה במגזר, יהיה משעשע לראות אותם מכניסים 13 או 14 ח"כים ואת ליברמן לא עובר את אחוז החסימה...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4618276,00.html

ממש משעשע.
חברי כנסת בזויים כמו חנין זועבי ואחמד טיבי שמקיימים הידברות עם האוייב,
מסיתים המונים להפגנות וללינצ'ים בשוטרים ובאזרחים יהודים חפים מפשע.
מחררי ריב,במקום להוריד את מפלס האלימות הם רק מגבירים אותה בתור מנהיגי המהפכה של ערביי ישראל כאן בארץ בחסות דאעש.
אך אם דיבורים כאלה מהצד שלנו "משעשע","מעניין","עוד ידיעה חדשותית", אז אולי מגיע לנו את כל הדברים האלה.

אתה מדבר יודע שאתה מדבר על ה"בית היהודי", כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2015, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 נוסטלגיה כתב:
ועדיין, מדוע לא תעדיף מפלגה ערבית כלשהי לשבת בקואליציה "ולחסום" באמת (מבחינתה לפחות) את ביבי וחבר מרעיו מלשלוט במדינה?

למה הן לא רוצות לשבת בממשלה אני יכול רק לנחש. צריך לשאול אותן.
אני יודע למה אני לא מעוניין שהן ישבו בממשלה גם לצערי במחיר שביבי וחבריו ימשיכו לשלוט במדינה.
ליתר דיוק לא איכפת לי שישבו בממשלה ויעסקו בנושאי פנים אבל לא יהיו חלק מהחלטות חוץ ובעיקר ביטחון, ומאחר ואנחנו מדינה דמוקרטית ולא יכולים למדר שרים בממשלה הכרחי שתקום ממשלה בלעדיהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 24 ינואר 2015, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
אחמד טיבי נשאל אתמול בנושא וענה לטעמי תשובה הוגנת: ״חברות בממשלה היא השתתפות באחריות קולקקטיבית לכן לא נהיה שם. לא נוכל לשאת באחריות קולקטיבית להפצצת עזה או לבנייה בהתנחלויות. בלוק חוסם זה משהו אחר.״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 ינואר 2015, 14:36 
לא רואה את כחלון ואפילו את הדמגוג שותפים לבלוק חוסם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 24 ינואר 2015, 14:54 
אוגוסטוס היל כתב:
לא רואה את כחלון ואפילו את הדמגוג שותפים לבלוק חוסם

עם הדמגוג כבר היינו בסרט הזה, כחלון זה פשוט בדיחה. הוא יקח את מי שתיתן לו את הסוכרייה שהוא רוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2015, 15:24 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
אחמד טיבי נשאל אתמול בנושא וענה לטעמי תשובה הוגנת: ״חברות בממשלה היא השתתפות באחריות קולקקטיבית לכן לא נהיה שם. לא נוכל לשאת באחריות קולקטיבית להפצצת עזה או לבנייה בהתנחלויות. בלוק חוסם זה משהו אחר.״

בהחלט תשובה הוגנת של טיבי. אבל יש לה גם עוד פנים. ממשלת ישראל אסור לה לשתף באחריות במידה ויהיה הסכם של שלום את אלה שלא יכולים לקחת אחריות קולקטיבית כאשר צריך להפציץ את עזה או לרדוף אחרי מחבלים שפוגעים בהתנחלויות.

אין לי טענה לטיבי בנושא זה. יש לי טענה גדולה למפלגת העבודה בעבר בנושא זה ואני מקווה שהמפלגה הציונית תנהג אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 ינואר 2015, 15:25 
יש כאלה שלא מוכנים לקחת אחריות קולקטיבית על פעולות מלחמה ויש כאלה שלא יכולים לקחת אחריות קולקטיבית על פעולות (לא דיבורים) שמקדמים שלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2015, 15:52 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אדום שרוף100 כתב:

די כבר עם השטויות האלה, אין לנו שום זכות להתלונן ש"איבדנו" את המדינה בלי שעשינו את המינימום בשביל לשמור עליה.
וכן, להצביע לאופציה ה"פחות גרועה" זה חלק מלעשות את המינימום.

ככה הם אוהבים אותכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2015, 16:04 
לא, האמת שככה הם אוהבים אותך, תעזוב את ישראל ותשאיר להם את ישראל הדתית והפאשיסטית. (לא שאני לא חושב לעשות את בעצמי יום אחד, כן? :) )
אני אגב עדיין לא במצב של ה"פחות גרוע", אני מצביע למפלגה שאני שלם עם האנשים שנמצאים בה, עם המצע שלה ועם הרעיון שלה. אם יהיה לה כח אני מאמין שיהיה פה טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2015, 16:13 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי וכל אדם ראוי יעזוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2015, 18:25 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:

אמן סלה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2015, 19:43 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
ככל שהבנתי את ההסכם בין המפלגות הבזויות , חבר חמישי של ח"דש יכול להיות רק ברוטציה עם עוד 3 חברים כנסת של שאר המפלגות הבזויות. לא יודע את סדר הרוטציה ואיני בטוח שהיא תתמש.
בהחלט אם יהיו 15 חברים למפלגה הערבית הוא יכניס ח"כ חמישי של חד"ש עם 3 חברי כנסת של המפלגות הבזויות האחרות וגם חבר כנסת דרוזי שאיני יודע למי הוא משתייך.

הח״כ החמישי של חד״ש נמצא במקום ה-13. במידה ויש 13 מנדטים, הוא עושה רוטציה לאחר שנתיים עם מקום 14, ששייך לבל״ד.
אם מגיעים ל-14 מנדטים ומעלה, הרוטציה לא מתבצעת.

13 מנדטים זה מאוד ריאלי. יותר מזה, במצב כזה חשוב גם להביא את המנדט ה-14 כדי להבטיח עוד שנתיים (בתיאוריה) של כהונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2015, 20:06 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:

אדום אופטימי כתב:
ככל שהבנתי את ההסכם בין המפלגות הבזויות , חבר חמישי של ח"דש יכול להיות רק ברוטציה עם עוד 3 חברים כנסת של שאר המפלגות הבזויות. לא יודע את סדר הרוטציה ואיני בטוח שהיא תתמש.
בהחלט אם יהיו 15 חברים למפלגה הערבית הוא יכניס ח"כ חמישי של חד"ש עם 3 חברי כנסת של המפלגות הבזויות האחרות וגם חבר כנסת דרוזי שאיני יודע למי הוא משתייך.

הח״כ החמישי של חד״ש נמצא במקום ה-13. במידה ויש 13 מנדטים, הוא עושה רוטציה לאחר שנתיים עם מקום 14, ששייך לבל״ד.
אם מגיעים ל-14 מנדטים ומעלה, הרוטציה לא מתבצעת.

13 מנדטים זה מאוד ריאלי. יותר מזה, במצב כזה חשוב גם להביא את המנדט ה-14 כדי להבטיח עוד שנתיים (בתיאוריה) של כהונה.

כמו שכתבתי בהתחלה הצבעה לרשימה הערבית מכניסה עוד חבר כנסת של בל"ד ושל המפלגה האיסלאמית ואתה אומר שזה יכול לאפשר 4 שנות כהונה לחבר חמישי של חד"ש וללא רוטציה.
סבבה.
לך לא איכפת שעל כל חבר כנסת של חדש יכנס גם חבר כנסת שתומך בחמאס ומשמש כנציגה בכנסת ישראל. סבבה.
אני רואה אחרת את הדברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2015, 20:56 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
KingAlpaca כתב:

אמן סלה.

רותם סלע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 ינואר 2015, 21:00 
סמל אישי של המשתמש
הנסיונות של אופטימי ודומיו נועדו למטרה אחת, והיא ערעור הבטחון של היהודים מצביעי חד"ש.

בפועל זה שטויות. הכח היחסי של כל מפלגה נשמר, ואסור לשכוח שזהו איחוד שנכפה עליהן.

על תפחדו להצביע לרשימה משותפת. זו התשובה הכי טובה לגזענים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 ינואר 2015, 21:13 
ערעור הבטחון של מצביעיה היהודים של חד"ש בטל בששים לעומת כמות הקולות שהם הולכים לקבל. הם יקבלו הרבה יותר קולות של ערבים מבדרך כלל כנראה, גם אם חלק מהיהודים לא יצביעו להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 ינואר 2015, 21:18 
סמל אישי של המשתמש
זה נכון, וברור של מפלגות הערביות זה משתלם, אבל לא קשור לנושא.
החשש שלי לפחות, הוא שהמהלך הזה יעמיק את הקרע שקיים ממילא.
גם אם זה זניח היום, כמה אלפים כאמור, זה עדיין התחלה.

ויחד עם זאת, חסרה לי מאוד הפנייה מצד ראשי הרשימה, ובראשם איימן עודה, לציבור היהודי לא לחשוש להצביע לרשימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2015, 21:31 
אני בהחלט מעורער ולא רואה את עצמי כרגע מצביע לרשימה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 187  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: