תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 17:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 24 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אין יותר "שאול" מזה
הודעהפורסם: 23 ינואר 2015, 10:12 
סמל אישי של המשתמש
חיימקה:
"כאוהד הפועל במשך 60 שנה אני מבקש מכם, הרפו מהקבוצה, לכו הקימו לכם קבוצת "הפועל" חדשה בליגה נמוכה. קראו לה הפועל אינטרנציונל ת"א, ושם תוכלו לשיר את שירי הזוועה שלכם, להניף את שלטי השטן, לומר שאתם מייצגים רק את הפועל. לקרוע דגלי ישראל, ולנהל קבוצה שתדשדש בליגות הנמוכות, כי אין לכם יכולת אמיתית לגייס כסף אפילו לליגה לאומית, ותאפשרו לנו לחזור להפועל הישנה והטובה. אז יהיו מי שירצו לרכוש את הקבוצה ולהשקיע בה מיליונים רבים, מבלי שיהיו בני ערובה שלכם, בלי שתארגנו הפגנות מתחת לבתיהם ומבלי שתפעילו טרור על בעלים, הנהלות אוהדים ומאמנים".

נכון , כשאני אומר קבוצת אוהדים אומרים לי תמתין שהם יראו שבכדורסל אפשר גם לקחת תארים ..... אז אני ממתין

אולי הטקסט הזה קצת יזרז תהליכים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אין יותר "שאול" מזה
הודעהפורסם: 23 ינואר 2015, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
מעניין מה היה קורה אם טביב היה שולח את האוהדים להקים קבוצה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2015, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
מה קרה כבר שהוא החליט לכתוב דבר כזה בעיתוי כזה? הקבוצה מתפרקת אז מחפשים אשמים?

כאוהד הפועל שמנוי כבר שנים ואינני משתייך לאף ארגון אוהדים אני מבקש ממכם רמון חג'ג' ושאר החברים, הרפו מהקבוצה, לכו הקימו לכם קבוצת "הפועל" חדשה בליגה נמוכה. קראו לה הפועל קומבינה ת"א, ושם תוכלו למנות את ברקוביץ למנג'ר, להחתים שחקנים מביכים בעסקאות מביכות עוד יותר שנודפות ריח חריף של סירחון, לתת לסמרטוט דומב את המושכות. להרוס כל חלקה טובה, ולנהל קבוצה שתדשדש בליגות הנמוכות, כי אין לכם יכולת אמיתית לגייס כסף אפילו לליגה לאומית בלי הקהל שמזרים כל עונה מיליוני שקלים ממנויים וכרטיסים, ותאפשרו לנו לחזור להפועל הישנה והטובה. אז יהיו מי שירצו לרכוש את הקבוצה בסכום שהיא שווה ולהשקיע בה מיליונים רבים, מבלי שיהיו בני ערובה שלכם, בלי ספינים, הדלפות, אמירות מביכות והתנהלות שלא תבייש מאפיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2015, 10:59 
חבל שחסמו לי את הפייסבוק, יש לי הוכחה חותכת (עוד לפני שהתפרסם בכלי התקשורת) שהעסקה פוצצה הרבה לפני הדרבי והמיליון הובטח גם הרבה לפניו.

ברגע ששמע הבנאדם איזה בלאגן הולך בהפועל הוא ברח כל עוד נפשו בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2015, 11:03 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
חבל שחסמו לי את הפייסבוק, יש לי הוכחה חותכת (עוד לפני שהתפרסם בכלי התקשורת) שהעסקה פוצצה הרבה לפני הדרבי והמיליון הובטח גם הרבה לפניו.

אתה מוזמן מאוד ורצוי מאוד לעשות זאת בפייסבוק אחר של חבר. ורצוי שיראו את זה עיתונאים. אם זאת הוכחה טובה. חשוב מאוד לנגח את הבולשיט שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 ינואר 2015, 11:04 
סמל אישי של המשתמש
זה מזכיר לי שלפני כמה שנים, שחקן בnba איבד את העשתונות ועלה ליצע, אז אוהד אחד חכם נעמד לו מול הפרצוף כדי לחטוף ממנו ואח"כ להרוויח מליונים בתביעה.

רמון עושה הכל כדי שהקהל יתחיל נגדו מחאה ואז הוא יוכל להגיד 'אתם רואים, אי אפשר לנהל את הקבוצה הזאת, הקהל עושה לכל בעלים את המוות...'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2015, 11:09 
dino כתב:
פואד כתב:

אתה מוזמן מאוד ורצוי מאוד לעשות זאת בפייסבוק אחר של חבר. ורצוי שיראו את זה עיתונאים. אם זאת הוכחה טובה. חשוב מאוד לנגח את הבולשיט שלו.

יש שם שיחה עם מישהו שהיה מעורב בניסיון למכור את הקבוצה ושם הוא אמר לי שהקונה יורד מזה בגלל כל הבלאגן בקבוצה והדרישות שרצו ממנו ומצגת השווא שהציגו לו את מפעלות חינוך כחלק מהעסקה. באותה נשימה אמר שהוא מתחייב לתרום מיליון.

חוץ מזה גם גם בתקשורת זה פורסם לפני הדרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2015, 11:16 
סמל אישי של המשתמש
בתקשורת אף אחד לא יעשה מאמץ לבדוק את זה. אולי הסיכוי היחידי זה דרך one שיכול להיות להם אינטרס נגד רמון בתקופה הקרובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אין יותר "שאול" מזה
הודעהפורסם: 23 ינואר 2015, 11:34 
סמל אישי של המשתמש
בן של זונה אפס.
והקטע הכי מצחיק שאת ברקוביץ הוא החליף בפאקינג סוכן שחקנים! סוכן שחקנים יחליט מי יגיע ומי ילך מהפועל. מי שלא מבין את המשמעות ההרסנית של דבר כזה הוא הזוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2015, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
מה קרה כבר שהוא החליט לכתוב דבר כזה בעיתוי כזה? הקבוצה מתפרקת אז מחפשים אשמים?

כאוהד הפועל שמנוי כבר שנים ואינני משתייך לאף ארגון אוהדים אני מבקש ממכם רמון חג'ג' ושאר החברים, הרפו מהקבוצה, לכו הקימו לכם קבוצת "הפועל" חדשה בליגה נמוכה. קראו לה הפועל קומבינה ת"א, ושם תוכלו למנות את ברקוביץ למנג'ר, להחתים שחקנים מביכים בעסקאות מביכות עוד יותר שנודפות ריח חריף של סירחון, לתת לסמרטוט דומב את המושכות. להרוס כל חלקה טובה, ולנהל קבוצה שתדשדש בליגות הנמוכות, כי אין לכם יכולת אמיתית לגייס כסף אפילו לליגה לאומית בלי הקהל שמזרים כל עונה מיליוני שקלים ממנויים וכרטיסים, ותאפשרו לנו לחזור להפועל הישנה והטובה. אז יהיו מי שירצו לרכוש את הקבוצה בסכום שהיא שווה ולהשקיע בה מיליונים רבים, מבלי שיהיו בני ערובה שלכם, בלי ספינים, הדלפות, אמירות מביכות והתנהלות שלא תבייש מאפיה.

עכשיו כל מה שנשאר זה לפרסם את הטקסט הזה כתגובה של האוהדים לדברי רמון
אבל איפה צנצילובין כשצריך לעשות עבודה עיתונאית אמיתית בכוונה להציל את הקבוצה
שמישהו ישלח לאופירע למרות שאני בטוח שהתשובה שתינתן ביום ראשון בתוכנית של אייל ברקוביץ תהיה שריפה גדולה גדולה ואני מקווה שתוך כדי גם תהיה שם הוכחה קטנה לאותו איזכור של הגנן והמשכורת שלו שברור לי שברקו דיבר אמת ווהגנן עבד חינם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2015, 12:31 
צריך לשנות את הכותרת ל״חיים רמון הביתה״
נראה לי שהאיש פתח מלחמה, הגיע הזמן שלו לשלם את המחיר של ריסוק המועדון שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2015, 12:58 
אני מציע מחאה לא אלימה אבל מרהיבה ביופיה שתמשוך את התקשורת.
להראות את האמת שאנחנו לא קהל של בריונים, אנחנו לא קהל אלים וגזעני, ואנחנו לא קהל של אנטישמים כמו שהבעלים שלנו, התקשורת והמדינה בכלל מנסה להציג אותנו.
והכי חשוב שלמרות שאנחנו לא כאלה - אנחנו רוצים שרמון יעזוב את הקבוצה וימכור אותה כמו שהבטיח ביום שלקח אותה מטביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2015, 13:56 
סמל אישי של המשתמש
לעשות מה שהוא רוצה, להניח לקבוצה.
להגיע למשחק בשבת ולא לעודד, לראות איך ההם עם השלט של השטן הם זכות הקיום של הקבוצה ובלי האוהדים לספורט ככולו אין זכות קיום.

שונא מכבי ובית"ר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2015, 14:09 
סמל אישי של המשתמש
מצלצל מוכר?

http://www.themarker.com/markets/1.2123115

מחיקת ערך: חיים רמון מוכר את פעילות לייפוייב לרון וייסברג
לאחר שמחקה למשקיעים כ-99% משוויה במהלך השנים האחרונות, פעילות חברת הביומד נמכרת ולתוכה תיכנס חברה "גלוב השקעות", העוסקת בפיתוח תשתיות בניגריה ■ רמון: "העסקה מציפה ערך כפול לבעלי המניות"
לאחר שמחקה למשקיעים כ-99% משוויה במהלך השנים האחרונות, פעילות חברת הביומד לייפוייב נמכרת לקבוצה בראשות איש הביו-טק רון וייסברג - כך דיווחה החברה לבורסה במהלך החג. השלד הבורסאי שיישאר לאחר המכירה ימזג לתוכו את חברת Globe Investment House S.A העוסקת בבנייה ובעבודות פיתוח ותשתיות בניגריה, ובעיקר בעיר לגוס.

לייפוייב, שבראשה עומד בכיר מפלגת "קדימה" לשעבר חיים רמון, עוסקת בפיתוח וייצור מכשור רפואי לטיפול בפצעים כרוניים. ב-2007 הגיע שווי החברה, שנשלטת על ידי שולמן ראובן, ליותר ממיליארד שקל, לאחר שתוך 4 חודשים מיום הנפקתה זינקה מניית החברה ב-900%.

ואולם, בתחילת 2012 נקלעה החברה למצב פיננסי בעייתי, לאחר שהמזומנים בקופה אזלו ומכיוון שבעלי השליטה לא היו מוכנים להזרים עוד כספים. מאז, הספיקה המניה לצנוח בחדות עד לשווי של 8.5 מיליון שקל בלבד. בעבר נעשו ניסיונות למזג לתוכה פעילות חברת האנרגיה טוהר השמש - אך העסקה לא יצאה אל הפועל.
חלק בלתי מבוטל מהוצאותיה של לייפוייב במהלך השנים הופנה להוצאות שכר, ובכלל זאת ליו"ר רמון ולמנכ"ל ד"ר מישל אפגרן. עם כניסתו לתפקיד בספטמבר 2009, תנאי ההעסקה של רמון קבעו לו שכר חודשי של 25 אלף שקל (לא כולל תוספת של 5,000 שקל לכל חודש בשנה הראשונה בשל "הזמן הרב הנדרש ללימוד והכרות מעמיקה של ענייני החברה".

בנוסף, הוענקו לו אופציות בשווי של 1.3 מיליון שקל, נכון לאותו מועד. בין 2009 ל-2012 עלות שכרו של רמון הסתכמה בכ-1.7 מיליון שקל, 1.1 מיליון שקל מכך שווי האופציות שנשארו "מחוץ לכסף" במהלך כהונתו. כך למשל, בסיכום שנת 2010, שהייתה שנת שיא עבור רמון, עלות שכרו הסתכמה בכמיליון שקל, מתוכם כ-400 אלף שימשו כרכיב השכר והנותר כמניות או אופציות.

מיזוג לתוך שלד בורסאי הארה"ב

בכוונתו של וייסברג למזג את פעילות מכשיר ה-B.S.T של לייפוייב לריפוי פצעים לתוך שלד ציבורי בארה"ב. תמורת מכירת הפעילות תקבל החברה 1.25 מיליון שקל לתשלום התחייבויותיה ותהיה זכאית למשך 10 שנים לתמלוגים מכל הכנסה עתידית שתהיה בחברה האמריקאית - למשל, אם פעילות הביו מד תימכר לצד ג' ("אקזיט").

גובה התמלוגים ללייפוייב יהיה 20% מכל הכנסה בשנתיים הראשונות ו-10% בשמונה השנים שלאחר מכן. התמורה העתידית שאמורה להתקבל מהחברה תועבר לנאמן אשר יחלק תמורה זו בין בעלי מניותיה של לייפוייב אשר החזיקו במניות החברה ביום שלפני השלמת העסקה. וייסברג הודיע כי הוא מתחייב להזרים לקופת החברה החדשה סכום מינימום של 1.5 מיליון דולר, במטרה להשלים את הליך אישור ה-F.D.A. וקבלת אישור שיפוי רפואי לטיפול בפצעים באמצעות מכשיר ה-B.S.T.

רמון מסר כי העסקה מציפה ערך כפול לבעלי המניות של החברה: "מיזוג חברת גלוב שלה היקף עסקים גדול יכניס נפח פעילות משמעותי לחברה, ואילו בעלי המניות של החברה ייהנו מתמורה עתידית הן מעליית שווי החברה בגין הכנסת פעילות גלוב לתוכה והן בגין ההכנסות הצפויות. פעילות החברה החדשה אשר תקדם את פעילות מכשיר ה-B.S.T לריפוי פצעים".

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2015, 14:28 
עם אלי טביב אגב, גם כן ממש לא נגמר הסיפור, מקוה שאתם מוכנים לזה.
כי בפברואר הוא ידחה את גזר הדין שוב, ושוב ושוב עד שאנחנו נשים לזה סוף.
מצדי שיתפוצצו מרוב שהם גזענים, הוא והדנה שלו, עדיין לא סיימנו איתם- וגם עם אבי ועמוס לוזון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2015, 15:13 
בלאדבראדר צדק,
קשה לי להוציא זאת מפי ,אבל זו האמת
במדד החלאות -חיים רמון גרוע מאלי טביב

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2015, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
זה היה ידוע מראש.
גם למי שהביא אותו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2015, 22:39 
סמל אישי של המשתמש
אפשר לקבל לינק לבלוג הזה, כדי שאוכל לקרוא מה חיימ'קה כתב. מדהים שאת אותו בלוג מצטטים צנצי ואופירה באתרים שלהם וזה נראה כאילו רמון כתב 2 בלוגים במקביל.... אפשר לקרוא את זה ישירות שלא באמצעות אתר ספורט?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2015, 22:59 
Charlie כתב:
אפשר לקבל לינק לבלוג הזה, כדי שאוכל לקרוא מה חיימ'קה כתב. מדהים שאת אותו בלוג מצטטים צנצי ואופירה באתרים שלהם וזה נראה כאילו רמון כתב 2 בלוגים במקביל.... אפשר לקרוא את זה ישירות שלא באמצעות אתר ספורט?!

באתר הרשמי של הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 ינואר 2015, 23:51 
מרפרוף קליל זה נראה כמו שעה קריאה פלוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2015, 01:05 
http://hapoelta-fc.co.il/%d7%94%d7%91%d ... %a2%d7%9c/

וזה מה שיש לראש הקבוצה למסור לציבור על המאמן המכהן (עדיין, נכון ל-24 שעות הקרובות). יעקב שחר, מאחוריך.

לפני כחודש החלו היחסים בין אייל והמאמן אסי דומב להתערער. אייל השמיע באוזניי ביקורת מקצועית ואישית חריפה מאוד על אסי דומב. אמרתי לו, שבצד המהותי אני מסכים איתו בהחלט, ואם הוא יחליט לפטר אותו, הוא יקבל גיבוי מלא. אייל, למרות הביקורת, החליט לתת עוד ועוד הזדמנויות לאסי. חשבתי שהוא טועה, אבל אמרתי: "אתה המנהל המקצועי ורק אתה תקבע אם אסי יישאר או לא". לאחר המשחק עם בית"ר ביום שני השבוע, צלצל אליי אייל ואמר שהוא רוצה לפטר את אסי. אמרתי לו: "זו זכותך המלאה ואני אגבה אותך. למחרת היום אטפל בעניין ואודיע למספר אנשים שאינני חושב שהם צריכים לקרוא על כך בעיתון". אכן, בבוקר התכוונתי להודיע על כך ליו"ר המועדון, יו"ר עמותת האוהדים, לעידו חג'ג', למני ויצמן, לבכור צבאן ולבועז תושב; והדגש הוא על המלה "להודיע". הוספתי ואמרתי, שבערב הוא יוכל לפעול על פי שיקול דעתו המקצועית בעניין. השבעתי אותו, שאם העניין ידלוף, אראה זאת בחומרה רבה. בבוקר, עוד לפני שהספקתי להתחיל לפעול, פורסמה הכוונה לפטר את אסי באתר הבית של אייל. טלפנתי לאייל ואמרתי לו שאני רואה בכך הפרת אמון חמורה. לאחר מספר דקות הוא הודיע לי שהוא מתפטר בשפה וולגרית וגסה, שיש בה להעיד על המשתמש בה יותר מכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2015, 03:23 
אבשה כתב:
http://hapoelta-fc.co.il/%d7%94%d7%91%d ... %a2%d7%9c/

וזה מה שיש לראש הקבוצה למסור לציבור על המאמן המכהן (עדיין, נכון ל-24 שעות הקרובות). יעקב שחר, מאחוריך.

לפני כחודש החלו היחסים בין אייל והמאמן אסי דומב להתערער. אייל השמיע באוזניי ביקורת מקצועית ואישית חריפה מאוד על אסי דומב. אמרתי לו, שבצד המהותי אני מסכים איתו בהחלט, ואם הוא יחליט לפטר אותו, הוא יקבל גיבוי מלא. אייל, למרות הביקורת, החליט לתת עוד ועוד הזדמנויות לאסי. חשבתי שהוא טועה, אבל אמרתי: "אתה המנהל המקצועי ורק אתה תקבע אם אסי יישאר או לא". לאחר המשחק עם בית"ר ביום שני השבוע, צלצל אליי אייל ואמר שהוא רוצה לפטר את אסי. אמרתי לו: "זו זכותך המלאה ואני אגבה אותך. למחרת היום אטפל בעניין ואודיע למספר אנשים שאינני חושב שהם צריכים לקרוא על כך בעיתון". אכן, בבוקר התכוונתי להודיע על כך ליו"ר המועדון, יו"ר עמותת האוהדים, לעידו חג'ג', למני ויצמן, לבכור צבאן ולבועז תושב; והדגש הוא על המלה "להודיע". הוספתי ואמרתי, שבערב הוא יוכל לפעול על פי שיקול דעתו המקצועית בעניין. השבעתי אותו, שאם העניין ידלוף, אראה זאת בחומרה רבה. בבוקר, עוד לפני שהספקתי להתחיל לפעול, פורסמה הכוונה לפטר את אסי באתר הבית של אייל. טלפנתי לאייל ואמרתי לו שאני רואה בכך הפרת אמון חמורה. לאחר מספר דקות הוא הודיע לי שהוא מתפטר בשפה וולגרית וגסה, שיש בה להעיד על המשתמש בה יותר מכל.

וזה המאמן שעולה מחר על הקווים.
וזה נכתב באתר הרשמי.

איזה שכונה. איזה שיאים. בחיים לא חשבתי שאפשר להיות כל כך רקובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2015, 11:20 
היה ברור כבר בתחילת הדרך שמדובר באדם שיגמור אותנו סופית.
כל טענה שלו בראיון הזה ניתנת לסתירה בקלי קלות.
אולי יש לו כוונות טובות, אבל רמון הוא מסוג האנשים שאם אני אחליט לפתוח מחוץ לביתי דוכן לימונדה ואתן לו לנהל, סביר להניח שתוך שנה אני אפסיד את הבית.
העובדה שבן אדם כזה היה שר בממשלה פשוט מחרידה ומבליטה את העובדה שאין בכלל פיקוח מי מנהל פה את המדינה

נ.ב.
נזכרתי בדיון באותו העניין שפתחתי לפני שנה, מצחיק שאנשים אז עוד ניסו להתווכח
viewtopic.php?f=4&t=104421

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2015, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
עזבו אסי ואייל זה קטנות
תחברו איתי ביחד
1. יותר כסף מההסכם החדש + פחות הוצאות על שיטור
2. חובות טביב - חובות לטביב = פחות ממיליון שקל נשאר לתת לו

זה כבר 30% בתקציב , אפשר לעשות רכש ינואר על חשבון שנה הבאה/שנים הבאות ולחרטת את הקדוש המעונה וסנטה קלאוס ביחד בדמות אחת

וששואלים אותו על הכדורסל יש את הבלה בלה של תקציבים וגודל זין וכאלה במקום לפרגן יחתיכת נבלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 24 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: