kobster כתב:
redrony כתב:
kobster כתב:
אני אמנם משוחד אבל אם מסתכלים על המועדונים שעל המדף בארץ להפועל יש את הפוטנציאל הכי גדול, ובן אדם עם זיקה לספורט יכול בניהול נכון להשקיע סכום לא גבוה בכל שנה בשביל להעמיד קבוצה שתתחרה כל שנה על כל התארים. בשנה סבירה הפועל יכולה לייצר הכנסות של 25 מיליון שקל, חוץ מחיפה והמחלה אף אחת לא מתקרבת לזה.
זרקתי שאלה מתסיסה ליהושע באשכול מקביל על היו״ר החדש. אפשר להעביר את הדיון הזה לשם. כל מה שכתבת עובדתית הוא נכון. למה שמישהו יקנה אותנו? מה הוא ירוויח מזה בהנחה שהוא לא אוהד הפועל כמובן (ואני לא ממש מכיר אוהדי הפועל בקליבר של להעמיד קבוצה לאליפות שאוצים לקנות את הקבוצה, זה לא אומר שאין, אני פשוט לא שמעתי עליהם)
אני די מסכים עם מה שיגאלוהים ענה לך, ודווקא לא הייתי פוסל ישראלי או ישראלי בעבר שיש לו זיקה לספורט ומבין את הפוטנציאל השיווקי שלו. יש לנו שם לא רע באירופה וחזרה לרמות האלו יכולה לפתוח הרבה דלתות לאותו רוכש. הפועל זה מותג, גם במצבה הנוכחי.
אל תתסיס את יהושע, זה עושה לו גזים והוא עלול להיות לא נעים לסביבה עוד יותר מבדרך כלל.
יפה, גם אני מסכים, רק שזה מצמצם את טווח הרוכשים שלנו לישראלים. זו בעיה כי צריך ישראלי עם כסף. אחד כזה שיוכל להעמיד קבוצה שמתמודדת על האליפות.
נסכים שבשביל להעמיד קבוצה כזו צריך תקציב שהוא סדר גודל של 50-60 מיליון שקל (זה בלי להקים בקבוצה מערך סקאוטינג, להשקיע במחלקת נוער, צוות אימון מורחב). יעני אדם שיביא בשנים הראשונות סביב 30 מיליון שקל כל עונה מהכיס שלו.
הניקוד באירופה עוד שנה כבר במעט לא רלוונטי וזה משאיר אותנו עם הפועל כמועדון עם מסורת וקהל. פה לדעתי, אני בירידה.
כל האירועים שסבבו את הקהל שלנו בשנים האחרונות בהחלט לא תורמים לתדמית שלנו עבור רוכש. גם אם דברים מנופחים ע״י התקשורת או השנואים שלנו, יש דברים שהם קבועים. קללות השואה אולי ירדו קצת (לא לגמרי), אבל כל ענייני ה״שמעון מזרחי תתאבד״, ושם ענייני הדגלים והדרבי האחרון, וענייני חולדאי מתקבעים בתודעה של ציבור חובבי הספורט בארץ. ענייני השואה והנאצים זו ירייה ברגל שהנזק שלה לטווח ארוך הוא עצום.
כולנו יודעים לזעוק נגד הגזענות של אוהדי בית״ר ואף אחד לא יודע להודות בכך ששמעון מזרחי תתאבד או כל צעקה אחרת בסגנון היא הסתה לכל דבר.
שורה תחתונה, כולם צריכים לעזור למועדון הזה לצאת לדרך טובה יותר, גם לאוהדים יש פה אחריות.