joshsoos כתב:
redrony כתב:
joshsoos כתב:
מדבר על הגול של קייסי כאילו הוא אוהד משער 7 לידי,ומצד שני מזכיר את אלימות האוהדים כגורם מרתיע רוכשים ומדקלם מסרי הבעלים.
סהכ נראה אדם בסדר, אבל כבדהו וחשדהו.
אתה לא חושב שהדברים שנקשרו בשנים האחרונות לאוהדי הפועל יכולים להרתיע בעלים?
עזוב את כל המצב הניהולי הנוכחי, ועזוב למה דברים נפלו בעבר.
בוא נניח שהכל סוכר: רמון רוצה למכור, הקבוצה בלי חובות, רק בואו תקנו. בוא נחשוב שנייה מיהו רוכש פוטנציאלי לקנות את הפועל היום ולמה הוא אמור לעשות את זה
לא ממש. הקהל הגזעני והבלגן בשער 11 לא הרתיע שני מיליארדרים מלהיכנס למכבי, אין סיבה שאדם רציני לא ירכוש רק בגלל זה. אם כבר אז השירים הבעייתיים ציבורית יצאו מהלקסיקון ובכל פעם שהדבילים מתחילים איתם הם מקבלים בוז גדול מיתר האוהדים. ואם תגיד לי על פואד, אז אוהדים פרצו בשנה האחרונה למגרשים גם במדינות אחרות ונורמטיביות. לא אומר לך שזה לא שיקול שרוכש יתעניין לגביו וישאל, אבל לא זו תהיה הסיבה שתמנע ממנו להשלים עסקה. הבעיה חוזרת למשפט המסכם שלך- רמון לא רוצה למכור, מעולם לא רצה ולגבי לא ירצה זה כבר תלוי בנו.
בסדר, הדיון הוא לא אם רמון רוצה למכור או למה נפלו (או בכלל לא היו) עסקאות העבר. בוא נניח שרוצה.
לא שאני חושב שמה שהיה בדרבי האחרון לכשלעצמו הוא משהו שאכן יכול להרתיע רוכש (הוא יכול שהוא מצטבר לעוד דברים), אבל להגיד מה קרה במדינות אחרות או בקבוצות אחרות לא רלוונטי כי פה מדובר בקבוצה שרוצה שיקנו אותה. אם היית מביא לי קבוצות על המדף מאירופה, אז זו השוואה יותר טובה. אבל זה בצד.
האדם ה"רציני" שאתה מדבר עליו, הוא לא אחד שמטרת החיים שלו היא לקנות את הפועל. מן הסתם, הפועל יחפשו אותו, לא הוא אותנו. ואז הוא צריך להחליט למה להכנס לזה בכלל. מה ייצא לו מזה.
ואז הוא שומע כל מיני אירועים שהשם שלנו נקשר אליהם. פה קריאות שואה, פה חילול קברים, פה קריאות הסתה, שם פוצץ משחק. והוא שואל את עצמו, לזה אני רוצה שהשם שלי ייקשר?
מכבי הם גזענים, אבל הם לא
הגזענים. בשביל זה יש את בית"ר (עוד קבוצה שאף אחד לא רוצה לגע בה).
התדמית שיצאה קיימת ולשנות אותה ייקח זמן. בטח לא עם קריאות "שמעון מזרחי תתאבד". את זה חייבים להבין.
אז בהנחה שאין אוהד הפועל בעל יכולות שרוצה לקנות כרגע, צריך להבין שגם אם הכל היה מושלם, יכול להיות שיש עוד סיבות שירתעו מלקנות את הקבוצה.
רוצים להבריא את המועדון, עד הסוף. גם אנחנו.