תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 13:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 199 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ברקוביץ' לרמון: חתיכת אפס פחדן, אני עזבתי
הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 17:03 
למי אתם מאמינים בפארסה הזו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 17:04 
Red or Dead כתב:

נתחיל בזה שהוא לא מינה את המאמן
כשצריך להביא רכש עם תקציב כל כך נמוך ברור שיהיו הימורים ונפילות, אולי מלבד סולליך שהיה שחקן חופשי והיו צריכים לפנות אליו אני לא זוכר עוד שחקנים שפוספסו
פלאח ואזולאי הם הימורים הגיוניים, שחקנים שכבר הראו יכולת לא רעה בעבר והגיעו בסכומים נמוכים, גם גוזלן שהיה חלש מאוד לדעתי היה אמור להיות החתמה טובה. להיות חכמים בדיעבד זה הרגל ידוע בפורום הזה, בוא תספר לי איזה סגל היה אפשר להעמיד במגבלות שהיו לו
אני חושב שעם מאמן נורמלי(לא עילוי, סתם איזה אלי כהן מסכנין, קורצקי או בלבול) הסגל הזה צריך לסיים באזור הפלייאוף העליון, מקום אליו דומב קרוב רק בזכות פתיחת עונה מפתיעה שהתאזנה כצפוי בתשעת המחזורים האחרונים.

נתחיל מזה שהוא אמנם לא מינה את המאמן, אבל בתור מנהל מקצועי היה לו בהחלט את הזכות להכריע בסוגיה. נראה לי שמאמן זו פונקציה מקצועית חשובה בקבוצה. אם כבר אז לא התחשבו בו, בשביל מה הוא בכלל נשאר.
דבר שני, סגל שחקנים זה לא הכל בכדורגל. זה חשוב, אבל בקבוצה כל כך לא מאומנת, גם סגל שחנים טוב יהיה לו קשה להצליח, בטח לסגל בינוני כזה. בשביל שסגל כזה יצליח, הצוות המקצועי מריך למקסם ממנו את הפוטנציאל, לא להוציא ממנו 30% במקרה הטוב.
בגלל שלברקוביץ אין טביעת עין אמיתית וכל מה שהוא יודע זה לזרוק לאוויר סיסמאות של כדורגל, הוא לא באמת יכול לבחון ולהעריך את העבודה של המאמן. לפני שני מחזורים הוא אמר שאסי דומב הוא המאמן עד סוף העונה ועכשיו הוא החליט לפטר אותו בגלל שהוא "השיג נצחון אחד ב-12 משחקים". למה, מה השתנה?
אין לו באמת את הכלים המקצועיים בשביל להעריך את הכדורגל שהקבוצה משחקת. הוא הרי אוהב "כדורגל התקפי" ושאר השטויות שהוא מפריח בלי הפסקה.
"סאשה הקשר האחורי הכי טוב בארץ" זה פחות או יותר האבחנות המקסימליות שהוא מסוגל להוציא מעצמו. אז שיטת המשחק וכל מה שקשור נשארו בידי טירון שלקרוא לו נעל זה לחשוף את עצמך לתביעת דיבה של נייקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 17:06 
סמל אישי של המשתמש
indiferent כתב:
למי אתם מאמינים בפארסה הזו?

לנסראללה
שניהם צריכים להסתכל טוב במראה האם האף שלהם גדל, או כשזה כבר כרוני ההשפעה על האף מתמעטת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 17:06 
מקרה קלאסי של תיקו עם הרוגים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 17:11 
סמל אישי של המשתמש
חיים רמון כתב:
"זהו, עידן התמימות מת אצלי. מעכשיו רק קיצוצים. גם על הוצאה של עשרת אלפי שקלים אני אומר לא. אמרו לי שיש ילד, כישרון גדול, שהולך להיות הדבר הבא, שגיב יחזקאל. צריך 50 אלף שקל לקנות את הכרטיס שלו וזו עסקה מעולה. סרבתי. אמרתי 'אתם רוצים, תביאו תרומה'. מישהו נתן את הכסף בתשלומים ורכשנו אותו. מעכשיו ההתנהלות היא ככה".

1.6.14

זוכרים?
בינתיים הפועל לקחה הלוואה של 5 מיליון שקל.

גם זה בטח בגלל הקהל, גם הגירעון הזה וגם הבעלים שם זמני שטס בגלל שהוא גילה ששרים לשימון מזרחי להתאבד.

גם אם יביאו את פפ עם סימאונה כעוזר ומנטור לא יצמח בהפועל דשא.
ואוי לנו בעלים שאומר משפט "בלעדיי לא היתה הפועל תל אביב" כי יש עוד רק בעלים אחד של מועדון בשם הפועל תל אביב שאמר את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 17:14 
אז כמה הגירעון כרגע?
מה צריך לקרות עד פירוק? (בהנחה שאין רוכש ומסיימים כל שנה במאזן שלילי של מיליונים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 17:14 
ישששש... נפטרנו מברקוביץ', מפה אפשר רק לעלות.
או שלא

שלא תבינו לא נכון, ברקוביץ הוא בעיה וטוב שנפטרו ממנו, אבל אני רוצה להתייחס לתגובת רמון לנושא.

רמון אומר שהוא היה בעד הפיטורים של אסי ונתן לאייל קארד בלאנש בנושא הזה, אך לפני זה (מחזיק זכויות הניהול בהפועל, מר 50%) היה צריך לעדכן (שוב לא להתייעץ, לעדכן) את מני וייצמן וחג'ג' (בעל 5% בהפועל שהתנגד לכך נחרצות לאור ההצלחה של חברו במשרת האימון), איך זה יכול להיות ???

מי הם ? ולמה אם רמון הוא המנהל ומחזיק הזכויות הבלעדי של ה-50% הוא צריך לעדכן אותם כאיש הכי חזק במועדון ?

כמה החלטות עד כה נלקחו מעל הראש שלו ?

למה לאיש הצללים מני וייצמן עדיף להמשיך ולקחת החלטות כספיות לא נכונות עבור הקופה של המועדון ? למה רמון ממשיך לבכות על גורל המועדון אבל לעמוד כמו דחליל במקרים כאלה כצופה מן הצד ולא לפצות הגה ? ואיך קורה שעל החלטה כ"כ גורלית מבחינה מקצועית בגזרת עמדת המאמן (בזמן שמביאים שחקני רכש) מוכנים להתפשר ולהתקשקש ? וזה מבלי לדבר על איך חג'ג' עומד לצד חברו כאילו היה מדובר בעסק פרטי שלו. (ששם אין לי ספק שאם היה לו עובד שהיה מביא לו כאלה תוצאות, הוא כבר היה דואג ממזמן להעיף אותו מכל המדרגות).

אז אתם יכולים לשמוח על כך שברקוביץ' עזב (ובצדק), שורה תחתונה כולנו ידענו מלכתחילה שהוא לא מתאים לתפקיד, גם אם אכן יש לו כישורים לכך.

אבל המועדון הזה רקוב מהיסוד וחבול, ויש תחושה שמבחינת הקברניטים הוא יכול להתנהל ככה לנצח.

כולם, אבל כולם צריכים ללכת !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 17:17 
ידידי , החלטה חכמה של חים רמון ליידע את בעלי המניות על פיטורי דומב לפני שזה יוצא לתקשורת.

כידוע, ברקו מדליף כל שטות במועדון , שמקבלים החלטה חשובה בעסק צריך ליידע את בעלי המניות. ככה זה עובד.

ברקו לא מקצוען , עשה המון נזק למועדון.

ברוך שפטרנו :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 17:19 
ברקוביץ היה מנהל הרבה יותר טוב מאשר מנהל מקצועי,הוא הפחית את התקציב משמעותית,קיצץ חוזים אסטרונומיים ומחלקת הנוער נראית הרבה יותר טוב.כל השאר זוועה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 17:21 
redrony כתב:
Red or Dead כתב:

נתחיל בזה שהוא לא מינה את המאמן
כשצריך להביא רכש עם תקציב כל כך נמוך ברור שיהיו הימורים ונפילות, אולי מלבד סולליך שהיה שחקן חופשי והיו צריכים לפנות אליו אני לא זוכר עוד שחקנים שפוספסו
פלאח ואזולאי הם הימורים הגיוניים, שחקנים שכבר הראו יכולת לא רעה בעבר והגיעו בסכומים נמוכים, גם גוזלן שהיה חלש מאוד לדעתי היה אמור להיות החתמה טובה. להיות חכמים בדיעבד זה הרגל ידוע בפורום הזה, בוא תספר לי איזה סגל היה אפשר להעמיד במגבלות שהיו לו
אני חושב שעם מאמן נורמלי(לא עילוי, סתם איזה אלי כהן מסכנין, קורצקי או בלבול) הסגל הזה צריך לסיים באזור הפלייאוף העליון, מקום אליו דומב קרוב רק בזכות פתיחת עונה מפתיעה שהתאזנה כצפוי בתשעת המחזורים האחרונים.

נתחיל מזה שהוא אמנם לא מינה את המאמן, אבל בתור מנהל מקצועי היה לו בהחלט את הזכות להכריע בסוגיה. נראה לי שמאמן זו פונקציה מקצועית חשובה בקבוצה. אם כבר אז לא התחשבו בו, בשביל מה הוא בכלל נשאר.
דבר שני, סגל שחקנים זה לא הכל בכדורגל. זה חשוב, אבל בקבוצה כל כך לא מאומנת, גם סגל שחנים טוב יהיה לו קשה להצליח, בטח לסגל בינוני כזה. בשביל שסגל כזה יצליח, הצוות המקצועי מריך למקסם ממנו את הפוטנציאל, לא להוציא ממנו 30% במקרה הטוב.
בגלל שלברקוביץ אין טביעת עין אמיתית וכל מה שהוא יודע זה לזרוק לאוויר סיסמאות של כדורגל, הוא לא באמת יכול לבחון ולהעריך את העבודה של המאמן. לפני שני מחזורים הוא אמר שאסי דומב הוא המאמן עד סוף העונה ועכשיו הוא החליט לפטר אותו בגלל שהוא "השיג נצחון אחד ב-12 משחקים". למה, מה השתנה?
אין לו באמת את הכלים המקצועיים בשביל להעריך את הכדורגל שהקבוצה משחקת. הוא הרי אוהב "כדורגל התקפי" ושאר השטויות שהוא מפריח בלי הפסקה.
"סאשה הקשר האחורי הכי טוב בארץ" זה פחות או יותר האבחנות המקסימליות שהוא מסוגל להוציא מעצמו. אז שיטת המשחק וכל מה שקשור נשארו בידי טירון שלקרוא לו נעל זה לחשוף את עצמך לתביעת דיבה של נייקי.

בוא נגיד שדי ברור שאם הוא היה מתמנה לפני דומב ויכל לבחור היה להפועל מאמן אחר. זה שלאחר מכן הוא החליט לגבות אותו זה עניין שונה.
הוא הבן אדם הראשון בעולם שמגבה ואחר כך מפטר בן אדם שלא מצליח? ואני לא מדבר רק על כדורגל אלא על כל מנהל בכל תחום. ברקוביץ' נתן לדומב גיבוי כי ההתחלה שלו הייתה לא רעה ולאחר מכן כשהחלה הדרדרות הוא נתן לו צ'אנס עד שזה היה מוגזם, ואתמול עם ההרכב ההזוי, הדרך בה הקבוצה נראתה וכמובן השיא באי שיתופו של משה אוחיון, עבר הגבול.
הקבוצה לא מאומנת בגלל המאמן שלה שמונה לאחר רזומה עשיר שכלל ירידה לליגה השלישית עם הפועל כפר סבא ו... זהו. כמו שאמרתי מאמן סביר שיודע להוציא יותר מהסגל הקיים יכול לקחת את הקבוצה הזו לאזור הפלייאוף העליון, אפשר לחשוב מול מי אנחנו נאבקים.
לדעתי לאור המגבלות התקציביות הוא עשה עבודה לא רעה בתפקיד שלו, אין ספק שהוא אדם בעייתי מאוד אבל החלק שלו במצב הקבוצה הוא הכי קטן בהפרש ניכר משאר הגורמים בקבוצה ולכן השמחה הגדולה פה לא מובנת לי. לא נפטרנו מהמאמן המביך, ואנחנו רחוקים מאוד מלהגיד שלום לבעיות העיקריות של המועדון החולה הזה. העיקר שיש להם את מי להאשים.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
ברקוביץ' היה אולי הגורם הנורמאלי היחיד במערכת (או היחיד שבאמת מבין איך העסק הזה צריך לעבוד).
הוא הגיע במטרה להבריא את המערכת הזו. זה לא דבר שקורה ביום. זה דבר שקורה בלפחות שתי עונות.
כאן רוצים תוצאות מהיום למחר...
במערכת לא נתנו לדברים שבאמת רצה לקרות.

אבל עדיין מוקדם לפרשן, לאט לאט הדברים צפים ונקבל את התמונה.

נערך לאחרונה על ידי Kashtan בתאריך 20 ינואר 2015, 17:28, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 17:27 
יש פה עוד אנשים שתומכים בברקוביץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 17:31 
כל אלה שתומכים במדליף סדרתי לוואן , יוצר תככים בתוך המועדון , חותם על חוזים כמו שילוב גוזלן ל70% מהמשחקים ואי שיתופו מול מכבי חיפה.
מקבל 624 אלף שקל בעונה.
לא מניב תוצאות.

ועוד חושבים שהוא מבריא את המערכת!!!!!!!!!!!!!!!!

אתם הזויים !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 17:31 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

אני. עשה עבודה יותר מסבירה. אין שום דרך לעבוד בסביבה הזאת עם החגיגה מסביב. לא הצליח להיות קוסם אבל עבד ברצינות בהגינות ועם יושרה. חבל מאד שלא יכל היה להמשיך אם כי בהרכב הזה של בעלות ויחס האוהדים? שום דבר לא יכול לעבוד. אני באמת מקווה שאחד כמהו או הוא יחזור לנהל את המועדון הזה אחרי שניפטר מהנהלה הנוכחית ומאותם אוהדים צהובים שנדבקו לנו לרל כמו חתיכת חרא ולא עוזבים. הם יעזבו בעזרת השם. גם רמון וחג'ג'.. הפועל תהיה לנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 17:35 
מסיבת עיתונאים של הפועל, מקדימים את אופירע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 17:35 
סמל אישי של המשתמש
אבו-דגל כתב:
חיים רמון כתב:
"זהו, עידן התמימות מת אצלי. מעכשיו רק קיצוצים. גם על הוצאה של עשרת אלפי שקלים אני אומר לא. אמרו לי שיש ילד, כישרון גדול, שהולך להיות הדבר הבא, שגיב יחזקאל. צריך 50 אלף שקל לקנות את הכרטיס שלו וזו עסקה מעולה. סרבתי. אמרתי 'אתם רוצים, תביאו תרומה'. מישהו נתן את הכסף בתשלומים ורכשנו אותו. מעכשיו ההתנהלות היא ככה".

1.6.14

זוכרים?

גם זה בטח בגלל הקהל, גם הגירעון הזה וגם הבעלים שם זמני שטס בגלל שהוא גילה ששרים לשימון מזרחי להתאבד.

ואוי לנו בעלים שאומר משפט "בלעדיי לא היתה הפועל תל אביב" כי יש עוד רק בעלים אחד של מועדון בשם הפועל תל אביב שאמר את זה.

לא לקחו שום הלוואה של 5 מיליון שקל, זה קשקוש.
תקרא את חישוב שכר השחקנים שהגיעו מול קיזוז השחקנים שעזבו ואם לקחו הלוואה של יותר מ-500 אלף שקל אני בן זונה.
אם הם לקחו 5 מיליון שקל הלוואה אז לפחות 4.5 מיליון מזה הם לקחו לכיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 17:38 
בני יעקבי כתב:
לירון האדום כתב:

אני. עשה עבודה יותר מסבירה. אין שום דרך לעבוד בסביבה הזאת עם החגיגה מסביב. לא הצליח להיות קוסם אבל עבד ברצינות בהגינות ועם יושרה. חבל מאד שלא יכל היה להמשיך אם כי בהרכב הזה של בעלות ויחס האוהדים? שום דבר לא יכול לעבוד. אני באמת מקווה שאחד כמהו או הוא יחזור לנהל את המועדון הזה אחרי שניפטר מהנהלה הנוכחית ומאותם אוהדים צהובים שנדבקו לנו לרל כמו חתיכת חרא ולא עוזבים. הם יעזבו בעזרת השם. גם רמון וחג'ג'.. הפועל תהיה לנצח.

:SHOCK3:
:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 17:38 
Kashtan כתב:
ברקוביץ' היה אולי הגורם הנורמאלי היחיד במערכת (או היחיד שבאמת מבין איך העסק הזה צריך לעבוד).
הוא הגיע במטרה להבריא את המערכת הזו. זה לא דבר שקורה ביום. זה דבר שקורה בלפחות שתי עונות.
כאן רוצים תוצאות מהיום למחר...
במערכת לא נתנו לדברים שבאמת רצה לקרות.

אבל עדיין מוקדם לפרשן, לאט לאט הדברים צפים ונקבל את התמונה.

איזו הודעה הזויה ומגוחכת.

איזה כישורים יש לו שרלוונטיים ל"הבראה" של המערכת? (או שכשאתה מדבר על "הבראה" אתה מתכוון על המינוי של אחיו לתפקיד במועדון ועל הבאת שחקנים מנשר?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 18:10 
הרגע אופירה בתכנית:
"עכשיו המועדון הזה הולך לפירוק אחרי שאייל ברקוביץ' הציל אותו בשיניים."
:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 18:13 
RedFox כתב:
אבו-דגל כתב:
חיים רמון כתב:

1.6.14

זוכרים?

תקרא את חישוב שכר השחקנים שהגיעו מול קיזוז השחקנים שעזבו ואם לקחו הלוואה של יותר מ-500 אלף שקל אני בן זונה.

אני לא אתפלא אם דווקא כן לקחו הלוואה, רק שהיא לא הלכה לחיזוק אלא לתשלום משכורות וכו'.
זה שהחיזוק מתקזז עם השחקנים שעזבו זה נראה נכון, אבל להפועל בעיות תזרימיות קשות מאוד ולא מהיום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 18:39 
סמל אישי של המשתמש
אתם בבונקר ?
ציטוט:
ברקוביץ': כשאני אגיב, בהפועל ייכנסו לבונקרים

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 18:40 
מה יהא על תום אלמדון?????????????????????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 18:41 
די מובן למה הוא שלח לו סמס, הוא לא יכל להסתכל לו בעיניים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 18:53 
סמל אישי של המשתמש
ברקו היה ועשה הכל לטובת הפועל בגלל הצלחה של הפועל הייתה העונה הצלחה בתקופת המבחן שלו בתור תפקיד מקצועי ראשון בקבוצה מה שתמיד דיבר ורצה.
אי אפשר להכחיש את העובדה הברורה שהפועל זאת מיטה חולה ומזוהמת מהיסוד שלה, 90% מהאנשים שהיו מגיעים לא היו מצליחים באמת לעשות דברים, ואפשר להגיד שברקו עשה המון דברים חיוביים. קיצץ משמעותית את התקציב, הצליח להאריך את החוזה לדמארי, ומכר אותו בסופו של דבר לחול למרות כל הלחצים להעביר אותו למכבי, גם מצד מכבי וההנהלה שהייתה צמאה לכסף, גם מצד לוזון שרצה מאוד למכור כדי לקבל כסף עליו, ולמרות הכל עשה הכל כדי שהוא לא יגיע לשם, וממש לא בשביל העיניים היפות שלו אלא בשביל האוהדים. כנ''ל אותו דבר לגבי ורמוט.
בגלל שברקו זה ברקו, חיפשו אותו על כל נוד שעשה. אל תשכחו שמהמסיבת עיתונאים הראשונה - הוא שתק המון זמן, ואחרי שכל הסיר לחץ הזה התחיל להתפוצץ הוא היה פשוט חייב לדבר, וכל אחד אחר פה היה עושה את זה.
בדרבי - אמר דברים לגיטימיים. מה שקרה זה מחוץ למסגרת שנקראית ספורט. נכון - לא היה הכרחי. אבל מצד שני, גם אי אפשר לשפוט אותו על האובייקטיביות.
מקרה גוזלן - הסעיף היה כולה תנאי של דון קסקט שכמו שאתם כבר יודעים הוא ממש לא פראייר. אם אני במקום ברקו? ישר מחתים בלי לחשוב פעמיים. הסעיף הזה הוא שווה לתחת. גוזלן טוב? אין סיבה שהוא לא ישחק ברוב המשחקים כל עוד הוא חלוץ מס' 1 בקבוצה כמו שעל התקן הזה הוא הגיע. אם הוא לא טוב? הוא יירד לספסל ויחזור לחיפה. לא רואה כאן שום בעיה בסעיף הזה. הביא אותו נטו לטובת הפועל. זה שיש את הסעיף הזה בחוזה ישר כולם הסיקו שהוא בא רק בשביל להשביח שחקנים לשחר. אנשים שוכחים כמה הוא הפועל הייתה צמאה לחלוץ והשם של גוזלן היה הכי חם. לאנשים יש זיכרון קצר.

בסופו של יום, אפשר להסתכל על זה בהמון כיוונים. לפי דעתי לא הייתה שום סיבה שהוא יבוא ויעשה בלגאן. זה נטו פוגע בו. אין שום סיבה. כשאתה אייל ברקוביץ', הבנאדם שהכי פטפט בארץ ומצד שני אתה נכנס למועדון עם הכי הרבה בלגאן ומדליפים ו22 בעלי בית נחשים, זה הסוף. וזה היה צפוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 18:57 
אני בטח שלא לוקח את הצד של ברקוביץ אבל יש הרבה דברים שהוא אמר שאני לוקח את הצד שלו
לא יכול להיות שכל פעם יהיה שעיר לעזאזל תורן שעליו יפילו את כל הבעיות של הפועל והכי הזוי את עניין ההדלפות
יש בעיה רצינית בהפועל והליכתו של ברקוביץ לא תפטור אותה, אני באמת מחכה לשמוע את מה שיש לו לומר, יש לי הרגשה שאנחנו עוד נופתע (עד כמה שזה אפשרי) ממה שנשמע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 19:10 
הבן אדם הדליף כל שיחה פרטית לוואן! נדפק לך השכל .

איקנדה נכנס אליו ואמר שהוא לא מבסוט עם דומב, עברו שעתיים וזה היה בוואן .
אל תבלבלו ת'שכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ברקוביץ' לרמון: חתיכת אפס פחדן, אני עזבתי
הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 19:19 
RedFox כתב:
אבו-דגל כתב:
חיים רמון כתב:

1.6.14

זוכרים?

ואם אני אגיד לך שהם כן לקחו הלוואה מדיסקונט לא תאמין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 19:22 
אבשה כתב:
הרגע אופירה בתכנית:
"עכשיו המועדון הזה הולך לפירוק אחרי שאייל ברקוביץ' הציל אותו בשיניים."
:LOL2:

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 19:28 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

הגדרה של תומך היא נרחבת מידי. אבל כן.
הוא הפחות גרוע במערכת מבין אלה הניקראים בעלים ואלה שנקראים מנהלים בקבוצה ובוודאי הבובה שנושאת תואר המאמן.

בכל מקרה אני מאחל לו הצלחה בעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2015, 19:36 
ברוך שפטרנו מעונשו של זה
עכשיו אפשר לחדש את המנוי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 199 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: