redrony כתב:
Red or Dead כתב:
נתחיל בזה שהוא לא מינה את המאמן
כשצריך להביא רכש עם תקציב כל כך נמוך ברור שיהיו הימורים ונפילות, אולי מלבד סולליך שהיה שחקן חופשי והיו צריכים לפנות אליו אני לא זוכר עוד שחקנים שפוספסו
פלאח ואזולאי הם הימורים הגיוניים, שחקנים שכבר הראו יכולת לא רעה בעבר והגיעו בסכומים נמוכים, גם גוזלן שהיה חלש מאוד לדעתי היה אמור להיות החתמה טובה. להיות חכמים בדיעבד זה הרגל ידוע בפורום הזה, בוא תספר לי איזה סגל היה אפשר להעמיד במגבלות שהיו לו
אני חושב שעם מאמן נורמלי(לא עילוי, סתם איזה אלי כהן מסכנין, קורצקי או בלבול) הסגל הזה צריך לסיים באזור הפלייאוף העליון, מקום אליו דומב קרוב רק בזכות פתיחת עונה מפתיעה שהתאזנה כצפוי בתשעת המחזורים האחרונים.
נתחיל מזה שהוא אמנם לא מינה את המאמן, אבל בתור מנהל מקצועי היה לו בהחלט את הזכות להכריע בסוגיה. נראה לי שמאמן זו פונקציה מקצועית חשובה בקבוצה. אם כבר אז לא התחשבו בו, בשביל מה הוא בכלל נשאר.
דבר שני, סגל שחקנים זה לא הכל בכדורגל. זה חשוב, אבל בקבוצה כל כך לא מאומנת, גם סגל שחנים טוב יהיה לו קשה להצליח, בטח לסגל בינוני כזה. בשביל שסגל כזה יצליח, הצוות המקצועי מריך למקסם ממנו את הפוטנציאל, לא להוציא ממנו 30% במקרה הטוב.
בגלל שלברקוביץ אין טביעת עין אמיתית וכל מה שהוא יודע זה לזרוק לאוויר סיסמאות של כדורגל, הוא לא באמת יכול לבחון ולהעריך את העבודה של המאמן. לפני שני מחזורים הוא אמר שאסי דומב הוא המאמן עד סוף העונה ועכשיו הוא החליט לפטר אותו בגלל שהוא "השיג נצחון אחד ב-12 משחקים". למה, מה השתנה?
אין לו באמת את הכלים המקצועיים בשביל להעריך את הכדורגל שהקבוצה משחקת. הוא הרי אוהב "כדורגל התקפי" ושאר השטויות שהוא מפריח בלי הפסקה.
"סאשה הקשר האחורי הכי טוב בארץ" זה פחות או יותר האבחנות המקסימליות שהוא מסוגל להוציא מעצמו. אז שיטת המשחק וכל מה שקשור נשארו בידי טירון שלקרוא לו נעל זה לחשוף את עצמך לתביעת דיבה של נייקי.
בוא נגיד שדי ברור שאם הוא היה מתמנה לפני דומב ויכל לבחור היה להפועל מאמן אחר. זה שלאחר מכן הוא החליט לגבות אותו זה עניין שונה.
הוא הבן אדם הראשון בעולם שמגבה ואחר כך מפטר בן אדם שלא מצליח? ואני לא מדבר רק על כדורגל אלא על כל מנהל בכל תחום. ברקוביץ' נתן לדומב גיבוי כי ההתחלה שלו הייתה לא רעה ולאחר מכן כשהחלה הדרדרות הוא נתן לו צ'אנס עד שזה היה מוגזם, ואתמול עם ההרכב ההזוי, הדרך בה הקבוצה נראתה וכמובן השיא באי שיתופו של משה אוחיון, עבר הגבול.
הקבוצה לא מאומנת בגלל המאמן שלה שמונה לאחר רזומה עשיר שכלל ירידה לליגה השלישית עם הפועל כפר סבא ו... זהו. כמו שאמרתי מאמן סביר שיודע להוציא יותר מהסגל הקיים יכול לקחת את הקבוצה הזו לאזור הפלייאוף העליון, אפשר לחשוב מול מי אנחנו נאבקים.
לדעתי לאור המגבלות התקציביות הוא עשה עבודה לא רעה בתפקיד שלו, אין ספק שהוא אדם בעייתי מאוד אבל החלק שלו במצב הקבוצה הוא הכי קטן בהפרש ניכר משאר הגורמים בקבוצה ולכן השמחה הגדולה פה לא מובנת לי. לא נפטרנו מהמאמן המביך, ואנחנו רחוקים מאוד מלהגיד שלום לבעיות העיקריות של המועדון החולה הזה. העיקר שיש להם את מי להאשים.