לירון האדום כתב:
Red or Dead כתב:
צחוקים
ביחס לתקציב שהיה לו ולחוזים הקיימים הוא עשה עבודה סבירה
עכשיו תבואו עם גניבת הדעת ותספרו שהתקציב הוא 4 או 5 בגודלו בליגה ולא תספרו שגילי מקבל חלק ניכר ממנו ושאבוטבול ועמוס לא הופכים להיות שחקני כדורגל רק כי החתימו אותם על חוזה גבוה עוד לפני שהוא הגיע לקבוצה
ראיתי בוואן שהוא טוען שהוא התפטר בגלל שלא נתנו לו לפטר את דומב, אם זה נכון זה רק מראה כמה הבעיה היא לא אייל ברקוביץ'
שוב, שאלה מאד פשוטה מה ברקוביץ' עשה בהפועל ?
איזה עבודה סבירה? האם ברכש שהביא? האם בשיטה שהנחיל ?
האם במאמן שהוא מינה?
NARKOTIKA כתב:
הנה קיבלנו הסבר למה אוחיון לא רואה דשא:
מאז שברוקביץ' יצא נגד חג'ג', זה הכל היה עניין של זמן.
חג'ג' התקשר לחבר שלו דאמב, הזכיר לו מי מביא את הכסף, וביחד הם תכננו איך להעיף את ברקוביץ.
קודם נפתרים ממי שאפשר מהשחקנים שלו- אזולאי, גוזלן, איקנדה ועוד כל מיני המצאות
את אוחיון לא משתפים. חג'ג' אמר לדומב להתנגד לכל מה שאייל ירצה לעשות מקצועית והוא כבר ישמור עליו.
ברגע שברקוביץ' אמר לדומב במחצית בטדי להכניס את אוחיון הפור נפל. דומב ידע שאוחיון לא יראה דשא היום,
איל ברקוביץ' יתפוצץ מזה שאפילו כבר בדבר הכי קטן אין לו השפעה, ויתפטר.
על הדרך הקבוצה הפסידה כמה נקודות.
אז מה. חג'ג' קיבל מה שרצה- ברקוביץ' התפטר, ועכשיו הוא ממלא את החלק שלו בעסקה- לשמור על התחת של דומב. הבעיה היא שיש מצב שהלחץ לפטר אותו גדול מדי אחרי הכישלונות, וכבר לא תהיה ברירה. אני מניח שדומב יקבל איזה פיצוי יפה.
אני מוכן לשים את הבית שלי על הסיפור הזה. זה לא ניחוש, זה פשוט שקוף.
חג'ג' לא רוצה שהפועל תיכשל כי אז יצטרכו לממש את הערבויות שלו.
אין ספק שאסי חבר טוב של חג'ג', אבל עם לחץ מהקהל לחג'ג' לא תהיה בריירה.
נתחיל בזה שהוא לא מינה את המאמן
כשצריך להביא רכש עם תקציב כל כך נמוך ברור שיהיו הימורים ונפילות, אולי מלבד סולליך שהיה שחקן חופשי והיו צריכים לפנות אליו אני לא זוכר עוד שחקנים שפוספסו
פלאח ואזולאי הם הימורים הגיוניים, שחקנים שכבר הראו יכולת לא רעה בעבר והגיעו בסכומים נמוכים, גם גוזלן שהיה חלש מאוד לדעתי היה אמור להיות החתמה טובה. להיות חכמים בדיעבד זה הרגל ידוע בפורום הזה, בוא תספר לי איזה סגל היה אפשר להעמיד במגבלות שהיו לו
אני חושב שעם מאמן נורמלי(לא עילוי, סתם איזה אלי כהן מסכנין, קורצקי או בלבול) הסגל הזה צריך לסיים באזור הפלייאוף העליון, מקום אליו דומב קרוב רק בזכות פתיחת עונה מפתיעה שהתאזנה כצפוי בתשעת המחזורים האחרונים.