תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 19:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 25 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: טוב, מישהו יכול לעשות קצת סדר? (הפועל בחלון ההעברות)
הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 12:35 
סמל אישי של המשתמש
אחרי שבמשך חודשים נאמר שאין כסף לרכש ונצטרך לעבוד עם הסגל הקיים, פורץ לפתע שיטפון של שחקני חיזוק.
1. מי בדרך?
2. מי חתם?
3. מי עזב?
4. מאיפה התקציב?
5. מה הולך פה?
6. מה קורה כאן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: טוב, מישהו יכול לעשות קצת סדר? (הפועל בחלון ההעברות)
הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 12:44 
סמל אישי של המשתמש
אל תשאל שאלות. נותנים לך- תקח.

תעירו אותי שנותנים לאסי דומב מכתב פיטורים והוא לא שואל שאלות ולוקח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 12:46 
סמל אישי של המשתמש
דודו דהאן. הכח ר"ג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
אני אמשיך להגיד שכל העסק הזה מריח לי לא טוב בכלל.
במיוחד שהעומד בראש רוב העיסקאות זה הנוכל דודו דהאן, שאיכשהו תמיד דופק אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
hay cohen כתב:
אני אמשיך להגיד שכל העסק הזה מריח לי לא טוב בכלל.
במיוחד שהעומד בראש רוב העיסקאות זה הנוכל דודו דהאן, שאיכשהו תמיד דופק אותנו.

ככה זה, כשאין כסף אז פונים לאופציות בשוק האפור של הנוכלים והמקמבנים שמציעים לך פיתרונות לאין כסף הזה בדרכים פחות מקובלות. בטח הוא איכשהו סינדל אותנו בצורה זו או אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 13:14 
סמל אישי של המשתמש
השאלות שלי לא באות מתוך ביקורת. להיפך.
אשמח למענה על שלוש השאלות הראשונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 13:19 
סמל אישי של המשתמש
1. מי בדרך? מגן וקשר אחורי לא ידועים ובלם ניגריה.
2. מי חתם? אדל, ביטון וחלוץ זר.
3. מי עזב? עמוס וכנראה שרם
4. מאיפה התקציב? אומרים שמאוהדים עשירים
5. מה הולך פה? שאלה טובה אני לא חושב שיש מישהו שיודע
6. מה קורה כאן? שכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 13:23 
התחושה שלי דווקא טובה.דווקא מאז שבארי בן זאב התמנה ליושב ראש קורים דברים טובים.אין לי מושג אך מניסיוני אני מעריך שיש לזה קשר .ממה שהבנתי הוא בא עם ניסיון ניהולי קשרים עסקיים ואוהד הפועל אמיתי שבא ממקום נקי לעשות רק טוב.זו רק תחושה והתרשמות.מקווה שלא אתבדה ואנחנו נמצאים בתהליך הבראה ובדרך הנכונה

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 13:23 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
1. אזובויקה אגווקווה, בלם בן 25 בעל הופעות בנבחרת ניגריה (לא מאומת אבל מריח לי כמו יותר משחקי ידידות נגד נבחרת המורדים הסורים ודומיהם) ולפי כלי תקשורת בארץ גם קשר אחורי ומגן בדרך.
2. אפולה אדל, דודו ביטון ואמידו באלדה.
3. דני עמוס.
4. :HEART2: מימון חיצוני :HEART2:
5+6.
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 13:30 
מתוך כתבה בONE על אימון הבכורה של ביטון:

ציטוט:
בנושא אחר, היום גם נרשמה הפתעה באימון כשאיש העסקים, מני וייצמן, האיש החזק במועדון, הגיע למתחם האימונים וצפה בקבוצה. וייצמן, אשר אחראי במובן מסוים להבאתם של שחקני הרכש האחרונים וגם האיש שניסה להביא את אלירן עטר לקבוצה, ככל הנראה מתחיל להראות יותר מעורבות בנעשה במועדון ובהפועל היה מי שאמר: "כשמני יותר מעורב, צפויות עוד הפתעות. זה יכול לעשות רק טוב להפועל תל אביב".

לא ברור מה, אבל עושה רושם שקורה משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 13:33 
סמל אישי של המשתמש
אולי דודו דהאן יחזור להיות בלם בינוני בהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 13:49 
Daniel כתב:
אולי דודו דהאן יחזור להיות בלם בינוני בהפועל

הופעת הבכורה בליגה עדיין ממתינה לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 14:12 
אם לא מביאים מאמן אף רכש לא שווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 16:46 
סמל אישי של המשתמש
שכונה אין דברים כאלה
מעניין אם זה באמת מעל הראש של ברקו או שהוא אישר
או אז ... אין ברקו
וחבל (לדעתי האישית ואם אפשר את האבנים לזרוק אחת אחת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 17:51 
סמל אישי של המשתמש
העמדה היחידה שבה הפועל לא בבעיה השנה היא עמדת "האיש החזק במועדון"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 18:06 
סמל אישי של המשתמש
רגע, אז עכשיו מני וייצמן האיש החזק במועדון? מתי הוא ניצח את חג'אג'? הוא עכשיו האיש החזק בכל הקונפדרציות אן רק בחלק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 18:10 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
רגע, אז עכשיו מני וייצמן האיש החזק במועדון? מתי הוא ניצח את חג'אג'? הוא עכשיו האיש החזק בכל הקונפדרציות אן רק בחלק?

הוא כבר שנתיים וחצי האיש החזק בהפועל.
לא הייתי מתרגש, סה"כ מנסים להציל את הערבויות שלהם. עדיף להם (או יותר נכון למני ויצמן) להשקיע חצי מיליון שקל עכשיו בכל מיני השאלות של שחקנים שיביאו את הקבוצה לפלייאוף עליון מאשר שלא נגיע לשם, נאבד הכנסה של 3 מיליון ש"ח ויחלטו לו את הערבויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 18:29 
kobster כתב:
סומך כתב:

לא הייתי מתרגש, סה"כ מנסים להציל את הערבויות שלהם. עדיף להם (או יותר נכון למני ויצמן) להשקיע חצי מיליון שקל עכשיו בכל מיני השאלות של שחקנים שיביאו את הקבוצה לפלייאוף עליון מאשר שלא נגיע לשם, נאבד הכנסה של 3 מיליון ש"ח ויחלטו לו את הערבויות.

ואולי הוא גם סתם אוהד הפועל?
לאאאאא, לא יכול להיות, הרי הרגו לנו את התמימות כבר מזמן (באמת).
מני ויצמן איש יקר שלא חיפש כלום זולת לעזור לקבוצה.....אולי לא תמיד דרך האנשים הנכונים אבל רק מתוך :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 18:40 
סמל אישי של המשתמש
red73 כתב:
kobster כתב:
סומך כתב:

מני ויצמן איש יקר שלא חיפש כלום זולת לעזור לקבוצה.....אולי לא תמיד דרך האנשים הנכונים אבל רק מתוך :HEART2:

מישהו טען שהוא לא אוהד הפועל ? אף אחד לא היה משקיע את מה שהוא השקיע אם הוא לא היה אוהד הפועל ושהמועדון לא היה חשוב לו. הבעיה היא שבהתנהלות הזו הוא נותן גב לאנשים הלא נכונים שממשיכים לנהל את המועדון כמו שכונה במקרה הטוב ומצליחים להיות יותר גרועים מצדוק חממי. עוד חלון העברות, עוד בוכטה של שחקנים שתישאר פה עד חלון ההעברות הבא ואז שוב לשפוך כסף שאין כדי להעמיד שוב סגל גרוע עם זרים לא קשורים לענף (ד"ש מטיאגו קוסטה ורוצ'לה), שוב לקחת הלוואות בעלים ומקדמות מגורמים כאלו ואחרים שרק יעלו את המחיר של המועדון ויגמרו את הסיכוי שיגיע לכאן מישהו חדש. אהבה זה חשוב, לא פחות חשוב לעבוד דרך הראש ולא לחזור על אותן טעויות שוב ושוב ושוב.
אגב, מי שרצח לנו את התמימות הם אותם אנשים ששלחו אותנו לבית של טביב כדי שהם יוכלו להשתלט מחדש על המועדון, שהעלו מחירי מנויים עבור שחקן שהם שיחררו אחרי חצי עונה, שהאשימו את הקהל ואת השלטים בכך שלא מוכרים את המועדון והוציאו אינספור ספינים על רוכשים מיסתוריים והשחירו שחקנים בתקשורת רק כדי להסיט מהם את האש. במקום לחשוב שהקהל כפוי טובה שיגידו תודה שאין להם כל יום אנשים מתחת לבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 19:17 
kobster כתב:
red73 כתב:
kobster כתב:
סומך כתב:

מישהו טען שהוא לא אוהד הפועל ? אף אחד לא היה משקיע את מה שהוא השקיע אם הוא לא היה אוהד הפועל ושהמועדון לא היה חשוב לו. הבעיה היא שבהתנהלות הזו הוא נותן גב לאנשים הלא נכונים שממשיכים לנהל את המועדון כמו שכונה במקרה הטוב ומצליחים להיות יותר גרועים מצדוק חממי. עוד חלון העברות, עוד בוכטה של שחקנים שתישאר פה עד חלון ההעברות הבא ואז שוב לשפוך כסף שאין כדי להעמיד שוב סגל גרוע עם זרים לא קשורים לענף (ד"ש מטיאגו קוסטה ורוצ'לה), שוב לקחת הלוואות בעלים ומקדמות מגורמים כאלו ואחרים שרק יעלו את המחיר של המועדון ויגמרו את הסיכוי שיגיע לכאן מישהו חדש. אהבה זה חשוב, לא פחות חשוב לעבוד דרך הראש ולא לחזור על אותן טעויות שוב ושוב ושוב.
אגב, מי שרצח לנו את התמימות הם אותם אנשים ששלחו אותנו לבית של טביב כדי שהם יוכלו להשתלט מחדש על המועדון, שהעלו מחירי מנויים עבור שחקן שהם שיחררו אחרי חצי עונה, שהאשימו את הקהל ואת השלטים בכך שלא מוכרים את המועדון והוציאו אינספור ספינים על רוכשים מיסתוריים והשחירו שחקנים בתקשורת רק כדי להסיט מהם את האש. במקום לחשוב שהקהל כפוי טובה שיגידו תודה שאין להם כל יום אנשים מתחת לבית.

כולל יקירכם מוני הראל, ויקירו של נתי בפרט, מושיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: טוב, מישהו יכול לעשות קצת סדר? (הפועל בחלון ההעברות)
הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 19:29 
מי ששלח אותנו למחאה וסידר לנו את רמון אלה אוהדים שגם להם יש אהבה להפועל, החולה מת מזמן, אני כבר בדעה שרק משהו דרסטי יציל את המועדון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
אולי עוד כמה שנים כאלה מני וויצמן יקבל החלטה שהוא מושקע כל- כך הרבה במועדון שכבר עדיף להיות בעלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2015, 00:27 
אמני הלופט גשפט.
הרמה שלהם כל כך גבוהה שהמופע ביידיש עלול להימשך שנים.

עם השחקנים החדשים מסוגל להכיל לעוד כמה חודשים את המצב, רק שדומב עומד ומסתיר לי אותם.
אם נמצא לו ולברקוביץ' תפקידים באיזו שהיא קבוצה של הבלגי יתפנה כסף ונוכל להביא את יוסי מזרחי ועוד שחקן בלי להוציא כסף !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2015, 00:42 
סמל אישי של המשתמש
בלאגן וגסיסה..
לפחות יש חלוץ טוב, שוער שעדיף על עמוס ועוד אופציה בהגנה

שונא מכבי ובית"ר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2015, 01:10 
סמל אישי של המשתמש
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000994462

מני ויצמן: "המטרה היא להחזיק את הפועל ת"א מאוזנת עד שיימצא רוכש".
האיש שמחזיק את מועדון הכדורגל מעל המים, מודה בהתבטאות נדירה: "אני לא מאחורי הקלעים, אלא עובד בגלוי לגיוס כספים לקבוצה"

"הפועל ת"א לא תגיע לפירוק השנה. המצב לא טוב, כי אין השקעה ואין אירופה, אבל בין זה לבין התמוטטות כמו במכבי נתניה, המצב רחוק". המשפט הזה חזר השבוע במהלך עבודת האיסוף לכתבה הזו. הנושא היה: מה באמת המצב הכלכלי של הפועל ת"א? הרבה חומר גלוי, מתועד, חסוי ושמועתי, אבל המסקנה היא כמעט זהה: מצב החולה אפילו לא קריטי, אבל גם לא יציב. בסוף הכתבה הלכנו לעופר אורליצקי, יו"ר הרשות לבקרת התקציבים, מי שרואה את הערבויות ואת המאזנים וגם מאשר לקבוצה לפעול. "כל זמן שהאנשים האלה עומדים מאחוריה, המצב שלה לא נורא", הוא אמר. מרגיע, אבל מחייב הסבר.

לפני שלוש שנים וחצי הדהים אלי טביב כשמימש את הסכם ה"במבי" עם מוני הראל. הקבוצה עברה אליו, הוא שילם 6 מיליון שקל, אבל אחרי שנה מהגיהינום, כזו שעברה הפועל ת"א איתו והוא בהפועל ת"א, נפרדו הצדדים. למערכה נכנס מני ויצמן, פוליטרוק לשעבר מנס ציונה שבכלל החל כאיש כדוריד, אבל גם אדום בנשמה. בסוף המילניום הקודם הוא עשה אקזיט מעולם הפוליטיקה (בין היתר אפילו ניסה להתמודד על ראשות עיריית נס ציונה ב-1993), נסע להולנד והתחיל לעשות מיליונים. היום יש לו, בין היתר, כמות מכובדת מאוד של מלונות בוטיק בגרמניה.

בסביבתו של ויצמן מציינים את הלחצים שהופעלו עליו כדי שיבוא לסייע כדי להוציא את טביב מהמועדון. אפילו יו"ר ההתאחדות דאז, אבי לוזון, ניסה להכניס את ויצמן לקלחת כשהסביר לו את המשמעות של סיוע. 'אם תבוא להפועל, תעשה שלושה דברים נעלים: תציל את אלי טביב, את הפועל ת"א ואת בית"ר ירושלים', אמר לוזון.

ויצמן השקיע מיליונים רבים של שקלים במועדון. כולם יודעים את זה, מדברים על זה, מקבלים את זה. בסביבתו מתעקשים שאין לו שום קשר לניהול השוטף, והוא עושה בסך הכל את מה שעשה מאז 1988 - מגייס תרומות להפועל. מצד שני, בצמתים של קבלת החלטות הוא לעתים פעיל - כך מציינים בסביבתו של ויצמן כי התחנן להשאיר את עומר דמארי בקבוצה, אבל רמון היה זה שהכריע: צריך את הכסף, ודמארי נמכר. למה הוא לא בפרונט? כי המשפחה לוחצת שיישאר מחוץ לכותרות וגם הערבוב הזה עם הפועל יכול לפגוע לו בעסקים. בשורה התחתונה: בלי מני ויצמן המצב של הפועל ת"א היה גרוע יותר.

בהתבטאות נדירה לכתבה ב"גלובס", הסכים ויצמן לומר כי "מצבה הכלכלי של הפועל ת"א, הוא כזה שכל זמן שלא יהיו בעלים שיזרימו כסף - הפועל תהיה קבוצה בינונית. המטרה של חיים רמון וכל האנשים המנהלים היא להחזיק את הקבוצה מאוזנת מקצועית וכלכלית, עד שיימצא רוכש. אני לא נמצא מאחורי הקלעים, אלא עובד בגלוי לגיוס כספים להפועל ת"א".

מבחינת אחזקות בפועל, חצי ממניות הפועל ת"א נמצאות בנאמנות אצל עו"ד יואב שניצר. אלה המניות של חברת "הראל אחזקות". למה בנאמנות? מאותה סיבה שעו"ד תגר עמיאל, הבורר בשתי תביעות הבוררות שמתקיימות בין הצדדים, טרם כתב פסקי דין. מדובר בתביעת בוררות ראשונה שהגיש חיים רמון כנגד אלי טביב על כך שלמרות שחלפה הרבה יותר שנה מאז הסכם המכירה ביניהם (6 מיליון בפעימה ראשונה, 6 מיליון בפעימה שנייה לאחר שטביב יחסל את כל התביעות של זמנו, ופעימה שלישית מחולקת לחמש שנים שבה תכניס הפועל לטביב עוד מיליון שקל מדי שנה), תביעות ממשיכות לזרום ומהקרן הכספית בה קיימים כספים שמגיעים להפועל עד קיץ 2012 בה טביב עדיין ניהל את העניינים - דולדלו כספים. עו"ד עמית פינס, שמייצג את הפועל ת"א, אפילו אמר לכתבה הזו: "טביב לקח כספים לעצמו מתוך אותו חשבון (קרן - ר"ע) בלי להכחיש את זה. היו 1.4 מיליון שקל בהתאחדות שהיו אמורים לחזור לחשבון הישן כדי לשלם חשבונות ישנים. הוא לקח את זה לחשבון שלו ולא הכחיש את זה. זה התברר בחקירה נגדית שקיימתי בבוררות".

התביעה של טביב הוגשה לאחר ששני המיליונים שהיו אמורים לעבור אליו כחלק מהעסקה בקיץ 2013 וקיץ 2014 לא הגיעו אליו, כמו גם ששת המיליונים הקודמים.

בהפועל מודים בחצי פה כי יש להם יד בעיכוב הבוררות. אחרי הכל, אין כסף נזיל לשלם לטביב והם רוצים שטביב יקבל כמה שפחות, בעיקר כי התביעות שעמדו על למעלה מ-30 מיליון שקל עוד לא צנחו מתחת לרף 10 מיליון השקל. על כך אומר עו"ד פינס, שמייצג את הפועל, כי "לא משכנו את הבוררות. לא התנדבנו לזרז, אבל גם לא עיכבנו. העיכוב הוא ברובו של טביב".

בשורה התחתונה, עד כמה שזה יישמע הזוי, שלב שמיעות הראיות הסתיים במארס, רמון הגיש את סיכומיו בסוף מאי, וטביב רק בספטמבר, הרבה בגלל שבא-כוחו, עו"ד נועם פורר, גויס בצו 8 למבצע 'צוק איתן' - ולכן גם התעכבו סיכומי התשובה של רמון.

את 6 המיליונים הראשונים שילמה הפועל בכסף חי ולמעשה מכרה 50% מהמניות למספר גורמים, לפי שווי מועדון של 12 מיליון שקל. 10% רכש מאיר תושב, 7% בכור צבאן, 5% עידו חג'ג', כאשר 4% הגיעו לסימון כץ ו-4% ליהלומן איציק ניסנוב. את 20% הנוספים רכשה עמותת האוהדים. בעמותת האוהדים הודו כי קיבלו מוויצמן 400 אלף שקל מתוך ה-2.4 מיליון שקל שהתחייבו לאסוף, כי לא הצליחו להשלים את המשימה והוא השלים. לטענתם כבר החזירו את הכסף למועדון. בבקרת התקציבים לא מכחישים גם שוויצמן סגר להם פינה באישור התקציב בקיץ האחרון של כ-2 מיליון שקל. תוך שעות.

ויצמן תורם, מגייס כספים, ובין היתר פועל לחפש רוכש. הרעיון שלו היה לקחת את הקבוצה מטביב ולתת אותה בנאמנות לקבוצת ניהול, עליה יפקח חיים רמון (עם ויצמן כגב כלכלי), עד שיגיע רוכש. דיברו על מקסימום שנה, אבל נגררו כבר לשנתיים וחצי. הניסיון לסגור עם האמריקנים גלבוט וקהאן כשל, למרות שחוץ מלהתחייב על הופעה עם ציציות, הפועל הסכימה לכל דרישה שומרת מסורת. ושנתיים וחצי עם אנשים חסרי נסיון או ידע בניהול קבוצת כדורגל, גובה את שלו. בעניין האחרון, אגב, בסביבתו של ויצמן טוענים כי סאני קאהן עוד לא הרים ידיים סופית, ובנוסף יש עוד מיליארד אמריקאי שמתעניין מאחורי הקלעים. ימים יגידו.

בקיץ הביאו את ברקוביץ' כמנג'ר. ברקוביץ' קיצץ במשכורות אבל לא השביח את המוצר, לא מינף שיווקית את הקבוצה ולא מצליח לייצר כסף משחקנים שעוזבים את המועדון. כמות המנויים שעמדה על 8,600 בשנה שעברה פחתה משמעותית מאוד השנה, ובמקביל גם התקציב: מ-46 מיליון לפחות מ-30 מיליון. ועדיין, שכר השחקנים הוא למעלה מ-13 מיליון שקל ברוטו, בהם כ-2.5 מיליון לגילי ורמוט, קרוב ל-20%.הגירעון (כולל התחייבויות עתידיות) בהפועל מוערך בכ-26 מיליון שקל והוא גדל בכל עונה במיליונים נוספים, בגלל הוצאות מטורפות, חלקן לא ברורות לחלק מהאנשים שנחשפו לדוחות הכספיים - כמו הוצאות אבטחה לא סבירות. גם היום לא ברור כמה מ-60 מיליון השקלים הכנסות מליגת האלופות ו-35 מיליון השקלים הכנסות ממכירת כוכבי עונת הדאבל התאדו, אבל יודעים לומר שחקירה פרטית - מה שבהפועל שקלו לעשות כדי לפתור את החידה - הייתה עולה הון עתק.

הפועל פועלת היום בשני קטבים. מצד אחד, יש כמה משכורות מנופחות, ומצד שני הורה מנכ"ל המועדון בשבת האחרונה בנתניה לפתוח רק את היציע המזרחי לאוהדים, כדי לחסוך 25 אלף שקל בהוצאות האבטחה. עלות השכר של ברקוביץ' היא כ-100 אלף דולר נטו בשנה. כלל הוצאות הצוות המקצועי מגיעות ל-1.2 מיליון שקל. המאמן, מאמן הכושר ומאמן השוערים מרוויחים יחד 500 אלף שקל. בסביבתו של ויצמן טוענים כי בחודש האחרון גויס סכום של כ-3.5 מיליון שקל, כסף שלא אמור ללכת לכיסוי הגרעון אלא דווקא להבאת שחקנים. בין היתר דובר על צירוף שוער (החלפת דני עמוס באריאל הרוש), עוז ראלי וחלוץ קולומביאני.

פירוק לא בא בחשבון. ויצמן עושה הכל כדי לא להגיע למצב הזה. "בינתיים הניהול חובבני, גם אם הוא בא מכל הלב", טוענים גורמים שנמצאים קרוב לקלחת. בסוף מארס השנה פנה וייצמן למשרד הפרסום אדלר-חומסקי כדי לגבש צוות אסטרטגי שיעיף את המותג לחו"ל, שיעזור לו למצוא רוכש ברמה של גולדהאר. קם צוות, הופק סרט תדמית מרגש, אבל רוכש עדיין אין.

בבקרה התקציבית טוענים כי עד שיוגשו הדוחות החצי-שנתיים אין להם כלים לבדוק מה קורה בהפועל ת"א. את התקציב הם אישרו. יו"ר הרשות עופר אורליצקי: "אני לא רואה מה מתגלגל בחודשים האלה. מה שראיתי בתחילת העונה היה בסדר. אני לא יודע כמה הוציאו וכמה תרמו וכמה הכניסו".

אישרתם תקציב גירעוני, על סמך מה?

"השארנו גירעון מנוהל, שמאושר על ידי בנקים. יש הלוואה בדיסקונט שמוחזרת, מיליון כל שנה. אם אני מקבל צ'ק ערבות ממני וייצמן, מעידו חג'ג, ממאיר תושב, מה הבעיה? זה לא שחיים רמון אומר שהוא נותן הכל. בינתיים הבנתי שהוכנסו עוד כספים, האמריקאים הכניסו מיליון שקל וגם חלק מהבעלים".

אז המצב של הפועל ת"א בסדר מבחינתך?

"כל זמן שהאנשים האלה עומדים מאחרי הפועל, המצב שלה לא נורא. מתחלקים במעמסה 5-6 אנשים, לא אחד".

תגובת הפועל ת"א: "הכתבה רצופה באינפורמציה שגויה ואי דיוקים שיוצרים תמונה מעוותת של המציאות. ראשית, להפועל ת"א אין שום יד בעיכוב הבוררות כשהמועדון וחיים רמון הגישו תביעה לטביב להפקדת מיליוני שקלים והחזרת מיליונים רבים אחרים לקופת המועדון ולחובות שיצר.

חיים רמון המחזיק בזכויות הניהול הבלעדיות קיבל מטביב מועדון מפורק, עם התחייבויות לשכר שחקנים ותביעות במיליוני שקלים. מחלקת הנוער הייתה מפורקת ושוקמה, כולל השקעה במתחם האימונים של הנוער שהוא אחד הטובים והמפוארים בארץ.

המועדון צמצם דרסטית את הוצאות האבטחה, והיה מצמצמן עוד יותר לולא העובדה שהמילה האחרונה בנושא הינה של המשטרה ורשויות החוק. עלות הצוות הניהולי הרזה מאוד, נמוכה בהרבה ביחס לכל קבוצות הליגה. והמועדון מתנהל על פי יכולותיו, המשכורות משולמות בזמן ואין שקל שיוצא ללא פיקוח.

אף אחד מהאנשים המגייסים כספים אינו מעורב בניהול למעט עידו חג'ג' שסייע רבות בתחילת העונה לבניית התקציב המצומצם. חג'ג' גם סייע רבות וממשיך לסייע בגיוס ספונסרים למועדון, כולל ספונסרית במאות אלפי שקלים למחלקת הנוער שגייס איל ברקוביץ'.

חיים רמון שנעזר בכל מי שרק אפשר, נפגש עם כל מי שהביע עניין ברכישת המועדון ולא סירב לפגישה עם איש מעולם. רק לאחרונה הגיע רמון לסיכום לפני חתימה עם רוכשים שהיו מבטיחים את עתיד המועדון, אלא שההתפרעויות של החבורה האלימה שאינה ראויה להימנות בין אוהדי הקבוצה ששיאה היה בדרבי האחרון, גרמו לאותם אנשים לסגת מההסכם. אותה חבורה גם הבריחה את עידו חג'ג' בתחילת העונה כששמה את טובתה האישית מעל הקבוצה ופועלת על מנת להזיק למועדון כלכלית ותדמיתית בכל הזדמנות.

בנוגע למני ויצמן, מדובר באוהד מושבע של הקבוצה שמגייס עבורה כספים באופן גלוי עוד משנת 88'. האיש חי בחו"ל ואינו מעורב כלל בניהול הקבוצה. ויצמן אחראי לגיוסם של אנשי העסקים שתורמים להפועל ת"א ומתגייסים לסייע למועדון בכל פעם מחדש, כולל בימים וככל שניתן בידם לשיפור מצבה הכלכלי של הקבוצה, ביחד עם חג'ג', תושב, צבאן וגם עם ראשי עמותת האדומים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 25 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: