תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 19:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 127 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גביע המדינה, סיבוב ח' : הפועל תל אביב אצל הפועל ראשל"צ
הודעהפורסם: 15 ינואר 2015, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
תעירו אותי שאסי דומב מפוטר, או לחילופין, משנה את הראיונות ילד בר מצווה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2015, 22:22 
סמל אישי של המשתמש
אומרים לו סאשה יעדר תקופה ארוכה ואם יבוא רכש "זאת המציאות בהפועל , זה המצב, אין לי עומק אבל יש מציאות כלכלית בלה בלה ראיתי דברים טובים ופחות טובים בלה בלה כל קבוצות הליגה שוות בלה בלה
תתפטר כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2015, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
למי שלא ראה את המשחק -
1. כמה זבל היינו מ1 עד 10.
2. כמה דומב מרוצה מהגבורה על אריות ראשון מ1 עד 10 ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 ינואר 2015, 23:33 
לא קראתי את התגובות, אולי כבר דיברו על זה, אבל אני מרגיש שאני חייב לדבר על עוביידה חטאב.
15 שנה בערך אני רואה כדורגל, בארץ ובעולם. ראיתי המון שחקנים חלשים, המון זרים שאלוהים יודע מאיפה הביאו אותם, ואת כל מצעד הליצנים שעובר אצלנו בשנים האחרונות.
בחיים, בחיים, בחיים, לא ראיתי שחקן כל כך גרוע וכל כך מנותק מהמשחק כמוהו. אני לא יודע איך קורה מצב ששחקן כזה מגיע לקבוצה בליגת העל, כשכל פעולה שלו מראה כמה הוא לא קשור לכדורגל. זה מסוג השחקנים שבגיל 14 כבר מאמנים אמורים להבין שאין להם עתיד ושום סיכוי להצליח בקריירה מקצוענית, ולרמוז להורים שכדאי למצוא לילד אופק התקדמות אחר.
צריך להקים ועדת חקירה איך מישהו בהפועל ראה אותו משחק והחליט שהוא יכול להתאים להפועל, כי לכל קבוצה מחצי העליון של ליגה א' ומעלה הוא לא מתאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2015, 23:43 
סמל אישי של המשתמש
אסי דומב אמר שהוא היה טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2015, 00:58 
מה זה טוב, מדהים.. קנבארו הישראלי.
התנועות שלו נורא מזכירות אותי כשהייתי משחק כדורגל. בגלל שהייתי הכי גרוע מכולם אז כל פעם שלא הייתי שוער היו שמים אותי בלם.
אני מסתכל עליו ומקבל התקפי נוסטלגיה מבי"ס יסודי.
יש בזה משהו קצת נוגע ללב ובאמת שאני מחבב אותו, אבל בכל זאת הייתי ממליץ לו ללכת לחפש מקצוע חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: גביע המדינה, סיבוב ח' : הפועל תל אביב אצל הפועל ראשל"צ
הודעהפורסם: 16 ינואר 2015, 01:27 
Noam כתב:
לא קראתי את התגובות, אולי כבר דיברו על זה, אבל אני מרגיש שאני חייב לדבר על עוביידה חטאב.
15 שנה בערך אני רואה כדורגל, בארץ ובעולם. ראיתי המון שחקנים חלשים, המון זרים שאלוהים יודע מאיפה הביאו אותם, ואת כל מצעד הליצנים שעובר אצלנו בשנים האחרונות.
בחיים, בחיים, בחיים, לא ראיתי שחקן כל כך גרוע וכל כך מנותק מהמשחק כמוהו. אני לא יודע איך קורה מצב ששחקן כזה מגיע לקבוצה בליגת העל, כשכל פעולה שלו מראה כמה הוא לא קשור לכדורגל. זה מסוג השחקנים שבגיל 14 כבר מאמנים אמורים להבין שאין להם עתיד ושום סיכוי להצליח בקריירה מקצוענית, ולרמוז להורים שכדאי למצוא לילד אופק התקדמות אחר.
צריך להקים ועדת חקירה איך מישהו בהפועל ראה אותו משחק והחליט שהוא יכול להתאים להפועל, כי לכל קבוצה מחצי העליון של ליגה א' ומעלה הוא לא מתאים.

צודק
כמות הטעויות והחורים שהוא ביצע
שחקן עושה תנועה בלי כדור ברחבה והוא לא הולך לכיוונו בכלל
מה זה הדבר הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 127 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: