תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 11:31

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: כניסת ילדים למשחק
הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 21:12 
סמל אישי של המשתמש
מישו יודע מאיזה גיל חייב בכרטיס?
אני מביא את הילד.. בן 3..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: כניסת ילדים למשחק
הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 22:35 
מצטרף לשאלה
מעוניין לצרף את אחותי הקטנה למשפחה האדומה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
אז שמישהו יענה יא קקות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: כניסת ילדים למשחק
הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 07:26 
למיטב ידעתי , כל ילד חייב בכרטיס, כיסא באולם זה כיסא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 07:58 
סמל אישי של המשתמש
זה קבוצת אוהדים. כל אחד חייב כרטיס

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 08:09 
סמל אישי של המשתמש
מה כל אחד. ראיתי אמא עם תינוק שבוע שעבר, גם הוא חייב?
זה עדיין ילד בן 3, שסביר שלא יחזיק עד המחצית..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 08:30 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי ילד שלא תופס כסא אינו חייב בכרטיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 08:39 
סמל אישי של המשתמש
לא בתור הטפה: הוא תופס כיסא, הוא בא לחוויה, יהיה ער חלק מהזמן, חלק ישב וחלק יישן?
צריך כרטיס.
תמיד שילמתי על הילדים. הגדולה מגיל שלוש והקטן מגיע מגיל שנתיים וחצי. אני חייב להודות שיש אולמות שלא לקחו עליהם כסף כמו טבעון, עפולה וכאלה, אבל בהפועל ובכל קבוצות ליגת העל לקחו. לא יודע להגיד לך מאיזה גיל צודק לקחת כסף לכרטיס, שאלה קשה. אף פעם לא הרגשתי פראייר, אחרי הכל אני לא חייב להביא את הילדים וזה עדיף פי מאה על ג'ימבורי (פה גם אבא נהנה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 08:49 
סמל אישי של המשתמש
אבל מה שיוצא מזה הוא שאני צריך לעשות מנוי לילד בן 3, כי כרטיסים אין להפועל.
חוצמזה, אתה לא מתכוון להטיף אבל עדיין יש גיל שמתחתיו לא שילמת.. אז אתה מבין את העקרון..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 09:01 
סמל אישי של המשתמש
גיא ברזל כתב:

וההודעה הזו, חייב לומר, קצת עצבנה אותי.
אני חבר עמותה מיום היווסדה, עשיתי מנוי למרות שאני לא יכול להגיע למשחקים לרוב, רק בשביל להכניס כסף למועדון (זה לא הרבה ואני לא מחפש קרדיט, אבל זה הוכחת כוונות).
אבל כשאני מצפה להכניס ילד בן 3 למשחק שהוא לא מכיר, ובשעה שהוא אמור לישון, בלי לשלם כסף, אני צריך להרגיש עם זה רע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 10:56 
העניין שהבעיה זה לא הכסף לקנות כרטיס .
פשוט אין כרטיסים ליציע שבו אני מנוי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
אליהו הנביא כתב:
העניין שהבעיה זה לא הכסף לקנות כרטיס .
פשוט אין כרטיסים ליציע שבו אני מנוי .

כמו שאמרתי,
אדום נחמד כתב:

ונכון שזה לא ענין של כסף, ואני לא אקרוס כלכלית, אבל עדיין לדרוש כסף עבור ילד שלא מבין מה הוא רואה בכלל, זה לא לעניין.
דיברתי עם העמותה הבוקר, ואמרו לי שעד גיל 3 נכנסים חינם, אז היום הכל בסדר, אבל בעיני גם עד גיל 5 זה צריך להיות חינם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 12:06 
יפה שבעינך עד גיל 5 נכנס חינם
מה אומרים על זה בחברת הביטוח במשטרה לדוגמא?
באילו כיסאות הם אמורים לשבת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 12:14 
אף אחד לא צריך להרגיש רע.
זה משהו שהמשטרה צריכה לקבוע ולא העמותה.
כל אחד יכול לחשוב שהקו עובר בגיל אחר.
הבעיה שזה תחום פרוץ וגם בבלומפילד זה תלוי על איזה סדרן אתה נופל כי אין הוראה ברורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 12:29 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:
יפה שבעינך עד גיל 5 נכנס חינם
מה אומרים על זה בחברת הביטוח במשטרה לדוגמא?
באילו כיסאות הם אמורים לשבת?

באותו מקום שבו ישב ילד בן 3.
ואם בכל זאת צריך לקנות כרטיס, שיעלה שקל.
אם ילד כבר ממש תופס מקום באולם, אז הגיוני שהוא צריך לשלם

*אני רק אעיר, שעדיין יש ערך לתת לילדים להכנס במחיר זול מאוד אם לא בחינם.
זה דומה בעיני לדרישה השערוריתית של בדרני ילדים לדרוש שהורים וילדים ישלמו מחיר זהה על ההופעות שלהם. כאילו, פאק, אף ילד לא יבוא בלי הורה. ההורה חייב לבוא כדי שתרוויחו כסף, אז אתם גם תוקעים להורה מחיר?
אז גם כאן, אם רוצים להביא ילדים למשחקים, בשלב בו ברור שהם לא באים כי הם רוצים, או מבינים שהם רוצים, ראוי לאפשר מחיר זול יותר. זול יותר ממחיר נוער. כאילו כמה ילדים כאלה כבר יגיעו, שזה לא ישתלם לקבוצה.
אבל זה רק אני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
חבל שאין לנו עוד 3000 מקומות . עם יציע הורים וילדים קטנים ומרגשים במחיר מוזל
את הפוטנציאל ראינו באירוע פתיחה . ואני בטוח שההורים לילדים שהיו שם מקבלים טחינות ובקשות לחזור
לאולם הכייפי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 13:53 
האמת, אני עשיתי מנוי לילד שעוד לא בן 3, לא שאלתי בכלל את השאלה מכמה סיבות:
1. זה מבחינתי עוד תרומה לעמותה
2. אם אני רוצה שהכיסא לידי יהיה זמין בשבילו הדרך היחידה שלי להבטיח את זה היא על ידי מנוי
3. אני מניח שיהיה לא מעט משחקים שאני לא אביא אותו (בעיקר בגלל שעת משחק) ואז המנוי ינוצל למישהו אחר (סביר להניח בן משפחה אחר) ואני אצטרך מנוי רגיל.

עכשיו, לשאלה שלך, אני אחזור על מה שעניתי מקודם כי בשורה התחתונה זה מה שחשוב לדעתי.
הילד שלך גם יצא במחצית יתפוס כיסא שמישהו אחר יוכל לקנות (ככרטיס או כמנוי , זה לא משנה כאן). מעבר לזה, אם יכנס בלי כרטיס, איך כח האבטחה ינהל את כמות האנשים באולם? כהורה אני מניח שאתה לא רוצה להכניס ילד בן שלוש שהצפיפות בו עולה על המותר.

כהורה לילדים קטנים אני מאוד מתחבר ל"קושי" שלך, אבל צריך גם להבין את האילוצים הפרקטיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 14:08 
גיא ברזל כתב:

נו, באמת.

א. אפשר לחשוב הוא מרמה את העמותה או שזה בא על חשבון אוהד אחר.
אם הילד יושב עליו ואנחנו מרוויחים אוהד במשחק + דור המשך, מה הבעיה עם זה?
גם אם היו כרטיסים פנויים והוא לא היה קונה לו כרטיס.
כמובן שהפועל צריכה לקבוע גיל מסוים ולפרסם אותו.

ב. מה ז"א בגלל שזו קבוצת אוהדים? בכדורגל אנחנו אמורים להתפלח, כי יש פראייר ששם כסף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 15:06 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
האמת, אני עשיתי מנוי לילד שעוד לא בן 3, לא שאלתי בכלל את השאלה מכמה סיבות:
1. זה מבחינתי עוד תרומה לעמותה
2. אם אני רוצה שהכיסא לידי יהיה זמין בשבילו הדרך היחידה שלי להבטיח את זה היא על ידי מנוי
3. אני מניח שיהיה לא מעט משחקים שאני לא אביא אותו (בעיקר בגלל שעת משחק) ואז המנוי ינוצל למישהו אחר (סביר להניח בן משפחה אחר) ואני אצטרך מנוי רגיל.

עכשיו, לשאלה שלך, אני אחזור על מה שעניתי מקודם כי בשורה התחתונה זה מה שחשוב לדעתי.
הילד שלך גם יצא במחצית יתפוס כיסא שמישהו אחר יוכל לקנות (ככרטיס או כמנוי , זה לא משנה כאן). מעבר לזה, אם יכנס בלי כרטיס, איך כח האבטחה ינהל את כמות האנשים באולם? כהורה אני מניח שאתה לא רוצה להכניס ילד בן שלוש שהצפיפות בו עולה על המותר.

כהורה לילדים קטנים אני מאוד מתחבר ל"קושי" שלך, אבל צריך גם להבין את האילוצים הפרקטיים.

הצפיפות אכן תעלה על המותר, אבל האקסטרה יהיה בילדים קטנים שההורים מחזיקים אותם. זה לא כמו אותה כמות רק במבוגרים.

מבחינת תרומה לעמותה, תתרום גם בלי המנוי, למה אתה רוצה תמורה? אני עשיתי מנוי השנה כשידעתי שאני לא אגיע לרוב המשחקים, זה גם תרומה?
לגבי לשמור כסא ממש, ברור שצריך לשלם על זה, אבל עדיין הגיוני לעשות מנוי ילד, זול משמעותית ממנוי נוער. שוב, הילד לא באמת מבין איפה הוא נמצא, וזה נכון לפחות עד גיל 5. כרגע, לא ברור לי בכלל שזה יהיה הקטע שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 15:11 
סמל אישי של המשתמש
אני הצעתי שיעשו מנוי ילדים בדומה למנוי לוחמים. שתקף למספר משחקים לבחירה במהלך העונה. זה אפילו עדיף לדעתי לעמותה. כי גם ככה המשחקים הגדולים הם בשעה מאוחרת והניצול יהיה למשחקים אחרים. אבל אמרו לי שזה בעייתי ולא יצא לפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
חוצמזה, אתה לא מתכוון להטיף אבל עדיין יש גיל שמתחתיו לא שילמת.. אז אתה מבין את העקרון..

לא הבנתי איפה ראית שיש גיל שמתחתיו לא שילמתי. לילדים יש פועל צעיר ומנוי (אב ובנו) מגיל שנתיים וחצי - שלוש (מאור הראל היה מבריח בשבילי בקבוק) . האולם מפוצץ והילד יתפוס מקום של אוהד אחר, זה לא שיש מקומות פנויים כמו בבלומפילד שמקסימום הילד ישב בהם. ברוב היציעים גם עומדים והילד ירצה לשבת לפחות חלק מהזמן (לטחון חטיפים) וחלק אפילו לישון.
באופן עקרוני היה סבבה אם היו מקומות והיינו יכולים למכור כרטיסים למשחקים ספוראדיים לילדים במחיר מוזל. לצערנו האולם מלא וגם אוהדים מבוגרים נשארים בחוץ וזה לא "פייר" באותה המידה.
שוב, גם אם זה היה נעשה, זה היה נעשה כדי לקרב ילדים למשחק ולהפועל, ולא בגלל שהם "לא מבינים" שזה קריטריון תמוה בעיני. מי שמביא את הילד מקווה לבלות אתו זמן איכות בקרנבל הספורטיבי ששמו הפועל (וזה באמת קורה), להדביק אותו באהדה ולפעמים גם סתם כי אין עם מי להשאיר אותו בבית (בייביסיטר). כל אלה הם תמורה שם דרך לכמת אותה באחוזים ממחיר כרטיס.
ספר לי אחרי אחרי המשחק איך עבד לך העניין שהוא ישב עליך, מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 16:08 
סמל אישי של המשתמש
אני גם לא מבין למה אתה מתעצבן? עונים לך פה אנשים עם ילדים מה הם חושבים על שאלה שאתה העלית בפורום. מנסיון, ילד תופס מקום, ובתכלס, ילד פוגע בחווית המשחק שלך. הוא תמיד צריך פיפי דקה לסיום (את השלשה של יונתן ברדיוס בגליל, ראיתי בטלוויזיה), וזה כמובן אחרי ה"חוויות" של להחליף טיטול במגרשים (לפעמים אני מתגעגע לטיטול). אלא אם הילד במנשא הוא צריך מקום לשבת בו ולכן צריך כרטיס (לשמור כיסא) . באולם מלא במנויים זה כמעט בלתי אפשרי, בטח לא בקנה מידה גדול.
כשיהיה אולם גדול יותר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 16:14 
סמל אישי של המשתמש
בעניין דומה. אם אני מגיע הערב עם שלושה ילדים (בני 5, 7, 9) איפה כדאי לי לחנות ככה שלא נצטרך ללכת יותר מידי?
ובנוסף, המזנונים כבר עובדים? יהיה להם מה לאכול שם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 16:46 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
בעניין דומה. אם אני מגיע הערב עם שלושה ילדים (בני 5, 7, 9) איפה כדאי לי לחנות ככה שלא נצטרך ללכת יותר מידי?

למה לך לבזבז כסף ולהידחק ליד המזנון בהפסקה? שים בתיק מיים (בשקיות מיים כמו של רוכבי האופניים), במבה, סנדביץ' וכאלה. מקסימום, בא לך לפנק אותם? קנה להם משהו ביציאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 16:56 
סמל אישי של המשתמש
deep red כתב:
סומך כתב:

למה לך לבזבז כסף ולהידחק ליד המזנון בהפסקה? שים בתיק מיים (בשקיות מיים כמו של רוכבי האופניים), במבה, סנדביץ' וכאלה. מקסימום, בא לך לפנק אותם? קנה להם משהו ביציאה.

יהיה לי קשה להתארגן עם שקיות מים. אבל אולי אני באמת אקנה טרופיות בדרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 19:08 
deep red כתב:
סומך כתב:

פעם שעברה המאבטח לקח לי את הסנדוויץ' בטענה שאסור להכניס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
Deep red, התעצבנתי רק על ברזל שהעיר שזו קבוצת אוהדים, כאילו אני מנסה למנוע הכנסה מהקבוצה, לה אני תורם מיום היווסדה למרות שאני לא אוהב כדורסל, בלשון המעטה.

בסוף, כמו שאמרתי, נותנים לילדים עד גיל 3 להכנס, הוא נכנס ואכן נהנה מחצית עד שגמר את הכח, והאדם שניה אחרי שנכנס לאוטו.
לא היתה לי שום בעיה לעמוד במעבר כשהוא עומד על המעקה, ואחרי זה עלי שהמצאתי כסא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
Kyahs כתב:
deep red כתב:
סומך כתב:

אז תערב מישהו שממונה עליו או מהעמותה. עד היום בהדר יוסף ובבית מכבי ובכל מגרש חוץ (פרט לאחד שאני כרגע לא זוכר בדיוק) נותנים להכניס כל פריט מזון שלא יכול לשמש כקליע. ולכן פירות חתוכים, חטיפים וכריכים נכנסו. פירות שלמים ובקבוקים לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 23:44 
deep red כתב:
Kyahs כתב:
deep red כתב:
סומך כתב:

אז תערב מישהו שממונה עליו או מהעמותה. עד היום בהדר יוסף ובבית מכבי ובכל מגרש חוץ (פרט לאחד שאני כרגע לא זוכר בדיוק) נותנים להכניס כל פריט מזון שלא יכול לשמש כקליע. ולכן פירות חתוכים, חטיפים וכריכים נכנסו. פירות שלמים ובקבוקים לא.

חוץ מנס ציונה ובנהריה שאפילו שתייה שקונים מהמזנון אסור להכניס לתוך האולם אלא לשתות במסדרון מחוץ ליציע.
אגב "חוק הפופקורן" נכנס לתוקף ב1 לינואר 2015,ממה שראיתי שנכתב זה כולל אולמות ספורט ואצטדיונים,אז בפועל כרגיל אין אכיפה..?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 23:51 
סמל אישי של המשתמש
Kyahs כתב:
deep red כתב:
סומך כתב:

אני הבאתי היום, בעצת דיפ רד, תיק מלא כל טוב. נאד מים, חטיפים, סנדביצ'ים, עוגיות... לא עשו לי שום בעיה להכניס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: