תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 19:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל במספרים
הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
תומר לביא כתב:
על סמך מה בדיוק אתם טוענים שעבר זמנו ?
לפני שנתיים עשה עונה גדולה עד שהצ'צ'נים הגיעו ובלעדיהם הם היו מסיימים 1-3

מסכים. לא לגבי המיקום אבל מסכים שבביטר הוא חולל שינוי וראו קבוצה מטומנת. לא אשכח איזה בית ספר הם עשו לנו בבלומפילד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 11:31 
עדיין לא משוכנע שלהחליף מאמן יעזור במשהו, אבל לך תדע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 11:38 
סמל אישי של המשתמש
להחליף מאמן זה סוג של פלסטר. יכול להיות שזה יגרום לנו להראות טיפה יותר טוב, ואולי באמת יהפוך את העונה הזו מקרבות תחתית לעונת אמצע הטבלה. אבל זה הכול. את הבעיה האמיתית זה לא יפתור. הבעלות חייבת להתחלף אחרת זה תהליך שחוזר על עצמו עונה אחרי עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 11:41 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
הוקיץ' כתב:
אני כמובן מסכים, רק מי המאמן שכולם יודעים מי הוא?

אלי כהן השריף.
באמת נמאס לי להתווכח עם אנשים על זה, אני לא זוכר אם אתה אחד מאלו,
אבל את מה שהוא שכח אסי דומב לא ילמד לעולם, מאמן שלקח אליפויות, בנה קבוצות מ-0 והצליח גם עם תקציבים נמוכים.
אני לא צריך מאמן חדשני, אני צריך מישהו מיושן שיטיס מפה את כל הפרימדונות ויסביר להם איך משחקים כדורגל.
בואו נתחיל בפס ולעקוף, תנועה ללא כדור וירידה להגנה. בסיס.

לקח אליפות אחת, לפני 18 שנה, כשהיה לו את הסגל הכי טוב בארץ.
אח"כ הוא עשה עונה יפה מאוד איתנו ומאז רק נכשל (כולל העונה השנייה אצלנו שהסתיימה בפוקס עם גביע).
עדיף על דומב? ברור, אבל בוא לא נעשה ממנו יותר ממה שהוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 12:36 
סמל אישי של המשתמש
שתי אליפויות. אבל תלוי את מי שואלים כמובן.
וזה עדיין שתיים יותר מהדביל שעל הקווים אצלנו.
גם על גוטמן היה אפשר לומר אותו דבר, לקח אליפות אחת ב99, למה להביא אותו להפועל אחרי 10 שנים שנכשל בכל מקום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 13:25 
redrony כתב:
chimpfive כתב:
redrony כתב:
chimpfive כתב:
ייגמר בליגה הלאומית ואנחנו מתחילים לטפל בסרטן שנקרא הנהלת הפועל, הפציינט עוד יכול להשתקם.

ייגמר בליגה הלאומית, אתה תדשדש 10 שנים עד שהבקבוצה הזו באמת תשתקם. זה לא כדורסל שאפשר להעביר 7 שנים בליגות נמוכות, ואז שעלית לליגת העל להסתפק בדרבי בעונה ולדעת שאליפות תיקח במקרה הטוב פעם ב-40 שנה ויורוליג בכלל לא בקלפים שלך.
הפתרון חייב להיות רוכש מחר ולעשות הכל בשביל שזה יקרה. תרד ליגה אף אחד לא יסתכל עליך.

1. גם עכשיו את מדשדש.
2. אני לא לוקח שום דוגמה מהכדורסל כמובן, עולם אחר, תקציבים שונים, לא חסר דוגמאות על מועדוני כדורגל שירדו ליגה וחזרו אחרי עונה.
3. כדי למרר להנהלה את החיים צריך משהו כנראה די קיצוני, כי לטביב עשו את המוות על פחות, אני די בטוח שלרדת ליגה יעשה את האפקט.
4. אף אחד לא הולך לרכוש את הקבוצה הזאת גם לא ב10 שנים הקרובות עם המבנה בעלות והחובות של המועדון הזה.

כן, אבל הפתרון הוא לא לרדת ליגה. אתה רוצה אימפקט, תמצא את הדרך, אל תרד ליגה.
אבל יש אנשים שיודעים דברים וחבל שהם לא מפרסמים אותם. מצד אחד המועדון היה "שנייה" מלהימכר ורק הדרבי\השבת\שקר כלשהו מנעו את המכירה ומצד שני יש אנשים שטוענים שזה בכלל לא היה קרוב.
אנשים כמוני לא יודעים למה להאמין כי על פניו לאדם כמו חיים רמון אין שום אינטרס להמשיך ולהזחיק את המועדון. בשביל להוציא אנשים למלחמה אתה צריך לשכנע אותם שהמלחמה מוצדקת. אז נכון, ירידת ליגה יכולה לגרום לזה, אבל היא גם מהר מאוד יכולה לגרום לזה שהקבוצה תיעלם מהרדאר. הדברים צריכים לקרות עכשיו ומהר. רמון וחבריו צריכים לאבד את הלגיטימציה מהתקשורת (שהם מקבלים אוטומטית כי בעלים אחד כבר העפנו ו"מה רוצים מרמון, הוא שם את הבית שלו על הקבוצה") ואצל חלק בלתי מבוטל מהאוהדים. בשביל זה צריך עובדות. כל מי שדיברתי איתו אמר דברים מסויימים בלי עובדה אחת שאפשר להיאחז בה

אני ממש לא רוצה לרדת ליגה, אני רק חושב שבמידה ונרד לפחות תהיה הזדמנות אמיתית להיפטר ממבוך הבעלות הבלתי אפשרי שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 15:04 
1. להטיס מפה את דומב וברקוביץ'.
2. להביא מאמן כמו שייע/השריף/קשטן כי רק הם מסוגלים כרגע לבוא ולעשות שינוי כמה שיותר מיידי- כולל במחלקת הנוער.
3.אני לא איש מבפנים אבל כנראה שיש כמה מיליונים בצד בכל זאת למרות המצב, ומבינים שהשקעה קטנה יכולה להניב לנו דובדבן בדמות איזה גביע+העפלה לאירופה, כן כן למרות המצב ההזוי שנמצאים בו כרגע, ככה שלא הייתי מרים ידיים על העונה הנוכחית ובטח שלא על העונות הקרובות.
4. דוגמאות לשחקנים טובים שהייתי מחפש דומים להם תמצאו בהודעות קודמות שלי.
5. קדימה לעבודה.
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 15:39 
די כבר עם השייע הזה קיבינימאט!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2015, 00:41 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
די כבר עם השייע הזה קיבינימאט!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: