תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 10:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 129 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עזרה במציאת
הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 06:54 
בקדימה (שבעצמה מורכבת מפיצול בליכוד ופיצול קטן יותר בעבודה) היו נסיונות פיצול כל הזמן עד שהם צלחו ונולדה התנועה. בשינוי היו פיצולים כל הזמן (עוד בימי ד״ש) כולל פיצול בימי טומי לפיד שממנו נולדה חץ. הגמלאים גם התפצלו. צומת גם.
אלו מפלגות שמורכבות מאנשי ימין ושמאל ולכן יש בהן חוסר יציבות פנימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 06:59 
סמל אישי של המשתמש
אחרי שהן מתפצלות,
יוצא מהן אור חזק של עב"מים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 07:04 
סמל אישי של המשתמש
לא.
אצלם יש את האור החזק עוד לפני הפיצול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 08:15 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
בקדימה (שבעצמה מורכבת מפיצול בליכוד ופיצול קטן יותר בעבודה) היו נסיונות פיצול כל הזמן עד שהם צלחו ונולדה התנועה. בשינוי היו פיצולים כל הזמן (עוד בימי ד״ש) כולל פיצול בימי טומי לפיד שממנו נולדה חץ. הגמלאים גם התפצלו. צומת גם.
אלו מפלגות שמורכבות מאנשי ימין ושמאל ולכן יש בהן חוסר יציבות פנימי.

לא צריך לשכנע אותי לגבי הפיקציה שקיימת בכל מפלגות המרכז, או היש מאין האלה, אני מאוד מקווה שמתישהו התופעה הזו תעלם ונחזור לשתי מפלגות גדולות וברורות עם מספר קטן של מפלגות סקטוריאליות.
עדיין, אף מפלגה כזו לא התפצלה במהלך הכהונה שלה בכנסת,בטח שלא בהרכבת ממשלה והיחידה שהתקרבה לכך זו כאמור צומת עם אלכס גולדפרב וגונן שגב המושחת וכל שאר הספיחים של רפול ז"ל. לכולן היה מאפיין בולט של קדנציה אחת עם שיא מנדטים וקדנציה שניה של התרסקות במקרה הרע או דעיכה איטית במקרה הטוב - מפלגת המרכז עם הרביעיה המבטיחה, שינוי של לפיד, הגימלאים, קדימה ועד יש עתיד שבינתיים מחזיקה מעמד, לכן אני לא רואה מישהו מתוך המפלגות האלו שיזרז את התהליך הזה ע"י פיצול או משהו בסגנון. אם כחלון יחליט שנכנסים אז כולם יכנסו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 09:26 
סמל אישי של המשתמש
לפיד ישב עם ביבי כמו גדול. לא להצביע לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 09:29 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
19 כתב:
לא שאני מליץ יושר שלהם, אבל לדעתי הם התנגדו לאחת ובו זמנית קידמו אחת אחרת משלהם. אני לא יודע מה ההבדלים בין השתיים ולמה אחת עדיפה על השנייה.

שלא יצא ממנו כלום. זה הכל רוח וצלצולים. הם חתומים על הסכם קואליציוני עם האח שלא מאפשר שינויים בענייני דת ומדינה

שוב,
חוקים עברו (למשל חוק השיוויון בנטל).
ושוב,
נכון שהם חתמו על הסכם קואליציוני שמאוד מגביל אותם, אבל זאת הפוליטיקה, אתה לא פועל בואקום.
במציאות בעקבות ההסכם הזה נמנעה כניסת החרדים לממשלה, ולכן כבר בוצעה שינוי בעיניי "דת מדינה".
אין לי ספק למשל שממשלת שמאל מרכז הייתה עושה יותר אבל זאת לא באמת הייתה אופציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 10:14 
זה הטיקט הכי קל וטרוויאלי מבחינתו,וגם כאן הוא הזיק. חוק השוויון בנטל הוא רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
אתה עכשיו מדבר על מהות.
אין לי בעיה עם חלוקי דעות בנוגע למצע של "יש עתיד", אני גם לא מסכים עם חלק גדול מהנאמר.
אם מישהו מתכוון להצביע למפלגה שהוא לא מסכים איתה אידיאולגית שיחפש את הפגמים אצלו ולא אצלה.
מעבר לזה יש עתיד היא מפלגה ראויה יותר מהרבה מפלגות אחרות.

רק מהשבוע האחרון אנשים ממפלגת העבודה (פואד), ישראל ביתנו, הבית היהודי גלנט שהוא בעייתי ואני בטוח שיש עוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אתה עכשיו מדבר על מהות.
אין לי בעיה עם חלוקי דעות בנוגע למצע של "יש עתיד", אני גם לא מסכים עם חלק גדול מהנאמר.
אם מישהו מתכוון להצביע למפלגה שהוא לא מסכים איתה אידיאולגית שיחפש את הפגמים אצלו ולא אצלה.

רק מהשבוע האחרון אנשים ממפלגת העבודה (פואד), ישראל ביתנו, הבית היהודי גלנט שהוא בעייתי ואני בטוח שיש עוד

פואד פרש מהחיים הפוליטיים ועל גלנט עשו סיקול ממוקד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 13:10 
el dudernio כתב:
אתה עכשיו מדבר על מהות.

לא הבנתי מה הטענה שלך. שהם קידמו באפקטיביות דברים שהם אמרו?
התמונה הכללית היא שהם באו לעבוד בשביל מעמד הביניים והמצב שלו לא השתפר בתקופה בזאת. אפילו להיפך.
ביבי את שטייניץ, אגב, העבירו חוק או החלטת ממשלה בעקבות טרטנברג שילדים עד גיל 5 לצורך מוסיפה נקודות זיכוי לאבות ולא רק לאמהות. במשפחות של 2-3 ילדים קטנים מדובר באלפי ש"ח בשנה.
יש עתיד עושים מסיבת עיתונאים על כל קשקוש כשחלק מהקשקושים בכלל לא קשורים אליהם (ע"ע הארכת שעון קיץ)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 13:22 
סמל אישי של המשתמש
http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3649584,00.html

ציטוט:
מהנתונים עולה כי מיכאלי היא חברת הכנסת המחוקקת ביותר: שלושה חוקים פרטיים שיזמה נכנסו לתוקף, ו־24 נוספים שהיתה שותפה להם עברו.
חבר הכנסת המחוקק ביותר הוא יו"ר הקואליציה לשעבר יריב לוין (הליכוד), שיזם 17 חוקים פרטיים שעברו אישור מליאה והיה שותף ל־41; לצדו חיים כץ (הליכוד) בזכות 11 הצעות חוק הפרטיות שיזם ועברו. מספרים אלה מצטרפים ל־86 החוקים הפרטיים שהעבירה הקואליציה. האופוזיציה העבירה 40 חוקים. במקום השני במחוקקים הפעילים ניצב דב חנין (חד"ש), שהעביר חמישה חוקים כיוזם הראשון ו־27 נוספים כמצטרף. לשם השוואה, כל סיעת יש עתיד כולה הצליחה להעביר רק 18 חוקים.

יותר ח"כים מחוקים,יותר מסיבות עיתונאים מחוקים,פי 1000 יותר יש עתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 13:31 
סמל אישי של המשתמש
בתכלס הם לא הבטיחו שום דבר קונקרטי, ולכן אין שום אפשרות שהם "יאכזבו" מישהו או "לא יעמדו בציפיות", פשוט כי לא היה מה לצפות מהם.
ומי שהיה מספיק מבולבל כדי לתמוך בהם מלכתחילה, יישאר מספיק מבולבל כדי להשתכנע מטיעונים עלובים כמו "עשינו בדיוק מה שאמרנו שנעשה... (כלומר כלום)".

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2015, 15:01 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3649584,00.html

ציטוט:
מהנתונים עולה כי מיכאלי היא חברת הכנסת המחוקקת ביותר: שלושה חוקים פרטיים שיזמה נכנסו לתוקף, ו־24 נוספים שהיתה שותפה להם עברו.
חבר הכנסת המחוקק ביותר הוא יו"ר הקואליציה לשעבר יריב לוין (הליכוד), שיזם 17 חוקים פרטיים שעברו אישור מליאה והיה שותף ל־41; לצדו חיים כץ (הליכוד) בזכות 11 הצעות חוק הפרטיות שיזם ועברו. מספרים אלה מצטרפים ל־86 החוקים הפרטיים שהעבירה הקואליציה. האופוזיציה העבירה 40 חוקים. במקום השני במחוקקים הפעילים ניצב דב חנין (חד"ש), שהעביר חמישה חוקים כיוזם הראשון ו־27 נוספים כמצטרף. לשם השוואה, כל סיעת יש עתיד כולה הצליחה להעביר רק 18 חוקים.

יותר ח"כים מחוקים,יותר מסיבות עיתונאים מחוקים,פי 1000 יותר יש עתיד.

פה מדובר בחקיקה פרטית ככה שזה לא בהכרח משקף משהו על סיעות שנמצאות בממשלה ויכולות עקרונית ליזום חקיקה ממשלתית.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2015, 21:08 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
el dudernio כתב:
אתה עכשיו מדבר על מהות.

התמונה הכללית היא שהם באו לעבוד בשביל מעמד הביניים והמצב שלו לא השתפר בתקופה בזאת. אפילו להיפך.
ביבי את שטייניץ, אגב, העבירו חוק או החלטת ממשלה בעקבות טרטנברג שילדים עד גיל 5 לצורך מוסיפה נקודות זיכוי לאבות ולא רק לאמהות. במשפחות של 2-3 ילדים קטנים מדובר באלפי ש"ח בשנה.
יש עתיד עושים מסיבת עיתונאים על כל קשקוש כשחלק מהקשקושים בכלל לא קשורים אליהם (ע"ע הארכת שעון קיץ)

אם אתה חושב שמפלגה שלא מתווה את הדרך יכולה תוך שנה ושמונה לגרום לשינוי כלשהו אתה "טועה" (לשון עדינה).
מאחר ואני מאמין שאתה לא "טועה" אתה פשוט מנסה להכפיש כי זה מה שרשום במדריך למשתמש שאתה עובד לפיו.

שוב גם אני חושב שיש מהלכים שהם עשו שגויים מהיסוד, למשל וזה הדוגמא הטובה ביותר חוק מע"מ 0.
חוק שכל תפקידו הוא לשמר את מחירי הנדלן הגבוהים בשביל לא להתמודד עם ההשלכות של פיצוץ הבועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2015, 21:26 
:LOL2:
אז הם עשו אבל המצב נהיה כרוע יותר כי לא היה מספיק זמן...ממש הסתכלות מדעית.
יש לך את זה ביותר דתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2015, 21:51 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
el dudernio כתב:
אתה עכשיו מדבר על מהות.

אם אתה חושב שמפלגה שלא מתווה את הדרך יכולה תוך שנה ושמונה לגרום לשינוי כלשהו אתה "טועה" (לשון עדינה).
מאחר ואני מאמין שאתה לא "טועה" אתה פשוט מנסה להכפיש כי זה מה שרשום במדריך למשתמש שאתה עובד לפיו.

שוב גם אני חושב שיש מהלכים שהם עשו שגויים מהיסוד, למשל וזה הדוגמא הטובה ביותר חוק מע"מ 0.
חוק שכל תפקידו הוא לשמר את מחירי הנדלן הגבוהים בשביל לא להתמודד עם ההשלכות של פיצוץ הבועה.

אתה בטוח שהוא זה שעובד עם מדריך למשתמש?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2015, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
טקנו, האם אתה מתעתד להצביע בבחירות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: עזרה במציאת
הודעהפורסם: 12 ינואר 2015, 23:14 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:

לא, אין לכם מה לדאוג.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: עזרה במציאת
הודעהפורסם: 12 ינואר 2015, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
dr.avi כתב:

לא, אין לכם מה לדאוג.

למה זה צריך להדאיג אותי?
שאלתי מתוך סקרנות גרידא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2015, 00:40 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
el dudernio כתב:
אתה עכשיו מדבר על מהות.

נראה לי שש"ס ויהדות התורה מספרות שדווקא אתה זה ש"טועה".

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 ינואר 2015, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
טכנו מאחר ואני לא תומך לפיד אין לי סיבה לעבוד לפי מדריכים שהוא מפרסם להדרת מפלגתו.

איתי, אין ספק שלפיד החליט והתווה כמה מהלכים, אבל הכיוון הכללי הוא של נתניהו. למשל כאשר מהלכי לפיד היו כנגד האני מאמין של מרכז הליכוד לפיד הלך הביתה ואנחנו לבחירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 ינואר 2015, 17:01 
סמל אישי של המשתמש
הורג אותי שכל מי שמגן על לפיד גם מכריז שהוא לא תומך בו ולא יצביע לו.
אפילו אם נקבל את הדברים כפשוטם, זה קצת מוזר שאפילו הבודדים שמגנים עליו לא מתכוונים להצביע לו.
כמו כן נשאלת השאלה "למה". למה לא להצביע למי שאתם כל כך מעריכים עד שאתם נזעקים בכל פעם שצריך להגן על כבודו? וכמובן, הצד השני של המטבע, למה אתם תמיד נזעקים להגן על מפלגה שאתם בכלל לא תומכים בה?
(אני לא מצפה שתענה בשם אף אחד אחר, כמובן. השאלה ברבים למקרה שיש פה עוד אנשים שכותבים שלפיד אחלה וסבבה וכו' אבל הם מצביעים למישהו אחר)

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 ינואר 2015, 17:39 
לפי הסקרים הוא סביב 10 מנדטים. זה המון אנשים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2015, 18:51 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:

כמעט כתבתי שאני תומך בו ואצביע ליאיר לפיד ואז קראתי בשנית את המשפט המצוטט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2015, 20:13 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
ציטוט:

כמעט כתבתי שאני תומך בו ואצביע ליאיר לפיד ואז קראתי בשנית את המשפט המצוטט.

בהנחה שהבנתי אותך נכון: לא זכור לי שהתגייסת פה להגנתו חרף תמיכתך בו, מה שרק מחדד את השאלה שלי - למה כל* מי שמגן עליו ברחבי המרשתת העברית עושה את זה תוך שהוא מצהיר ונשבע שהוא לא תומך בו?

*מן הסתם זה לא באמת כולם, אבל יש הרבה מאוד שלוקים בתסמונת הזאת.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2015, 20:30 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנת אותי נכון. מה הפלא לא שמתי סמיילי. תגובתי היתה צינית. תבין אותה סבבה ואם לא אז לא קרה כלום.
איני תומך בו כפי שאיני תומך באף מועמד/מפלגה אחרת ובשלב זה ...גם לא אצביע לו ולא בגלל שהוא לא ראוי אלא בגלל שעדיין לא החלטתי.
גם לא הצבעתי לו בבחירות הקודמות.

אם זאת אני מסכים עם כל אות שרשם אל דוד באשכול זה ואולי בשונה(או אולי בדומה :) ) מאל דוד מאחל ליאיר לפיד ולמפלגתו הצלחה רבה בבחירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2015, 20:47 
סמל אישי של המשתמש
יש לך ניחוש למה גם אל דוד וגם אתה וגם עוד רבים אחרים מקפידים לסייג כל אמירה חיובית על יאיר לפיד ולציין תמיד שהם לא מתכוונים להצביע לו?
כי היעדר החפיפה בין תומכי לפיד לבין מגנים עליו זאת תופעה שפשוט נשגבת מבינתי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2015, 21:05 
סמל אישי של המשתמש
אני מכיר לא מעט שיצביעו ליאיר לפיד. חלקם בפעם הראשונה וחלקם בפעם השנייה.
חלק גדול של האנשים שאני מכיר ואני בתוכם, מצביעים למועמד הפחות גרוע בעיניהם. ובתהליך הפסילה של מועמדים מנקודת מבטם לפיד לא פסול ( כן בפורום הוא פסול). לדעתי מה שעושה אל דוד הוא בבחינת "רגע רגע יאיר לפיד לא כל כך גרוע כפי שאתם עושים אותו". והוא- אל דוד צודק.

אני אבחר ברע במיעוטו ולא פוסל את יאיר לפיד כפי שאיני פוסל את האפשרות שאבחר במחנה הציוני.

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 13 ינואר 2015, 21:06, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2015, 21:06 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
אני מכיר לא מעט שיצביעו ליאיר לפיד. חלקם בפעם הראשונה וחלקם בפעם השנייה.
חלק גדול של האנשים שאני מכיר ואני בתוכם, מצביעים למועמד הפחות גרוע בעיניהם. ובתהליך הפסילה של מועמדים מנקודת מבטם לפיד לא פסול ( כן בפורום הוא פסול). לדעתי מה שעושה אל דוד הוא בבחינת "רגע רגע יאיר לפיד לא כל כך גרוע כפי שאתם עושים אותו. והוא- אל דוד צודק.

אני אבחר ברע במיעוטו ולא פוסל את יאיר לפיד כפי שאיני פוסל את האפשרות שאבחר במחנה הציוני.

יפה ומעניין מאוד, אבל זה לא עונה על התמיהה שהבעתי קודם.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2015, 21:11 
סמל אישי של המשתמש
רק אתה יכול לענות על התהיות של עצמך.
מה לא ברור ?
תימצא אץת האשכול של "סקר בחירות ותראה שיש שם לפחות 2 שהצהירו שיבחרו בו.
אני בטוח שיש עוד בפורום שיבחרו בו (לפחות לפי אותו סקר).

אני יכול לנחש מדוע הם לא יוצאים באשכול זה להגנתו ולא חוזרים על הצהרתם שיצביעו לו אבל לא לקבוע בוודאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 129 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: