teknoboy כתב:
אדום אופטימי כתב:
teknoboy כתב:
אדום אופטימי כתב:
קצת קשה להתייחס לאדם הכי פחות ערכי פה להשגות בנושא ערכיות , מילךא בנושאים אחרים.
אדם שמוכן לשתף פעולה עם חסידי סאטמר ולקבל מהם כסף כדי לא להצביע בבחירות.
הרי ממילא לא התכוון להצביע בבחירות לפי דבריו. אבל לא היה מתנגד לקבל כסף מאירגון דתי כפייתי על מלאכה שממילא התכוון לבצע.
ערכי עלק, שמוכן לשתף פעולה עם האירגון הדתי היהודי הקיצוני ביותר שקיים למרות שבכל הודעה שלישית יוצא נגד הדת היהודית.
למה באמת להתייחס למה שחמישה אנשים שונים כתבו לך על מה שכתבת אם אפשר להתייחס לגופו של אחד הכותבים ולפטור את עצמך מהעניין?
חמישה אנשים שונים כתבו את מה שכתבו בגלל שאני כתבתי מה שכתבתי. אם אחרים היו כותבים את אותה הודעה ( ויש כאלה שמחזיקים בפורום בדעותי) לא היו נכתבות אותן תגובות. לא חושב שהם ראויים להתייחסות .
לא חושב שאם מישהו חושב שאני יודונצי מגיעה לו התייחסות או תגובה.
קודם כל לא בטוח שיש בפורום עוד אנשים שמייחלים למותם של חפים מפשע.
שנית, אחרי שאחד האנשים הדימיוניים האלה יכתוב הודעה שמייחלת למותם של אנשים לטובת אינטרס פרטי שלו, ואותם מבקרים
לא יבקרו אותו, אז לטיעון שלך יהיה תוקף כלשהו.
לעובדה שאתה מייחס לכל מבקריך צביעות ומניח שכולם כותבים רק לגופו של אדם ולא לגופו של עניין יש רק סיבה אחת - כבר תנו רבנן, כל הפוסל במומו פוסל.
אני לא מתכוון להתיין איתך או אם אחרים השייכים ל"כנופיה" שלך בנושאים פוליטיים כאלה או אחרים. אני אמשיך לכתוב את דעותי מבלי להיכנס איתך ו/או אם חברי "כנופיתך" לדיונים כאלה ואחרים.
הגבתי למה שכתב האתיאיסט בהקשר לאדמין ועל ערכיותו. כתבתי שהוא אחרון האנשים הערכיים בפורום. נקודה. ולא שאני חושב שאני ערכי ולכן לא מעביר ביקורת על ערכיותם של כותבים כאלה או אחרים. מעולם לא טענתי לערכיות שלי למרות שהיו כאלה שחושבים שאני מייחס לעצמי תכונות ערכיות כאלה או אחרות.
לא אכנס איתך לדיונים לגבי חפים מפשע . השקפת עולמינו בנושא רחוקה כרחוק מזרח ממערב ולכן אין טעם בכך.