תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 20:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1098 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 37  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול ה-UFC הרשמי ע"ש קובסטר - UFC182 - DC VS JONES
הודעהפורסם: 04 ינואר 2015, 07:56 
סמל אישי של המשתמש
אלוף מגעיל. יאללה גוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2015, 10:05 
ההר הוליד עכבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 20:06 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
ההר הוליד עכבר

מאיזו בחינה?
אם אתה אוהד של DC וקיווית שיפרפר את ג'ונס אני מבין, אבל חוצמזה היה קרב טוב וג'ונס עשה לו בית ספר ועוד בתחום שלו שהוא ההיאבקות.
לא רואה מישהו בקטגוריה שיכול לגבור עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 21:58 
סמל אישי של המשתמש
הוליד עכבר כי היה אירוע חלש וגם בקרב המרכזי ג'ונס היה יותר עסוק בלנטרל את קורמייה מאשר לתקוף אותו כמו שהוא יודע לעשות.
קשה להתעלם מהעובדה ששלושת הנצחונות האחרונים של ג'ונס הגיעו בהכרעת שופטים וכפי שציינתי בסקירה לקראת האירוע קשה מאוד לקחת לו את החגורה בהכרעה.
לא יודע מה איתך, לא בא לי עוד gsp ואלדו שקודם כל באים לא להפסיד. תן לי עוד אלופים כמו ראוזי וסילבה וקיין שגם בסיבוב החמישי מול דוס סנטוס לא נלחם טקטית והלך על נוקאאוט.
מה שבטוח, הולכת להיות מלחמת עולם ב 24 לחודש באירוע בשבדיה. דווקא אחרי ההגנות האחרונות של ג'ונס, גם גוסטפסון וגם אנתוני ג'ונסון לדעתי מרגישים שהם יכולים לקחת לו את החגורה. לג'ונס יהיה קשה עם הפיזיות המטורפת של ראמבל וכבר ראינו שקשה לו עם הגובה והטכניקה של גוס. לא בטוח בכלל שהוא יסיים את 2015 כאלוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2015, 10:57 
dr.avi כתב:
נועם שחם כתב:
ההר הוליד עכבר

מאיזו בחינה?
אם אתה אוהד של DC וקיווית שיפרפר את ג'ונס אני מבין, אבל חוצמזה היה קרב טוב וג'ונס עשה לו בית ספר ועוד בתחום שלו שהוא ההיאבקות.
לא רואה מישהו בקטגוריה שיכול לגבור עליו.

בוא נאמר שהתאכזבתי מההופעה של קורמייה. לא חשבתי ש"יפרפר" את ג'ונס, אבל קיוויתי שיאתגר אותו קצת יותר.

בסיבוב השני היה נראה שהקרב יכול לתפוס כיוון, אבל גו'נס הצליח לצנן את הקרב ולשלוט בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2015, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
דונלד קאובוי סרונה שובר שיא לדעתי ונכנס במקום אדי אלבארז לקרב מול בנסון הנדרסון באירוע שיתקיים בעוד 12 יום בבוסטון (קונור בקרב המרכזי). האיש פסיכי,לפני יומיים סיים קרב באורך מלא והוא הולך ראש בראש מול האלוף לשעבר.
אני גם לא אופתע אם הוא יצליח במשימה שלו להשתחל גם לאירוע ב 14/2 בקולורדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2015, 12:09 
kobster כתב:
דונלד קאובוי סרונה שובר שיא לדעתי ונכנס במקום אדי אלבארז לקרב מול בנסון הנדרסון באירוע שיתקיים בעוד 12 יום בבוסטון (קונור בקרב המרכזי). האיש פסיכי,לפני יומיים סיים קרב באורך מלא והוא הולך ראש בראש מול האלוף לשעבר.

וואלה?

זה מה שקוראים man on a mission

וזה גם חתיכת שדרוג של הארוע. קרב הרבה יותר מעניין מאשר הקרב המרכזי. עכשיו אני רואה שזה אפילו לא במיין קארד, wtf?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2015, 17:43 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

עשה טעות לטעמי (אלא אם ינצח וזה חתיכת אם גדול)
בנדו הוא אחת התותחים בקטגוריה ואם הוא מפסיד הוא קוטע את הרצף היפה שלו ויכול לשכוח לבינתיים מטייטל שוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2015, 18:24 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
kobster כתב:

עשה טעות לטעמי (אלא אם ינצח וזה חתיכת אם גדול)
בנדו הוא אחת התותחים בקטגוריה ואם הוא מפסיד הוא קוטע את הרצף היפה שלו ויכול לשכוח לבינתיים מטייטל שוט.

גם בעיני.
יש אירוע של פוקס ב 18/4 בניוארק. חביב כבר אמר שעד אפריל הוא יהיה כשיר להילחם, קלאסי לקבוע קרב מרכזי של סרונה וחביב על מי הבא בתור אחרי פטיס ודוס אניוס שילחמו חודש קודם לכן ב ufc 185 בדאלאס.
את קאובוי הדברים האלה לא מעניינים. הוא בא לעשות כסף ובמסיבת העיתונאים אחרי 182 הוא לא הפסיק לדבר על כמה הוא רוצה להילחם במאט בראון , שבכלל קטגוריה מעליו (כלומר הוא צריך להוסיף תוך חודש 15 פאונד) באירוע בקולורדו בחודש הבא. יש מצב שהוא חייב כספים או משהו כי אני לא זוכר לוחם שמתנהג ככה, אולי צ'אק לידל אבל גם הוא ידע מתי לתת לגוף שלו לנוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2015, 01:23 
לי ולבעלי יש כרטיסים לאירוע בברומפילד לולנטיין.
אבל שאלה לא קשורה - משדרים את הקרבות בארץ בחינם בערוצי ספורט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2015, 02:27 
סמל אישי של המשתמש
EROS IS RED כתב:

המיין קארד של כל אירוע ufc משודר בספורט חמש לייב (58 אצלנו) עם בועז קורפל, שהוא אמנם לא ג'ו רוגן אבל מבין עניין בגדול.
לדעתי הם עשו טעות עם האירוע בברומפילד והיו צריכים לשבץ אליו את סרונה ובנסון ששניהם מגיעים מקולורדו. מאט בראון לוחם אדיר ואני מקווה שיסדרו לכם קרב מרכזי טוב, לא מן נמנע שזה יהיה הקטור לומבארד שניצח בסופ"ש האחרון די בקלות את ג'וש ברקמן ומדורג חמישי בקטגוריה, מקום אחד מעל בראון. אם לא הוא, אולי זה יהיה דמיאן מיה שגם פה יש פוטנציאל לקרב טוב.
השאלה מתי מארגנים אירוע בבאשה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול ה-UFC הרשמי ע
הודעהפורסם: 07 ינואר 2015, 07:05 
kobster כתב:
EROS IS RED כתב:

המיין קארד של כל אירוע ufc משודר בספורט חמש לייב (58 אצלנו) עם בועז קורפל, שהוא אמנם לא ג'ו רוגן אבל מבין עניין בגדול.
לדעתי הם עשו טעות עם האירוע בברומפילד והיו צריכים לשבץ אליו את סרונה ובנסון ששניהם מגיעים מקולורדו. מאט בראון לוחם אדיר ואני מקווה שיסדרו לכם קרב מרכזי טוב, לא מן נמנע שזה יהיה הקטור לומבארד שניצח בסופ"ש האחרון די בקלות את ג'וש ברקמן ומדורג חמישי בקטגוריה, מקום אחד מעל בראון. אם לא הוא, אולי זה יהיה דמיאן מיה שגם פה יש פוטנציאל לקרב טוב.

השאלה היא למה פה כל אירוע עולה $50 בטלויזיה. נהיה יקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול ה-UFC הרשמי ע
הודעהפורסם: 07 ינואר 2015, 09:54 
EROS IS RED כתב:
kobster כתב:
EROS IS RED כתב:

השאלה היא למה פה כל אירוע עולה $50 בטלויזיה. נהיה יקר.

יש שידור ישיר חינם ברשת. יש כאן לינק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2015, 09:57 
סמל אישי של המשתמש
ג'ון ג'ונס נתפס על שימוש בקוקאין טרם הקרב.
כיוון שהסם אינו מצוי בפקודת הסמים לא פורסם על כך ולא נמנע ממנו להילחם.
ייכנס לגמילה בימים הקרובים.

לטעמי, כתם על האלוף.
לא יודע אם זו סיבה להפשיט ממנו את החגורה כיוון שלא מדובר בסם משפר ביצועים,
מצד שני עשו צרות ללוחמים אחרים שנתפסו על מריחואנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול ה-UFC הרשמי ע"ש קובסטר
הודעהפורסם: 07 ינואר 2015, 10:01 
בדיוק הרגע קראתי על זה בוואלה. http://sports.walla.co.il/item/2817470

מסביר לא מעט את ההתנהגות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2015, 10:29 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
ג'ון ג'ונס נתפס על שימוש בקוקאין טרם הקרב.
כיוון שהסם אינו מצוי בפקודת הסמים לא פורסם על כך ולא נמנע ממנו להילחם.
ייכנס לגמילה בימים הקרובים.

לטעמי, כתם על האלוף.
לא יודע אם זו סיבה להפשיט ממנו את החגורה כיוון שלא מדובר בסם משפר ביצועים,
מצד שני עשו צרות ללוחמים אחרים שנתפסו על מריחואנה.

לא חושב שצריך לקחת לו את התואר אבל בתור אחד שמצהיר בכל מקום שהמטרה שלו היא להיות הכי גדול בכל הזמנים,זו חתיכת פגיעה רצינית בדימוי ובמורשת שלו. לדעתי זה שהוא נכנס למכון גמילה מרמז שזו לא היתה הפעם הראשונה שלו ושזה לא היה אירוע חד פעמי.
מאוד מעניין לשמוע מה יהיה לניק דיאז (שהושעה על שימוש במריחואנה) להגיד. תהיו בטוחים שישאלו אותו הרבה על זה לקראת הקרב שלו מול סילבה ב 183 בסוף החודש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2015, 11:05 
טוב, זה הרי ידוע שמריחואנה, שלא כמו קוק, זה סם משפר ביצועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2015, 22:30 
:SMOKE:
נועם שחם כתב:
טוב, זה הרי ידוע שמריחואנה, שלא כמו קוק, זה סם משפר ביצועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2015, 01:17 
סמל אישי של המשתמש
איך לעזאזל קוק זה לא סם משפר ביצועים ומריחואנה כן? מה זה הדבר ההזוי הזה.
לדעתי צריך לשלול לו את האליפות ואני אגב חושב שהוא אחד הלוחמים הכי טובים ב-UFC וזה כתם גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2015, 09:56 
https://www.facebook.com/video.php?v=338554763016171

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2015, 13:45 
סמל אישי של המשתמש
סידרה חדשה על עולם ה-MMA

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2015, 16:23 
יש ענפי ספורט שלא עוברים מסך בסרט: נכון בעיקר לכדורגל וכדורסל, ולדעתי גם על MMA. יש דברים שאי אפשר לביים בלי שיראו כמו חיקוי עלוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2015, 23:53 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
יש ענפי ספורט שלא עוברים מסך בסרט: נכון בעיקר לכדורגל וכדורסל, ולדעתי גם על MMA. יש דברים שאי אפשר לביים בלי שיראו כמו חיקוי עלוב.

בהחלט לא מסכים.
ראיתי לא מעט סרטים מהז'אנר שהפגינו אוטנטיות רבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2015, 10:44 
כמו?

כי ראיתי קצת סרטים (יש בשנתיים שלו האחרונות לא מעט סרטים סביב הנושא) ולא חושב שראיתי אפילו אחד שיכול להתחרות במציאות ולא להראות כחיקוי. יש דברים שאי אפשר לביים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 17:39 
סמל אישי של המשתמש
האירוע בבוסטון יתקיים מחר (בלילה בין ראשון לשני) בבוסטון גארדן המחודש ואמור לכלול 20 אלף צופים, רובם אירים, שיבואו לראות את הסנסציה הכי לוהטת ב UFC.
המיין קארד :

Featherweight Conor McGregor vs. Dennis Siver
Lightweight Donald Cerrone vs. Benson Henderson
Middleweight Uriah Hall vs. Ron Stallings
Lightweight Norman Parke vs. Gleison Tibau

1. הקרב המרכזי יהיה עוד מסע בקרקס שנקרא קונור מקגרגור (מדורג 5, מאזן 15-2) כשהוא יפגוש הפעם או דניס סיבר (מדורג 10, מאזן 22-9) בקרב שבו קונור הוא הפייבוריט הברור ואמרו להיות הקרב שלפני הקרב על החגורה שלו מול אלדו.
לקונור יש יתרון גובה של 5 ס"מ על סיבר ויתרון עוד יותר גדול של 10 ס"מ במוטת הידיים, כך שקשה לי לראות את סיבר מהווה יריב רציני אלא אם הוא יצליח להתקרב לקונור ולקחת אותו לקרב על הקרקע. אני הולך על נוק אאוט בסיבוב הראשון לקונור.

2. הקרב המרכזי השני הוא כבר ברמה הרבה יותר גבוהה. קאובוי סרונה (מדורג 3, מאזן 26-6) יפגוש את בנסון הנדרסון האלוף לשעבר (מדורג 5, מאזן 21-4) בקרב מבטיח בין שני יוצאי קולורדו שיש להם הכל - סרונה הוא קיקבוקסר ברמה הכי גבוהה שיש והנדרסון מחזיק בחגורה שחורה בטקוונדו ו BJJ. כזכור, קאובוי נלחם במשך 3 סיבובים מלאים באירוע האחרון (182) שהתקיים רק לפני שבועיים והוא הלוחם הראשון בעשור האחרון שנלחם בשני אירועים עוקבים, יהיה מעניין לראות אם זה ישפיע עליו. שניהם כבר נפגשו פעמיים בעבר במסגרת WEC והנדרסון ניצח בשני הקרבות, לא יפתיע אותי אם התוצאה תהיה אחרת הפעם.

שידור בנוהל ברקנאטי פלוס לייב בשעה 5 בבוקר, האירוע עצמו יתחיל בשעה 2 שעוננו וישודר בלינק הרגיל -
http://www.turbostreams.com/livestream/

השקילה הרשמית תתחיל הערב בשעה 23:00 ותשודר כאן - https://www.youtube.com/watch?v=TwfuItMCVZ0 מומלץ לראות את הקהל משתגע מערימת הלוחמים האירים שסידרו להם...

עדכוני אירועים :
* מאט בראון הוסר לחלוטין מהאירוע בברומפילד קולורדו והקרב המרכזי שם יהיה סטפן תומפסון נגד ברנדון טאץ' (EROS IS RED :LAGUH!:).
בראון שובץ נגד ג'וני הנדריקס ל UFC 185 ב 14/3 שאמור להיות אירוע אש - פטיס נגד דוס אניוס, קרלה אספרזה (האלופה החדשה ב SW) נגד ג'ואנה ג'דרזייצ'יק הפולניה, רוי נלסון נגד אליסטר אוברים והנרי קאחודו בהופעת הבכורה במשקל הזה, כנראה לקראת קרב מול דימטריוס ג'ונסון, שיפגוש את כריס קאריאסו הקורבן האחרון של ג'ונסון. הנדריקס שוב חוזר הביתה לדאלאס, רק שכולם ישארו בריאים.
* ג'קארה סאוזה סובל מדלקת ריאות חריפה והקרב שלו מול יואל רומרו ב UFC 184 ידחה למועד מאוחר יותר, בינתיים לוק רוקהולד שובץ כבר להילחם נגד ליוטו מאצ'ידה באירוע בברזיל ב 18/4 ויהיה מעניין לראות איך ה UFC יסדר את הקטגוריה הפסיכית הזו במקרה שגם אנדרסון סילבה ינצח את דיאז ב 183 בסוף החודש, כלומר מי יהיה הבא בתור אחרי שוידמן יטחן את בלפורט.

תהנו :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 19:52 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
כמו?

כי ראיתי קצת סרטים (יש בשנתיים שלו האחרונות לא מעט סרטים סביב הנושא) ולא חושב שראיתי אפילו אחד שיכול להתחרות במציאות ולא להראות כחיקוי. יש דברים שאי אפשר לביים.

יש כ"כ הרבה. קח על קצה המזלג:
רוקי 1
השור הזועם
מיליון דולר בייבי
המתאבק
warrior
he got game

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2015, 10:15 
אתה מדבר איתי על האיכויות שלהם כסרטים, אני מדבר איתך על הנושא של הקרבות עצמם והיכולת לביים אותם בצורה ריאליסטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2015, 16:58 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אתה מדבר איתי על האיכויות שלהם כסרטים, אני מדבר איתך על הנושא של הקרבות עצמם והיכולת לביים אותם בצורה ריאליסטית.

הבנתי.
בכל מקרה, בעיניי (חובבן) זה נראה ריאליסטי.
יכול להיות שמקצוען יתפוס אותם על אי דיוקים כאלה ואחרים.
קח בחשבון שבד"כ בסרטים האלה עובדים אנשי מקצוע מהתחום כדי שזה ייראה אותנטי במידת האפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2015, 17:19 
בוא, אני חובבן לפחות כמוך. אני חולה על סרטי אומנויות לחימה, ראיתי עשרות כאלו אם לא יותר, כולל כל קלאסיקה אפשרית, אבל מעולם זה לא נתפס אצלי כריאליסטי וסרטי MMA במיוחד לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2015, 17:21 
סמל אישי של המשתמש
הקרבות בטים אמריקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1098 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 37  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: