תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 10:41

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שאיפות
הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 01:14 
סמל אישי של המשתמש
מכבי פגיעה. פגיעה לא פחות מאשר בעונות שבהן היא איבדה או כמעט איבדה תואר, והיה אפשר לראות את זה במשחקים נגדנו.
ירושלים מפורקת.
כל שאר הליגה חלשה עד חלשה מאוד.

אני יודע שאוהבים לבוא קטנים ולא לקפוץ מעל הפופיק (לפעמים עד לרמות מופרכות שמשקשקים ומתגמדים מול כל איזו פתאל אילת או נס ציונה), אבל צריך להתאים את השאיפות למציאות בלי להתבייש ולהתמסכן. בסיטואציה הנוכחית צריך לכוון למקום השני בליגה, להגיע לגמר הפלייאוף ולנסות לגנוב אליפות. חיפה של שנה שעברה שהייתה על סף אליפות לא הייתה יותר גדולה, גם לא גליל של האליפות, אפילו חיפה שלקחה את האליפות לא הייתה כזאת גדולה לאורך העונה. אני כבר לא מדבר על הקבוצות שלקחו גביע.

זה צריך להתבטא בגישה של הקבוצה, שתבוא לכל משחק עם תכלית בידיעה שאסור לתת סיכוי ליריבה ולשמוט משחקים. לא עוד להגיע למשחקים נגד נהריה והרצליה בהרגשה מנסים להעביר עוד משחק ועוד שבוע.
ואני גם מקווה מאוד שזה יתבטא בנכונות לחזק משמעותית את הקבוצה. אחרי שנתיים עם אדלשטיין שהרעיב את הסגל מכישרון והצורך בחיזוק היה כל כך בוטה וזועק לשמיים, הגיע קטש שכמו כל מאמן אחר לא מהסס לעשות שינוי מתבקש כמו להביא את אובאנון במקום בראון. אבל אסור להסתפק בכך, ובסיטואציה הנוכחית חיזוק נוסף הוא מתבקש. זר נכון ברמה גבוהה, יחד עם האולם החדש, הכישרון הקיים בקבוצה והמומנטום החיובי סביב המועדון, יכול להקפיץ אותנו כמה רמות למעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שאיפות
הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 01:18 
סמל אישי של המשתמש
אם לא נקח גם השנה, זאת תהיה אכזבה ענקית. (למרות שאני משער שמכבי תשתפר)
אם לא נהיה קרובים לזה, זה כבר יהיה כישלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 01:20 
יובל כתב:
מכבי פגיעה. פגיעה לא פחות מאשר בעונות שבהן היא איבדה או כמעט איבדה תואר, והיה אפשר לראות את זה במשחקים נגדנו.
ירושלים מפורקת.
כל שאר הליגה חלשה עד חלשה מאוד.

אני יודע שאוהבים לבוא קטנים ולא לקפוץ מעל הפופיק (לפעמים עד לרמות מופרכות שמשקשקים ומתגמדים מול כל איזו פתאל אילת או נס ציונה), אבל צריך להתאים את השאיפות למציאות בלי להתבייש ולהתמסכן. בסיטואציה הנוכחית צריך לכוון למקום השני בליגה, להגיע לגמר הפלייאוף ולנסות לגנוב אליפות. חיפה של שנה שעברה שהייתה על סף אליפות לא הייתה יותר גדולה, גם לא גליל של האליפות, אפילו חיפה שלקחה את האליפות לא הייתה כזאת גדולה לאורך העונה. אני כבר לא מדבר על הקבוצות שלקחו גביע.

זה צריך להתבטא בגישה של הקבוצה, שתבוא לכל משחק עם תכלית בידיעה שאסור לתת סיכוי ליריבה ולשמוט משחקים. לא עוד להגיע למשחקים נגד נהריה והרצליה בהרגשה מנסים להעביר עוד משחק ועוד שבוע.
ואני גם מקווה מאוד שזה יתבטא בנכונות לחזק משמעותית את הקבוצה. אחרי שנתיים עם אדלשטיין שהרעיב את הסגל מכישרון והצורך בחיזוק היה כל כך בוטה וזועק לשמיים, הגיע קטש שכמו כל מאמן אחר לא מהסס לעשות שינוי מתבקש כמו להביא את אובאנון במקום בראון. אבל אסור להסתפק בכך, ובסיטואציה הנוכחית חיזוק נוסף הוא מתבקש. זר נכון ברמה גבוהה, יחד עם האולם החדש, הכישרון הקיים בקבוצה והמומנטום החיובי סביב המועדון, יכול להקפיץ אותנו כמה רמות למעלה.

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 01:26 
סמל אישי של המשתמש
מבין מאיפה זה בא. אבל עם הגירעון, ועם החיבור הקבוצתי הנוכחי צריך להיזהר עם זה.
גם בכדורגל כל הזמן חשבו שהם חכמים גדולים, ואם ילכו בגדול ירוויחו בגדול. וזה הכניס אותם לבור כספי עצבני ובלגנים בתוך הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 01:27 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו בגרעון אחרי מכירת 3200 מנויים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 01:29 
פשוט צריך להבין שעם איך שזה נראה כרגע, הכל פתוח.
הפועל, ראשל"צ, נס ציונה ואילת יכולות לקחת את שתי הקבוצות הכי עשירות וחזקות בליגה בסדרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 01:31 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:

אולי העונה נצא בסדר. אבל בכל מקרה סוחבים עדיין גרעון ענק משנים קודמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 01:32 
אם הפועל באה בראש כמו היום, כמו שפז כתב, אף קבוצה לא רוצה לפגוש אותנו.
ברור שעדיף לסיים מקום שני, אבל אם זו באמת קבוצה שמופיעה כשזה חשוב, אז אפשר לעבור סדרה גם בלי ביתיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 01:32 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
KingAlpaca כתב:

אולי העונה נצא בסדר. אבל בכל מקרה סוחבים עדיין גרעון ענק משנים קודמות.

ענק?
איך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 01:36 
סמל אישי של המשתמש
זה מה שקורה כשבמשך כמה עונות מוציאים יותר ממה שמכניסים. חיים רמון יכול לכתוב על זה ספר :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 01:38 
צור ש. כתב:
פשוט צריך להבין שעם איך שזה נראה כרגע, הכל פתוח.
הפועל, ראשל"צ, נס ציונה ואילת יכולות לקחת את שתי הקבוצות הכי עשירות וחזקות בליגה בסדרה.

את מכבי אני לא חושב שאף קבוצה יכולה לקחת בסדרה של הטוב 5, בספק גם לגבי הטוב מ3, בשיטה הנוכחית של 2 משחקים על הפרשים זה אפשרי, את ירושלים כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 01:42 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
זה מה שקורה כשבמשך כמה עונות מוציאים יותר ממה שמכניסים. חיים רמון יכול לכתוב על זה ספר :SMOKE:

1. אני תמיד הבנתי שכל עונה אנחנו בערך מאוזנים.
2. אז מאיפה מכסים את החובות כל פעם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 01:50 
מעבר למכבי או ירושלים, בראש ובראשונה הקבוצה שלנו העונה היא מאוד מוכשרת. הרבה יותר משנה שעברה לטעמי (ביום נתון לפחות). יותר עומק, יותר כוח בפנים, יותר קליעה מבחוץ, יותר אופציות התקפיות, יותר מובילי כדור. עם חיזוק של עוד זרתותח אחד ועם גייטס כשהוא בא לעבוד אנחנו קבוצה מפחידה.

חבל על ההגרלה המבאסת בגביע (ועל הפאשלה בדקה האחרונה בדרבי) כי שם היה יותר סיכוי להביא את זה לידי ביטוי. אבל עדיין, אפשר וצריך לשנות פאזה מבחינת התחרותיות בעונה הזאת ולא לבוא לכל מיני משחקים של ״להעביר את הזמן עד לפליאוף״. במיוחד עם הפוש מהאולם החדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 01:51 
סמל אישי של המשתמש
באותה מידה שמכבי יכולה להשתפר היא גם יכולה להיחלש ולהגיע לסוף העונה עם סגל בעייתי כמו ב-2012 ו-2010 שבהן היא איבדה את האליפות. ולדעתי גם מדובר בתרחיש יותר סביר, עם קו קדמי דליל ופציע, ועם תלות גדולה מאוד בדווין סמית' שגם הוא לא מהבריאים שבשחקנים.

אני חושב שבכל מקרה זה משהו שאפשר לעמוד בו כלכלית. מדובר בסך הכל בשדרוג של כמה אלפי דולרים לחודש כפול כמה משכורות בודדות, זה משהו שארגון בסדר גודל שלנו שמגלגל כמה מיליונים בשנה בהחלט מסוגל לספוג את זה, בטח עם מכירת המנויים שאני חושב שהלכה קצת מעל למצופה, בטח עם ההכנסות שהולכות לגדול משמעותית בעונה הבאה. זה יותר עניין של נכונות להשקיע אקסטרה מבחינה כספית מאשר יכולת לעשות את זה. אני לא אומר שזה עניין טריוויאלי, לבטח יותר קל להגיד מאשר לעשות וגם להיות אחראיים אישית למצב הכלכלי של הקבוצה, אבל זה משהו שצריך להיות על השולחן. מבחינה חברתית זה באמת שטויות לדעתי, הדברים האלה קורים כל הזמן. רק לפני חודשיים שחררנו את שהיה כמה שנים חבר של סקוט מה מכללות וגם עזר להביא אותו לקבוצה ומהרגע שהוא שוחרר סקוט פורח.

לגבי הקבוצות האחרות אני חושב שהתקרה שלהן פחות גבוהה מאשר לנו. ראשון אחלה קבוצה שיכולה לעשות יופי של עונה סדיקה אבל קצרים בגזרת הכישרון ולא פלא שעד עכשיו בכל משחק צמרת הם הפסידו. נס ציונה קבוצת הגנה מזעזעת ואני לא רואה איך מיטשל וואט אחד הופך את המצב שם לחלוטין. אילת עושים קולות של שיפור, אבל אני חושב שגם שם התקרה לא גבוהה ויש שם יותר מדי חסרים מקצועיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 01:58 
לפי איך שהקבוצות נראות עכשיו אנחנו יכולים ללכת חזק העונה אבל סיום העונה עוד רחוק ולך תדע מה יהיה
צריך לקוות שכולם ישארו בריאים ובכושר, שייפול איזה אס שנוכל להביא על חשבון מיימון ושירושלים ומכבי לא יתחזקו או ישתפרו.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 02:11 
תהיה צריך להתחזק בזר נוסף גבוה במקום ג'רון
הלוואי מישהו כמו ג'וש

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 03:15 
השאיפה.לחזור להיות הקבוצה השניה בארץ שמסוגלת לקחת פה ושם תארים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 04:37 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
אם לא נקח גם השנה, זאת תהיה אכזבה ענקית. (למרות שאני משער שמכבי תשתפר)
אם לא נהיה קרובים לזה, זה כבר יהיה כישלון.

לא שאני חושב שאסור לנו לשאוף לתואר כבר עכשיו,
אבל מאז שעלינו לליגת העל, הייתה עונה שלא אמרת את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 04:47 
סמל אישי של המשתמש
אני מקווה שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 05:17 
סמל אישי של המשתמש
אז זה קצת מאבד פואנטה.
אתה לא אומר את זה על סמך ניתוח מקצועי, אלא על סמך זה שאתה רוצה תואר.
לגיטימי, גם אני רוצה, אבל אז אי אפשר לדבר במונחים של אכזבה או כשלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 05:52 
סמל אישי של המשתמש
אני כן אומר את זה על סמך ניתוח מקצועי.
והמציאות הוכיחה את זה.
מכבי כבר הרבה זמן לא חזקה (טפו טפו טפו) וגם השיטה עוזרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 06:56 
אני חושב שהציפיות לאליפות הן לגיטימיות לחלוטין.
השאיפות לליגה הסדירה ולמנטליות מוטעות מהיסוד.
בעונה הראשונה הלאומית באנו המנטליות שביתיות מעל לכל ואסור להפסיד אף משחק והתפרקנו בסדרת הגמר.
בעונה השניה גמגמנו במהלך העונה ולקחנו את הפלייאוף בקלות.
בעונה הקודמת בליגת העל של אדלשטיין נלחמנו על יתרון ביתיות הפלייאוף, וקטש הביא את אילת לשיא .
צריך להגיע לפלייאוף בשיא הפוקוס ואני סומך על קטש.
בעונה הסדירה צריך לסיים בין שש הראשונות - ירושלים יראו אחרת לגמרי הפלייאוף כשטימור וקיצ'ן יחזרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שאיפות
הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 07:41 
לדעתי זה 2900 ולא 3200, רק למען הדיוק.
וברור כמו תמיד שהשאיפות צריכות להיות גדולות...
אבל עדיין בואו לא נאבד פרופורציות , אנחנו לא פייבוריטים לשום דבר וגם עם נתחזק בחיזוק הכי משמעותי שאנחנו יכולים אני לא בטוח שזה ישדרג את הסיכויים הראליים שלנו לזכות באליפות.
מבחינתי, לסיים את העונה כאחת מארבע הראשונות ולעבור לפחות סיבוב פליאוף אחד זה מכובד ויפה... בואו נגיע לשם ואז נדבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 08:16 
סמל אישי של המשתמש
זו בדיוק הגישה התבוסתנית והמתמסכנת שאני מדבר אליה שפשוט לא מחוברת למציאות.
אם נעבור סיבוב פלייאוף אחד זה מכובד ויפה? קוראים לנו מועדון כדורסל אשדוד במקרה? עירוני נהריה אולי? למה שלא נגיע לגמר? מי כבר עומד בדרך?
להגיד שחיזוק משמעותי לא ישפר את הסיכויים שלנו לאליפות זה להתכחש למציאות. קבוצות בסדר הגודל שלנו כבר זכו באליפות או היו מרחק נגיעה ממנה בשנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 09:52 
תשמע, אני אולי לא מומחה כדורסל כמוך, אני איש של מתמטיקה, וכל מה שאני אומר (די דומה לדברים שאמרתי שנה שעברה) זה שצריך לשקול את עלות החיזוק ביחס ליכולת של זה לשדרג את אחוזי הזכייה שלנו.
לטעמי, לא נוכל להביא משהו שבאמת ישנה משמעותית את הסיכויים שלנו (אלא אם נצליח להביא איזה בריאן רנדל , שזה סיטואציה מאוד ספציפית שצריכה להתבשל).

מכאן להגיד שאני מסתפק בלנצח סיבוב אחד? זה להכניס לי מילים בפה, אני רוצה לנצח כל משחק ולקחת אליפות, ואני מקוה שנעשה כל מה שאנחנו יכולים במסגרת המגבלות שלנו לעשות את זה.
אני אחדד אולי את מה שאני מנסה להגיד, אני לא חושב שאנחנו צריכים לשבור את מסגרת התקציב שהוקצתה השנה גם אם אנחנו חושבים שזה ישדרג במצקת את היכולת שלנו לזכות באליפות.

ולגבי הפרופורציות, עדיין יש לפחות 4 קבוצות בליגה עם תקציב משמעותי יותר גבוה משלנו, כל אחת מהארבע האלה עוד יכולה להשתדרג משמעותית עד סוף השנה (סביר להניח יותר ממה שאנחנו יכולים) ולהגיד על סמך הכושר שלהן היום שבסוף השנה נוכל לנצח כל אחת מהן, איך אמרת - לא מחובר למציאות.

אז בסופו של דבר, גם אם נסיים את העונה "רק" בחצי גמר, אחרי שהיינו אחת מארבע הקבוצות הטובות בארץ שנה שנייה ברציפות, אני אהיה מרוצה מהעונה הזאת וזה ישמור על קו ההתקדמות שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 10:56 
מילפורד כתב:

לטעמי, לא נוכל להביא משהו שבאמת ישנה משמעותית את הסיכויים שלנו (אלא אם נצליח להביא איזה בריאן רנדל , שזה סיטואציה מאוד ספציפית שצריכה להתבשל.

ולגבי הפרופורציות, עדיין יש לפחות 4 קבוצות בליגה עם תקציב משמעותי יותר גבוה משלנו, כל אחת מהארבע האלה עוד יכולה להשתדרג משמעותית עד סוף השנה

כרגע גוליאן רייט בשוק, הוא סוג של "בריאן רנדל כזה" אומנם אחרי פציעה בעייתית אבל לכן במחיר שאנחנו יכולים לשלם.

מבחינת 4 העשירות: מכבי, חיפה ואילת רשמו כבר 7 זרים הם יכולים לרשום רק עוד זר אחד וישראלים למעט גל מקל אין.

לירושלים אומנם יש כסף, אבל העובדה ששחרו את פופס מנסה ולא את גונס מלמדת שלא באמת רוצים להתפרע, מקסימום יביאו עוד רכז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 11:01 
סמל אישי של המשתמש
העונה האמיתית מתחילה רק במרץ-אפריל.
אם מעכשיו תצפה שכל משחק כל השחקנים יעלו וישחקו כאילו זה גמר גביע אז נגיע מותשים ושחוקים למאני טיים.

איך האליפות השנה? אם זו סדרה אז אני חושב שהשנה זה קצת לא ריאלי, במשחק בודד הכל אפשרי. אבל בואו לא נסחף, אחרי פסדים אנשים בפורום כבר מחליפים את כל הסגל ואחרי נצחון פתאום גייטס שחקן nba ואנחנו לוקחים אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 11:08 
סמל אישי של המשתמש
השינוי התפישתי צריך לבוא מבפנים ועודד צריך להיות אחראי להחדיר את זה.
לימונד : "מדובר בניצחון נגד קבוצה טובה, וירושלים קבוצה מצויינת וזה בונוס לנצח אותה"
בונוס זה קצת סותר את השאיפות.
קטש וסקוט ששמעתי אותו מדבר הם ווינרים גדולים וצריכים להתחיל להעביר את זה לשחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 11:51 
כמה שהסגל עמוק ורחב וארוך ועבה, בלי לימונד אנחנו גמורים. אני ממש לא בטוח שמי שצריך להגיע זה גבוה במקום מיימון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 11:53 
סמל אישי של המשתמש
השאיפה הראשונה היא יציבות (בנצחונות כמובן).
אחר כך אפשר, רצוי וצריך להמשיך לדבר.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: