תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 21:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 224 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל חיפה - הפועל ת"א אשכול משחק
הודעהפורסם: 03 ינואר 2015, 21:50 
יובל כתב:
הוקיץ' כתב:
מאמן בן זונה.
מכניס את לזמי שלא קשור לענף כי המנג'ר הביא אותו.
מוציא את אזולאי ולא את גוזלן המזעזע כי המנג'ר הביא אותו.
ובסוף עושה חילוף בדקה ה-86 שלא ברור מה הוא ניסה להשיג בו.
אה ושכחתי, שבוע הבא הקפטן יחזור להרכב.
בן זונה.

אם המנג'ר אשם בהכל, אז למה המאמן בן זונה? הוא בסך הכל בובה שעומדת על הקווים.
הרי קשטן (סתם דוגמה למאמן בכיר) לא היה מכניס שחקן שלא קשור לענף (לזמי), לא היה משאיר את גוזלן במגרש רק כי הוא שחקן של ברקו ולא היה נותן לשי 100% הרכב. זה מה שנקרא בובה למופת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2015, 23:42 
דווקא לזמי בשתי פעולות שלו היום היה מצוין, זה לא האישו. העניין שהקבוצה נראית כמו פח אשפה אחד גדול, ואין שום סימנים של מאמן.
גם את ברקוביץ' וגם את דומב וגם את חג'ג' צריך לבעוט בבעיטה לקיבינמט. אחר כך לטפל ברמון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2015, 10:50 
אתם יכולים לבעוט במי שתרצו, אבל הסגל הזה לא שווה יותר מפלייאוף תחתון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2015, 10:55 
נועם שחם כתב:

ביחס למה?
נניח שכולנו מסכימים שיש 4 קבוצות בליגה עם סגל יותר טוב. יש עוד 9 שיש להם סגל לא יותר טוב משלך. זה לא אומר שהסגל של הפועל הוא טוב אבל בליגה הזו הוא יכול להגיע לפלייאוף עליון. הוא יכול גם לא. בוא נגיד שאפשר להוציא מבחינת רמת כדורגל הרבה יותר, ואני כבר לא מדבר על תוצאות. הסגל הזה בטח לא שווה הפסדים בבית לעכו ופ"ת.
אין שחקן בודד בהפועל שמוציא מעצמו קרוב ל-100% כולל ורמוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2015, 10:57 
לא חושב, זה המאה אחוז שלנו.
ותיקו בחוץ מול הפועל חיפה במצבנו זו תוצאה טובה מה לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2015, 11:17 
redrony כתב:
נועם שחם כתב:

ביחס למה?
נניח שכולנו מסכימים שיש 4 קבוצות בליגה עם סגל יותר טוב. יש עוד 9 שיש להם סגל לא יותר טוב משלך. זה לא אומר שהסגל של הפועל הוא טוב אבל בליגה הזו הוא יכול להגיע לפלייאוף עליון. הוא יכול גם לא. בוא נגיד שאפשר להוציא מבחינת רמת כדורגל הרבה יותר, ואני כבר לא מדבר על תוצאות. הסגל הזה בטח לא שווה הפסדים בבית לעכו ופ"ת.

4 קבוצות עם סגל יותר טוב? למעט 2-3 קבוצות, לכל הקבוצות בליגה יש זרים משפיעים ותורמים. מה לך יש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2015, 11:19 
נועם שחם כתב:
redrony כתב:
נועם שחם כתב:

ביחס למה?

4 קבוצות עם סגל יותר טוב? למעט 2-3 קבוצות, לכל הקבוצות בליגה יש זרים משפיעים ותורמים. מה לך יש?

סגל ברמה של רב הקבוצות בליגה. זרים לא קובעים לבד את איכות הסגל. להפועל עכו יש אחלה זר, אפילו שניים. יש להם סגל טוב יותר מהפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2015, 11:21 
redrony כתב:
נועם שחם כתב:

ביחס למה?

במקדש היינו מנצחים את עכו והכלומניקים.ולא מפסידים לק"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2015, 11:23 
nati כתב:
redrony כתב:
נועם שחם כתב:

ביחס למה?

לא יודע וזה לא משנה. מה שמשנה שגם עם הסגל הזה צבירת הנקודות היא הרבה מתחת למצופה וגם רמת המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2015, 11:25 
redrony כתב:
נועם שחם כתב:
redrony כתב:
נועם שחם כתב:

ביחס למה?

סגל ברמה של רב הקבוצות בליגה. זרים לא קובעים לבד את איכות הסגל. להפועל עכו יש אחלה זר, אפילו שניים. יש להם סגל טוב יותר מהפועל?

הסגל שלך הוא ברמה בינונית ומטה ברובו, ומבחינת זרים הוא חלש מאד. לא מכיר את הסגל של הפועל עכו, אבל במשחק שבו הם ניצחו אותנו, הזרים שלהם הכריעו את המשחק. גם אצלנו הזרים הכריעו משחקים, בעיקר לרעתנו..

בפועל, הקבוצה שלנו בקושי מעמידה הרכב, כשכל פציעה או הרחקה שולחת אותה לספסל הכי לא עמוק בליגה. זה סגל חלש שלא היה כמותו הרבה שנים. אפילו לא אצל גילי לנדאו או גיא לוזון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2015, 11:27 
redrony כתב:
nati כתב:
redrony כתב:
נועם שחם כתב:

ביחס למה?

לא יודע וזה לא משנה. מה שמשנה שגם עם הסגל הזה צבירת הנקודות היא הרבה מתחת למצופה וגם רמת המשחק.

זה משנה.כי עכשיו שנחזור הבייתה,צבירת הנקודות שלנו תשתפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2015, 11:29 
redrony כתב:
nati כתב:
redrony כתב:
נועם שחם כתב:

ביחס למה?

על איזה סגל אתה מדבר?

סגל שאין בו מגן שמאלי, אין בו שוער מחליף, יש בו שני בלמים שכל אחד מהם יותר מביך מהשני, יש בו שלושה חלוצים שמתאימים לליגה הלאומית במקרה הטוב, שחקני נוער לא מבושלים, וקישור יצירתי שחוץ מגילי יש בו רק את ישראל זגורי. בחיאת, זה סגל מגוחך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2015, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
כל מילה של נועם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפועל חיפה - הפועל ת"א אשכול משחק
הודעהפורסם: 04 ינואר 2015, 11:33 
ומי בנה אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפועל חיפה - הפועל ת
הודעהפורסם: 04 ינואר 2015, 11:39 
chimpfive כתב:
ומי בנה אותו?

לא אסי דומב. מי שבנה אותו (יותר נכון, ליקט אותו) זה ברקוביץ', עם אילוצי תקציב בלתי סבירים. זה לא שהיה פה איזה מליון דולר לרכש שהופנה למקומות לא נכונים. זה שהחתימו רק שחקנים זולים מאד או כאלו שאפשר לקבל כמעט בחינם. בטח שלא דומב אשם בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2015, 11:44 
נועם שחם כתב:
chimpfive כתב:
ומי בנה אותו?

לא אסי דומב. מי שבנה אותו (יותר נכון, ליקט אותו) זה ברקוביץ', עם אילוצי תקציב בלתי סבירים. זה לא שהיה פה איזה מליון דולר לרכש שהופנה למקומות לא נכונים. זה שהחתימו רק שחקנים זולים מאד או כאלו שאפשר לקבל כמעט בחינם. בטח שלא דומב אשם בזה.

השחקנים ממש לא כאלה זולים ואני לא נותן לו שום הנחה.
הוא ליצן שבנה סגל ליצני ולא מאוזן ואחראי הכי גדול על המקום שאנחנו נמצאים בו.
0 הנחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2015, 11:47 
שחר כתב:
נועם שחם כתב:
chimpfive כתב:
ומי בנה אותו?

השחקנים ממש לא כאלה זולים ואני לא נותן לו שום הנחה.
הוא ליצן שבנה סגל ליצני ולא מאוזן ואחראי הכי גדול על המקום שאנחנו נמצאים בו.
0 הנחות.

בוא ספר לי על השחקנים הלא זולים שאסי דומב הביא לקבוצה ואיזה סגל דומב בנה. אני מקשיב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2015, 11:51 
כל הטריידים ממכבי חיפה, זה בזבוז כסף, בכסף שהושקע על גוזלן ואזולאי היה אפשר להביא שחקנים הרבה יותר טובים. הכסף שבוזבז על הזרים שהוחתמו ושוחררו היה בטוח יכול להיות מושקע בשחקן יותר נורמלי.
שלא לדבר על דני עמוס. על כל העוביידות, לזמי ושאר היצורים שחתנו והם בכלל פיקציה, בטוח היה אפשר להביא שחקן יותר מוכח ונורמלי וגם השחרור של גורדנה היה מיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2015, 11:56 
שחר כתב:
כל הטריידים ממכבי חיפה, זה בזבוז כסף, בכסף שהושקע על גוזלן ואזולאי היה אפשר להביא שחקנים הרבה יותר טובים. הכסף שבוזבז על הזרים שהוחתמו ושוחררו היה בטוח יכול להיות מושקע בשחקן יותר נורמלי.
שלא לדבר על דני עמוס. על כל העוביידות, לזמי ושאר היצורים שחתנו והם בכלל פיקציה, בטוח היה אפשר להביא שחקן יותר מוכח ונורמלי וגם השחרור של גורדנה היה מיותר.

א. לכל הנושאים שהעלית אחראי ברקוביץ', ולא דומב.

ב. איזה כסף הושקע בגוזלן ואזולאי? ואת מי יכולת להביא בכסף הזה?

ג. דני עמוס, אתה צודק לגמרי, רק שזה 100% ברקוביץ'.

ד. העובדייות, לזמי ושות', אלו שחקנים שהגיעו בגלל שהם זולים, נקודה.

לגבי גורדנה, מסכים איתך שזו הייתה טעות (גם טועמה זו טעות לדעתי) ואמרתי את זה גם בקיץ, אבל להזכיר לך את עמדתה של מועצת חכמי הפורום בענין גורדנה? הרי בטרום העונה כולם כאן היו מאושרים שהוא הולך והיו מוכנים להסיע אותו לבאר שבע על חשבונם במונית ספיישל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2015, 11:58 
שחר כתב:

לדני עמוס היה חוזה מעונה שעברה, ולמעט שחומי אזולאי וסארי פלאח שהגיעו במקום דגני (מניח שגם השכר של שניהם שווה בערך למה שהיה שלו), כל שאר השחקנים שציינת כאן מרווויחים גרושים וגם איחוד של כל המשכורות שלהם לא היה מביא אותך למשכורת של שחקן נורמאלי אחד (מעבר לכך שלא היית יכול אפילו לרשום 18 שחקנים למשחק כי לא היו...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2015, 11:59 
נועם שחם כתב:
שחר כתב:

א. לכל הנושאים שהעלית אחראי ברקוביץ', ולא דומב.

ב. איזה כסף הושקע בגוזלן ואזולאי? ואת מי יכולת להביא בכסף הזה?

ג. דני עמוס, אתה צודק לגמרי, רק שזה 100% ברקוביץ'.

ד. העובדייות, לזמי ושות', אלו שחקנים שהגיעו בגלל שהם זולים, נקודה.

לגבי גורדנה, מסכים איתך שזו הייתה טעות (גם טועמה זו טעות לדעתי) ואמרתי את זה גם בקיץ, אבל להזכיר לך את עמדתה של מועצת חכמי הפורום בענין גורדנה? הרי בטרום העונה כולם כאן היו מאושרים שהוא הולך והיו מוכנים להסיע אותו לבאר שבע על חשבונם במונית ספיישל.

מועצת החכמים של הפורום אף פעם לא הוכיחה את עצמה..זה בסדר.
גוזלן שחקן ממש לא זול, הוא ואזוולאי מרוויחים סכומים גבוהים לדעתי יותר ממאה אלף דולר לעונה כל אחד. כל הכוכב נולד הזה של ברקוביץ שגרם להחתמה של המון פיקציות זולות במקום שחקן מוכח, גם אם לא יקר יותר (אפילו כמו אוחיון לדוגמא)..זה בזבוז כסף שחוזר על עצמו כבר כמה עונות.

וכל הטענות שלי הן אך ורק לקוסם, לא לבובת קרטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2015, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
גוזלן לא זול? הוא מרוויח משכורת חייל, איזה מאה אלף...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2015, 12:14 
אני לא חושב שהדיון פה הוא על טיב הסגל, זה שהסגל לא טוב זה ברור. מי אחראי לזה, גם ברור. בראש ובראשונה ברקוביץ'.
השאלה האם בליגה הזו זה סגל שיכול להגיע לפלייאוף עליון עם מאמן שממקסם את הפוטנציאל שלו ושחקנים שממקסמים את הפוטנציאל שלהם.
אני חושב שכן.
השאלה היא שכשמשווים ביחס לשאר הליגה למעט 4 קבוצות, האם לשאר הקבוצות יש סגל טוב יותר. אני בספק גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2015, 12:21 
אני חושב שכל הדיון בדומב לא רלוונטי. דומב הוא לא הבעיה בהפועל. אני לא רואה שום מאמן שיכול להצליח בתנאים שיש לדומב. אולי תצליח לייצר מומנטום למשחק שניים, אבל בשורה התחתונה, עם סגל זול ורעוע, תקבל תוצאות זולות ורעועות.

אגב, זה לא שאני ממש מרוצה מדומב או שרוצה להגן עליו, אבל לתלות את הבעיה בדומב זו קריאה שגויה לחלוטין של המציאות לטעמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2015, 12:28 
נועם שחם כתב:
אני חושב שכל הדיון בדומב לא רלוונטי. דומב הוא לא הבעיה בהפועל. אני לא רואה שום מאמן שיכול להצליח בתנאים שיש לדומב. אולי תצליח לייצר מומנטום למשחק שניים, אבל בשורה התחתונה, עם סגל זול ורעוע, תקבל תוצאות זולות ורעועות.

אגב, זה לא שאני ממש מרוצה מדומב או שרוצה להגן עליו, אבל לתלות את הבעיה בדומב זו קריאה שגויה לחלוטין של המציאות לטעמי.

בזה אני מסכים לגמרי למרות שאני חושב שלפחות מבחנת צבירת נקודות, מאמן טוב היה יכול להוציא עוד כמה נקודות ובטח לשחק כדורגל יותר נורמלי.
אבל הבעיה בהפועל היא גם לא ברקוביץ. ברקוביץ הוא פשוט בעיה גדולה יותר מדומב, או לפחות סימפטום יותר מובהק של הבעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 ינואר 2015, 12:28 
אני בחיים לא אבין את הגישה של למצוא אשם אחד, וכל היתר "לא הם הבעייה".
זה מאמן מזיק, הביתה. וזה מנג'ר שעשה סגל חלש, הביתה. גם זה וגם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 04 ינואר 2015, 12:53 
19 כתב:

לא שאני חושב שהם בנו כאן משהו אפילו שיכול להחשב כסביר,
אבל אתה חושב שגורדי בתור מנגר היה יכול לבנות ולהביא שחקנים יותר טובים במסגרת האין תקציב שנתנו לו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 04 ינואר 2015, 12:58 
19 כתב:

אז זהו, שאני לא חושב שהם הבעיה או שהחלפה שלהם תועיל במשהו. כוסות רוח למת.

אם לעומת זאת היית אומר שמישהו מתכוון להזרים כסף למועדון, לאפשר לרכוש שחקנים או להשאיל שחקנים או לבצע שינוי יסודי בניהול המקצועי (זה אומר ניתוח יסודי ולא להחליף פלסטר בפלסטר), אז זה היה רלוונטי. כל זמן שאין שום כוונה כזו, אז אין שום טעם בשינוי. גם את תשים את מוריניו על הקווים תקבל את אותה יכולת עלובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 ינואר 2015, 13:10 
מוריניו, או כל אחד שלא צריך כלב נחייה, לא היה משחק עם איקנדה המחריד כבלם (קולין חלש, אבל עדיף עליו ב3 דרגות), ולא משתמש באבוטבול בשום משחק לפני הדקה ה70.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2015, 14:43 
בלי שום קשר לסגל שנבנה דומב הוא מאמן חלש כמעט בכל אספקט
ההתעקשות שלו לשחק 451 עם גוזלן כחלוץ בודד עלתה לנו ביוקר
אי היכולת שלו לעמוד מול שי אבוטבול עלתה לנו ביוקר
איקנדה בתור בלם נאמר כבר הכל , וליאור לוי כמגן שמאלי זה בדיחה לא מצחיקה, העונה הוא מתחת לכל ביקורת וצ'קול (שהיה אולי השחקן החלש בסגל שנה שעברה) בכל פעם ששיחק היה יותר טוב ממנו
גוזלן לא ראוי לשחק בהרכב ואני חושב שכל בן אדם רואה את זה
חוץ מזה יש תחושה שהשחקנים לא תופסים ממנו והוא כמו מאמן חלש תמיד מאשים את מי שנוח וקל לו להאשים
השיטה הזו שנכנסה בהשראתו שהקשר האחורי נכנס בין הבלמים ומתחיל להניע את הכדור מאחורה כאשר יש לך שוער עם המשחק רגל הכי גרוע בליגה, מראה עד כמה אין לו מושג

סגל חלש והוא רוצה לשחק כמו ברצלונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 224 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: