100%anti beitar כתב:
אדום נחמד כתב:
אנטי בית"ר, תראה, הכל נכון. הדינה אכן שמה אותם שם וזו שאלה האם יש להם זכות חוקית על הקרקע או לא, שכן הם לא קנו אותה מעולם.
ואני גם האחרון שיצדד באיזה טייקון מזדיין שרוצה לעשות עוד כמה מליארדים.
אבל אל תזרוק לפה סיפורים אישיים עצובים. זה לא הדרך להוכיח שום דבר.
אם אותה אוכלוסיה היתה גרה בהתנחלות (לבדיל, כן?), הסיפור האישי לא היה מטריד אותך. היית רוצה שיפצו אותם כפי שמגיע להם, ובזה זה נגמר.
אותו דבר כאן.
עד כמה שידוע לי, הציעו להם סכומים יפים, והם רוצים עוד. יש לך משהו חדש לומר?
קודם כל הסיפור האישי תמיד מטריד, גם בהתנחלות למה נראה לך שלא?
הם לא קנו את הקרקע כי לא אפשרו להם, לא כי הם לא רצו. לפנות אנשים בני 70-80 מהבית שהם חיו רוב החיים שלהם, בלי למצוא להם דיור חלופי זה בושה וחרפה גם אם מוצע להם פיצוי. לפי מה שהבנתי חלק מהמשפחות פונו ללא כל פיצוי, וחלק עם פיצוי מעליב. ומה הם יעשו איתו בדיוק?
בשורה התחתונה עוד אוכלוסייה שהמדינה השתמשה בה כשהיה צריך ועכשיו זורקת לכלבים.
הסיפור האישי מעניין, אבל לשכנע בעזרתו אם זה בסדר או לא בסדר זה סתם לפרוט על מיתרי המצפון.
בכל מקרה, זכור לי שהציעו בסביבות ה2 מליון למשפחה, וזה היה די מזמן, ככה שהיה זמן להתארגן על בית אחר. נכון, זה לא נח, אבל זה גם לא בלתי נסלח. אם אני טועה, אז כמובן שאני אתכם..
אגב, זכורה לי כתבה בידיעות מלפני כמה חודשים, שעבור חלק מהתושבים בגבעת עמל זוהי דירה שניה, והם לא ממש עניים מרודים..
שוב, אני שונא את תשובה ואת חבריו, ואת הקלות שבה הם מתמרנים את המדינה, אבל לא כל מי שטייקון הולך נגדו, צריך לקבל כזה הד תקשורתי. אולי במקרה הזה זה מוצדק. אם מה שאמרת על הפיצוי נכון, אז הוא מוצדק.