kobster כתב:
Fez כתב:
הפועל כתב:
התגובה הגיונית היחידה היא להתנגד. נקודה. לא יכול להיות שאין לנו גרוש על התחת ומחתימים שחקן יקר!! אם עוד חודשיים לא יהיה כסף למשכורות. מה אמורים להרגיש שחקנים שכל יומיים קוראים בעיתונים שאולי לא יקבלו משכורות, וכבר ביקשו מהם לקצץ בשכר? איזה מסר זה משדר? לשחקנים, לקהל, למי שתרם עד עכשיו כדי שלא נגיע לפשיטת רגל.
שכונה , בדיחה ,ביזיון. המשך ההתנהלות הלא רצינית של המועדון.
ברור. עדיף להאבק על הירידה, לאבד את גילי ולשקוע עוד יותר עמוק בבוץ מאשר לקבל תרומה שיכולה לשפר את המועדון מכל בחינה אפשרית (כולל להעלות לו את ההכנסות). בהנחה שמדובר פה אכן בתרומה חיצונית, זה פשוט טמטום מוחלט להתנגד אליה.
לא חבוב, מה שטמטום זה לבנות שוב על "תרומה חיצונית" אחרי מה שקרה בפעמיים האחרונות. אולי אתה לא מעודכן אבל זה מה שלבעל הבית שלך היה לומר על ההחתמות האלו :
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4473447,00.html ציטוט:
מהי הטעות הגדולה ביותר שביצעת בשנה וחצי שלך כבעלי הפועל ת"א ?
"מבחינה כלכלית? ההחתמה של רן בן שמעון, אלמוג כהן, גילי ורמוט ואיתי שכטר. ההגעה שלהם יצרה הגדלת גירעון של 10-12 מיליון שקל. אילולא בקשות והבטחות האוהדים, הם לא היו פה".
בלי תרומות חיצוניות,בלי הלוואות בעלים, בלי הבטחות ובלי שקרים. שיסיים את העונה, ילך הביתה ועל הדרך יקח את מר "נציג מחזיק הזכויות" אמיר לובין שלא עושה כלום במועדון חוץ מלהדליף לצנציפר וללכלך על כל מי שרמון רוצה שילכלכו עליו, שיקח את מר "המטרה להשאיר את הקבוצה מעל למים" מני ויצמן שנותן גב כלכלי להשתוללות חסרת האחריות הזו ואת מר "אני רוצה שהאוהדים יהיו שבעים מכסף" עידו חג'ג' שעסוק בעיקר בלשחק אותה סוכן שחקנים על חשבון המועדון.
הביתה. כולם.
אני לא חולק איתך על העובדות, ובוודאי לא מזלזל במה שאתה אומר. אבל אנחנו לא באמת מבינים את מה שקורה מאחורי הקלעים ויכול להיות שיש שם קומבינה שמישהו ירוויח ממנה, אבל על הדרך גם אנחנו נרוויח. כל עוד הפועל לא ניזוקה מהמהלך הזה אני אשמח מאוד אם עטר יגיע, גם אם מישהו הרוויח ממישהו אחר על הדרך.
השערה אפשרית לסיטואציה (כביכול, ניחוש, ללא שום ידע מוקדם, ט.ל.ח) - פורסם בזמנו שסאני קאהן העביר מיליון ש"ח להפועל בבקשה שיהיה מדובר בכסף שיוקצה לרכש. עידו חג'ג' חזר למועדון והתנדב להנחית פה שחקנים מפוקפקים עכשיו כשיש מיליון ש"ח בקופת המועדון, מסיבותיו שלו. ברקוביץ' טירפד את המהלך של חג'ג' כשיצא עם זה לתקשורת והשאיר את חג'ג' בחוסר ברירה. מישהו בהפועל הצליח לשכנע כמה אנשי עסקים לסייע למועדון כלכלית כדי להנחית פה את עטר, כאשר מבחינתי של קאהן הפועל הוציאה סכום כביר על חיזוק הקבוצה כפי שהובטח לו. במצב התיאורטי הזה הפועל מרוויחה משני כיוונים על אותו "נכס", כשרק השד יודע מה לאן הלך ההפרש. סתם השערה, נשמעת לי סבירה לגמרי, אבל בשורה התחתונה הפועל יוצאת פה מחוזקת גם מבחינת ערך המועדון וגם מבחינת הישגי הקבוצה (בתקווה שזה יוביל להישגים).