תקראו טוב. גם אנשי טביב שעוד גולשים כאן ונהנים להשפיל אותנו.
אני, לא מפחד מאף אחד. הבניין שלי, ו2 שכנים דבילים שסימנתי מהיום הראשון, שהם בדיוק בסגנון הזה המסריח של טביב, קיבלו ממני היום(בגלל שהשער חניה לא נפתח לי והייתי בטוח שזה פרנציפ על האשכנזיות שלי שוב- כי היו לי כבר קטע או שניים איתם- ואני כולה חודשיים שלושה גר בבניין הזה, עברתי לא מזמן), מטר של צרחות וקללות, ובדיוק את מה שאני חושב עליהם, אני לא זוכר מתי בזמן האחרון הייתי ככה, צרחתי כאילו אני האוהד משער 5 שצועק בוז ושומעים אותו מכל בלומפילד, לא זוכר מתי הגעתי לטונים כאלה באזרחות, אולי רק כשהייתי חייל(לפני 4 שנים השתחררתי) הייתי מקלל ורב עם איזה מפקד דפוק שהיה לי בסוף השרות, גם כן עשה לי קטעים על האשכנזיות, באמת שכל הסיפורים האלה, גם הפועל, גם המדינה, גם הפקקים, גם טביב, ואנשים כמוהו, איך שהם מתייחסים אלינו, גם החיים שלי ספציפית, הביאו אותי למצב לא טוב היום. כבר איימתי שאני עולה לפוצץ את הזבל, והייתי מפוצץ אותו, אם הוא לא עוזר לי לפתוח את השער בדיוק רגע לפני שהייתי שובר לו כבר את הדלת מרוב עצבים, אותו זבל שתוקע לכל הבניין החדש שעברתי אליו גלגלים(מסיבות שלא אפרט כאן, אבל זה קשור לתשתיות של הבניין, והזבל הזה לא מטפל בזה פשוט, הוא ועוד איזה אחד חבר שלו, שלא בא להם בטוב שיש "אשכנזיפת" אחר בועד, בתור יו"ר, אז הם עושים שכונה ותוקעים מקלות).
מה אני בא להגיד, שטביב, או פואד, או השד יודע מי(פואד אני מתנצל ששמתי אותך באותה נשימה עם טביב אבל אני עצבני על הדרבי הזה עדיין, הרסת לי ולהרבה אוהדים אחרים את הבריאות, מצטער), יתחילו לחשוב טוב טוב טוב על מה שהם עושים, כי זה מביא אנשים כמוני, למצבי קיצון, ואתם לא רוצים מצבי קיצון, התאבדויות, רציחות, בגלל פאקינג קבוצת כדורגל, אתם לא רוצים. נשבר לי כבר הזין. האפס הזה עושה מה שבא לו, זה לא יעבור. תחשבו טוב טוב, מנהלים, אוהדים, צוות מקצועי, איך אתם מתעללים בנו ככה בהתנהגות הנוכחית, באדישות, בזה שאתם נותנים לאפס מאופס כמו אלי טביב להמשיך לחגוג עלינו. תחשבו טוב. אם אני יו"ר הפועל ת"א היום, אני שולח לאופא מכתב קשה ודורש חקירה של אבי ועמוס לוזון, טביב, וכולל זורק לאש הזאת גם את ארועי הדרבי, שלא יתנו למכבי לחמוק ממה שהם עשו גם כן בלי עונש. תחשבו טוב טוב על ספינים, מכוון לכל מיני אפסים גם כמו קובי סידי, ועל הפעולות שאתם עושים, פה סיימתי. חבל שמלאהוד קבוצת כדורגל מזורגגת, כולה קבוצת כדורגל, זה מה שנהיה. מוני הראל, וכל מי שניהל את הקבוצה איתו ואחריו- אתם תהיו אחראים לרגעים לא נעימים של אוהדי הפועל, על מצפונכם. נשבר לי, פשוט נשבר לי הזין מהכל כאן.
נערך לאחרונה על ידי Redfan בתאריך 01 ינואר 2015, 00:17, נערך פעם אחת בסך הכל.
|