תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 21:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שובל גוזלן
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2014, 03:44 
סמל אישי של המשתמש
הגיע הזמן שנשים את הדברים על השולחן.
הבחור הצעיר הזה רץ המון, מתאמץ מאוד. נורא כיף לראות, באמת. רק בעיה אחת - אין לו מושג בכדורגל. אין לו דברים כל-כך בסיסיים שפשוט קצרה היריעה כדי להסביר למה הוא לא שחקן ליגת על וגם לא יהיה כזה.

יש הרבה שחקני ליגה לאומית בהפועל. לפחות 10. אז מה אכפת לי?
1. בשביל נגר עם קצת אמביציה ומהירות סבירה יש את עדן שרם. שניהם שחקנים חלשים אבל אם כבר לתת למישהו מהם להשתפשף עדיף שזה יהיה ילד משלנו ולא איזה ״טובה״ ששחר עשה לברקוביץ׳.
2. ברור שישנה הוראה מלמעלה לקדם אותו על חשבון כל שאר החלוצים ויהי מה. אנחנו כבר מספיק עמוק בתוך העונה כדי להכיר בעובדה ששלומי אזולאי שחקן פי 5 יותר טוב ממנו. אממה, ברקוביץ הגבר הבטיח לשחר שאצלו הילד ישחק, ככה שגם במשחקים בהם אזולאי נראה מצוין הוא יורד לספסל כחילוף קבוע בזמן שהחלוץ התשיעי של מכבי חיפה נשאר על המגרש כדי להרוס עוד התקפה עם ניסיון אומלל לדריבל או פס עם טכניקה של רובוטריק.

החשש שלנו היה שאנחנו נשביח אותו ושחר יקצור את הפירות ויקבל את אוליבר בירהוף של הכדורגל הישראלי. אז תרשו לי לומר ״אמרתי לכם״, והגיע הזמן שיחד עם ברקוביץ נארוז גם את גוזלן לכבוד חלון ההעברות ונחזיר אותו לאוהדי מכבי חיפה שימשיכו לדמיין איך הוא הופך להיות חלוץ העתיד של ישראל.

אזולאי צריך לשחק 90 דקות כל משחק, ותגידו עד מחר שהוא אדיש וגמלוני. הוא שחקן כדורגל. בקטגוריית האנטי כדורגל נמצאים שרם וגוזלן ובאמת שאני לא רואה הבדל ביניהם.
הגיע הזמן להפסיק את הקרדיט הבלתי נגמר שלו, ולפחות כשיחזקאל חוזר אני לא רוצה לראות אותו עוד פעם אחת בהרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שובל גוזלן
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2014, 06:19 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם כל מילה.
אני חשבתי שגוזלן לפחות יהיה מהיר ועם טכניקה, זה שהוא גמד חלשלוש כולנו ידענו. הבעיה שאין לו גם מהירות וטכניקה.
שק של כלום, מכל החלוצים המושאלים של חיפה הוא הכי חלש.

אזולאי היה מצויין מול ק"ש, יש לו כדורגל והוא אכן צריך לשחק כל משחק 90 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2014, 07:00 
הוא עדיין שחקן נוער. מישהו חייב להבין את זה מתישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2014, 07:37 
אבל איך ברקוביץ׳ יסתכל לשחר בעיניים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2014, 07:48 
לא ייאמן שאזולאי יוצא לפניו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2014, 08:48 
סמל אישי של המשתמש
אני מסכים חלקית. קודם כל, הוא לא כזה גרוע. אומנם אין לו טכניקה גבוהה, אבל הוא יודע להתמקם טוב וזאת תכונה טובה אצל חלוץ. יחסית לגובה שלו, הוא קופץ גבוה ויש לו משחק ראש טוב. הבעיה היא שהוא עוד רחוק מלהיות מבושל ובמצבנו, אין לנו זמן ויכולת להמתין לחלוץ כזה עד שיבשיל ולשחק איתו בהרכב כחלוץ מרכזי. הוא לא חלוץ שיתן העונה יותר מ5-6 גולים. בנוסף, יש תחושה חזקה שמישהו בעניין שלו, עושה עלינו קומבינה. יש כאן איזשהו אינטרס שלא קשור להצלחת הפועל. המישהו הזה כמובן זה המנהל המקצועי הדגול שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2014, 08:52 
סמל אישי של המשתמש
הכל נכון, ובכל זאת: 15 משחקים מתחילת העונה, אפשר לספור את המסירות לגול שהוא קיבל על (בקושי) יד וקצת. מעיפים לו כדורים למעלה כאילו הוא טוטו תמוז או כדורים במצבים בלתי אפשריים כאילו הוא עומר דמארי. אז שוב, כמה מסירות לתוך הרחבה, הזדמנויות של ממש, סידרה לו חוליית הקישור? (אני זוכר החמצה-שתיים שלו במחזור 3 נגד הפועל חיפה ועוד קצת בהמשך). אז נכון שמשתמשים בו בלי קשר ליכולת שלו, ושזו השאלה שערורייתית, אבל מקצועית צריך להיות גם הוגנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2014, 10:21 
אף אחד לא ביקש ממנו לייצר לעצמו מצבים כשהוא מקבל כדור לבד על החצי
אבל רבאק אני לא זוכר אותו עוצר כדור כמו שצריך, שלא לדבר על להשתלט עליו. לא זוכר אותו עובר שחקן ולא זוכר אותו עושה תנועה בלי כדור.
הסיכוי היחיד שלו זה בהתרוממות המטורפת שלו לנגיחות. זהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2014, 10:28 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
הכל נכון, ובכל זאת: 15 משחקים מתחילת העונה, אפשר לספור את המסירות לגול שהוא קיבל על (בקושי) יד וקצת. מעיפים לו כדורים למעלה כאילו הוא טוטו תמוז או כדורים במצבים בלתי אפשריים כאילו הוא עומר דמארי. אז שוב, כמה מסירות לתוך הרחבה, הזדמנויות של ממש, סידרה לו חוליית הקישור? (אני זוכר החמצה-שתיים שלו במחזור 3 נגד הפועל חיפה ועוד קצת בהמשך). אז נכון שמשתמשים בו בלי קשר ליכולת שלו, ושזו השאלה שערורייתית, אבל מקצועית צריך להיות גם הוגנים.

אוקיי, נגיד ואני מסכים עם האבחנה שהוא לא מקבל מספיק כדורים,
איך אתה מסביר את זה שעדן שרם 2 דק' על המגרש והוא מגיע כבר לחצי מצב שגוזלן לא מגיע אליו ב-90 דק'?
חלק מהיכולות שנדרשות ממך כחלוץ זה להיות במקום מסוים ברחבה שתוכל לקבל כדור לגול, לגוזלן אין את התכונה הזו, שהיא אפילו יותר קריטית מהיכולת לבעוט או לכדרר עם הכדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2014, 10:32 
ערן כתב:

מקצועית הוא אחד השחקנים הכי מטומטמים שיצא לי לראות. חלוץ צריך גם לעזור לכדורים לבוא אליו, לעשות תנועה נכונה. אין לו מושג איך עושים תנועה נכונה לעומק, הוא סוגר את עצמו. אני כבר לא מדבר שלמצבים הבודדים שהוא הגיע הוא החמיץ כמו לאלא בימיו הגדולים, אבל זה מילא.
אם זה היה שחקן שאפשר לבנות אותו, זה דבר אחד. שחקן מושאל מחיפה, להחזיר להם בינואר. כל דבר אחר זה נזק לקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2014, 10:33 
ערן כתב:

זה נכון, אבל זה בחלקו גם באשמתו. הוא המון פעמים מאבד כדור, כשהוא צריך לתת לקשר ולרוץ לרחבה, אז הוא בעצמו מוריד את מספר ההזדמנויות שיש לקישור להכין לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2014, 10:38 
הכי חלש בהפועל.
נוגע בכדור פעמים ספורות במשחק וכשכבר מגיע איזה כדור הוא מגיב בפאניקה ומתבלבל.
הוא כביכול משקיע הרבה אנרגיה בלחץ על ההגנה, אבל זה לא נשא שום פרי עד היום, משהו כמו חטיפה וחצי. כששחקן קצר וללא מסה כמוהו רץ ללחוץ שחקן הגנה גבוה, אין לזה הרבה סיכוי.
חוץ מזה את הניתור הבאמת טוב שלו הוא אינו יודע לנצל כיוון שב99 אחוז מהפעמים הוא קופץ בטיימינג גרוע. אם תשימו לב הוא אף פעם לא ראשון לכדורי גובה שמגיעים לכיוונו וזה לא רק בגלל שהוא נמוך.

שורה תחתונה, נראה אחלה גבר אבל לא יהיה שחקן בחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2014, 11:32 
שחקן גדול, 15 רמות מעל שרם.
לאנשים פה אין מושג בכדורגל פשוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2014, 11:40 
סמל אישי של המשתמש
לא, אתה מבין גדול.
בגלל זה פרט לטיעון "שחקן גדול" בחרת לפרט את דעתך המקצועית בצורה עניינית בהודעה האחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2014, 11:48 
האדס כתב:
לא, אתה מבין גדול.
בגלל זה פרט לטיעון "שחקן גדול" בחרת לפרט את דעתך המקצועית בצורה עניינית בהודעה האחרונה.

די נו הרגע קמתי... אבל בשבילך.
שובל גוזלן הוא חלוץ שמבין את המשחק ויש לו הרבה כלים (משחק ראש, מיקום, דריבל). מעבר לזה הוא עדיין ילד, יש לו פיזיות של ילד וקבלת החלטות לפעמים של ילד.
זה טבעי, הוא בן 20. עדן שרם (21) לעומתו, לא עומד ברמה של הליגה. לא במהירות, לא בפיזיות, לא בקצב... פשוט לא ברמה של ליגת העל. הקבוצה לא טובה ולכן
מן הסתם כולם משחקים רע. תעקוב אחרי שובל משחק שלם... כמה תנועה, כמה לא מבינים אותו, כמה לא מדייקים במסירות אליו... בוא נוציא אותו מההרכב ונראה איך הקבוצה נראית. חסר לו טיפה יצירתיות וכמובן ביטחון... אבל מדובר בשחקן גדול (יחסית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2014, 11:50 
סמל אישי של המשתמש
חבל על הכסף והבמה שהוא מקבל על חשבון שחקנים אחרים.
הוא נלחם וקופץ והכל אבל לילד חסרים דברים מאוד בסיסיים במשחק שלו, בעיקר במשחק הרגל ובתנועה לעומק וזה בלט במיוחד אתמול בכדור של קולין בסוף כשגוזלן נתפס על הנבדל הכי שקוף ומטומטם בעולם. שלא לדבר על זה שהוא לא עבר פעם אחת שחקן בכל התקופה שלו בהפועל. להחזיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2014, 11:54 
hapoel15 כתב:
האדס כתב:
לא, אתה מבין גדול.

שובל גוזלן הוא חלוץ שמבין את המשחק ויש לו הרבה כלים (משחק ראש, מיקום, דריבל). מעבר לזה הוא עדיין ילד, יש לו פיזיות של ילד וקבלת החלטות לפעמים של ילד.
זה טבעי, הוא בן 20. עדן שרם (21) לעומתו, לא עומד ברמה של הליגה. לא במהירות, לא בפיזיות, לא בקצב... פשוט לא ברמה של ליגת העל. הקבוצה לא טובה ולכן
מן הסתם כולם משחקים רע. תעקוב אחרי שובל משחק שלם... כמה תנועה, כמה לא מבינים אותו, כמה לא מדייקים במסירות אליו... בוא נוציא אותו מההרכב ונראה איך הקבוצה נראית. חסר לו טיפה יצירתיות וכמובן ביטחון... אבל מדובר בשחקן גדול (יחסית).

דריבל? שחקן גדול? חסר לו טיפה יצירתיות?
יכול להיות שאתה מסתכל על איזה גוזלן אחר, לשובל גוזלן אין שום דבר שמתקרב לאלה. יש לו משחק ראש ומשחק לחץ, חוץ מזה הוא חלוץ של ליגה לאומית כרגע ומקסימום קבוצות תחתית ליגת על ( שזה תכלס אנחנו כרגע אז בסדר )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2014, 12:29 
חכו, הוא רק בן 20. אני אומר לכם שהוא שחקן שיעשה דברים יפים בקריירה... אבל אני אהיה בשקט.. בסוף אני תמיד אומר "אמרתי לכם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2014, 12:32 
hapoel15 כתב:
האדס כתב:
לא, אתה מבין גדול.

הפסקתי לקרוא בדריבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2014, 12:37 
סמל אישי של המשתמש
כשאתה שואל שחקן מקבוצה אחרת בליגת העל, המינימום שאתה מצפה ממנו זה שהוא יעלה את הרמה של הקבוצה. מצטער, אבל כרגע אני לא רואה שום הבדל בינו לבין שאר השחקנים. רבאק, הוא גורם לשלומי אזולאי להיראות כמו חלוץ לגיטימי.

אני חושב שזו פעם ראשונה בחיים שלי שאני כותב משהו כזה, אבל באמת שנמאס. יאללה, הביתה לעינק'לה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2014, 12:37 
פייטר, אבל שחקן לא טכני וטיפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2014, 12:49 
סמל אישי של המשתמש
hapoel15 כתב:
האדס כתב:
לא, אתה מבין גדול.

שמע, אין לי מושג על מה אתה מדבר.
יש שחקנים שעושים דברים מוזרים, שמנסים לעשות דברים שהם לא יודעים או מקבלים החלטות לא נכונות.
ויש את גוזלן. הוא עושה לפעמים דברים שאתה מסתכל על זה שלידך ביציע ואומר "זה באמת קרה עכשיו?". פעולות שכל ילד בן 14 במגרש קטרגל בארץ מצליח לעשות, ורק העילוי של שחר, המחליף של דמארי, לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2014, 13:25 
המהלך הכי גדול שלו אתמול היה לשלוח את אחד מהמטוסים שהיו על הדשא לטיסת המשך. רגע קומי נחמד.
למרבה הצער משלמים לו בשביל להבקיע, לא בשביל להצחיק את הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2014, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
המהלך הכי גדול שלו אתמול היה לשלוח את אחד מהמטוסים שהיו על הדשא לטיסת המשך. רגע קומי נחמד.

בטוח? כי זו הקבוצה הכי קומית שאני זוכר בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2014, 13:29 
kruvi1 כתב:
Noam כתב:

בטוח? כי זו הקבוצה הכי קומית שאני זוכר בהפועל.

יותר מזכיר טרגדיה יוונית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2014, 15:34 
אפשר להתווכח על היכולת, אבל מה שאסור לעשות זה להשביח שחקנים לחיפה כאילו אנחנו בני סכנין.
לפחות סכנין קיבלו את איסמעיל ריאן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2014, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
ככה זה עובד,
לקבוצות שיענקל'ה הכי פחות פוחד מהם הוא שולח את הכוכבים האמיתיים שלו.
לקבוצות שיענקל'ה רוצה לתקוע אותם עמוק באדמה הוא שולח להם את גרסאות הדמו הלא מוצלחות של המועדון.
תראו את הירש, כוכב, ריאן, גאדיר ורבים וטובים לעומת שלומי אזולאי ושובל גוזלן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2014, 16:30 
אני משבוע לשבוע רק חורק שיניים על צורת המשחק שלו שבעיקר דואג לקפץ ולרוץ בשביל להראות: הנה אני מנסה.

מצד שני, אני לא יכול להאשים אותו כי הוא לא חלוץ 9 קלאסי... הוא צריך לשחק ליד חלוץ

מצד שלישי שמו לידו חלוץ שזה אזולאי והוא עדיין לא מביא תפוקה

ככה שבאמת לא יודע איפה הבעיה... כנראה בכל זאת בו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: שובל גוזלן
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2014, 17:26 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
ככה זה עובד,
לקבוצות שיענקל'ה הכי פחות פוחד מהם הוא שולח את הכוכבים האמיתיים שלו.
לקבוצות שיענקל'ה רוצה לתקוע אותם עמוק באדמה הוא שולח להם את גרסאות הדמו הלא מוצלחות של המועדון.
תראו את הירש, כוכב, ריאן, גאדיר ורבים וטובים לעומת שלומי אזולאי ושובל גוזלן.

זה לא נכון, גוזלן הגיע כי ברקוביץ' התעקש עליו מהרגע הראשון. אם הוא היה מתעקש על אחד המושאלים האחרים שלהם ככה הם היו מגיעים במקומו, אולי חוץ מגאדיר שהוא כנראה היחיד שלא על משכורת נמוכה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2014, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
איפי טומבי עדי שכבר במשחק נגד הפועל פתח תקווה עדכנתי אותו שמאז פביו רוסה לא היה בקבוצה שחקן עם כל כך מעט קשר למקצוע.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: