Eros Ramazzotti כתב:
בפסקה הראשונה אתה תלוש מהמציאות, בשנייה אתה מגיב בלי קשר לדיון. לא יודע מה אתה רוצה עם התגובות האוטומטיות האלה שאתה מוציא, אבל לנהל ככה דיון אי אפשר.
ענק. אני עם התגובות האוטומטיות, לא אתה ונרקוטיקה...
יש מחיר למועדון, או יותר נכון היה מחיר לפני שלושה חודשים -
http://sports.walla.co.il/item/2790594 זה אולי יכה אותך בתדהמה אבל לא אני קבעתי אותו...
מאז נכנסו עוד הלוואות בעלים, כלומר המחיר עלה. כל פעולה שבה מוזרם "מימון חיצוני" מעלה את המחיר לרוכש הבא. צר לי, אבל זו המציאות.
לגבי הפסקה השניה, אתה דיברת על מקסום הישגים. בוא תגיד אתה על איזה הישגים מדובר ? המטרה של הפועל העונה היא להתנהל במסגרת התקציבית שלה ולא לפרוץ את המסגרת הזו כדי לנסות ולמצוא רוכש שיקח את הקבוצה.
כשאתה קורא ציטוט כזה (מתוך אופירע) -
ציטוט:
"אם כמות המנויים הייתה עד כה בירידה, אנחנו לא רוצים לחשוב מה יהיה בשנה הבאה אם לא תהיה לנו קבוצה אטרקטיבית. זה גם חלק מהשיקולים כשחושבים על שחקנים כמו אלירן עטר ועל השארתו של גילי בקבוצה".
נראה לך שמישהו מהם הולך לאיפשהו ? לא ברור לך שמה שהם מחפשים זה להמשיך להתגלגל עם החרא הזה מהלוואה להלוואה כשכל פעם הם מוצאים מישהו אחר להפיל עליו את האחריות ? למה לשתף איתם פעולה ?
הפועל לא צריכה בלם חדש ולא צריכה חלוץ חדש ולא צריכה שוער חדש ולא צריכה יו"ר חדש ולא צריכה מנג'ר חדש.
היא צריכה בעלים חדש. זה, ורק זה, צריך לעמוד לנגד עינינו ולנגד עיני העמותה.