תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 12:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 137 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אז דרבי גביע בשבת.. כרטיסים?
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2014, 15:36 
סמל אישי של המשתמש
אני מקווה שתושבי עוטף עזה יקחו יותר כרטיסים ממה שהם צריכים ויתרמו אותם לאוהדים שנתקעו בלי כרטיס.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2014, 15:46 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
אני מקווה שתושבי עוטף עזה יקחו יותר כרטיסים ממה שהם צריכים ויתרמו אותם לאוהדים שנתקעו בלי כרטיס.

http://www.haadumim.com/?page_id=385

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2014, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מצליח להבין משהו. אם התקנון אומר שיש חלוקה ברווחים, איך מכבי יכולים לעשות כזה דבר?
מה מונע מקבוצה לתת את כל הכרטיסים בחינם למנויים כהטבה והוא הכנסות מהיריבה?
או אפילו לגרום להפסדים כי כולם מלא מעלה את הוצאות האבטחה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2014, 16:11 
סמל אישי של המשתמש
ההוצאות הן רק על המארחת ממה שידוע לי.
מותר לה לעשות כל מה שבא לה בכרטיסים חוץ מעשרת האחוזים שהיא חייבת להביא לקבוצה האורחת.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2014, 16:34 
:hapoel:

נערך לאחרונה על ידי הפועל תל אביב כדורסל בתאריך 26 דצמבר 2014, 17:21, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2014, 17:02 
red in blood כתב:
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
Fez כתב:
אגב, זה ברור שיש בעייתיות כללית עם המצב הזה של חלוקה ברווחים כשקבוצה אחת לא רוצה להרוויח על המשחק כדי לדפוק את השניה. תיאורטית עם כל הוצאות האבטחה ועם הגישה של מכבי המשחק הזה גם יכול להסתיים בהפסד כספי.
יש פה סוג של ״פרצה״ בתקנון, התנהגות מונופוליסטית (גוף עשיר שמוכן להפסיד כסף כי זה לא מזיז לו בתנאי שהיריב הקטן שזה כן משמעותי עבורו ידפק) וברור שזה מסריח.
אבל עדיין, לצערי זכותם להיות מונופול מסריח.

כלל לא בטוח שזו זכותם בטח בשבוע שבו הוחלט לפרק את אחד המונופולים. זוהי סוגיה משפטית ולהבנתי במקרה הזה הצדק עימנו. אם החליט האיגוד שההכנסות חצי חצי זכותה של הפועל לדרוש מקסום הכנסות.

מי אמר שמכבי לא ממקסמת רווחים?
איפה עובר הגבול?
אנחנו יכולים לדרוש גם לשנות את מחיר הכרטיס? להציע חברת אבטחה אחרת? להקת מעודדות יותר זולה?[/quote
אני לא נכנס לניהול מכבי. הכוונה למכירת כמה שיותר כרטיסים . הפועל לא נכנסה למחיר הכרטיס אלא דורשת שיימכרו כמה שיותר כרטיסים ואם מכבי לא מצליחה למכור אלפי כרטיסים לאוהדיה יש הגיון בדרישה למכור אותם לאוהדינו ושוב במיוחד לאור העובדה שהוחלט שההכנסות יחולקו שווה בשווה בין שתי הקבוצות. לא למכור כרטיס זה בדיוק כמו לתת אותו חינם וזה כמובן לא יהיה הוגן אם ייעשה .
ובסוף זה מה שהם עושים אל מול נושא רגיש (תושבי הדרום) אני חשבתי שייתנו כמובן לחיילי צהל , ארגון חללי צהל, ארגון חללי פעולות האיבה וזה במקום לאוהדים שמוכנים לשלם כסף על כרטיס אך לא רוצים למכור להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2014, 17:06 
סמל אישי של המשתמש
אני בטוח שהסעיף הבא מתקנון הגביע נועד למנוע חלוקה חינם של כרטיסים עי המארחת,בדיוק מה שמכבי עושה עכשיו:

"3) הקבוצה האורחת זכאית לשים משקיפים ליד הסדרנים ובקופה על מנת לפקח על מכירת הכרטיסים והכניסות למגרש."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2014, 18:03 
Keisar88 כתב:
אני בטוח שהסעיף הבא מתקנון הגביע נועד למנוע חלוקה חינם של כרטיסים עי המארחת,בדיוק מה שמכבי עושה עכשיו:

"3) הקבוצה האורחת זכאית לשים משקיפים ליד הסדרנים ובקופה על מנת לפקח על מכירת הכרטיסים והכניסות למגרש."

בדיוק אבל אז בוחרים בכל מיני ארגונים ואזרחים שהם שמורים בחברה בישראל והפועל לא יכולה להרשות לעצמה לצאת נגד המהלך .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2014, 19:02 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
ההוצאות הן רק על המארחת ממה שידוע לי.
מותר לה לעשות כל מה שבא לה בכרטיסים חוץ מעשרת האחוזים שהיא חייבת להביא לקבוצה האורחת.

ממה שהבנתי הסיפור הוא שאסור לתת את זה כחלק מהמנוי, בדיוק כדי למנוע מצב שאין הכנסות והאורחת נדפקת. אז מה שמכבי עשו זה לתת את זה כהזמנות במקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2014, 20:22 
סמל אישי של המשתמש
אני הבנתי שהם רק שמרו למנויים, בדיוק כמונו.
אחר כך העניין עם ההזמנות אני כבר לא יודע מה אתו אבל לך תצא נגד חלוקת הזמנות לעוטף עזה (במיוחד כשיש שם פוטנציאל עצום להשיג כרטיסים חינמים לאוהדי הפועל מהקיבוצים בטווח הכלגנו"ב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אז דרבי גביע בשבת.. כרטיסים?
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2014, 21:58 
שאלתי שאלה ולא ענו לי, יש לי מנוי של מכבי שהשגתי מחבר בעבודה. איך אני קונה כרטיס???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2014, 22:10 
JustZiv כתב:
שאלתי שאלה ולא ענו לי, יש לי מנוי של מכבי שהשגתי מחבר בעבודה. איך אני קונה כרטיס???

כנס לאתר שלהם זה מופיעה שם בגדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אז דרבי גביע בשבת.. כרטיסים?
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2014, 22:25 
אין לי סיסמא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2014, 23:24 
סמל אישי של המשתמש
תבקש מזה שלקחת ממנו את המנוי.
אם גם לא אין תבקש ממנו להירשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2014, 13:48 
הבהרה בעקבות הדיסאינפרומציה שהייתה:
הפועל תל אביב הגישה בליל יום ה' עתירה לאיגוד בגין פגיעה כלכלית עקב הפרה של תקנון האיגוד והמשתמע ממנו, אשר גורמת לפגיעה בזכויות המועדון.
תקנות גביע המדינה קובעות כי במשחקי גביע המדינה הקבוצות יתחלקו ברווחים הנובעים מהמשחק. תקנה זו בעצם הופכת את הקבוצות לשותפות מבחינה כלכלית. תקנה זו היא גם הסיבה לכך שנאסר על משחקי הגביע להיכלל במנוי עונתי של כל קבוצה. חשוב לציין שבשום שלב לא איימה הקבוצה שלא להופיע למשחק, אלא ביקשה שבית הדין יבחן את העניין טרם המשחק.
משכך נהיה, לא נותר לנו אלא להביע שאט נפש מההתנהגות הדורסנית של מכבי תל אביב אשר מחלקת בניגוד לתקנון (המאשר חלוקת 100 הזמנות בלבד) כרטיסים כהזמנות בכמויות גדולות ובכך מעקרת את העיקרון המהותי בבסיס התקנון של חלוקה ברווחים בין הקבוצות. פעולה זאת, של חלוקת כרטיסים בצורה כה מאסיבית, כמוה כעושק ובהעלמת הכנסות משותפתה העסקית על פי תקנון האיגוד. הניסיון לייצר יתרון כמותי מאולץ, וייחד עם זאת לעשות זאת באמצעות הזמנות, בניגוד לתקנון לגבי משחקי גביע הינו בלתי מקובל לחלוטין. דעה זו אף התקבלה באוזן קשבת על ידי גורמים באיגוד וגם על ידי הדיינים אשר קבעו כי למרות שאין הצדקה עקב כך למסירת עוד כרטיסים לידי אוהדי הפועל תל אביב, אך בהחלט השאירו דלת פתוחה להגשת תביעה בגין פגיעה כלכלית.
הנהלת הקבוצה לא תעבור בשתיקה על התנהלות זו ועל הפגיעה בזכויותיה ותעשה כל שבידיה על מנת לשמור על זכויותיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2014, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
http://www.haaretz.co.il//misc/iphone-a ... -1.2523112
כך נמנע מאלפי אוהדים לצפות בדרבי
אם בכדי להסב להפועל נזק כלכלי ואם מתוך חשש לאובדן הביתיות, מגבלות המכירה שהטילה מכבי תל אביב השאירו את ההיכל ריק מתמיד.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2014, 12:37 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
http://www.haaretz.co.il//misc/iphone-a ... -1.2523112
כך נמנע מאלפי אוהדים לצפות בדרבי
אם בכדי להסב להפועל נזק כלכלי ואם מתוך חשש לאובדן הביתיות, מגבלות המכירה שהטילה מכבי תל אביב השאירו את ההיכל ריק מתמיד.

ש.אתה איש קשרי קהילה, הרי ברור שאתה יודע את התשובה.
ת."אני לא יודע, זו החלטה שיווקית, לא רצו שיהיה רוב לאוהדי הפועל".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 137 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: