NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
אגב, השאלה הזאת "אתה תקלל אותו, הוא הרי הורשע" זה פשוט זלזול באינטליגנציה.
אתה רוצה לדבר על זה, תדבר. אל תכניס לי מילים לפה ואל תבוא בגישה ילדותית.
זה לא ממש עושה חשק לענות לך.
זן לא היתה שאלה, זו היתה קביעה שמסתמכת על הילדותיות שלך. "אני אקלל אותו", וואלה יופי. הזלזול באינטליגנציה זה לבלבל את המח על "השוד". תגיד שהוא מכביסט שהתבטא פעם נגד הקהל של הפועל (או ווטאבר) ומאז הוא מחוק אצלך עד כדי כך שתפגע בקבוצה שלך אם הוא במקרה ישחק בה.
לכל אחד יש רף.
אם מחר בן אדם שמורשע באונס של 5 קטינות ו"שילם את חובו לחברה" השתחרר מהכלא אחרי 20 שנה, אין לך בעיה שהוא ישחק בקבוצה?
אצלי הרף נמוך יותר. וכבר כתבתי שאני לא מתיימר להעלים את זה שאני שונא אותו מהתקופה במכבי.
באיזה גיל אתה רוצה שהוא ישחק בקבוצה אחרי שישב 20 שנה בכלא?
ועכשיו ברצינות, תהיה ריאלי ואל תביא לי אנסי קטינות לפה. שלא יובן לא נכון, אני לא אוהב את אלירן עטר, כמו שכתבתי קודם אני לא חושב שהפועל צריכים להביא אותו בגלל אלף סיבות אחרות שלא קשורות למה שכתבת (גם מקצועית דרך אגב אפשר להתווכח לגבי השחקן הזה, אבל לא נכנס לזה עכשיו כמובן).
ברמה התיאורטית, זה שהוא שיחק במכבי לא מעניין אותי, זה שהוא הוא הורשע בשוד מעניין אותי אולי טיפה יותר, אבל בליגת העל משחקים לפחות עוד שני עבריינים שהואשמו בשוד אם אני זוכר נכון את העובדות וגם בעבר של הפועל שיחקו אנשים שאת החברים שלהם ומה שהם היו מעורבים בו לא בדיוק קשורים למקהלות צדיקוב.
בשנייה שהוא בהפועל אני רוצה שהוא יצליח כי אני רוצה שהפועל תצליח. זה באמת נמוך ורדוד עד כדי כך. גם אם זהבי יחזור להפועל (שזה באמת קו אדום אצלי, בחיים שלי לא שנאתי אדם בספורט כמו שאני שונא אותו וזה כולל את שמעון מזרחי), בשנייה שהוא ילבש את החולצה, אני ארצה שהוא יצליח. הפועל גדולה מזהבי, מעטר וכל אדיוט אחר.