תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 12:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 137 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אז דרבי גביע בשבת.. כרטיסים?
הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 22:29 
יובל, זה משחק במסגרת גביע המדינה זה לא עסק פרטי של מכבי תל אביב. לפי ההיגיון הזה במשחק ליגה לקבוצה מסויימת להשאיר את מגרשה הביתי ריק, ולא למכור כרטיסים, העיקר שאוהדי היריבה לא ייכנסו? לדעתי זה לא יעמוד במבחן בית המשפט.
כמו שעירייה לא יכולה לארגן מופע בידור בהיכל התרבות, וראש העירייה יחליט שלמרות שיש באולם 2000 מקומות הוא מוכר רק 300 כרטיסים לציבור, שילכו למקורביו. אני בטוח שבמקרה כזה אם הייתה עתירה לבית המשפט היא הייתה מחייבת את ראש העירייה למכור את שאר הכרטיסים לציבור.
זו הפליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 22:30 
מניח שמקווים שעם קצת רעש ישחררו לנו עוד 500 כרטיסים
אני אופתע אם זה יקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 22:31 
כן, קבוצה יכולה לתת ליריבה 10%, ובשאר ה90 לעשות מה שנראה לה לנכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 22:39 
19 כתב:

לא. ואני בטוח שאם תעתור לבית משפט כי מכבי לא מכרה לך כרטיס למרות שיש אלפי מקומות פנויים רק משום שאתה אוהד הפועל, בית המשפט יחייב אותה למכור לך כרטיס.
אני משוכנע לגמרי. כמו שמוסד ציבורי לא יכול למנוע ממך לקבל שירות, ככה סתם כי בא לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 22:41 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
יובל, זה משחק במסגרת גביע המדינה זה לא עסק פרטי של מכבי תל אביב. לפי ההיגיון הזה במשחק ליגה לקבוצה מסויימת להשאיר את מגרשה הביתי ריק, ולא למכור כרטיסים, העיקר שאוהדי היריבה לא ייכנסו? לדעתי זה לא יעמוד במבחן בית המשפט.
כמו שעירייה לא יכולה לארגן מופע בידור בהיכל התרבות, וראש העירייה יחליט שלמרות שיש באולם 2000 מקומות הוא מוכר רק 300 כרטיסים לציבור, שילכו למקורביו. אני בטוח שבמקרה כזה אם הייתה עתירה לבית המשפט היא הייתה מחייבת את ראש העירייה למכור את שאר הכרטיסים לציבור.
זו הפליה.

מצטער אבל אתה לא מדבר בהיגיון. איך הגעת לזה שמותר להשאיר את האולם ריק רק אתה יודע. יש תקנון, בליגה המארחת מחוייבת לתת 750 או 10% מקיבלות האולם, בגביע זה 10%, מעבר לזה הקבוצה הביתית לא חייבת להעביר כרטיס אחד ובאופן כללי יכולה לעשות מה שבא לה עם הכרטיסים שלה כמו שקורה בכל משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 22:46 
purvis short כתב:
19 כתב:

לא. ואני בטוח שאם תעתור לבית משפט כי מכבי לא מכרה לך כרטיס למרות שיש אלפי מקומות פנויים רק משום שאתה אוהד הפועל, בית המשפט יחייב אותה למכור לך כרטיס.
אני משוכנע לגמרי. כמו שמוסד ציבורי לא יכול למנוע ממך לקבל שירות, ככה סתם כי בא לו.

כן.
הפועל לא חייבת לתת את שער 8 למכבי בדרבי בבלומפילד, גם אם לא נמכר לשם כרטיס אחד לאוהדי הפועל. לא מבין מאיפה ההמצאה הזו הגיעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 22:46 
לא, היא לא. יובל.
מכבי לא יכולה למנוע ממך לרכוש כרטיס למשחק רק כי אתה אוהד הפועל, ובאולם יש מקומות. אני משוכנע לחלוטין, אם תעתור על זה לבית משפט הוא יחייב את מכבי למכור לך כרטיס. זו הפליה.
בדיוק כמו שאתה לא יכול להגיע לביטוח הלאומי או לקופת חולים, חצי שעה לפני סיום העבודה, והרופא יגיד לך שלמרות שהוא פנוי, ואין אף אחד, הוא לא יקבל אותך, וסתם ישב בחדר שלו וישחק בפלאפון. זה לא יעמוד במבחן בית המשפט. אם יש כרטיסים פנויים, אתה לא יכול לא למכור אותם למי שמעוניין רק כי הוא אוהד הפועל. זה לא יעמוד במבחן בית המשפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 22:49 
19 כתב:
purvis short כתב:
19 כתב:

כן.
הפועל לא חייבת לתת את שער 8 למכבי בדרבי בבלומפילד, גם אם לא נמכר לשם כרטיס אחד לאוהדי הפועל. לא מבין מאיפה ההמצאה הזו הגיעה.

אם יש כרטיסים שהוצאו למכירה, ואוהדי הפועל לא קנו אותם, אני משוכנע לחלוטין שאוהד מכבי שהיה עותר לבית המשפט, היו מוכרים לו כרטיס. אלא אם מדובר בשיקולי אבטחה. אתה לא יכול למנוע שירות מאדם במצב הזה. כמו שאתה לא יכול להגיע לקופת חולים והרופא יגיד שלא בא לא לטפל בך, כי היום הוא מטפל רק בנשים. זה לא עובד ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 22:51 
purvis short כתב:
19 כתב:

לא עניין של מה שמוכרים לך באופן אישי אלא כמות שמקצים ליריבה, אתה לוקח את זה לעניין של זכויות פרט שהוא לא רלוונטי כאן. מכבי לא חייבים להקצות ליריבה יותר מהכמות שמחויבת בתקנון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 22:54 
purvis short כתב:
לא, היא לא. יובל.
מכבי לא יכולה למנוע ממך לרכוש כרטיס למשחק רק כי אתה אוהד הפועל, ובאולם יש מקומות. אני משוכנע לחלוטין, אם תעתור על זה לבית משפט הוא יחייב את מכבי למכור לך כרטיס. זו הפליה.
בדיוק כמו שאתה לא יכול להגיע לביטוח הלאומי או לקופת חולים, חצי שעה לפני סיום העבודה, והרופא יגיד לך שלמרות שהוא פנוי, ואין אף אחד, הוא לא יקבל אותך, וסתם ישב בחדר שלו וישחק בפלאפון. זה לא יעמוד במבחן בית המשפט. אם יש כרטיסים פנויים, אתה לא יכול לא למכור אותם למי שמעוניין רק כי הוא אוהד הפועל. זה לא יעמוד במבחן בית המשפט.

כן היא כן
כל עוד העובדה שהם לא ימכרו הכל זה בגדר השערה בלבד
הם יכולים למכור את כל 90% הנותרים עד הג'מבול, אולי ימכרו הכל ואולי רק חצי
תוכיח שלא יהיה סולד אוואט

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אז דרבי גביע בשבת.. כרטיסים?
הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 22:57 
אני מחזיק בידי מנוי של מכבי, איך לעזאזל אני קונה איתו כרטיס אם אין לי סיסמא לאתר שלהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 22:58 
אתם טועים. אתם מתייחסים להקצאת כרטיסים ליריבה, כאילו בזה זה נגמר. הכרטיסים האלה נמכרים לבני אדם. אתה לא יכול למנוע מאדם לקנות כרטיס למשחק, למרות שיש אלפי כרטיסים פנויים, רק כי הוא אוהד הפועל. זה לא קשור בכלל להקצאה.
כמו שרופא, שמחייב לטפל בלפחות עדרה חולים ביום, לא יכול לשבת בחדר שלו ולראות טלוויזיה, בזמן שבחוץ מחכים חולים. זה לא עובד ככה.
ואני בטוח שאם אוהד הפועל יעתור מחר בבוקר לבית המשפט, בית המשפט יחייב את מכבי למכור לו כרטיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 22:59 
בוריס כתב:
purvis short כתב:
לא, היא לא. יובל.

כן היא כן

מאה אחוז. מחובתם שיוצאו 11 אלף כרטיסים למכירה. ומי שרוצה שיקנה ביום המשחק בקופות. הם לא יכולים למנוע מאוהדי הפועל לקנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 23:03 
גם הטיעון של מיקסום רווחים לא רלוונטי. אם אנחנו היינו מארחים בהדר יוסף מכבי יכלו לדרוש מאיתנו להעביר לנוקיה כי אנחנו מונעים מהם רווחים?

אני גם לא אוהב את הקטע הזה של איומים לא להופיע. עדיף לשמור את האיומים האלה לפעמים שאנחנו צודקים ולא לצעוק זאב זאב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 23:08 
הטיעון הוא מאוד רלוונטי, כי זה האולם של מכבי, ואין שום סיבה להשאיר אותו ריק, בזמן שיש אוהדים שרוצים לקנות כרטיס. ומיקסום רווחים זה בהתאם לאולם שבו מתקיים המשחק בהתאם לתקנון. האולם הביתי.
שוב, אני משוכנע שבית משפט אזרחי היה מחייב גוף למכור כרטיסים במצב הזה ולא היה מאפשר למנוע מאנשים להיכנס למשחק רק כי הם אוהדי הפועל. זה לא מתקבל על הדעת. הטענות של הפועל מוצדקות לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 23:08 
[qupis short"]
בוריס כתב:
purvis short כתב:
לא, היא לא. יובל.

כן היא כן

מאה אחוז. מחובתם שיוצאו 11 אלף כרטיסים למכירה. ומי שרוצה שיקנה ביום המשחק בקופות. הם לא יכולים למנוע מאוהדי הפועל לקנות.[/quote]
פה הטעות שלך, היא מקצה 10,000 כרטיסים לאוהדיה בלבד, כמו משחק דרבי מן המניין
כמה ימכרו ימכרו, אולי הם ימלאו
זה כמו שהיציע אורחים באולם החדש מכיל 450 ואתה מחייב לתת להם 340 בלבד
תיתן להם 450? לא. פשוט לא תפתח להם את ה3 שורות המתקפלות וככה גם תרחיק אותם מהמגרש , סתם סיטואציה כן

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

נערך לאחרונה על ידי בוריס בתאריך 25 דצמבר 2014, 23:39, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 23:14 
מתי תבין שזה לא עובד ככה? מתי תבין שאתה לא יכול להגיע לסרט עשר דקות לפני פתיחתו, כשנותרו 80 כרטיסים באולם, והמוכר יגיד שלא בא לו למכור לך ככה סתם. תעתור לבית המשפט, ואני בטוח שתקבל פיצוי כספי. מתי תבין שאתה לא יכול להגיע לקופת חולים והרופא במקום לקבל אותך יגיד שבא לו לשחק בנייד והוא קיבל מספיק חולים היום. זה לא עובד ככה.
מכבי לא יכולה להשאיר 3000 מקומות ריקים, ולא למכור לך, בוריס, כרטיס, רק כי אתה אוהד הפועל. פשוט לא. תעתור לבית משפט והוא יחייב את מכבי למכור לך כרטיס. יש חוקים במדינה הזו.
זו הפליה לכל דבר ועניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 23:18 
אם בית הקולנוע פרסם מראש שהוא מקבל ביום הזה רק מנויים של הרשת או רק בעלי כרטיס אשראי אמריקן אקספרס אז ברור שהוא יכול. ואם קופת החולים הודיעה מראש שהיא מקבלת רק את חבריה שהזמינו תורים אז ברור שהיא יכולה למנוע ממך לקבל שירות אם אתה לא עומד בקריטריונים שנקבעו.
פרביס ההסתכלות שלך פשטנית ולא משפטית בעליל, האנלוגיות האלה חלשות. זה אירוע שמכבי מארגנת והיא יכולה להחליט למכור אליו כרטיסים לאנשים בעלי זכויות מסוימות כמו שאנחנו מוכרים מנויים רק לחברי עמותה למשל וכו. זה לא קשור לאפליה וזה פשוט אוסף מגוחך של טענות.

(כל זה בהקשר של הטקטיקה הנוכחית למכור למנויים שלהם בלבד. גם אם הם יפתחו את המכירה לכלל האוהדים שלהם זה ברור שהם לא חייבים לתת הקצאה נוספת לאוהדי היריבה)

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 25 דצמבר 2014, 23:23, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 23:20 
סמל אישי של המשתמש
האנלוגיות שלך כל כך הזויות, אתה באמת מצפה ליחס רציני אליהן?
מכבי מוכרים את הכרטיסים שלהם לאוהדים שלהם עד לרגע המשחק. הם אפילו לא משאירים יציעים ריקים (גם דבר לגיטימי). מי אתה שיהיו לך השגות על קצב מכירת הכרטיסים שלהם? מי אתה שתדרוש מהם לסגור עבורך יציעים שהם כבר מכרו אליו כרטיסים, ולהעביר ליציעים אחרים אוהדי מכבי שכבר קנו כרטיסים ליציעים האלה? יציעים שיש להם מנויים שרגילים לשבת במקומות האלה וזכותם לשריין להם את המקום עד תחילת המשחק?
כשבקושי הצלחנו למכור כרטיסים לשער 8 בדרבי האחרון, מכבי העלו בדעתם לדרוש מאיתנו כרטיסים לשער הזה?
או לחילופין הצעה ליציעים מעורבים (=לפתוח את המכירה לכולם) שהיא עוד יותר הזויה ומן הסתם גם ההנהלה שלנו לא דורשת שום דבר בסגנון הזה. לקבוצה יש זכות לסגור יציעים לאוהדים שלה בלבד, כמו שאנחנו עושים (מודיעים לפני כל דרבי שהכניסה ליציעים שלנו לאוהדי הפועל בלבד), כמו שכל קבוצה מכובדת עושה בכל משחק. עוד בלי להיכנס בכלל לנושא שהמשטרה בחיים לא תאשר דבר כזה.

אני בטוח שגם ההנהלה לא חושבת שיש כזה צדק בטענות כמו שאתה חושב, הם רק מנסים כל מה שהם יכולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 23:22 
לא, פז. אתה מוכר לחברי עמותה, וכשהם לא קונים אתה מוכר לקהל הרחב. מכבי לא יכולה להשאיר את האולם ריק רק כדי לא למכור לאנשים אחרים שמעוניינים לקנות כרטיסים. זה לא אירוע סגור. זה משחק כדורסל במסגרת גביע המדינה.
שוב, אני בטוח במאה אחוז שאם אתה מחר בבוקר תעתור לבית המשפט, הוא יחייב את מכבי למכור לך כרטיס. שום טיעון שמכבי תציג לא יחזיק. למעט אולי טיעוני אבטחה.
הטעות של הפועל סופר צודקות. אתה לא יכול למנוע מאנשים לקנות כרטיסים, כי הם לא באים לך טוב. כמו שמועדונים רבים שילמו פיצויים לאנשיםשהם לא הכניסו פנימה בגלל שאותם אנשים לא באו להם טוב. זה בדיוק אותו הדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 23:23 
אני גם לא מבין את הפניה הזאת והבקשה למניעת המשחק. יש כל כך הרבה רעות חלות שנוגדות את החוקים בליגה הזאת ודווקא על משהו שהוא "כשר אבל מסריח" החליטו להיתפס?

מכבי חיכו לנו בקטנה, אז נחכה להם בקטנה בפעם הבאה.

עדיף שיקראו לאוהדי הפועל לקנות כרטיסים ליציעים של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 23:25 
orrie.r כתב:
תנו לי להבין, המחיר הנמוך של הכרטיסים זה בגלל שהרווחים הם חצי-חצי???,

כאילו דה....
זה, בנוסף לתמריץ להוציא את הרולקסים מהמסעדות כדי שיבואו למשחק, כי אני בטוח שאם היה עולה 80 (כמו שעלה לנו אתמול) היו באים אצלם הרבה פחות אוהדים. ביחד עם ה-50-50 בהכנסות, הם תופסים שתי ציפורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 23:28 
הטענות אולי צודקות אבל לא עומדות בשום מבחן שבית המשפט יהפוך.
מכבי יוכיחו שנתנו מה שמחייב בתקנון.
הם יגידו ששאר המקומות שמורים למנויי מכבי ועל כן אין באפשרותם לשחרר עוד.
אני מבין שהשאיפה היא ״לסחוט״ עוד כרטיסים ממכבי, אבל לדעתי ברגע שנקטנו בכיוון הזה זה רק ייצר אנטי ואף אחד לא ייתן לנו כרטיס אחד יותר מהמינימום שהגיע לנו ומכבי ישאירו את המחירה סגורה למנויים שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 23:29 
purvis short כתב:
לא, פז. אתה מוכר לחברי עמותה, וכשהם לא קונים אתה מוכר לקהל הרחב. מכבי לא יכולה להשאיר את האולם ריק רק כדי לא למכור לאנשים אחרים שמעוניינים לקנות כרטיסים. זה לא אירוע סגור. זה משחק כדורסל במסגרת גביע המדינה.
שוב, אני בטוח במאה אחוז שאם אתה מחר בבוקר תעתור לבית המשפט, הוא יחייב את מכבי למכור לך כרטיס. שום טיעון שמכבי תציג לא יחזיק. למעט אולי טיעוני אבטחה.
הטעות של הפועל סופר צודקות. אתה לא יכול למנוע מאנשים לקנות כרטיסים, כי הם לא באים לך טוב. כמו שמועדונים רבים שילמו פיצויים לאנשיםשהם לא הכניסו פנימה בגלל שאותם אנשים לא באו להם טוב. זה בדיוק אותו הדבר.

איבדת את זה לגמרי. ״בטוח במאה אחוז״? על סמך מה? מה הקייס שלך בכלל? אתה זורק סתם מילים, מי ״מונע ממך״ או מפלה? לא מקצים כרטיסים ליריבה מעבר למה שחויבו וזה עניין תקנוני גרידא שאין לו קשר לזכויות פרט. זכותה של מכבי למכור רק למנויים, זכותה לפתוח את המכירה ולא להעביר לנו עוד כרטיסים (מי חייב לך עוד הקצאה?) ואז אתה יכול ללכת ולקנות כאדם פרטי בלי שיוקצה לך שער מיוחד.
לא מבין על מה אתה מדבר עם כל המילים המפוצצות ומלחמת הצדק פה, אלו דברים רגילים בספורט שלנו והאמת שגם בכלל במרחב הציבורי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 23:30 
לרופא או לקולנוע אין 10% שהוא מחוייב לתת לסקטור מסויים, אלה אנלוגיות שכאילו מביא מישהו שאתמול התחיל להתעניין בספורט. פשוט לא קשור לכלום. מכבי יכולה לתת את הכרטיסים האלה לכל מי שקנה כרטיס לפסטיגל גם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 23:34 
Fez כתב:
purvis short כתב:

איבדת את זה לגמרי. ״בטוח במאה אחוז״? על סמך מה? מה הקייס שלך בכלל? אתה זורק סתם מילים, מי ״מונע ממך״ או מפלה? לא מקצים כרטיסים ליריבה מעבר למה שחויבו וזה עניין תקנוני גרידא שאין לו קשר לזכויות פרט. זכותה של מכבי למכור רק למנויים, זכותה לפתוח את המכירה ולא להעביר לנו עוד כרטיסים (מי חייב לך עוד הקצאה?) ואז אתה יכול ללכת ולקנות כאדם פרטי בלי שיוקצה לך שער מיוחד .
לא מבין על מה אתה מדבר עם כל המילים המפוצצות ומלחמת הצדק פה, אלו דברים רגילים בספורט שלנו והאמת שגם בכלל במרחב הציבורי

המשפט המודגש - זו הטענה שלי. היא לא צריכה להעביר להפועל עוד 3000 כרטיסים. אבל היא לא יכולה למנוע מפלוני לקנות כרטיס רק כי הוא אוהד הפועל. וזכותם של 2000 פלוניים אוהדי הפועל לרכוש את הכרטיסים האלה. אם יש פנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 23:36 
א.ב כתב:
אני גם לא מבין את הפניה הזאת והבקשה למניעת המשחק. יש כל כך הרבה רעות חלות שנוגדות את החוקים בליגה הזאת ודווקא על משהו שהוא "כשר אבל מסריח" החליטו להיתפס?

מכבי חיכו לנו בקטנה, אז נחכה להם בקטנה בפעם הבאה.

עדיף שיקראו לאוהדי הפועל לקנות כרטיסים ליציעים של מכבי.

זאת הבעיה הכי גדולה, הזאב זאב הזה. כבר היה מקרה שאיימנו לא להופיע ואז זה היה בצדק, לא צריך להגזים ולבטל את הלגיטימיות של הטענות שלנו בעתיד.

לגבי לקנות ליציעי מכבי זו בעיה כי הם סגורים למנויים כרגע ולך תדע אם ומתי יפתחו לציבור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 23:42 
purvis short כתב:
Fez כתב:
purvis short כתב:

איבדת את זה לגמרי. ״בטוח במאה אחוז״? על סמך מה? מה הקייס שלך בכלל? אתה זורק סתם מילים, מי ״מונע ממך״ או מפלה? לא מקצים כרטיסים ליריבה מעבר למה שחויבו וזה עניין תקנוני גרידא שאין לו קשר לזכויות פרט. זכותה של מכבי למכור רק למנויים, זכותה לפתוח את המכירה ולא להעביר לנו עוד כרטיסים (מי חייב לך עוד הקצאה?) ואז אתה יכול ללכת ולקנות כאדם פרטי בלי שיוקצה לך שער מיוחד .

המשפט המודגש - זו הטענה שלי. היא לא צריכה להעביר להפועל עוד 3000 כרטיסים. אבל היא לא יכולה למנוע מפלוני לקנות כרטיס רק כי הוא אוהד הפועל. וזכותם של 2000 פלוניים אוהדי הפועל לרכוש את הכרטיסים האלה. אם יש פנויים.

אבל זה מובן מאליו שהאישו פה זה לא שתבוא לקופה ויגידו לך שאי אפשר כי רשום לך על המצח שאתה אוהד הפועל, זה לא מה שהפועל עותרת נגדו. ברור שברגע שהכרטיסים פתוחים לציבור כל אחד יכול לקנות אותם כמו בכל משחק.
מה שאנחנו דורשים זו הקצאה קולקטיבית ואת זה אף אחד לא חייב לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 23:48 
אגב, זה ברור שיש בעייתיות כללית עם המצב הזה של חלוקה ברווחים כשקבוצה אחת לא רוצה להרוויח על המשחק כדי לדפוק את השניה. תיאורטית עם כל הוצאות האבטחה ועם הגישה של מכבי המשחק הזה גם יכול להסתיים בהפסד כספי.
יש פה סוג של ״פרצה״ בתקנון, התנהגות מונופוליסטית (גוף עשיר שמוכן להפסיד כסף כי זה לא מזיז לו בתנאי שהיריב הקטן שזה כן משמעותי עבורו ידפק) וברור שזה מסריח.
אבל עדיין, לצערי זכותם להיות מונופול מסריח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2014, 00:03 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
Fez כתב:
purvis short כתב:

נו באמת.
מכבי יכולים לטעון שהם לא פנויים, הם מיועדים לאוהדי מכבי והם מצפים לקצב מכירה גבוה בערב המשחק.
בית המשפט יכול להכריח אותם לוותר על זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 137 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: