תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 20:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 128 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל תל אביב פנתה רשמית לריימס על אלירן עטר ללא ידיעת איל
הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 12:05 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
IdanTheLittle כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
אבי כתב:
לפי צנציפר בידיעות היום עטר מספר לחברים שהוא סיכם בהפועל על חוזה של 270 אלף דולר ל 5 שנים. זה בתנאי שריימס לא תדרוש עליו דמי העברה.

הידיעות האלה שנמני מאכיל את צנציפר לקרדה בשביל ללחוץ על קבוצות אחרות שייקחו את עטר,רק מחזקות אצלי את התחושה שעטר בחיים לא יבוא.

אני דווקא מתחיל לחשוש שמביאים את עטר כדי לרכך את המכירה של ורמוט.

לא מבין מה יוצא להם ממהלך כזה. הרי ישלמו לעטר לא הרבה פחות, בתוספת תשלום לריימס, אז כמה רווח יצא להם ממכירה של ורמוט במצב כזה? והאם רווח כזה שווה את הבלגן שזה יכול ליצור(עטר לא ירכך כלום)

זה כל העניין, שאומרים שהכל סגור עם עטר במידה וישחררו אותו חינם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 12:32 
Oleg Neduda כתב:
redrony כתב:
Oleg Neduda כתב:
NARKOTIKA כתב:
תגדיר עדיף.
אף אחד לא יתווכח איתך שהוא שחקן טוב יותר, אני לא מבין אם אתם עושים את עצמכם, בחיי.

מה אתה לא מבין? מה הבעיה פשוט להגיד שאתה חושב שהוא ערס ולא שוכח לו את השוד זקנות מלפני עשר שנים.
אלירן עטר שחקן כדורגל טוב, להבדיל כמעט מכל הסגל שלנו. הוא הסתדר מצויין חברתית במכבי של השנתיים האחרונות שלו שם, ככה שאני לא כל כך מבין איך אפשר להיות אנטי לרעיון שהוא יגיע לכאן במצבנו

כי אולי צריך ללמוד מכל הטעויות שנעשו פה?
זה בכלל לא קשור אם הוא ערס או לא. אלא אם להפועל יש רוכש בכיס שאף אחד לא יודע עליו והוא יתמוך בחוזה שלו לאורך 5 שנים, אני לא מבין איך אפשר להביא שחקן בעלות כזו.
אני כבר לא מדבר על זה ששחקן כמו עטר צריך להביא לקבוצה עם שאיפות, אחרת הוא ינבול פה. אם זה לחצי עונה, בודאי שזו טעות להביא אותו.
קבוצה כמו הפועל שחיה מהכנסות בלבד לא יכולה להחזיק שחקנים בחוזים כאלה. גילי הוא עלה תאנה, איזשהוא סמל שצריכים להשאיר למקרה שיבוא רוכש ובשביל למנוע מהקבוצה הזו לרדת ליגה, אבל לטווח ארוך, גם ורמוט לא יחזיק פה מעמד.

לא מכיר את הפרטים הקטנים. הדיון פה היה מקצועי נטו. ברור שאם הבאה של עטר תגדיל את מחיר הקבוצה (ואני מניח שזה מה שיקרה) אז עדיף שלא להביא.
אבל אני התייחסתי נטו מקצועית.
וברור שעטר יהיה פחות טוב בקבוצה פחות טובה ועם שאיפות נמוכות. ועדיין, עטר נבול עדיף (שוב, מבחינה מקצועית) על כל "חלוץ" שיש בקבוצה הזאת.

אבל אין מקצועית נטו. השאלה היא אם להביא אותו או לא. יש מכלול גורמים. במצב הנוכחי זה מגוחך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 12:34 
redrony כתב:
Oleg Neduda כתב:
redrony כתב:
Oleg Neduda כתב:
NARKOTIKA כתב:
תגדיר עדיף.
אף אחד לא יתווכח איתך שהוא שחקן טוב יותר, אני לא מבין אם אתם עושים את עצמכם, בחיי.

מה אתה לא מבין? מה הבעיה פשוט להגיד שאתה חושב שהוא ערס ולא שוכח לו את השוד זקנות מלפני עשר שנים.
אלירן עטר שחקן כדורגל טוב, להבדיל כמעט מכל הסגל שלנו. הוא הסתדר מצויין חברתית במכבי של השנתיים האחרונות שלו שם, ככה שאני לא כל כך מבין איך אפשר להיות אנטי לרעיון שהוא יגיע לכאן במצבנו

כי אולי צריך ללמוד מכל הטעויות שנעשו פה?
זה בכלל לא קשור אם הוא ערס או לא. אלא אם להפועל יש רוכש בכיס שאף אחד לא יודע עליו והוא יתמוך בחוזה שלו לאורך 5 שנים, אני לא מבין איך אפשר להביא שחקן בעלות כזו.
אני כבר לא מדבר על זה ששחקן כמו עטר צריך להביא לקבוצה עם שאיפות, אחרת הוא ינבול פה. אם זה לחצי עונה, בודאי שזו טעות להביא אותו.
קבוצה כמו הפועל שחיה מהכנסות בלבד לא יכולה להחזיק שחקנים בחוזים כאלה. גילי הוא עלה תאנה, איזשהוא סמל שצריכים להשאיר למקרה שיבוא רוכש ובשביל למנוע מהקבוצה הזו לרדת ליגה, אבל לטווח ארוך, גם ורמוט לא יחזיק פה מעמד.

לא מכיר את הפרטים הקטנים. הדיון פה היה מקצועי נטו. ברור שאם הבאה של עטר תגדיל את מחיר הקבוצה (ואני מניח שזה מה שיקרה) אז עדיף שלא להביא.
אבל אני התייחסתי נטו מקצועית.
וברור שעטר יהיה פחות טוב בקבוצה פחות טובה ועם שאיפות נמוכות. ועדיין, עטר נבול עדיף (שוב, מבחינה מקצועית) על כל "חלוץ" שיש בקבוצה הזאת.

אבל אין מקצועית נטו. השאלה היא אם להביא אותו או לא. יש מכלול גורמים. במצב הנוכחי זה מגוחך.

רוני, לא אני ולא אתה מכירים אתה "המצב הנוכחי". מבחינתי אם כל הכסף, בטח שבנוגע לשכר השנה הקרובה ואולי גם מעבר לכך מגיע מאדון אהובי וכו', ולא בתנאי הלוואה, אז אני ממש לא נגד הבאה של שחקן שיכול מאוד מאוד לשדרג אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 12:58 
Oleg Neduda כתב:

רוני, לא אני ולא אתה מכירים אתה "המצב הנוכחי". מבחינתי אם כל הכסף, בטח שבנוגע לשכר השנה הקרובה ואולי גם מעבר לכך מגיע מאדון אהובי וכו', ולא בתנאי הלוואה, אז אני ממש לא נגד הבאה של שחקן שיכול מאוד מאוד לשדרג אותנו.

אז אתה מנציח את הטעויות שהמועדון הזה עושה במשך 4 השנים האחרונות.
המצב הנוכחי שלקבוצה אין בעל בית והיא חיה מהיד לפה. על הכנסות ונדבות. לחצי עונה אין מה להביא את עטר, אני מקווה שאתה מסכים איתי.
אם זה לחוזה ארוך טווח, אז קשה לי להאמין שיש אדם שמסוגל להתחייב על עלות שכר של 600 אלף דולר לעונה ל-4.5 שנים. החוזה תמיד יהיה מול הפועל ולא מול האדם המתחייב.
ואז תגיע לאותו מצב בדיוק. תביא את עטר, נניח שהוא יהיה טוב ותצטרך לשחרר עוד חצי שנה או שנה כי להפועל אין כסף לשלם לו.
העבר גם מלמד שהאנשים האלה רוצים את הכסף בחזרה, אז לכתוב "לא בתנאי הלוואה" זה יופי, אבל יש מציאות אחרת בהפועל.
אם אין לך כסף לדירת 3 חדרים, לא הגיוני שתעבור לגור בפנטהאוז גם אם מישהו נותם לך מתנה ואומר: "בבקשה, תיכנס. כרגע זה שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 13:13 
זה לא איזה איום אבו עלי או משהו,
אבל עטר לובש את החולצה של הפועל הוא מהרגע הראשון לא מקבל אצלי שקט.
שיזדיין. לא שוכח לו את השוד, לא שוכח לו את הזין שהוא עשה לקהל. יבוא, יקבל קללות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 13:19 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
שיזדיין. לא שוכח לו את השוד, לא שוכח לו את הזין שהוא עשה לקהל. יבוא, יקבל קללות.

גול ראשון נגד עכו ואתה סולח לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
אלירן עטר בהפועל :PUKE: :mad:
זבל מי שמחתים את השחקן הזה במועדון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 13:34 
dino כתב:
NARKOTIKA כתב:

גול ראשון נגד עכו ואתה סולח לו

:)
נחיה ונראה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 13:54 
NARKOTIKA כתב:

די, תפסיק כבר עם המיליטנטיות הזו. מה הקשר לשוד עכשיו? כל שחקן ששיחק בהפועל הוא מליץ יושר?
אם הוא בהפועל, הוא שחקן של הפועל ואם באיזה גלגול הוא יביא גם אליפות, זה לא מעניין אותי בכלל. פתאום כולם נהיו קציני מוסר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
אז מכבי יכולים להחתים את אניימה, זהבי, טל בן חיים, אולי טוטו, ובמזל לא החתימו את ורמוט, דמארי ושכטר, אבל לנו אסור ואנחנו צריכים להסתפק בזגורי.

הגיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 14:01 
gibu כתב:

יאללה אז נישאר עם גוזלן כדי להשביח אותו לחיפה ועם אזולאי כחלוץ ראשי רק בגלל שהוא עשה לכם "זין". חלום לראות אותו בהפועל הוא שחקן מעולה לליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 14:07 
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:

די, תפסיק כבר עם המיליטנטיות הזו. מה הקשר לשוד עכשיו? כל שחקן ששיחק בהפועל הוא מליץ יושר?
אם הוא בהפועל, הוא שחקן של הפועל ואם באיזה גלגול הוא יביא גם אליפות, זה לא מעניין אותי בכלל. פתאום כולם נהיו קציני מוסר.

אתה לא יכול בלי תיאוריות?
מה קצין מוסר? חצי מהליגה הזאת הם ערסים. כמה מהם מורשעים בשוד של קשישה?
סחתיין שזה לא מעניין אותך, אני לא ביקשתי שתצטרף אליי. שכל אחד יקבל אותו איך שהוא בוחר. אני בוחר לקלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 14:08 
חשוב שיהיו בהפועל רק שחקנים ישרים שלא עוברים על החוק.
גם שחקנים שכרגע מתנהלים נגדם הליכים יש להקפיא מיידית, ובמידת הרשעה לשחרר מהקבוצה. ככה נשמור על קבוצה ישרה ונקייה.
הכוונה היא כמובן לעבריין, לכאורה, גיל ורמוט.
לסלק מהקבוצה לאלתר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 14:14 
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:

סחתיין שזה לא מעניין אותך, אני לא ביקשתי שתצטרף אליי. שכל אחד יקבל אותו איך שהוא בוחר. אני בוחר לקלל.

אבוטבול הורשע בתקיפה.
אפשר להשתמש בזה כתירוץ להשתחרר ממנו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 14:16 
מבחינתי אחלה.
שמע, אני לא מתיימר להעלים את זה שבתור מכביסט שנאתי אותו שנאת עולם ואני לא שוכח לו איך הוא התנהג בדרבי. זה רק מוסיף לי דלק. ותקיפה של קשישה מבחינתי זה לבל אחר של רוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
הוא לא תקף, הוא היה נהג המילוט

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 14:34 
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:

זה דיון היפותטי, אבל שיהיה. אתה בוחר לקלל, אז אתה בוחר לעשות נזק לקבוצה. בדיוק כמו לשרוק בוז לשחקן שמחליפים אותו.
הבן אדם הורשע ושילם את חובו לחברה על פי חוק. אתה רוצה חוק, לך איתו עד הסוף. אני מניח שכשחוטבא יורשע אתה גם תקלל אותו, נכון? הוא הרי הורשע.
הבעיה היא לא אתה, אלא אנשים שקוראים את מה שאתה כותב.
על אותו משקל אפשר לכתוב "אתה לא רוצה לקרוא קריאות שואה, אל תצטרף", נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 14:45 
בגדול כן, למרות שפה הדיון לגיטימי אם זה פוגע באנשים אחרים או לא.
אגב, אפילו עוביידה שיכול להיות מורשע בהריגה בטעות, נשמע לי הרבה פחות חמור ממה שעטר עשה. אבל אולי זה רק אני.
מבחינתי אתה זה שבוחר לפגוע בקבוצה בזה שאתה מקבל את זה, מאוד סובייקטיבי. מי נתן לך את הסמכות לקבוע מה טוב ומה פוגע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
בגדול,
אם שמים את כל העניינים הכלכליים בצד, ולרגע חושבים על שחקנים להחתים בלי מגבלה תקציבית,
אלירן עטר זה אחושרמוטה חיזוק להפועל, יכול להיות ההבדל בין פלייאוף תחתון לעליון, ובמקרה הטובה בין קבוצה שאין לה עתיד מקצועי לקבוצה עם עוד שחקן טוב ב11 לשנה הבאה.
על הזין שלי אם הוא עשה זין לשער 5, מצץ למנהיגי הפאנטיקס ובילה עם דור מיכה וזהבי בג'קוזי. העיקר שהוא שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 14:50 
אגב, השאלה הזאת "אתה תקלל אותו, הוא הרי הורשע" זה פשוט זלזול באינטליגנציה.
אתה רוצה לדבר על זה, תדבר. אל תכניס לי מילים לפה ואל תבוא בגישה ילדותית.
זה לא ממש עושה חשק לענות לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 14:58 
סמל אישי של המשתמש
1. מקצועית: שחקן מצוין לליגה הזו.
2. חברתית: טיפוס בעייתי מאוד. במועדון מסודר כמו מכבי ובקבוצה שמצליחה זה פחות מורגש, אבל בהפועל זו קרקע פוריה לבעיות
3. היסטורית: יש רף מסוים ששחקן צריך לעבור כדי שאני לא אוכל לקבל אותו בהפועל. אלירן עטר רחוק ממנו מאוד.
4. ברמת המועדון: עוד הלוואה שהרוכש יצטרך לשלם עליה. לא רואה איך היא מקדמת אותנו מעבר למקום 4 במצב הקיים.
5. שורה תחתונה: בנטרול כל האלמנטים של המועדון ומצבו הנוכחי, הייתי שמח מאוד לראות אותו בהפועל. בגלל שאנחנו לא נאבקים על שום דבר, אני מעדיף שיריצו את שגיב יחזקאל וישמרו על הגרעון כפי שהוא במקום שיתחילו לזיין לנו את השכל במרץ שאין משכורות כי גלית גוטמן הבטיחה ולא קיימה.

ריאלית: מאמין שמבין תמוז (מכבי/חיפה), עטר (חיפה/ב"ש), דודו ביטון (בית"ר) לפחות שניים ימצאו את עצמם בישראל בינואר. לא חושב שאחד מהם יגיע או צפוי להגיע אלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 15:16 
כנראה שהניצחון האחרון על נתניה קצת גרם לאנשים לשכוח שאנחנו דיי בקלות יכולים למצוא את עצמנו נלחמים נגד הירידה העונה.
אלירן עטר זה חיזוק, לצערי אין לנו אף שחקן בסגל שיכול להגיע למספרים שעטר הגיע בעברו.
ערס/שודד/עבריין/זבל הכל טוב ויפה, מקצועית? שיגיע להפועל ויפה שעה אחת קודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 15:18 
סמל אישי של המשתמש
adomi כתב:
gibu כתב:

יאללה אז נישאר עם גוזלן כדי להשביח אותו לחיפה ועם אזולאי כחלוץ ראשי רק בגלל שהוא עשה לכם "זין". חלום לראות אותו בהפועל הוא שחקן מעולה לליגה.

תביא את טוטו תביא את סליחי (יעלה פחות)
אל תביא שודד זקנות שכל דרבי התנהג כמו בן זונה..
בכללי עדיף להמנע משחקנים של מכבי (וכן תבואו תגידו לי שביט, דדי וחצי ליגה...לא אכפת לי.)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 15:23 
L. Suarez כתב:
adomi כתב:
gibu כתב:

בכללי עדיף להמנע משחקנים של מכבי (וכן תבואו תגידו לי שביט, דדי וחצי ליגה...לא אכפת לי.)

וטוטו ממש משתוקק להגיע ולשחק בקבוצת אמצע הטבלה הפועל ת"א ?
ולמה נראה לך שסליחי וטוטו זולים יותר מעטר?
אה בעצם שכחתי שפורום השדים הוא פורום של רואי חשבון וחשבי שכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 15:34 
L. Suarez כתב:
adomi כתב:
gibu כתב:

חבל שאת מכבי לא הנחתה הגישה שלא להביא שחקנים שחגגו בדרבי והתנהגו כמו בני זונות (כן כן, זהבי עשה פעם את הפטיש והמגל בדרבי). אולי ככה הם לא היו דורסים את הליגה ומחתימים את השחקן הכי טוב שהיה בליגה הזאת שנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 15:41 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
L. Suarez כתב:
adomi כתב:
gibu כתב:

חבל שאת מכבי לא הנחתה הגישה שלא להביא שחקנים שחגגו בדרבי והתנהגו כמו בני זונות (כן כן, זהבי עשה פעם את הפטיש והמגל בדרבי). אולי ככה הם לא היו דורסים את הליגה ומחתימים את השחקן הכי טוב שהיה בליגה הזאת שנים

הציטוט הכי חזק באשכול הזה ביי פאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 15:51 
Oleg Neduda כתב:
L. Suarez כתב:
adomi כתב:
gibu כתב:

מה אכפת לי המהקהל הזונות שמעבר לכביש? אם הם מקבלים משהו אז גם אני צריך?

וזה בכלל לא קשור לזה שהוא שיחק במכבי. לא הייתה לי בעיה עם ברוך דגו, בן לוז ועוד עשרות דוגמאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 15:51 
מגיע לכם דרבי, בעצם-לכל הליגה הזו, מגיע שיהיה דרבי מוקדם בגביע. גועל נפש מה שנהיה בכדורגל, לא רק הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 15:57 
סמל אישי של המשתמש
את המשפט "משוגע הוא מי שעושה את אותה פעולה כמה פעמים ומצפה לתוצאות שונות" איינשטיין אמר על המועדון הזה ועל הקהל שלו.

אנשים פה מדברים על שודד זקנות או על אם שווה להביא אותו או את טוטו כשהמועדון בחובות של 40 מיליון והולכים להחתים שחקן על חוזה ל5 עונות של 300 אלף יורו בעונה. מישהו פה חושב שמחר יגאל אהובי מביא לרמון צ'ק על סך 1.5 מיליון יורו? ואם כן אתם חושבים שלא תוך חצי שנה הכסף הזה יהיה בפח כשהוא ילך לכיסוי משכורות וסגירת חובות? מאיפה בדיוק ישלמו לו את המשכורת אז? ואתם חושבים שכשיהיה משא ומתן עם בעלים פוטנציאלי יגאל אהובי לא יזכר שהוא רוצה את הכסף חזרה? מה אז, נמכור אץ הקבוצה ב50 מיליון כשכבר שנה אנחנו לא מצליחים למכור אותה ב40 מיליון?

רק עכשיו אני ממש מבין כמה הקהל של הפועל מטומטם. אני מוכן להתערב שגם עוד 10 שנים לא יקרה פה שום דבר. לא כי זה לא אפשרי שמחר יקום רוכש ויקנה קבוצה רקובה ב40 מיליון, פשוט יש הרבה יותר סיכוי שלא, והמחיר הזה לא הולך לרדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 25 דצמבר 2014, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
את המשפט "משוגע הוא מי שעושה את אותה פעולה כמה פעמים ומצפה לתוצאות שונות" איינשטיין אמר על המועדון הזה ועל הקהל שלו.

אנשים פה מדברים על שודד זקנות או על אם שווה להביא אותו או את טוטו כשהמועדון בחובות של 40 מיליון והולכים להחתים שחקן על חוזה ל5 עונות של 300 אלף יורו בעונה. מישהו פה חושב שמחר יגאל אהובי מביא לרמון צ'ק על סך 1.5 מיליון יורו? ואם כן אתם חושבים שלא תוך חצי שנה הכסף הזה יהיה בפח כשהוא ילך לכיסוי משכורות וסגירת חובות? מאיפה בדיוק ישלמו לו את המשכורת אז? ואתם חושבים שכשיהיה משא ומתן עם בעלים פוטנציאלי יגאל אהובי לא יזכר שהוא רוצה את הכסף חזרה? מה אז, נמכור אץ הקבוצה ב50 מיליון כשכבר שנה אנחנו לא מצליחים למכור אותה ב40 מיליון?

רק עכשיו אני ממש מבין כמה הקהל של הפועל מטומטם. אני מוכן להתערב שגם עוד 10 שנים לא יקרה פה שום דבר. לא כי זה לא אפשרי שמחר יקום רוכש ויקנה קבוצה רקובה ב40 מיליון, פשוט יש הרבה יותר סיכוי שלא, והמחיר הזה לא הולך לרדת.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 128 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: