מענין במיוחד:
1 בסביבתו של ויצמן טוענים כי סאני קאהן עוד לא הרים ידיים סופית, ובנוסף יש עוד מיליארד אמריקאי שמתעניין מאחורי הקלעים. ימים יגידו.
2 בסביבתו של ויצמן טוענים כי בחודש האחרון גויס סכום של כ-3.5 מיליון שקל, כסף שלא אמור ללכת לכיסוי הגרעון אלא דווקא להבאת שחקנים. בין היתר דובר על צירוף שוער (החלפת דני עמוס באריאל הרוש), עוז ראלי וחלוץ קולומביאני.
חוץ מזה מופיע בכתבה:
1 בסביבתו של ויצמן כי התחנן להשאיר את עומר דמארי בקבוצה, אבל רמון היה זה שהכריע: צריך את הכסף, ודמארי נמכר.
2 אני (מני ויצמן) לא נמצא מאחורי הקלעים, אלא עובד בגלוי לגיוס כספים להפועל ת"א"
3 היום יש לו (למני וצמן), בין היתר, כמות מכובדת מאוד של מלונות בוטיק בגרמניה.
4 בסביבתו של ויצמן מציינים את הלחצים שהופעלו עליו כדי שיבוא לסייע כדי להוציא את טביב מהמועדון. אפילו יו"ר ההתאחדות דאז, אבי לוזון ...
הרעיון שלו היה לקחת את הקבוצה מטביב ולתת אותה בנאמנות לקבוצת ניהול, עליה יפקח חיים רמון (עם ויצמן כגב כלכלי), עד שיגיע רוכש. דיברו על מקסימום שנה, אבל נגררו כבר לשנתיים וחצי.
5 בסוף מארס השנה פנה וייצמן למשרד הפרסום אדלר-חומסקי כדי לגבש צוות אסטרטגי שיעיף את המותג לחו"ל, שיעזור לו למצוא רוכש ברמה של גולדהאר. קם צוות, הופק סרט תדמית מרגש.
הערות שלי:
1 מזה שנים ברור לי שכל מה שכתוב על מצבה הכספי המדויק של הפועל הוא קשקוש בלי לראות דוח מקצועני אובייקטיבי של רואה חשבון כולל ניתוח סיכונים וסיכוים.
לפחות אני למדתי מהכתבה גם בהקשר זה. ומציע להפסיק להתיחס בפורום למקורבים הסמוים יותר או פחות.
2 ובפרט, גילוי אמת על דמארי ועל פספוס להשאיר אותו. אגב, גם נושא זה היה ברור עוד לפני שנה כאשר לפי "מוסמכים" רבים הוא לא רוצה להישאר וגם אם ירצה אין שום אפשרות לכך. מה לעשות שמהכתבה עולה שהמוסמך ביותר להחליט, בעל הבית האמיתי שלנו, חשב אחרת.
3 רמון מתגלה כמוג לב וחג'אג (שוב כמו שברור כבר זמן רב) כחצי דביל - אפשר היה להשאיר את דמארי (ולהשאיר את הסמרטוט כעוזר מאמן) ובמקום להילחם נגד סיכוני ירידה להתמודדד ברצינות לפחות על אירופה.
ויש עוד בעיקר על הבוררות מול טביב שלטעמי מישנית לרציני ואני אפילו לא טורח לקרוא עליה.
http://www.globes.co.il/news/article.as ... lders_2605