תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 23:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 215 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 דצמבר 2014, 16:08 
סמל אישי של המשתמש
תגיד אתה באמת דפוק?
כל הדיון שלך איתי הוא על בסיס טענה שאתה המצאת, שביקשתי ממך להביא לה הוכחה דבר שאתה לא עושה. בנוסף אתה עסוק בלהגיד שאני דברים שאני לא ולא מסןגל להגחב לענין פעם אחת אלא פותר כל טענה שלי בזה שאני חולה נפש.

כן אז מאחר וזה המצב.
א. אתה אפס, עובדתית כי אתה לא מסוגל להודות בטעות ולכן משמיץ את מי שמוכיח אותך.
ב. אתה אדיוט, מאחר ואתה מצליח מטענה שעמוס לא אשם כמו שאלמדון לא אשם, שאני פרו עמוס והעוד מציג את זה כעובדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 דצמבר 2014, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
אלדוד, כל הדיון הזה מבוסס על טענה שאתה חושב שהיא נכונה אבל אין באמת דרך להוכיח אותה - שההגנה יותר טובה כשעמוס בשער כי היא סומכת עליו יותר. אנחנו לא חושבים שזה נכון כי אלמדון לא ספג אף שער באשמתו לעומת עמוס שסופג יחסית הרבה כאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: דני עמוס
הודעהפורסם: 20 דצמבר 2014, 16:37 
סמל אישי של המשתמש
ממש לא.
הדיון הוא סביב הטענה של אדום נחמד ושות' שעמוס הוא השוער הגרוע ביותר שלבש את אפודת השוער ואסור שהוא יראה דקת משחק.
בעקבות הטענה הזאת אמרתי כמה טוב שאלמדון שעמוס לא שוער, ככה יכלנו לספוג 9 שערים ב 3 משחקים, כאשר עם עמוס ספגנו רק 8 בשמונה משחקים.
בעקבות הטענה הזאת אדום נחמד החליט שאני מאשים את אלמדון במשהו, למרות שהודעתי שהוא לא אשם באף שער כמו שעמוס לא אשם באף שער מלבד הראשון של בית"ר, טענה שהוא מסרב לקבל.
בהמשך אמרתי שאולי אחת הסיבות שאנחנו סופגים יותר עם אחלמדון היא הבטחון שיש להגנה בו לעומת עמוס.

מעולם לא אמרתי דבר נגד אלמדון וחזרתי ואמרתי שכל ההגנה שלי על עמוס היא כי הוא לא אשם במצב ולא באמת אשם בשערים. אבל אדום נחמד מסרב לקבל את זה כי מבחינתו להשמיץ שוער בהפועל ולהוכיח בהתפתלויות שהוא צודק יותר חשוב מלהודות בטעות ולתמוך בשוער.
לצערי זה מאחר שלאדום נחמד יותר חשוב לאוהב את עצמו מלאהוד הפועל ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 דצמבר 2014, 16:39 
סמל אישי של המשתמש
בוז'אן, זה קרב אבוד. האיש לא מסוגל לתקשר עם העולם החיצון. אפשר לראות את זה בעובדה ש99 אחוז מהדברים שהוא מאשים אותי בהם הם פרי דמיונו בלבד..
אני ויתרתי כבר כי אני אפס ואדיוט..

נערך לאחרונה על ידי אדום נחמד בתאריך 20 דצמבר 2014, 16:41, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 דצמבר 2014, 16:40 
בוז'אן קרקיץ' כתב:
אלדוד, כל הדיון הזה מבוסס על טענה שאתה חושב שהיא נכונה אבל אין באמת דרך להוכיח אותה - שההגנה יותר טובה כשעמוס בשער כי היא סומכת עליו יותר. אנחנו לא חושבים שזה נכון כי אלמדון לא ספג אף שער באשמתו לעומת עמוס שסופג יחסית הרבה כאלו.

בלי קשר לויכוחים כאן, השער שאלמדון ספג מכדור חופשי באשדוד הוא הכי מביך שראיתי שוער של הפועל סופג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 דצמבר 2014, 16:43 
אם ההגנה סומכת על עמוס, כדאי שייקחו אותם אחד אחד להסתכלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2014, 16:46 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

או את מי שטוען את זה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 20 דצמבר 2014, 16:48 
סמל אישי של המשתמש
the worker כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:

בלי קשר לויכוחים כאן, השער שאלמדון ספג מכדור חופשי באשדוד הוא הכי מביך שראיתי שוער של הפועל סופג.

זה קשור לזה שהוא לא שוער כדורגל אבל הוא חבר של הקוסם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 20 דצמבר 2014, 16:58 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

נהיית אדום נחמד?
הכל יחסי.
ההגנה סומכת יותר על עמוס מאשר על אלמדון.
כמות הכדורים שהיא מחזירה לעמוס לעומת הכמות שהיא מחזירה לאלמדון היא דוגמא לכך.
זה ששניהם לא אנימה,זה נכון אבל זה המצב ואין מה לקלל אותם על זה שהם לא אנימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 דצמבר 2014, 16:59 
אני לא מקלל אף אחד מהם, זה בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2014, 17:00 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אני לא מקלל אף אחד מהם, זה בסדר.

חבל.
חייבים להתחיל לקלל את דני עמוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2014, 17:56 
el dudernio כתב:
ממש לא.
הדיון הוא סביב הטענה של אדום נחמד ושות' ש עמוס הוא השוער הגרוע ביותר שלבש את אפודת השוער ואסור שהוא יראה דקת משחק.
בעקבות הטענה הזאת אמרתי כמה טוב שאלמדון שעמוס לא שוער, ככה יכלנו לספוג 9 שערים ב 3 משחקים, כאשר עם עמוס ספגנו רק 8 בשמונה משחקים.
בעקבות הטענה הזאת אדום נחמד החליט שאני מאשים את אלמדון במשהו, למרות שהודעתי שהוא לא אשם באף שער כמו שעמוס לא אשם באף שער מלבד הראשון של בית"ר, טענה שהוא מסרב לקבל.
בהמשך אמרתי שאולי אחת הסיבות שאנחנו סופגים יותר עם אחלמדון היא הבטחון שיש להגנה בו לעומת עמוס.

מעולם לא אמרתי דבר נגד אלמדון וחזרתי ואמרתי שכל ההגנה שלי על עמוס היא כי הוא לא אשם במצב ולא באמת אשם בשערים. אבל אדום נחמד מסרב לקבל את זה כי מבחינתו להשמיץ שוער בהפועל ולהוכיח בהתפתלויות שהוא צודק יותר חשוב מלהודות בטעות ולתמוך בשוער.
לצערי זה מאחר שלאדום נחמד יותר חשוב לאוהב את עצמו מלאהוד הפועל ת"א.

בלי תחרות בכלל.
אפילו :HEART2: יאשין :HEART2: כשבעטו לו במחצית היה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 דצמבר 2014, 18:13 
סמל אישי של המשתמש
אז איך אתה מסביר שבשליש משחקים אלמדון חטף איתה כמות שערים?
איך את מסביר שגול כמו של קלימן בדרבי שנה שעברה עמוס לא התקרב לחטוף וזה הגול הכי מביך שראיתי אי פעם?

הא זה בטח בגלל עמוס, וכל השאר פשוט לא רלוונטי.
הזנה מפבד גילי ורמוט השחקן היחיד שהביא נק זה עמוס.

שהעובדות לא יפריעו לכם לשנוא שחקן שלא עשה רע להפועל בכלום.
אבל זה בסדר הוא השעיר לעזאזל התורן שלכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2014, 18:18 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
איך אתה מסביר שגול כמו של קלימן בדרבי שנה שעברה עמוס לא התקרב לחטוף וזה הגול הכי מביך שראיתי אי פעם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2014, 18:28 
סמל אישי של המשתמש
ועוד משהו גם אם עמוס הוא השוער הגרוע אי פעם בליגה, והוא לא, הוא עדין השוער שלנו ואין שום סיבה שהיא יזכה לייחס שהוא זוכה מהקהל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: דני עמוס
הודעהפורסם: 20 דצמבר 2014, 18:38 
el dudernio כתב:
איך את מסביר שגול כמו של קלימן בדרבי שנה שעברה עמוס לא התקרב לחטוף וזה הגול הכי מביך שראיתי אי פעם?

הא זה בטח בגלל עמוס, וכל השאר פשוט לא רלוונטי.
הזנה מפבד גילי ורמוט השחקן היחיד שהביא נק זה עמוס.

שהעובדות לא יפריעו לכם לשנוא שחקן שלא עשה רע להפועל בכלום.
אבל זה בסדר הוא השעיר לעזאזל התורן שלכם.

שהמזל והבלוף ניגמר כמו שכבר הסבירו לך מתחילת העונה ואתה התעקשת שהקרטון מאמן על ועוד חיכת בפינה ל לניצחונות הזויים להודיע על כך בגאווה. כמובן שמאז התהפכת וניגמרו לך הטיעונים למה אתה גאון כדורגל וכולם מטומטמים. פעם זה דגו, אלרואי, פעם זה גוטמן לא מאמן, אז עכשיו מצאת את עמוס שכל פספוס יודע שהוא השוער הכי גרוע שלבש את המדים של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2014, 19:07 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:

שפשוט נגמר לנו המזל? או שקבוצות הבינו שאנחנו בלוף ולמדו איך לשחק נגדנו?
עמוס חטף פחות גולים מאלמדון, זה נכון. אבל עמוס חטף יותר שערים באשמתו, וככה נמדד שוער. זה לא שעמוס נתן הצלות מיוחדות במשחקים שהוא שיחק שאלמדון לא נתן, פשוט בעטו לו פחות לשער. אני חותם שאם עמוס עומד בשער במשחק מול מכבי חיפה אנחנו חוטפים הרבה יותר.
המסקנה ההגיונית היא שבמשחקים שעמוס שיחק או שההגנה שלנו הייתה יותר טובה, או שההתקפה שמולנו פחות טובה, או שהיה לנו מזל שגרם ליריבה להגיע לפחות מצבים/לא לבעוט אותם למסגרת (כי הרי כמעט כל בעיטה שהולכת למסגרת של עמוס נכנסת, במיוחד אם זה לפינה הקרובה)
המסקנה שאתה הגעת אליה היא שיש איזה נתון מסתורי שנוגד את ההגיון שלפיו עמוס לא שוער מזעזע. כאילו אתה איזה סטטיסטיקאי בבייסבול שמממציא איזה נתון מטורף שאף אחד לא שם לב אליו. אין בעיה שתעשה את זה, אם זה יהיה מגובה בנתונים.
נתון פשוט של עמוס חטף פחות גולים במשחקים שהוא שיחק מאשר אלמדון לא מראה את כל התמונה. אולי בעטו לו פחות למסגרת ולאלמדון יותר? אם אתה רוצה שהטיעון שלך יתפוס אתה צריך לגבות אותו בנתונים. כמה בעטו למסגרת לעמוס ולאלמדון בכל משחק, כמה הצלות היו להם?

בקשר לשורה השנייה. ראיתי כמעט כל משחק של הפועל מאז שנת 2000. עמוס ספג יותר שערים מצחיקים באשמתו מכל שוער אחר. מצחיק שהזכרת את קליימן, ראית אותו העונה? לוקח אותו לפני עמוס בלי לחשוב אפילו שנייה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 דצמבר 2014, 20:30 
סמל אישי של המשתמש
צימפ תדייק אני טוען שגוטמן עלה לנו ב2 אליפויות לא שהוא לא מאמן. טענתי שהוא לא מסוגל לקחת אליפות וידעתי להגיד סליחה טעיתי.
אני עדין חושב שלדגו, סרור ואלרואי יש יותר כדורגל ממה שהם הציגו בהפועל.
מעולם לא טענתי שדומב מאמן טוב, האמת שההפך זה הנכון, רק טענתי שהוא לא הבעיה שלנו. לעומת זה האחרים טענו שרואים אצלו יותר כדורגל ממה שראו אצל רב"ש, שאני טוען גם עכשיו שהוא מאמן מעולה, אותם אנשים אשר טענו שהכדורגל שנה שעברה היה זוועה כי הוא נכשל במבחן התוצאה, אבל טענו היום שהכדורגל זועתי ושודמב חייב לעוף למרות התוצאות. אז אני רק מבקש עיקביות.

וכן יכוך להיות שזה המזל, זהבי בנה על זה קריירה. על המזל בדקנ ה 92 הי שם בטדי.

בוזאן.
עם עמוס אנחנו חוטפים שער למשחק עם אלמדון 3, יכול להיות שזה מקרי אבל גם אם זה מקרי כל מה שביקשתי בהודעות שלי זה שאולי כדאי להפסיק להשמיץ את עמוס כל הזדמנות אם המקריות בצד שלו?

ושוב עמוס חטף השנה שער 1 באשמתו ב 9 משחקים אלמדון הצליח לא לחטוף שער באשמתו ב3 משחקים זה נתון שאומר משהו? כנראה שלו.
וכן יכול להיות שמשחק ההגנה שלנו טוב יותר כשעמוס בשער, עמוס לא עושה דבר בשביל זה אבל אם זה המצב אז למה להוציא את עמוס?
יכול להיות שהירחב בועט פחות לעמוס מלאלמדון, אבל אם זה המצב למה להוציא את עמוס?
ניקח למשל דוגמא היפוטטית כל בעיטה חמישית לשער של עמוס נכנסת אבל בועטים לו רק 5 פעמים במשחק. מנגד כל בעיטה 10 לשער של אלמדון נכנסת אבל בועטים לו 20 פעם במשחק. אז אם אלמדון נספוג 2 ועם עמוס 1. מבחינת הקבוצה עדיף עמוס. ולא באמת משנה מה הסיבה.

ועם כבר קליימן איי טענתי כבר לפני שלוש שניים שצריך לתת לבוריס לפתוח היה ממ שהחליט אחרת וזה לא משנה מה שיקוליו. בוריס השנה מקבל את אפודת השוער הראשון בלי שתהיה לי תחרות ובלי שהןא ישמע כל שני וחמישי כמה שהוא גרוע וצריך לעוף. עמוס מהתחלה היא מוקצה מבחינת חלק מהקהל שלא קיבל את זה שהביאו אותו על חשבון קלימן ובנוסף מראש הוגדר כח הם ילחמו על אפודת השוער. אני לא מכיר שטות גדולה יותר מזה שפוגעת יותר בביטחון שח השוער (שני השוערים ולכן גם הסיטואציה עבור קלימן לא הייתה אפשרית).

בשורה התחתונה מאחר שטובת הפועל היא לצבור כמה שיותר נק' ונראה שעם עמוס זה קורה יותר מאשר עם אלמדון. טובת הפועל שעמוס יהיה שוער. זה לא אומר שעמוס שוער טוב יותר או שום דבר כזה אלא רק שטובצ הפועל היא כזאת משלל סיבות שמזל יכולה להיות אחת מהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2014, 20:33 
סמל אישי של המשתמש
אל דוד שובר שיאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 דצמבר 2014, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
תגובה רצינית יש לך יא מיקרוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 דצמבר 2014, 23:00 
סמל אישי של המשתמש
אאוץ'.. יש לך עוד קילולים בארסנל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2014, 23:04 
סמל אישי של המשתמש
היום נגיד, זה נחשב שהיה לו משחק טוב בגלל השער הנקי?
כי לא הייתה לו שום הצלה חוץ מפעם אחת שנגחו עליו ממטר
בדיוק בגלל משחקים כאלה סטטיסטיקה של ספיגה לא אומרת יותר מדי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: דני עמוס
הודעהפורסם: 20 דצמבר 2014, 23:04 
בוז'אן קרקיץ' כתב:

הוא טרח לכתוב שכן, אז אני מניח שזה ההיגיון של האיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2014, 23:36 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:

הוא טרח לכתוב שכן, אז אני מניח שזה ההיגיון של האיש.

עמוס נסך ביטחון בהגנה. האח הידד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 דצמבר 2014, 23:42 
שוער איום ונורא. גם היום לא ספג רק הודות לטמטום של התקפת נתניה וקצת מזל

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 20 דצמבר 2014, 23:52, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2014, 23:48 
פחד אלוהים כל הפעמים שהוא לא זז כשבועטים לו מרחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2014, 00:03 
el dudernio כתב:
תגובה רצינית יש לך יא מיקרוב?

אני אענה לך.
קודם כל- שיוריד את הזקן פיפוש שלו כבר ויפסיק לגדל כל פעם מחדש, ולנסות להכנס לסרט של רובינזון קרוזו, למרות מה שהחבר'ה המתאבדים גם כן ששורצים בקהל של הפועל אומרים לו.
דבר נוסף- שיראה איך הוא היה נראה בק"ש, פשוט שיצפה שעות בביצועים שלו משם.
יש אנשים אצלנו, שכל כך מפחדים שמקרה זהבי יחזור, עד כדי כך שנוח להם שהוא כזה ליצן.
יש עוד נושא שקשור לאותם "מתאבדים" בקהל שנדמה לי שצעקתי אותו פעם אחת פה, אבל כמובן שכל הליצנים שגולשים כאן טרחו לקבור את אותו נושא עמוק באדמה, משהו על חלק מהקהל בשער 5 וקונספרציה.... על יותר מזה אני לא אחזור ואוציא שוב החוצה, למרות שחבל על המועדון הזה, באמת שחבל.

נערך לאחרונה על ידי Redfan בתאריך 21 דצמבר 2014, 00:05, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 דצמבר 2014, 00:04 
לא תופס הקאץ' פרייז של המתאבדים. לא רואה את זה מצליח בהמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2014, 00:07 
19 כתב:
לא תופס הקאץ' פרייז של המתאבדים. לא רואה את זה מצליח בהמשך.

גם הצבא האדום, אני לא בטוח שהאמין באמונה שלמה שיצליח לגבור על הנאצים.

סטגדיש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 דצמבר 2014, 00:08 
האמת שהוא היה גדול מהם פי כמה, מצוייד טוב יותר, ולא נלחם בכמה חזיתות.
קיבל יחס של 1.80

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 215 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: