ערן כתב:
במיקרו, כל הפגנה או מחאה היתה מוצדקת ודי מנומקת. אבל במאקרו - ולא שאני מסכים עם המסקנה של אע״ב - יש כאן בעייתיות, בעיקר בעיני המביטים מבחוץ, שלא בקיאים בכל הניואנסים והסיבות ורק רואים קהל ש״אף הנהלה לא טובה לו״. אין לנו הנהלה או בעלות נורמלית מאז 2002, אבל בנקודה הספציפית הזו של מחאה צריך להודות שסינדלנו את עצמנו.
נכון מאוד. אני יודע שזה הרבה לבקש מקהל שלא כל אחד הוא אדם שקול או אדם שרואה לטווח רחוק, אבל בכל פעולה צריך להתסכל על התוצאה הצפויה, על היתרונות והחסרונות.
במצב הנוכחי, אני באמת די מסונדלים. מצד אחד, רמון בדרך הבטוחה להוריד אותנו ליגה ושמסתכלים על התמונה הגדולה, לא בטוח שהמחאה נגד טביב היתה על יותר ממה שקורה עכשיו.
מצד שני, יכול באמת להיות שהפגנות כאלה ישפיעו על רוכשים עתידיים. אולי לא על כולם, אבל על חלק מהם. ובגלל שאנחנו לא במצב של לברור עכשיו מכל מי שעומד בתור בשביל לקנות את הקבוצה, זו בעיה.
באיזשהו מקום כולנו מקווים שרמון באמת עושה הכל בשביל למכור את הקבוצה ואם זה המצב, אין מה להפגין. באמת שלא, זה יכול לעשות רק נזק. אם המצב הוא אחר, אז כנראה שאין ברירה.
אם קצת היינו בוררים את מי מביאים לקבוצה ולא מביאים את היצור החי היחיד ביקום שיש לו פוטנציאל להיות יותר גרוע מטביב (ושעד עכשיו תמיד מימש עד תום את פוטנציאל ההרס שלו) אולי לא היינו במצב שבו אנחנו היום.