תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 11 אוגוסט 2025, 21:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1266 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 43  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים דצמבר
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 13:32 
האדום הצורר כתב:
ככה זה כשהופכים כל דבר במכבי ל"מודל ניהול נכון", ומתלהבים נורא מכל פוטנציאל כלכלי בלי להתייחס לתוכן. ככה זה כשלאוהדים אין שום השפעה על ההנהלה. בטווח הארוך הם אוכלים חרא. אז כן, עוד גביע ועוד צלחת ועוד החתה במליוני דולרים. ובסוף אתה נשאר עם קנדי עשיר ועם מבקיע גול האליפות של הפועל בתור הסמל שלך ופתאום אתה תוהה ממה אתה כל כך מתלהב (הנה, הם כבר חושבים על להביא את אלירן עטר).

כן, אוהדי מכבי אוכלים חרא.
בטווח הארוך הם יקומו בוקר אחד ויגידו לעצמם איך לא שמנו לב בכל הזמן הזה כמה אנחנו תקועים עמוק בחרא של אליפויות, חרא של השחקנים הכי טובים והצוות מקצועי הכי מקצועי, חרא של מועדון ללא גרעונות או חובות, חרא של מחלקת נוער משגשגת ומעל הכל חרא של בעלים שאשכרה מוציא כסף מכיסו כמו חרא כדי להחזיק את הקבוצה.
ולעומת זאת אנחנו בטוח נקום בבוקר בהיר אחד ונבין שבעצם אנחנו בגן עדן כל הזמן הזה כי עדיין יש לנו קצת השפעה על ההנהלה ואין לנו כסף או כוכב שהבקיע את גול האליפות של היריבה או החתמות במיליונים, אבל אנחנו מתייחסים לתוכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 13:40 
האדום הצורר כתב:
ככה זה כשהופכים כל דבר במכבי ל"מודל ניהול נכון", ומתלהבים נורא מכל פוטנציאל כלכלי בלי להתייחס לתוכן. ככה זה כשלאוהדים אין שום השפעה על ההנהלה. בטווח הארוך הם אוכלים חרא. אז כן, עוד גביע ועוד צלחת ועוד החתה במליוני דולרים. ובסוף אתה נשאר עם קנדי עשיר ועם מבקיע גול האליפות של הפועל בתור הסמל שלך ופתאום אתה תוהה ממה אתה כל כך מתלהב (הנה, הם כבר חושבים על להביא את אלירן עטר).

אין אתה לא אמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 13:58 
אבשה כתב:
האדום הצורר כתב:

בטווח הארוך הם יקומו בוקר אחד ויגידו לעצמם איך לא שמנו לב בכל הזמן הזה כמה אנחנו תקועים עמוק בחרא של אליפויות, חרא של השחקנים הכי טובים והצוות מקצועי הכי מקצועי, חרא של מועדון ללא גרעונות או חובות, חרא של מחלקת נוער משגשגת ומעל הכל חרא של בעלים שאשכרה מוציא כסף מכיסו כמו חרא כדי להחזיק את הקבוצה.
ולעומת זאת אנחנו בטוח נקום בבוקר בהיר אחד ונבין שבעצם אנחנו בגן עדן כל הזמן הזה כי עדיין יש לנו קצת השפעה על ההנהלה ואין לנו כסף או כוכב שהבקיע את גול האליפות של היריבה או החתמות במיליונים, אבל אנחנו מתייחסים לתוכן.

יש תוכן בספורט מעבר לתארים. אני יודע שזו לא התזה השולטת בפורום, ובאופן כללי כמעט לא קיימת בכדורגל הישראלי, אבל זה לא מקרי שאוהד הפועל/בית"ר/סכנין הממוצע מרגיש הרבה יותר זהות עם המועדון שלו ביחס למועדונים אחרים.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 14:02 
אין ספק שהמסקנה מכך היא שעדיף את רמון וחג'ג' מאשר איזה גולדהאר שיביא אליפויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 14:04 
נועם, אני חושב שעדיף שתקרא את מה שכתבתי אם אתה טורח להגיב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 14:11 
קראתי, לא התרשמתי.
הקהל של בית"ר היה נראה מאוד מזוהה עם המועדון גם בתקופת גאידמק כשהם לקחו אליפויות והוא שפך מיליארד שקל (ולא, אל תכניס לי את הצ'צ'נים, כי זה כבר היה אקורד הסיום והוא היה בכסאח עמוק ביותר עם הקהל שלהם) וכשסכנין לקחו גביע לא ראיתי נטישה המונית של דוחא.
מצד שני, מכבי היו קהל של קוקסינלים גם לפני שמיץ' הגיע.
בעולם אוטופי אוהד הפועל שמנוי 30 שנה וכותב בפורום שדים עוד מתקופת יורם גמבש עושה אקזיט במיליארדים וקונה את הקבוצה, אבל כל עוד אין כזה נצטרך להסתדר עם אחת מהאופציות. או מועדון מסודר עם בעלים מסודר, או שכונת וולפסון ששם לכל דכפין יש השפעה על ההנהלה (מה שלא מפריע להם לנסות ולהביא את אחד הכוכבים הגדולים של מכבי בשנים האחרונות, ובצדק מוחלט).
אני בחרתי מה אני מעדיף, אם אתה בוחר באופציה ההפוכה אז אתה צריך לבדוק משהו בסדר העדיפויות שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 14:13 
האדום הצורר כתב:
אבשה כתב:
האדום הצורר כתב:

יש תוכן בספורט מעבר לתארים. אני יודע שזו לא התזה השולטת בפורום, ובאופן כללי כמעט לא קיימת בכדורגל הישראלי, אבל זה לא מקרי שאוהד הפועל/בית"ר/סכנין הממוצע מרגיש הרבה יותר זהות עם המועדון שלו ביחס למועדונים אחרים.

אז זהו, שלאוהד בדרך כלל אין. יכול להיות שיש את האחוז הבודד שחשובים לו עוד דברים, אבל השגיות ותארים זה במקום הראשון. בטח שאתה מועדון גדול מלכתחילה.
אתה קבעת שלאוהד הפועל ממוצע יש יותר הזדהות מאשר אוהד מכבי. על סמך מה? ולמה זה חייב לבוא בסתירה על ניהול נכון ושאיפה להשגיות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 14:16 
לא הבנתי איך זה קשור לזה שילד בן 5 יהיה מבסוט עד השמיים מלעלות על המגרש עם הקפטן. זה הרווח, לא הבנתי איפה הנזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 14:23 
נועם, מבחינתי אין הבדל בתפיסה הכללית של רמון/חג'ג' וגולדהאר - מועדון שנשלט על ידי גורם חיצוני שלאוהדים אין השפעה ישירה עליו. אני לא מאמין במודל הזה, לא משנה כמה תארים הוא מביא איתו. היה פספוס ענק אחרי טביב - במקום שלאוהדים ולעמותה שהוקמה על ידיהם תהיה משמעות בעיצוב המועדון והדרך שבה הוא הולך, העמותה היא לא פקטור ניהולי בימינו.
ואם כבר הזכרת את האליפויות של בית"ר ב-2007 ו-2008, דבר עם אוהד בית"ר, תשאל אותו מה הוא מרגיש לגביהן - האם יש להן אותה משמעות כמו האליפויות של 97 ו-98?

רוני, אם מדובר באחוז בודד, למה קבוצת הכדורסל מרגישה הרבה יותר קרובה מאי פעם לאוהדי הפועל? למה מאז ההקמה מחדש מספרי המנויים גדולים בהרבה ממה שהיו בתקופות בהן הפועל הייתה קבוצה מצליחה בהרבה מבחינת הטבלה?
אין סתירה בין השפעת אוהדים על המועדון לבין הישגיות. יש מבחינתי סדר עדיפויות, שנובע מהרצון שלי לשמור על הזהות של המועדון ועל המשמעות שיש לו בשבילי. הפועל כדורסל, לדוגמה, לא תחתים לעולם סמל של מכבי. היא לעולם לא תצא בפומבי נגד האוהדים שלה. ההנהלה מבינה את הזהות המשותפת של האוהדים והמועדון. וכן, בשבילי זה יותר חשוב מעוד אליפות (במיוחד כזאת שנובעת מפערים כלכליים). אז כן, אליפות זה ממש חשוב ומרגש, אבל הפועל יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 14:32 
redrony כתב:
האדום הצורר כתב:
אבשה כתב:
האדום הצורר כתב:

אז זהו, שלאוהד בדרך כלל אין. יכול להיות שיש את האחוז הבודד שחשובים לו עוד דברים, אבל השגיות ותארים זה במקום הראשון. בטח שאתה מועדון גדול מלכתחילה.
אתה קבעת שלאוהד הפועל ממוצע יש יותר הזדהות מאשר אוהד מכבי. על סמך מה? ולמה זה חייב לבוא בסתירה על ניהול נכון ושאיפה להשגיות?

האמת שזה הוכח מדעית פחות או יותר דרך מחקר שפורסם בשנה האחרונה.
מצאו שם שאוהדי מכבי חיפה ומכבי הם די אותו הדבר מבחינת זה שמעניין אותם בעיקר ההצלחות באופן הקר ביותר ואילו אוהדי הפועל ובית"ר (כן, ביחד) שייכים לזן השני שהוא חם ואמוציונלי ורגשני, ושהם הרבה יותר מזדהים עם הרגש ועם סמלים למיניהם ולא מתרכזים אך ורק בפרמטר של ההצלחות.

נערך לאחרונה על ידי אבשה בתאריך 18 דצמבר 2014, 14:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 14:32 
האדום הצורר כתב:
נועם, מבחינתי אין הבדל בתפיסה הכללית של רמון/חג'ג' וגולדהאר - מועדון שנשלט על ידי גורם חיצוני שלאוהדים אין השפעה ישירה עליו. אני לא מאמין במודל הזה, לא משנה כמה תארים הוא מביא איתו. היה פספוס ענק אחרי טביב - במקום שלאוהדים ולעמותה שהוקמה על ידיהם תהיה משמעות בעיצוב המועדון והדרך שבה הוא הולך, העמותה היא לא פקטור ניהולי בימינו.
ואם כבר הזכרת את האליפויות של בית"ר ב-2007 ו-2008, דבר עם אוהד בית"ר, תשאל אותו מה הוא מרגיש לגביהן - האם יש להן אותה משמעות כמו האליפויות של 97 ו-98?

רוני, אם מדובר באחוז בודד, למה קבוצת הכדורסל מרגישה הרבה יותר קרובה מאי פעם לאוהדי הפועל? למה מאז ההקמה מחדש מספרי המנויים גדולים בהרבה ממה שהיו בתקופות בהן הפועל הייתה קבוצה מצליחה בהרבה מבחינת הטבלה?
אין סתירה בין השפעת אוהדים על המועדון לבין הישגיות. יש מבחינתי סדר עדיפויות, שנובע מהרצון שלי לשמור על הזהות של המועדון ועל המשמעות שיש לו בשבילי. הפועל כדורסל, לדוגמה, לא תחתים לעולם סמל של מכבי. היא לעולם לא תצא בפומבי נגד האוהדים שלה. ההנהלה מבינה את הזהות המשותפת של האוהדים והמועדון. וכן, בשבילי זה יותר חשוב מעוד אליפות (במיוחד כזאת שנובעת מפערים כלכליים). אז כן, אליפות זה ממש חשוב ומרגש, אבל הפועל יותר.

אז אני מבין שעודד קטש, למשל, זה בעצם הלב והמסורת של הפועל? תפסיק עם הקשקושים, הכדורסל מצליח כי יש בו אנשים מוכשרים ומוצלחים שמנהלים עם לב ושכל, לא כי הם לוקחים החלטות "של אוהדים" עם מנטליות של גיל שלוש. ואת זה אפשר להשיג גם בקבוצה מקצוענית.
הנה, מכבי גם שברו את שיא המנויים שלהם. והם בדרך לשבור עוד הרבה שיאים. וכל אוהדי מכבי שאני מכיר מרוצה עד השמיים. זה קורה בכדורגל (איפה שהניהול טוב ונותן מקום לציפיה) ולא בכדורסל (איפה שגם הם מבינים שזו קבוצה מגעילה וחולה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 15:42 
האדום הצורר כתב:

קודם כל, הפועל כדורסל זו דוגמא שונה משתי סיבות:
1. היא הוקמה ע"י אוהדים
2. היא מתחרה בעולם שאין בו תחרות אמיתית. בכדורסל זהות האלופה לא רלוונטית. האלופה נקבעת בצורה מגוחכת ומי שלוקחת אליפות לא מקבלת את ה"פרס" שקבוצה אלופה אמורה לקבל. לאורך כל השנים אתה בנחיתות ברורה מול מכבי, תמיד מזנב בהם מבחינה הישגית. זה בדיוק כמו אוהד של בני יהודה בכדורגל. ה"השגיות" שלו לא דומה להשגיות של אוהד הפועל או מכבי.
אבל אני מבין לאיפה אתה חותר ויש בזה משהו, ועדיין, בכדורגל רב האוהדים מסתכלים על הישגים. גם בגלל המסורת והיריבות ההישגית לאורך השנים וגם כי זה ספורט הרבה יותר פופולרי.
לי יש זהות עם הפועל. לא עם שחקן, לא עם מנהל. זה נכון שיש "אופי" של הפועל כמו שיש "אופי" של מכבי ואני עדיין בטוח שרב אוהדי מכבי בכדורגל מזדהים עם הקבוצה שלהם. מכבי כדורסל זו באמת דוגמא פחות טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 15:44 
אבשה כתב:

האמת שזה הוכח מדעית פחות או יותר דרך מחקר שפורסם בשנה האחרונה.
מצאו שם שאוהדי מכבי חיפה ומכבי הם די אותו הדבר מבחינת זה שמעניין אותם בעיקר ההצלחות באופן הקר ביותר ואילו אוהדי הפועל ובית"ר (כן, ביחד) שייכים לזן השני שהוא חם ואמוציונלי ורגשני, ושהם הרבה יותר מזדהים עם הרגש ועם סמלים למיניהם ולא מתרכזים אך ורק בפרמטר של ההצלחות.

אני אוהד הפועל ממוצע ואני מתרכז בעיקר בהצלחות. תיאורטית, תן לי כמעט כל שחקן בעולם, אני אקח אותו אם אני חושב שהוא יתרום לי מקצועית (חוץ מערן זהבי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 15:59 
איזה זיוני שכל זה אלוהים ישמור
ברור שקבוצות שהיה להם הרבה יותר תארים אז ישאפו לעוד יותר, זה טבע האדם, אתה מגיע לשיא כלשהו ואתה רוצה לעבור אותו

אנחנו מסתפקים במועט כי מועט זה מה שקיבלנו בזמנים האחרונים
אם היה לנו 7 אליפויות בעשור או לא זוכר כמה חיפה לקחו גם פה היו משתגעים אם עונה אחת היינו רק מקום 4

תפסיקו לחפור על זהות ונעליים, יש זהות ויש דרך אבל אם אין תארים אז מה עשינו פה? זה כדורגל למען השם, משחקים אותו בשביל לקחת אליפויות ולא בשביל משהו אחר

תביאו כבר אני מיכאל ניס! יא אללה אני לא מאמין שהוא חופשי, אם היה לנו שכל היו מביאים אותו היה לנו תוך 5 שנים מחלקת נוער קטלנית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 16:13 
לא הבנתי את הקטע של הנתק בין אבוטבול לגילי,מה קרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 16:20 
סמל אישי של המשתמש
בדיוק מה שקורה תמיד עם שי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 18:39 
סמל אישי של המשתמש
צנציפח מתעקש שאם נפסיד בנתניה תהיה מחאה גדולה של אוהדים נגד ברקוביץ'.

מאיפה הוא מביא את השטות הזה? בגלל 8 אוהדים שמצלצלים באינטרקום של רמון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 19:10 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
IdanTheLittle כתב:
העניין הוא שמועדון כמו ק"ש גם מכניס פחות כסף, ולכן זה הגיוני שהוא ישלם פחות.
עדיין מדהים לראות איך העניינים מתנהלים שם בשפיות כלכלי ובצורה מאוזנת.

ובתנאים מקצועיים טובים.

הכל עניין של תוצאות. אם הם היו במצב שלנו, היו שוחטים את שירצקי כמו את מאמננו הדגול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 21:03 
לא מתרגש מהכתבה על סאשה,להפך אני יותר מעודד מזה שהוא כן רוצה להמשיך פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 21:26 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
its-sick כתב:
לא זכור לי מקרה בו עוזי וייל התעניין בספורט.
איך שהוא ראה שכתבתי את זה הוא הזכיר את הפועל
http://www.ha-makom.co.il/post/uziweil-darki-achrona

עוזי וייל זה בכלל איפי טומבי.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
its-sick כתב:
its-sick כתב:
לא זכור לי מקרה בו עוזי וייל התעניין בספורט.
איך שהוא ראה שכתבתי את זה הוא הזכיר את הפועל
http://www.ha-makom.co.il/post/uziweil-darki-achrona

עוזי וייל זה בכלל איפי טומבי.
יאללה יאללה עם הקשקושים, אתה הרי בכלל אחד שראה את איפי טומבי בחיים

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2014, 01:03 
Yalla Hapoel כתב:
לא מתרגש מהכתבה על סאשה,להפך אני יותר מעודד מזה שהוא כן רוצה להמשיך פה.

+1.
נשמע כמו כתבה מוזמנת של סוכן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2014, 01:49 
סמל אישי של המשתמש
צנציפר:הפועל תל אביב היא השטיח של הליגה.
מביש שזה הכתב שמסקר אותנו.
תשלב אותו עם פשיחצקי (שמסקר אותנו)שמתגלה כחובב בית"ר וטביב,ותקבלו את היחס והזלזול של עיתונות הספורט להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2014, 09:16 
יגאלוהים כתב:
תשלב אותו עם פשיחצקי (שמסקר אותנו)שמתגלה כחובב בית"ר וטביב,ותקבלו את היחס והזלזול של עיתונות הספורט להפועל.

אין משמעות לפרסומים במדיה per se.
להבנת הנקרא, צריך לעקוב אחר מי העליב את מי ומי, מי אמר למי (מזכיר בחינות בתנ"ך ?), מי נתן אינפורמציה למי וכו'. וזה מבלבל כי זה משתנה.
אגב, רעיון לאתר מדריך נבוכים במדית ספורט ולא רק שם. סביר שהקמת אתר כזה יכולה להיחשב לפחות עבודת MSC. ובגלל כניסות ימצא מי שיממן אותו.
ובקטנה, אפשר להכניס גם דמויות מהפורום כמו קובסטר ואחרים (בעצם כך מי שמתעלם ממני בצורה נחרצת כמו שחר או מי ש-"צוחק" ממני).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2014, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
מה הבשורה החדשה בהרכב והמערך שמציב דומבל'ה למשחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2014, 12:17 
dino כתב:
מה הבשורה החדשה בהרכב והמערך שמציב דומבל'ה למשחק?

שלומי אזולאי ודני עמוס, אם הבנתי נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2014, 12:24 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
יגאלוהים כתב:

אין משמעות לפרסומים במדיה per se.
להבנת הנקרא, צריך לעקוב אחר מי העליב את מי ומי, מי אמר למי (מזכיר בחינות בתנ"ך ?), מי נתן אינפורמציה למי וכו'. וזה מבלבל כי זה משתנה.

יש בזה משהו, ידידי, אבל מה יקרה למי שלא יודע מי העליב את מי לפני שנה, או מי חייב למי טובה בעבור מידע שהעביר לו פעם?
על כן האנשים שסתם קוראים באתר (להערכתי, כ-99.7% מכלל הקוראים) לא יכולים בכלל לקרוא אותו ברמה שאתה מציע ונאלצים לקרוא אותו כפשוטו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2014, 15:19 
כל הכבוד לאיתי ועומר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2014, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
כל הכבוד לאיתי ועומר

אני לא אוהב את זה בכלל. זה מועיל רק למנהלים הכבירים שלנו. לא להפועל ובטח לא לאיית ועומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2014, 18:53 
סמל אישי של המשתמש
איך אף אחד לא הביא את הכתבה המדהימה הזאת:

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 85&lang=HE
ציטוט:
יהיה חיזוק? הפועל ת"א עוקבת אחרי שני חלוצים
פרסום ראשון: אסי דומב יקבל את אחד מהחלוצים, איבן נגאייב האוזבקי או ג'סטין מנגולו הקמרוני, אחרי שהתרשם מצפייה בקלטות שלהם. עידו חג'ג' יממן את העסקה

החלוץ מאוזבקיסטן שמועמד לפארמה :HEART2:
החלוץ הקמרוני שלכאורה בן 21 וכבש 3 גולים ב-15 משחקים בליגה הרומנית :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1266 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 43  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: