תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 23:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1266 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 43  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים דצמבר
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2014, 22:10 
zapta כתב:
אין מה להמשיך להתעסק בזה, כל עוד יוזרם כסף למועדון יהיה לנו את הטפילים שיאכלו אותו
עכשיו אין בעלים והחסויות זה לא כסף נשארו רק האוהדים למצוץ להם את הדם
וואלה לא רואה איך בשנה הבאה אם לא משתנה כלום יהיה לנו יותר מ3000 מנויים
כשאומרים לנו שהם מפחדים מפירוק כי הם לא יודעים מי יגיע זאת השטות הכי גדולה בעולם, הם מפחדים מזה שהם לא יראו את הערבויות או הלוואות בעלים או אלוהים יודע מה

אף אחד לא ילך לפירוק כל עוד הם יכולים להוציא עוד כמה שקלים על הקבוצה, מחכים לפרייר התורן והבעיה שקצת התפקששה להם הדרך ולא בנו שהפועל תהיה במצב כזה קטסטרופלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2014, 22:11 
Redfan כתב:
זה מה שפואד רצה.
הוא כתב זאת כמה וכמה פעמים כאן.
כל דבר שבעד מודרניזציה- מחוץ לתחום שלו ושל דומיו.
לחזור לימי המערב הפרוע מבחינת האולטראס.

מה אני רציתי?

על איזה מודרניזציה אתה מדבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 00:55 
לפי אסייג, הפועל יוצאת למאבק בשינוי תקנון ההתאחדות בנוגע להתפרעות אוהדים. לא משהו ששווה הקפצה של האשכול מידע.
הרעיון הוא שאם קבוצה פעלה ללא דופי לא תהיה לה אחריות שילוחית על האוהדים.
רמון כבר עם הסכין בין השיניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 01:23 
פואד כתב:
Redfan כתב:
זה מה שפואד רצה.

מה אני רציתי?

אני דיברתי על דברים שכתבת כאן ממזמן, הרבה לפני ארועי הדרבי, אין קשר לזמן האחרון.
באופן כללי, נראה כאילו נוח לחלקכם מאוד שהפועל נראית כמו פח זבל, ככה אתם(אתה והרבה אחרים בארגון) באים יותר לידי ביטוי, לא שזה רע, אבל לא על חשבון התפתחות הענף/המועדון בפרט- עם כל ההשלכות שאתה מכיר ויודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 08:01 
סמל אישי של המשתמש
zapta כתב:
אין מה להמשיך להתעסק בזה, כל עוד יוזרם כסף למועדון יהיה לנו את הטפילים שיאכלו אותו
עכשיו אין בעלים והחסויות זה לא כסף נשארו רק האוהדים למצוץ להם את הדם
וואלה לא רואה איך בשנה הבאה אם לא משתנה כלום יהיה לנו יותר מ3000 מנויים

בעיקרון אתה צודק. אמנם הלינק שיובא בהמשך מתייחס לתחילת העונה הנוכחית. אבל לא מאוחר לעשות זאת לקאת העונה הבאה.
http://www.israelhayom.co.il/opinion/242389

האם יש סיכוי שרמון ותאומים ינהגו לפי המלצת שלונסקי ? לדעתי לא. זה לא מתאים לסיגנונם עד כמה שלמדתי להכירו ב-15 שנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 08:01 
סמל אישי של המשתמש
מה כתוב היום בצנציפרלנד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 08:16 
כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 08:32 
סמל אישי של המשתמש
מלחמת חורמה בבית הדין או בהתאחדות לא מכריזים ולא מבצעים אם רוצים למכור את הקבוצה לרוכש

אין סיכוי בעולם שהוא רוצה למכור את הקבוצה ושלא יספר לי סיפורים
אם הוא מצליח לבטל את ההשפעה של האוהדים שמפריעה לו (קנסות) ולהשאיר את ההשפעה שטובה לו (הכנסה) כל מה שהוא זה פוליטיקאי טוב ואיש עסקים מוצלח אבל למכור הוא לא רוצה

קבוצת אוהדים!
קבוצת אוהדים!
קבוצת אוהדים!

כי אם חיימקה מצליח, לא יהיו פה קבוצות בהם לאוהד יהיה מה להגיד מעבר ל"...עולה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 09:59 
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4605049,00.html
מישהו ידע על הקטע הזה שמוכרים לילדים "חבילות" עלייה למגרש?
זה מקובל בעולם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 10:16 
Redfan כתב:
פואד כתב:
Redfan כתב:
זה מה שפואד רצה.

מה אני רציתי?

אני דיברתי על דברים שכתבת כאן ממזמן, הרבה לפני אירועי הדרבי, אין קשר לזמן האחרון.
באופן כללי, נראה כאילו נוח לחלקכם מאוד שהפועל נראית כמו פח זבל, ככה אתם(אתה והרבה אחרים בארגון) באים יותר לידי ביטוי, לא שזה רע, אבל לא על חשבון התפתחות הענף/המועדון בפרט- עם כל ההשלכות שאתה מכיר ויודע.

לי נוח שהפועל נראית כמו פח זבל? תאמין לי כואב לי פי 10 יותר ממה שכואב לך במיוחד שהייתי במשך שנתיים בבית בלי יכולת לעשות הרבה. מה יוצא לי מהנוחות הזו שאתה מדבר עליה?
דבר שני שאתה מדבר על משהו תדבר עלי ואל תכניס אותי "בארגון", אני תמיד הייתי אדם שחושב ופועל לבד.
אני לא רואה את הכדורגל מתפתח אלא אם אלה בכנסת יעשו סוף לכל הגנבות והלבנות ההון, ואלה מהכדורגל יפסיקו לזרוק סכומים לא הגיוניים על שחקני כדורגל ברמה של ליגה חמישית באנגליה

נערך לאחרונה על ידי פואד בתאריך 18 דצמבר 2014, 11:30, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים דצמבר
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
זה מקובל בעולם?

כן
כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
redrony כתב:
זה מקובל בעולם?

כן
כן

זה ממש מגעיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 10:40 
מה הביג דיל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 10:46 
סמל אישי של המשתמש
עוד כמה זמן נסבול את ההנהלה הזאת?
יש איזה טבלת ייאוש?
פשוט לא מבין איך נפלנו לכזה בור תוך ארבע שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 10:47 
עומרי קנדה כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
redrony כתב:
זה מקובל בעולם?

כן
כן

זה ממש מגעיל.

לא ידעתי שגם אנחנו התחלנו לעשות את זה.
אני זוכר שנתקלנו בזה לראשונה אחרי אחד מהדרבים (הנוראיים) שמכבי אירחו בשנה שעברה, וגם הסתלבטנו על האתר או עמוד הפייסבוק של זה עם כל החבילות השונות שהוצעו (שחלקן אפילו אזלו) והאוהדים הפאתטיים שלהם שהצטלמו. באותה ההזדמנות היו פה גם משתמשים שכתבו שחבל שאצלנו לא חושבים על זה כעוד דרך לצמצם קצת את ההפסדים הכספיים.
כעת אני רואה שכמו בענייני המנויים גם בזה ההנהלה עושקת במחיר בלי פרופורציה ועם מחירים הרבה יותר גבוהים ממכבי.
אני אישית לא ממש מתחבר לאמריקקיות המסחרית הזו שהדוד מיצ' הביא אלינו היישר מתרבות הספורט הנאורה שמעבר לים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 10:56 
ככה זה כשהופכים כל דבר במכבי ל"מודל ניהול נכון", ומתלהבים נורא מכל פוטנציאל כלכלי בלי להתייחס לתוכן. ככה זה כשלאוהדים אין שום השפעה על ההנהלה. בטווח הארוך הם אוכלים חרא. אז כן, עוד גביע ועוד צלחת ועוד החתה במליוני דולרים. ובסוף אתה נשאר עם קנדי עשיר ועם מבקיע גול האליפות של הפועל בתור הסמל שלך ופתאום אתה תוהה ממה אתה כל כך מתלהב (הנה, הם כבר חושבים על להביא את אלירן עטר).

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 11:13 
אחד האדומים כתב:
ראיון של יוסיפוביץ עם :רן קדוש :

ציטוט:
דלה איינוגבה הורחק בגמר הגביע של 2010, ואוהדי הפועל תל אביב ידעו שאת התואר הזה הם יניפו אבל בצלחת האליפות לא יגעו. כי מכבי חיפה הרותחת בסך הכול היתה צריכה לנצח במחזור האחרון את בני יהודה, שתעלה בכלל עם השוער השני. רן קדוש. מי זה בכלל רן קדוש?

קדוש עלה לשחק בשבת ההיא בבלומפילד, וסיפק את אחת ההצגות המקומיות הכי גדולות במילניום. ה-1:1 הסנסציוני של בני יהודה בשילוב ה-1:2 של ערן זהבי בטדי קבע שהאדומים זוכים בדאבל, רק שמאז, הקריירות של שני גיבורי הערב צעדו בכיוונים מנוגדים.

במחזור האחרון, נגד הפועל באר שבע, מוחמד קנדיל נפצע וקדוש קיבל את הכפפות. בשבת, בהופעה הראשונה בהרכב, זו שוב מכבי חיפה. "סגירת מעגל, צחוק הגורל", קדוש אומר לוואלה! ספורט. "התגלגלתי בליגות נמוכות, ושוב אני מקבל את ההזדמנות מול אותה הקבוצה".

את האמת - עד כמה אתה מתרגש?

"תאמין לי אם אגיד לך שבכלל לא?"

לא.

"אז תאמין".

קדוש כבר לא ילד, בן 29. אחרי שגם הצ'אנס האחרון שקיבל מול מכבי חיפה לא סידר לו מסלול מואץ לקריירה זוהרת, הוא יודע שמשחק אחד לא משנה את החיים. גם אז, למרות התעניינויות הוא נשאר בבני יהודה ("איינוגבה היה אמור לחתום בהפועל תל אביב ובסוף זה לא יצא"), עבר להפועל חיפה ב-2011/12 ("הפסדנו והפסדנו ובסוף קאלה קיבל בחזרה את הצ'אנס והיה מצוין עד לסיום העונה"), ירד לאסי גלבוע בליגה א' ("רעננה הציעה וזה לא התאים לדרישות שלי ופתאום מצאתי את עצמי שם"). ושם זה לא טוב.

"פשוט לא הגיעה ההזדמנות", הוא מפרט. "קבלת ההחלטות שלי, ניהול המו"מ, הקבוצות - הכול לא היה כל כך מבריק. ובסופו של דבר, החלטה או שתיים לא טובות ואתה מידרדר עם הקבוצות ופתאום מוצא את עצמך במקומות הכי שחורים. גיליתי כמה קל זה לרדת ליגות וכמה קשה זה לעלות חזרה. למזלי, תפסתי את עצמי בידיים".

התפיסה מכוונת כנראה לעונה שעברה, בליגה א' דרום, הוא רשם עונה של 18 משחקים עם שער נקי, ונקלט שוב ברדארים הגבוהים יותר. כמו למשל של גיא לוי, מבני סכנין. הסוכן של קדוש, יעקב בוזגלו, מכיר טוב מאוד את המועדון, והשידוך הושלם.

וקנדיל לפניך.

"ידעתי לקראת מה אני בא. ידעתי שקנדיל יהיה שוער ראשון".

אז מה עושים, מחכים לפציעה?

"האמנתי שתגיע ההזדמנות, אם דרך פציעה או אם דרך דברים אחרים. האמנתי שיגיע הצ'אנס. והוא הגיע".

גיא לוי שהביא אותך כבר לא שם.

"הייתי שמח לעזור לו, אבל זה לא יצא".

ואז קנדיל נפצע בשבת האחרונה.

"עוד לפני המשחק הוא לא היה 100 אחוז. נכנסתי עם הרבה ביטחון, כמה כדורי עומק טובים, שתי בעיטות חופשיות של בוזגלו. השתדלתי לדבר, לכוון. להגיד שזה היה המשחק עם הכי הרבה עבודה? אני לא יכול להגיד את זה".

שלא לדבר שזה היה מול אלישע לוי, עוד מעגל.

"רוצה עוד אחד? אני שוב ביחד עם אלי כהן, שזרק אותי לפני שבע שנים מרעננה". קדוש היה שוער ראשון בקבוצה מהלאומית, "אבל הייתי ילד עקשן וחוצפן". הוא נכנס לכמה מריבות עם המאמן שלו, "ואמרתי כמה דברים לא במקום וקיבלתי את מה שמגיע לי".

בחזרה למה שקרה לאחר מאי 2010. קדוש עדיין מקבל ריקושטים מאותו ערב דרמטי. "כל הזמן", הוא אומר. "ארי שמאי יורד על ארבע ומנשק לי את הידיים בכל פעם שהוא רואה אותי. מנגד, כמובן, כל סיפורי מכבי חיפה למיניהם. כל אוהד מספר כמה הוא שנא אותי וכמה קילל אותי. יש לי שניים כאלה בקבוצה, אל תשכח", הוא אומר. נכון - עלי עוסמאן ומוחמד גדיר היו במכבי חיפה של אז.

השניים הרביצו בקדוש כמה קללות עסיסיות מאז שהגיע לסכנין בקיץ. "עלי לקח את זה קצת מעבר", השוער נזכר וצוחק: "הוא צעק לי 'איך לקחת לי 100 אלף שקל מהכיס?!'... מענק אליפות...". ולקראת השבוע הזה - כבר יש נאצות? "אני לגמרי מתנתק", הוא אומר. "לא עונה למספרים חסויים, חוסם הודעות בפייסבוק. כמו שאז באתי מוכן ומרוכז, גם עכשיו אני בא להיות הכי טוב שאני יכול".

איזו הצלה הכי אהבת במשחק ההוא?

"את היציאה נגד רפאלוב".

אתה יודע שיש כאלה שאומרים שיש לך חלק גדול בקריירות של אלי גוטמן, איתי שכטר, ערן זהבי, גילי ורמוט.

"למרות מה שכולם אומרים, אני לא חושב שהבאתי או מנעתי אליפות במשחק אחד. גוטמן, ורמוט, שכטר וזהבי עושים חיל לא בזכותי. הם המשיכו לשחק ואני דשדשתי"

איזה גבר הוא :HEART2:
להביא אותו במשכורת חייל ולהעיף את דני עמוס, שיר השחקן שלו יהיה מרגש :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

\

נערך לאחרונה על ידי Dushi בתאריך 18 דצמבר 2014, 11:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

/

נערך לאחרונה על ידי Dushi בתאריך 18 דצמבר 2014, 11:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 11:28 
סמל אישי של המשתמש
לא סובל את תרבות הספורט האמריקאית. מעדיף את זאת של דרום אמריקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 11:32 
פואד כתב:
Redfan כתב:
פואד כתב:
Redfan כתב:
זה מה שפואד רצה.

מה אני רציתי?

אני דיברתי על דברים שכתבת כאן ממזמן, הרבה לפני אירועי הדרבי, אין קשר לזמן האחרון.

לי נוח שהפועל נראית כמו פח זבל? תאמין לי כואב לי פי 10 יותר ממה שכואב לך במיוחד שהייתי במשך שנתיים בבית בלי יכולת לעשות הרבה. מה יוצא לי מהנוחות הזו שאתה מדבר עליה?
דבר שני שאתה מדבר על משהו תדבר עלי ואל תכניס אותי "בארגון", אני תמיד הייתי אדם שחושב ופועל לבד.
אני לא רואה את הכדורגל מתפתח אלא אם אלה בכנסת יעשו סוף לכל הגנבות והלבנות ההון, ואלה מהכדורגל יפסיקו לזרוק סכומים לא הגיוניים על שחקני כדורגל ברמה של ליגה חמישית באנגליה

או, עכשיו אתה מדבר, וזה כולל גם את האליל שלכם שי אבוטבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 11:38 
סמל אישי של המשתמש
שאלת תם: כששלונסקי כותב על "מוזרויות ששולטות בחודורוב" ונותן כדוגמה את אייל ברקוביץ' - מי אלה שאר המוזרויות?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 11:42 
Redfan כתב:
פואד כתב:
Redfan כתב:
פואד כתב:
Redfan כתב:
זה מה שפואד רצה.

מה אני רציתי?

או, עכשיו אתה מדבר, וזה כולל גם את האליל שלכם שי אבוטבול.

שי אבוטבול אליל שלי, אני יותר גדול ממנו בגיל אבל מעריץ אותו כמו ילד קטן וגם את גילי ורמוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 12:24 
טביב בגל"צ: בימים הקרובים הבורר צריך להכריע לגבי החובות עם רמון :LOL2: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 12:27 
סמל אישי של המשתמש
בימים הקרובים אצל טביב זה לא ברור אם עוד יומיים או עוד חודשיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 12:39 
בימים הקרובים טביב חוזר ממיאמי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 12:44 
מחר בורח למיאמי אתה מתכוון?

ופואד, וכולם, תעשו טובה, אני כן מכבד אתכם, גם אם נראה לכם לפעמים שלא, אבל אל תעשו לגילי עוול ותכניסו אותו ואת שי באותו משפט.

נערך לאחרונה על ידי Redfan בתאריך 18 דצמבר 2014, 12:50, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 12:50 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
טביב בגל"צ: בימים הקרובים הבורר צריך להכריע לגבי החובות עם רמון :LOL2: :BOW:

והשלום יגיע קצת אחרי חצות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 12:53 
האמת שזה קצת מסתדר שפתאום הוא רוצה לקבל כסף, אחרת לא יהיה לו איך לחזק את ביט"ר. :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 12:55 
Redfan כתב:
מחר בורח למיאמי אתה מתכוון?

ופואד, וכולם, תעשו טובה, אני כן מכבד אתכם, גם אם נראה לכם לפעמים שלא, אבל אל תעשו לגילי עוול ותכניסו אותו ואת שי באותו משפט.

למה תמיד שאתה מדבר איתי אתה מדבר עם "כולם", "אתכם", "תעשו"? אני אכניס את שי וגילי באותו משפט כי את שניהם אני אוהב. לא עושה עוול לאף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1266 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 43  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: