הוקיץ' כתב:
ofir כתב:
גם אני לא מתלהב, בעיקר מהחלק ההתקפי. בהגנה הוא עושה עבודה מעולה, על זה אין וויכוח.
כל חדירה שלו לסל זה חצי עבירה תוקף, הכדרור שלו מפוזר, לא מעט איבודי כדור. לדעתי במקרה הזה הסטטיסטיקה משקרת והמספרים שהוא מביא עד עכשיו גדולים ממה שהוא באמת שווה.
מה זה אומר שהסטטיסטיקה משקרת? הסטטיסטיקה לא יכולה לשקר בדברים שהיא מודדת.
אם אתה אומר שהוא מאבד הרבה זה צריך להיות מגובה במספר איבודים גבוה.
אם אתה אומר שבחירת הזריקות שלו רעה זה צריך להיות מגובה באחוזים רעים.
במקרה של סקוט זה פשוט לא קורה.
זה שהמשחק שלו לא אלגנטי לא אומר שהוא לא יעיל.
יש דברים שהסטטיסטיקה לא מתחשבת בהם:
היו כמה משחקים שכל המשחק הוא לא פגע ורק כשהמשחק ניהיה גמור הוא התחיל לעשות את הנקודות שלו.
היכולת כדרור שלו בינונית מאוד, הוא לא מצליח לייצר לעצמו ולאחרים יותר מידי כשהכדור בידיים שלו, מבזבז לנו זמן מה24.
הרבה מזל- יש מהלכים שזה נכנס לו פשוט בפוקס ומהזווית ראייה שלי אין פה שום קשר ליכולת.
בנתיים יש לו נתונים יפים אבל לדעתי תתחיל איתו מגמת ירידה במשחקים הקרובים כי הנתונים האלה פשוט לא משקפים את היכולת שלו.
זה כמו ששומעים על קאונסיל שמככב בליגה היוונית, אני בספק אם משהו באמת מאמין שהמספרים שהוא מביא שם משקפים את היכולות שלו. זה די ברור שזה עניין של מזל ותוך כמה משחקים הוא יביא מספרים שמשקפים את היכולת האמיתית שלו.
לעומת זאת אוונס היה אצלנו מצויין ולמרות זאת המספרים שלו לא היו משהו אצלנו ועכשיו הוא מככב וזה דווקא כן משקף.
בגדול, מה שאני מנסה להגיד זה שלפי סטטיסטיקה אתה לא יכול לקבוע את האיכות של שחקן, לפעמים זה פשוט משקר. לדעתי זה המקרה עם סקוט, והלוואי שאני טועה.