תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 22:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1266 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 43  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים דצמבר
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2014, 15:55 
איתי, מדברים על אותו מקרה בוודאות. זה שיש אנשים שמסדרים את הכל איך שנוח להם... שייהנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2014, 15:58 
ItaiH6 כתב:
נועם שחם כתב:
NARKOTIKA כתב:
שיר צדק אחד הבלמים הטובים בארץ ויושב על משכורת של פחות מ100 אלף דולר נטו. מדהים.

קח בחשבון שבק"ש עלות השכר נמוכה משמעותית. בשביל לשלם לשיר צדק אותו נטו בת"א תצטרך לשלם כפול.

אני לא בטוח שזה נכון בשנים האחרונות.
בכל זאת מעמד פריפריה וקו עימות עבר (או לפחות היה אמור לעבור) מישובי הצפון להתנחלויות.

זה שיעור ההטבה לתושבי קרית שמונה
2. קריית שמונה
שיעור הזיכוי: 24%. הכנסה מרבית בגינה ניתן זיכוי: 19,450 שקל לחודש. זיכוי מרבי: 4,668 שקל לחודש.

כדוגמה קיצונית לעניין זה ניקח רווק תושב קריית שמונה. כאשר שכרו אינו עולה על 4,837 שקל לחודש (זהו סף המס לשנת 2012), לא תצמח לו כל תועלת מהזיכוי המיוחד לתושבי קריית שמונה, ורק כאשר שכרו יהיה גבוה מ-24,040 שקל לחודש יצליח למצות את מלוא הזיכוי.
ניתן לנסח זאת בצורה חיובית יותר: סף המס לתושבי קריית שמונה גבוה מ-24,000 שקל לחודש, מצב שהופך עיר זו למקלט המס הטוב ביותר בישראל (בתנאי שאכן מתגוררים בה). ביישובים האחרים, שבהם שיעור ההנחה נמוך יותר, תופעה זו ניכרת פחות
(הזיכוי ניתן למי שהיה במשך כל שנת המס תושב ביישוב מזכה. מי שבמהלך שנת המס עבר לגור ביישוב או חדל להיות תושב היישוב, זכאי לזיכוי ממס באופן יחסי לתקופת תושבותו ביישוב, ובלבד שהיה תושב היישוב 12 חודשים רצופים לפחות.)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2014, 16:11 
ItaiH6 כתב:
נועם שחם כתב:
NARKOTIKA כתב:
שיר צדק אחד הבלמים הטובים בארץ ויושב על משכורת של פחות מ100 אלף דולר נטו. מדהים.

קח בחשבון שבק"ש עלות השכר נמוכה משמעותית. בשביל לשלם לשיר צדק אותו נטו בת"א תצטרך לשלם כפול.

בכל זאת מעמד פריפריה וקו עימות עבר (או לפחות היה אמור לעבור) מישובי הצפון להתנחלויות.

כמעט בטוח שזה נכון. נדמה לי שגם שמעתי את איזי שרצקי מדבר על כך.

אם זה לא פי שניים, זה בטח הפרש של 30-40 אחוז עלויות מעביד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2014, 16:13 
פתאום ההתעקשות שלו שהשחקנים יגורו בעיר לא נראית כזאת תמימה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2014, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
איתי, מדברים על אותו מקרה בוודאות. זה שיש אנשים שמסדרים את הכל איך שנוח להם... שייהנו.

במקרה גם אני הייתי באותה "אסיפה" בפתח תקווה ושמעתי את אותם דברים מאותו איש שאני לא הייתי מזלזל באמינות שלו בעניינים מהסוג הזה.

עדיין לא הייתי מקשר בין הדבר הזה לחתימת החוזה המופרך של אבוטבול.
אני בטוח שהוא מכיר מספיק אנשים שטביב מייחס להם יותר חשיבות מחלק מאנשי אולטראס הפועל.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2014, 16:32 
תודה חג'ג',עוד הלוואה שלא נחזיר לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2014, 16:37 
סמל אישי של המשתמש
ראיון של יוסיפוביץ עם :HEART2: רן קדוש :HEART2:

ציטוט:
דלה איינוגבה הורחק בגמר הגביע של 2010, ואוהדי הפועל תל אביב ידעו שאת התואר הזה הם יניפו אבל בצלחת האליפות לא יגעו. כי מכבי חיפה הרותחת בסך הכול היתה צריכה לנצח במחזור האחרון את בני יהודה, שתעלה בכלל עם השוער השני. רן קדוש. מי זה בכלל רן קדוש?

קדוש עלה לשחק בשבת ההיא בבלומפילד, וסיפק את אחת ההצגות המקומיות הכי גדולות במילניום. ה-1:1 הסנסציוני של בני יהודה בשילוב ה-1:2 של ערן זהבי בטדי קבע שהאדומים זוכים בדאבל, רק שמאז, הקריירות של שני גיבורי הערב צעדו בכיוונים מנוגדים.

במחזור האחרון, נגד הפועל באר שבע, מוחמד קנדיל נפצע וקדוש קיבל את הכפפות. בשבת, בהופעה הראשונה בהרכב, זו שוב מכבי חיפה. "סגירת מעגל, צחוק הגורל", קדוש אומר לוואלה! ספורט. "התגלגלתי בליגות נמוכות, ושוב אני מקבל את ההזדמנות מול אותה הקבוצה".

את האמת - עד כמה אתה מתרגש?

"תאמין לי אם אגיד לך שבכלל לא?"

לא.

"אז תאמין".

קדוש כבר לא ילד, בן 29. אחרי שגם הצ'אנס האחרון שקיבל מול מכבי חיפה לא סידר לו מסלול מואץ לקריירה זוהרת, הוא יודע שמשחק אחד לא משנה את החיים. גם אז, למרות התעניינויות הוא נשאר בבני יהודה ("איינוגבה היה אמור לחתום בהפועל תל אביב ובסוף זה לא יצא"), עבר להפועל חיפה ב-2011/12 ("הפסדנו והפסדנו ובסוף קאלה קיבל בחזרה את הצ'אנס והיה מצוין עד לסיום העונה"), ירד לאסי גלבוע בליגה א' ("רעננה הציעה וזה לא התאים לדרישות שלי ופתאום מצאתי את עצמי שם"). ושם זה לא טוב.

"פשוט לא הגיעה ההזדמנות", הוא מפרט. "קבלת ההחלטות שלי, ניהול המו"מ, הקבוצות - הכול לא היה כל כך מבריק. ובסופו של דבר, החלטה או שתיים לא טובות ואתה מידרדר עם הקבוצות ופתאום מוצא את עצמך במקומות הכי שחורים. גיליתי כמה קל זה לרדת ליגות וכמה קשה זה לעלות חזרה. למזלי, תפסתי את עצמי בידיים".

התפיסה מכוונת כנראה לעונה שעברה, בליגה א' דרום, הוא רשם עונה של 18 משחקים עם שער נקי, ונקלט שוב ברדארים הגבוהים יותר. כמו למשל של גיא לוי, מבני סכנין. הסוכן של קדוש, יעקב בוזגלו, מכיר טוב מאוד את המועדון, והשידוך הושלם.

וקנדיל לפניך.

"ידעתי לקראת מה אני בא. ידעתי שקנדיל יהיה שוער ראשון".

אז מה עושים, מחכים לפציעה?

"האמנתי שתגיע ההזדמנות, אם דרך פציעה או אם דרך דברים אחרים. האמנתי שיגיע הצ'אנס. והוא הגיע".

גיא לוי שהביא אותך כבר לא שם.

"הייתי שמח לעזור לו, אבל זה לא יצא".

ואז קנדיל נפצע בשבת האחרונה.

"עוד לפני המשחק הוא לא היה 100 אחוז. נכנסתי עם הרבה ביטחון, כמה כדורי עומק טובים, שתי בעיטות חופשיות של בוזגלו. השתדלתי לדבר, לכוון. להגיד שזה היה המשחק עם הכי הרבה עבודה? אני לא יכול להגיד את זה".

שלא לדבר שזה היה מול אלישע לוי, עוד מעגל.

"רוצה עוד אחד? אני שוב ביחד עם אלי כהן, שזרק אותי לפני שבע שנים מרעננה". קדוש היה שוער ראשון בקבוצה מהלאומית, "אבל הייתי ילד עקשן וחוצפן". הוא נכנס לכמה מריבות עם המאמן שלו, "ואמרתי כמה דברים לא במקום וקיבלתי את מה שמגיע לי".

בחזרה למה שקרה לאחר מאי 2010. קדוש עדיין מקבל ריקושטים מאותו ערב דרמטי. "כל הזמן", הוא אומר. "ארי שמאי יורד על ארבע ומנשק לי את הידיים בכל פעם שהוא רואה אותי. מנגד, כמובן, כל סיפורי מכבי חיפה למיניהם. כל אוהד מספר כמה הוא שנא אותי וכמה קילל אותי. יש לי שניים כאלה בקבוצה, אל תשכח", הוא אומר. נכון - עלי עוסמאן ומוחמד גדיר היו במכבי חיפה של אז.

השניים הרביצו בקדוש כמה קללות עסיסיות מאז שהגיע לסכנין בקיץ. "עלי לקח את זה קצת מעבר", השוער נזכר וצוחק: "הוא צעק לי 'איך לקחת לי 100 אלף שקל מהכיס?!'... מענק אליפות...". ולקראת השבוע הזה - כבר יש נאצות? "אני לגמרי מתנתק", הוא אומר. "לא עונה למספרים חסויים, חוסם הודעות בפייסבוק. כמו שאז באתי מוכן ומרוכז, גם עכשיו אני בא להיות הכי טוב שאני יכול".

איזו הצלה הכי אהבת במשחק ההוא?

"את היציאה נגד רפאלוב".

אתה יודע שיש כאלה שאומרים שיש לך חלק גדול בקריירות של אלי גוטמן, איתי שכטר, ערן זהבי, גילי ורמוט.

"למרות מה שכולם אומרים, אני לא חושב שהבאתי או מנעתי אליפות במשחק אחד. גוטמן, ורמוט, שכטר וזהבי עושים חיל לא בזכותי. הם המשיכו לשחק ואני דשדשתי"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2014, 16:43 
ItaiH6 כתב:
פואד כתב:

במקרה גם אני הייתי באותה "אסיפה" בפתח תקווה ושמעתי את אותם דברים מאותו איש שאני לא הייתי מזלזל באמינות שלו בעניינים מהסוג הזה.

עדיין לא הייתי מקשר בין הדבר הזה לחתימת החוזה המופרך של אבוטבול.
אני בטוח שהוא מכיר מספיק אנשים שטביב מייחס להם יותר חשיבות מחלק מאנשי אולטראס הפועל.

שכל אחד יחשוב מה שבא לו, לא יודע מי אמר מה ובאיזה הקשר, אבל מה שבטוח שטביב לא שם על האולטראס ולא שם על אף אחד מהאוהדים.
בטוח גם שאף אחד לא עשה שם כלום ולא אמר שום דבר חוץ ממני.
שימשיכו אנשים להתעסק בשי אבוטבול במקום להתעסק באמת במה שחשוב, מעניין איך כל פעם ההנהלות יודעות לזרוק בדרך כזאת או אחרת על אותם גורמים את האשמה.

שלט
אולטראס
שי

שנים זה אותם גורמים, אבל שלוקחים אליפות, גביעים ורצים באירופה אותן הבעיות נעלמות פתאום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2014, 17:08 
its-sick כתב:
שחר כתב:
עומרי קנדה כתב:
הכי מעצבן זה שסאשה מרוויח פחות מזגורי,עמוס ושי.

אגב אל תתפלאו אם סאשה יהיה בק"ש בקיץ, זה גניבה קלאסית של שרצקי.

וואוו, איזו גניבה..מק"ש ישר לברצלונה במסלול ישיר.
אם היו לנו עשרה כמוהו בהרכב, היינו צמודים לשלישיה המובילה בקלות.
הוא רץ ומתאמץ משני צידי המגרש, הוא לא פחדן שמוסר רק אחורה, הוא מוסר מדויק יחסית, הוא מנסה לאיים על השער כשאפשר ויש לו משחק ראש.
חוץ מגילי, הייתי מוותר על כל שחקן אחר שלנו לפני שהייתי מוותר עליו.
הלוואי וכולם היו רוצים כמוהו.

זה נחמד שהוא רץ ובמציאות של הפועל הוא כנראה באמת השחקן הכי חשוב אחרי גילי, אבל גם אלרואי היה רץ.
שחקן כדורגל אפור ובינוני שמשחק כמעט תמיד לרוחב או אחורה עם תנועת הידיים "אין למי למסור" וגם את רוב התיקולים הוא מפסיד .בעונה נורמלית אולי היה יושב אצלנו על הספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2014, 17:16 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
זה קטע גדול שאמרו לנו שהם מפטרים את בן שמעון בשביל לחסוך בעלויות אבל בפועל הוא הסכים לרדת לשכר שברקוביץ' מרוויח היום וזה עוד בלי השכר שדומב מקבל כמאמן.
אסי דומב וברקוביץ' עולים לנו 150% ממה שרן בן שמעון היה עולה לנו העונה. וזה בלי שלקחנו חלק בחשבון פיצויים שצריכים לשלם לרב"ש!

:PUKE:

לגמרי, עצוב שאף אחד בתקשורת לא מדבר או ידבר על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2014, 17:18 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
RedFox כתב:
זה קטע גדול שאמרו לנו שהם מפטרים את בן שמעון בשביל לחסוך בעלויות אבל בפועל הוא הסכים לרדת לשכר שברקוביץ' מרוויח היום וזה עוד בלי השכר שדומב מקבל כמאמן.
אסי דומב וברקוביץ' עולים לנו 150% ממה שרן בן שמעון היה עולה לנו העונה. וזה בלי שלקחנו חלק בחשבון פיצויים שצריכים לשלם לרב"ש!

:PUKE:

לגמרי, עצוב שאף אחד בתקשורת לא מדבר או ידבר על זה.

וכל זה בגלל שסנטה רצה את חבר שלו על הקווים כמאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2014, 17:18 
ברקוביץ כל הזמן טרח והסביר שאין לו תקציב לרב"ש למרות שהוא רצה אותו.

מעניין למה לא היה לו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים דצמבר
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2014, 17:53 
וזה כאילו דבר רע שטביב לא שם על האולטראס? ככל שאתה יותר כותב ככה אני יותר משוכנע במה שכתבתי המקום של האוהדים ביציע ועדיף שיתמקדו בעידוד במקום בהתיימרות לנהל את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2014, 17:54 
נועם שחם כתב:
ItaiH6 כתב:
נועם שחם כתב:
NARKOTIKA כתב:

כמעט בטוח שזה נכון. נדמה לי שגם שמעתי את איזי שרצקי מדבר על כך.

אם זה לא פי שניים, זה בטח הפרש של 30-40 אחוז עלויות מעביד.

אם שמעת אותו וקראת מה שהביאו כאן אתה יכול להבין שזה ממש לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2014, 18:02 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
פתאום ההתעקשות שלו שהשחקנים יגורו בעיר לא נראית כזאת תמימה...

מה הכוונה תמימה? זו דרישה לגיטימית לגמרי גם בלי הטבת המס.
הטבת המס רק מוסיפה לגיטימיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2014, 18:12 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
אתה תעודד כמו רובוט למרות שגם דברים שאתה כותב פה משפיעים על המועדון כי יש פה כל מיני כתבים, אז תפסיק לכתוב פה ובתור אוהד תעודד כמו רובוט וזהו. מה שאתה אומר פה זה שקר, אף אחד לא ניהל מו"מ ואף אחד לא קבע כמה הוא יקבל אז תמשיך לשקר אם זה עושה לך טוב, אני הייתי שם ואתה לא, אז אתה לא יודע כלום ושום דבר ותמשיך אתה ואחרים לשקר ולחשוב שאתם יודעים משהו.
מי שהביא לזה שסמי סגול יהיה בחוץ אלו החברים שלך ששחטו אותו בכספים, אחד מהם משום מה עדיין מושך בחוטים בהפועל והשני ניכס לעצמו את מפעלות חינוך. מי שהביא את טביב זה אך ורק מוני. אין דבר כזה "האמת שלי", יש אמת, ויש אי ידיעה במקרה הטוב ושקר במקרה הרע.
נכון... האוהדים אשמים, לא ההם שגנבו מסי סגול כספים, לא זה שהכניס את טביב שותף, לא זה ש"העלים" 70 מיליון.... האוהדים אשמים. אם לא היה כואב הייתי נקרע מצחוק עכשיו.

שלום יקירי, שמח שחזרת לכתוב בפורום.
סיפרת כאן הרבה דברים רק שכחת לספר מי עזר למוני הראל לקבל את הקבוצה בחינם ומי גרם לסגול לוותר על בערך מליון או שני מליון דולאר ? שכחת לספר על השיפוץ במשרדי סגול שנעשה באדיבותם של כמה אוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2014, 18:34 
אדום אופטימי כתב:
פואד כתב:
אתה תעודד כמו רובוט למרות שגם דברים שאתה כותב פה משפיעים על המועדון כי יש פה כל מיני כתבים, אז תפסיק לכתוב פה ובתור אוהד תעודד כמו רובוט וזהו. מה שאתה אומר פה זה שקר, אף אחד לא ניהל מו"מ ואף אחד לא קבע כמה הוא יקבל אז תמשיך לשקר אם זה עושה לך טוב, אני הייתי שם ואתה לא, אז אתה לא יודע כלום ושום דבר ותמשיך אתה ואחרים לשקר ולחשוב שאתם יודעים משהו.
מי שהביא לזה שסמי סגול יהיה בחוץ אלו החברים שלך ששחטו אותו בכספים, אחד מהם משום מה עדיין מושך בחוטים בהפועל והשני ניכס לעצמו את מפעלות חינוך. מי שהביא את טביב זה אך ורק מוני. אין דבר כזה "האמת שלי", יש אמת, ויש אי ידיעה במקרה הטוב ושקר במקרה הרע.
נכון... האוהדים אשמים, לא ההם שגנבו מסי סגול כספים, לא זה שהכניס את טביב שותף, לא זה ש"העלים" 70 מיליון.... האוהדים אשמים. אם לא היה כואב הייתי נקרע מצחוק עכשיו.

סיפרת כאן הרבה דברים רק שכחת לספר מי עזר למוני הראל לקבל את הקבוצה בחינם ומי גרם לסגול לוותר על בערך מליון או שני מליון דולאר ? שכחת לספר על השיפוץ במשרדי סגול שנעשה באדיבותם של כמה אוהדים.

סגול ויתר על 14 מליון שקל שהיה אמור לקבל מהראל והשותפים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2014, 19:32 
chimpfive כתב:
וזה כאילו דבר רע שטביב לא שם על האולטראס? ככל שאתה יותר כותב ככה אני יותר משוכנע במה שכתבתי המקום של האוהדים ביציע ועדיף שיתמקדו בעידוד במקום בהתיימרות לנהל את הקבוצה.

אתה תחליט בשביל עצמך אם זה רע או טוב, אני אמרתי שהוא לא שם עליהם ככה שלא היה להם שום יכולת להשפיע בסוגיית שי אבוטבול.

כדי שאתה תמשיך לעודד ביציע ותפסיק לנסות לנהל את העניינים מפה ולקבוע מה טוב או לא להפועל, זה לא התפקיד של האוהדים... לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2014, 19:38 
אדום אופטימי כתב:
פואד כתב:

תספר מה שאתה יודע, מה אני קשור? סגול לא רצה להמשיך להשקיע אגורה אחת בהפועל בגלל שתאומים ושות' אכלו לו את הכסף (100 מיליון), אז בא מוני ולקח את הקבוצה, בכמה כסף ואיך אני לא בדיוק יודע ולא מעניין ברגע שבעל הבית הנוכחי לא רוצה להשקיע ומכריז שהפועל לא מעניינת אותו יותר. וכמו שהלכו לכל אלו הביתה ברגע שהקבוצה הייתה בבלגן, ככה גם הלכו למוני הביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2014, 19:46 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2014, 19:51 
כתבה מ-2013, רק תראו איך הגלגל סובב בין אותם אנשים, לא יודע אם הוא באמת ויתר על הכסף או שהיה משהו אחר.

"מי שהביא את סגול להפועל הוא חברו הקרוב ביותר בעולם העסקי - משה תאומים, בעל משרד הפרסום גיתם. תאומים התחיל לייעץ לכתר לפני 36 שנה, והוא וסגול הפכו לחברים קרובים. השר לשעבר חיים רמון, המקורב לשניהם היה פעיל בקבוצה במשך שנים, וכיום הוא אחד מבעליה. לאחר פרישתו מהחיים הפוליטיים הפך רמון לדירקטור מטעמו של סגול בכמה חברות."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2014, 19:55 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
אדום אופטימי כתב:
פואד כתב:

תספר מה שאתה יודע, מה אני קשור? סגול לא רצה להמשיך להשקיע אגורה אחת בהפועל בגלל שתאומים ושות' אכלו לו את הכסף (100 מיליון), אז בא מוני ולקח את הקבוצה, בכמה כסף ואיך אני לא בדיוק יודע ולא מעניין ברגע שבעל הבית הנוכחי לא רוצה להשקיע ומכריז שהפועל לא מעניינת אותו יותר. וכמו שהלכו לכל אלו הביתה ברגע שהקבוצה הייתה בבלגן, ככה גם הלכו למוני הביתה.

לא כתבתי שאתה קשור. אני לא יודע אם היית בין אלה שעזרו לשפץ לסגול את המשרד או לא. לגבי השאר

:LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2014, 19:58 
אדום אופטימי כתב:
פואד כתב:
אדום אופטימי כתב:
פואד כתב:

לא כתבתי שאתה קשור. אני לא יודע אם היית בין אלה שעזרו לשפץ לסגול את המשרד או לא. לגבי השאר

:LOL2: :LOL2: :LOL2:

אני לא עזרתי. לגבי השאר אתה יכול לצחוק עד מחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2014, 19:58 
לאוהדים זיכרון קצר בכל מה שקשור לסרטן תאומים. כתבה מ-2012. רצה לפרק את הפועל.

http://www.calcalist.co.il/local/articl ... 75,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2014, 20:06 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
לא זכור לי מקרה בו עוזי וייל התעניין בספורט.
איך שהוא ראה שכתבתי את זה הוא הזכיר את הפועל
http://www.ha-makom.co.il/post/uziweil-darki-achrona

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2014, 20:46 
מהאנשים שהביאו לכם את אלי טביב , מני ויצמן וחיים רמון.

http://www.one.co.il/Article/14-15/1,716,0,0/164010.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2014, 20:49 
פואד כתב:
chimpfive כתב:

אתה תחליט בשביל עצמך אם זה רע או טוב, אני אמרתי שהוא לא שם עליהם ככה שלא היה להם שום יכולת להשפיע בסוגיית שי אבוטבול.

כדי שאתה תמשיך לעודד ביציע ותפסיק לנסות לנהל את העניינים מפה ולקבוע מה טוב או לא להפועל, זה לא התפקיד של האוהדים... לא?

ההיגיון שלך עקום, תפריד בין מעשים לדעה, אני לא קובע כלום ובהחלט יש לי דעה מה רע להפועל. אבל זה דיון חסר טעם אתה במילא לא סופר אף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2014, 20:59 
chimpfive כתב:
פואד כתב:
chimpfive כתב:

ההיגיון שלך עקום, תפריד בין מעשים לדעה, אני לא קובע כלום ובהחלט יש לי דעה מה רע להפועל. אבל זה דיון חסר טעם אתה במילא לא סופר אף אחד.

אני גם הבעתי את הדעה שלי מול טביב כמו שאתה מנסח את זה...

וכל מה שכותבים ולא משנה איפה משפיע בצורה כזו או אחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2014, 21:57 
אין מה להמשיך להתעסק בזה, כל עוד יוזרם כסף למועדון יהיה לנו את הטפילים שיאכלו אותו
עכשיו אין בעלים והחסויות זה לא כסף נשארו רק האוהדים למצוץ להם את הדם
וואלה לא רואה איך בשנה הבאה אם לא משתנה כלום יהיה לנו יותר מ3000 מנויים
כשאומרים לנו שהם מפחדים מפירוק כי הם לא יודעים מי יגיע זאת השטות הכי גדולה בעולם, הם מפחדים מזה שהם לא יראו את הערבויות או הלוואות בעלים או אלוהים יודע מה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2014, 22:05 
זה מה שפואד רצה.
הוא כתב זאת כמה וכמה פעמים כאן.
כל דבר שבעד מודרניזציה- מחוץ לתחום שלו ושל דומיו.
לחזור לימי המערב הפרוע מבחינת האולטראס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1266 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 43  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: