תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 14:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: המלצות לסטרימר
הודעהפורסם: 14 דצמבר 2014, 22:55 
סמל אישי של המשתמש
סליחה על הבורות - מה זה אומר טראקרים פרטיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 דצמבר 2014, 22:58 
אתרים שנותנים להוריד טורנטים, אבל לא כל אחד יכול להיכנס ולהוריד דרכם, אלא אתה חייב להיות יוזר רשום באתר (לרוב דורש הזמנה מיוזר קיים), ואתה חייב לשמור על יחס העלאה/הורדה שהם קובעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 דצמבר 2014, 23:02 
אני חייב לומר שאחרי שנים בלי כבלים, עם כל דבר אחר שקיים נראה לי. משימוש נטו במחשב, עד צלחת לוויין פרטית על הגג, יס זה מאד מאד נוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: המלצות לסטרימר
הודעהפורסם: 14 דצמבר 2014, 23:20 
לא תתפוס אותי כתב:

XBMC צברה עדת מעריצים יפה, למרות שאני ממש לא מצליח להבין איך ולמה. השילוב שלהם עם הדונגלים המיותרים האלה של אנדרואיד זה משהו מזעזע.

כי הדונגלים הקטנים האלו באמת לא שווים כלום, אבל אם משקיעים קצת יותר כסף במכשירים כמו neo של Minix או vega של Tronsmart או אחרים דומים, מקבלים תמורה שעושה עבודה מצויינת. נכון שהם עדיין רחוקים מלהיות מושלמים אבל אני חושב שזו התמורה הכי טובה לכסף שיש לשוק הזה להציע כרגע. מי שאולי מתחרים איתם הם מחשבי מיני שמריצים ווינדוס או לינוקס (אבל לא ראסברי פיי). באמזון אני מניח שדיברת על ה Fire שלהם שגם הוא רץ על גבי אנדרויד ומבחינה טכנית חלש יותר ממקבילים סיניים ונותן פחות אפשרויות, לא יצא לי להתעסק איתו אבל הוא נראה לי עוד פחות מרשים מאחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 דצמבר 2014, 23:35 
אני באמת משתמש בסידור שלא תתפוס אותי דיבר עליו (Plex שתופס טורנטים שיורדים אוטומטית, וקרומקאסט שמעביר לטלוויזיה), והאמת היא שאני רוצה איזה משהו יותר חזק - כרגע יש לא מעט פעמים שהשידור נתקע לכמה שניות, וגם האיכות די נפגעת.

OM - יש המלצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 14 דצמבר 2014, 23:55 
Kyahs כתב:
אני באמת משתמש בסידור שלא תתפוס אותי דיבר עליו (Plex שתופס טורנטים שיורדים אוטומטית, וקרומקאסט שמעביר לטלוויזיה), והאמת היא שאני רוצה איזה משהו יותר חזק - כרגע יש לא מעט פעמים שהשידור נתקע לכמה שניות, וגם האיכות די נפגעת.

OM - יש המלצה?

הייתי כנראה הולך על משהו עם צ׳יפ של amlogic בעדיפות להכי מתקדם (נדמה לי S802), אני חושב שהייתי הולך על Minix neo X8

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2014, 00:18 
Kyahs כתב:

OM - יש המלצה?

לטלויזיה העיקרית מחובר המחשב שעושה את ההורדות ומריץ את הPlex (אם זה מעניין אותך אז זה מחשב שרכשתי לפני בערך שלוש שנים מבוסס AMD A6 עם מארז של Antec והוא עלה בערך 1500 שקל),
בטלויזיה בחדר השינה יש Chromecast שמנגן ממנו ולפעמים גם הטאבלט מנגן ממנו וזה עובד ממש אחלה.

נראה לי שכדאי לציין שאני גם עם ראוטר טוב ולא הפחים שמחלקים בבזק - Asus N66u, אז התקשורת בתוך הבית גם בוויירלס ובעומס כבד היא ברמה אחרת.

בתור אחד שנמצא בתחום הזה בערך מהיום הראשון שהיה תחום- חווית המשתמש של הדונגלים האלה נוראית. לא ראיתי בנתיים שום דונגל אנדרואיד שנותן תמורה אפילו חצי סבירה לכסף, אבל אני באמת שומע על אנשים שאיכשהו מרוצים מהדבר הזה.
לגבי המעבדים של הסינים- שמענו את הסיפורים האלה גם על הטלפונים הסלולריים שלהם ובסוף כל הסינים שמחשיבים את עצמם עברו למעבדים המערביים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2014, 08:58 
תודה לשניכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: