idan כתב:
https://www.youtube.com/watch?v=3wNLmXW ... h37nRdCCJgשוב לפני משחק נגד מכבי חיפה - כתבה גדולה!!!
בלומפילד של פעם

ואוו, יש עוד כאלו בנמצא?
כל תיעוד כזה על בלומפילד ויפו של פעם זורק אחורה לאווירה ולצבעים ולריחות של אז (אז=עד לפני 15 שנה בערך), על אף שבמשך בתקופה ארוכה כל מה שקרה אז בקבוצה היה די חרא, בדומה להיום (אולי דאז הכל התחבר לו יחדיו?).
שוק הבאסטות והדוכנים מתחת ליציעים עם מנגל הקבבים המעושן והמיץ שקדים בשקל (שבשבת אחת בתחילת כהונת חולדאי והיכלי החוף הועפו משם כולם ומאז לא חזרו),
הקירות החיצוניים ועמודי הזרקורים המלבניים שהיו צבועים באדום (ובעבר היותר רחוק משום מה חלקם גם היו צבועים בירוק),
הקופות המצ'וקמקות המרובעות שנדמה לי שגם הן היו בירוק,
הקראוון בין 5 ל-6 של חנות האוהדים מסוף שנות ה-90 שהיא ממש כמו באירופה,
החומה המתפוררת שב'מתחת לאף' יעקב חרבן עליה ומולה בניין המשטרה הישן שעוד היה קיים בדאבל הראשון (ובכלל כל המראה הסביבתי מ-4-5 לכיוון צפון שהיה שונה אז),
משטח האספלט מתחת ליציעים טרום תקופת הגדר ומרצפות האקרשטיין (שלפני ואחרי המשחקים כל ערס בת ימי עם סובארו פשע ווילונות היה עושה שם סיבוב דאווין עם האוטו),
כלבו שלום עדיין היה נראה מאחורי 4-5 והשלד שבמקומו נבנה מכללת ת"א-יפו היה נראה מאחורי 10-11,
מאחורה ליד האוטובוס הביתה סמי בורקס המקורי עדיין פועל בשדרות ירושלים של לפני השיפוץ,
וזה עוד לפני שהתחלנו בכלל לדבר על איך בלומפילד היה נראה אז מבפנים עם הבטון האדום-אפור והסנוקר פיקדילי על הגדרות וכל הטיפוסים עם הטרנזיסטורים והמשחקים בצהרים וכו'.
אני עד היום לא סגור האם באמת כל השכונה הזאת היתה כזאת מרגשת או שסתם בתור ילד הכל היה נראה לי כמרגש ומסעיר.