אף אחד לא יוריד כאן את מחירי הדלק למרות שמחיר הנפט העולמי ירד בחצי בערך בשנה האחרונה בעולם.
אף אחד לא יסלול מסלולי אופניים כמו שצריך- כפי שקיים בכל חור במדינות בגודל שלנו כמו הולנד, בלגיה...
אף אחד לא יסלול כבישים נורמלים שאפשר אשכרה לנסוע בהם בבטחה 110+, ובמקום לתקוע לי מצלמות בדרכים מהירות ישים את המצלמות איפה שהן אמורות להיות- באמצע הערים.
אף אחד לא יקים כאן מערך חדש של רכבות מהירות.
אף אחד לא יטפל בכאוס של חברות האוטובוסים.
אף אחד לא יתחיל לחפור תוואי של רכבות תחתיות, חלילה.
אף אחד לא יסיים את כביש הרוחב 531 מכפר סבא לת"א(אמור להועיל לעוד הרבה מסביב) עד פרוץ המלחמה האזורית הבאה.
אף אחד לא יטפל בפקקים בכל הצירים המרכזיים במדינה.
אף אחד לא יטפל במחדל הנפט בדרום- האזור כבר מוצף לפי מכמי הגשם בימים האחרונים.
אף אחד לא יזיז את מפעלי הזיקוק ממפרץ חיפה דרומה- כולל מפעלי עמק חפר, כולל מפעל קניאל בצומת רעננה צפון- כולל עוד כמה וכמה לאזור הדרום הלא מיושב(ולא הכוונה לא להזיז ליד באר שבע).
אף אחד לא יקים מערך בתי כלא- גם את זה צריך.
אף אחד לא יחליף את האנשים ברשות המחוקקת.
אף אחד לא יטפל בעבריינים(בשביל זה צריך להקים משהו דמוי FBI כנראה)
אף אחד לא ישקיע בחינוך- במערך בתי הספר העיוניים.
אף אחד לא יקים מגרשים אולימפים בערך בכל חור(אפילו ביוון- מדינה ענייה מאיתנו פי כמה וכמה זה קיים), למרות שיודעים שזה מה שצריך קודם כל כדי ליצור איזשהי תרבות מינימום של ספורט.
אף אחד לא יקים מתקני שחיה/טניס/ אתלטיקה קלה- וימשיכו לא להבין למה אין לנו מדליות והישגים בערך באף ענף.
אף אחד לא יבנה גם בכדורגל וגם בכדורזל היכלי ספורט גדולים נוספים באף עיר בארץ, כי המדינה הזאת צריכה להמשיך להיות מדינת מכבי ת"א.
שימו לב שעוד לא דיברתי על יוקר המחיה כאן פרט אולי לעניין הדלק.
ברגע שיתחילו, רק יתחילו, לטפל בחלק מהדברים שציינתי פה....
אני באמת לא רואה את זה קורה לפחות לא ב20-30 השנים הקרובות.
אנחנו נמשיך להיות הפח זבל של המזרח התיכון.
לכו, לכו להצביע בהמוניכם.
(רק לא לירוקים, כי הם ערמה של זבל, ועם כל זה שהם "דואגים לסביבה"- הם כבר שנים תוקעים אותנו עם התשתיות הרקובות שיש לנו).
אל אל - הפועל!

עשית לי את ההפסקה, שלא לומר את המשחק.