תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 01:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1266 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 43  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים דצמבר
הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 18:41 
סמל אישי של המשתמש
ככה בשביל הפאן, גם שכטר בדרך לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים דצמבר
הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 18:48 
שתשרף כל ההנהלה הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 19:42 
שחר כתב:
החבר של אופירה כבר מכשיר ברדיו את המעבר של ורמוט לחיפה, יחד עם הצמד מהאולפן. תתכוננו נפשית. זה סגור.

היום שהביאו את הליצן הזה למועדון הוא באמת היום בו נקבע המסמר האחרון בארון הקבורה של הקבוצה הזו.

שוקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 21:21 
אוי ואבוי אם אנחנו נשב בשקט.
מבחינתי, שבשביל ורמוט ישחררו את אבוטבול, עמוס וזגורי. לגילי אסור לעזוב את הפועל.
על שכטר אני לא יכול לכעוס- הראו לו את הדרך החוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
ככה בשביל הפאן, גם שכטר בדרך לשם.

מאיפה הבאת את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 23:54 
סמל אישי של המשתמש
שכטר לא יהיה במכבי בחיים, אולי בחיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2014, 03:19 
David Silva כתב:
שכטר לא יהיה במכבי בחיים, אולי בחיפה.

מדובר על חיפה.
יש לי תחושה ששכטר וגילי יחזרו להיות (בחיפה) שכטר וגילי הטובים שהיו בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2014, 09:38 
איזה יופי, הספיניונרים התחילו לעבוד. ברקוביץ ייצא גדול, בזה שהוא ימנע בגופו את המעבר של ורמוט למכבי ויצליח להעביר אותו לחיפה.
כל חלון העברות אותו דבר. זו הסיבה העיקרית שאני שונא את כולם שם. אם היה להם חצי מהכשרון והיכולת בניהול כמו שיש להם בלהוציא ספינים, האליפות היתה סגורה לטובתינו במחזור 20

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2014, 09:46 
סמל אישי של המשתמש
שילכו כבר לפירוק ויגמרו כבר כל הספינים האלו.
אין לכם כסף? לכו הביתה. הכי פשוט שיש והכי קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2014, 09:49 
dino כתב:

אנחנו נרד ליגה. שיעשו את הלא הכי פשוט ולא הכי קל ויתאבדו בשביל למצוא רוכש לקבוצה הזו. שיפסיקו להשמיץ את הקהל ולהתעסק כל היום בשקרים וספינים ופשוט יראו שהם אכן אוהדים של הקבוצה הזו ושהיא חשובה להם.
זה פשוט לא יאומן איך הנבואה לגבי האיש הזה מגשימה את עצמה כל פעם מחדש. אני מבטיח לך שטביב לא היה עושה נזק גדול יותר. גם לא אלפרד ברכה או עוזי גופייה. לא חושב שלמישהו היה את האומץ לעשות מה שהאנשים האלה עושים בצורה כל כך בוטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2014, 09:54 
dino כתב:

אם הם הולכים לפירוק הם מפסידים מליונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2014, 10:47 
מה קשה להבין?
הם יישארו ולא יזוזו עד שמישהו יבוא ויכסה להם את הכסף שזרקו על ההרפתקאות שלהם
עד אז הם לא יעזבו, לא יפרקו ולא ייותרו
התכנית שלהם היא להשאיר את הקבוצה במצב הנוכחי (מין מוות קליני שכזה) ובמקביל לחפש איזה אדיוט פראייר שיהיה מוכן לשלם להם עשרות מיליונים כדי לקנות
(דרך אגב- מהסיבה הזו אני לא מאמין שהם ימכרו את ורמוט כי זה לא מתיישר עם התכנית ועלול להביא לאיבוד שליטה וזה בדיוק הפוך ממה שהם רוצים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2014, 10:52 
redrony כתב:
איזה יופי, הספיניונרים התחילו לעבוד. ברקוביץ ייצא גדול, בזה שהוא ימנע בגופו את המעבר של ורמוט למכבי ויצליח להעביר אותו לחיפה.
כל חלון העברות אותו דבר. זו הסיבה העיקרית שאני שונא את כולם שם. אם היה להם חצי מהכשרון והיכולת בניהול כמו שיש להם בלהוציא ספינים, האליפות היתה סגורה לטובתינו במחזור 20

יש משהו בטענה של ברקוביץ' ששווה למכור את ורמוט ב-2 מליון יורו.
ככה יהיה אפשר לזרוק אותו ואת דומב ועדין ישאר כסף רב לרכש.
בעיקר, שיהיה אפשר למכור גם את הסחורה החיפאית שהביא בסכום כלשהו וזה יתווסף לרכש אמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2014, 10:57 
pogi כתב:
מה קשה להבין?
התכנית שלהם היא להשאיר את הקבוצה במצב הנוכחי (מין מוות קליני שכזה) ובמקביל לחפש איזה אדיוט פראייר שיהיה מוכן לשלם להם עשרות מיליונים כדי לקנות
(דרך אגב- מהסיבה הזו אני לא מאמין שהם ימכרו את ורמוט כי זה לא מתיישר עם התכנית ועלול להביא לאיבוד שליטה וזה בדיוק הפוך ממה שהם רוצים)

שזה בדיוק הייתה התוכנית של הנוכל, הוא מצא את הפראיירים בזמנו,
רק שלצערי למרות שאומרים שפראיירים לא מתים - הם רק מתחלפים, אני לא ממש מאמין שזה מה שיקרה הפעם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2014, 10:58 
pogi כתב:
מה קשה להבין?

לא יודע מאיפה הידע שרמון ותאומים השקיעו משהו. אולי לא נעים להם בפני משקיעים אחרים, אבל נראה שעד כאן.
לפי הרוכש האיכותי שהם מחפשים מדובר במכירה ברווח גדול לקבוצה ואלי גם בעקיפין להם.
הנקודה ברצונם היא רווח גדול בעצם מעמדם בהפועל. בשאר הקבוצות אנשים משלמים הרבה כדי להגיע לכך ששמם יהיה כרוך בצורה כזו בקבוצה ברמה של הפועל תל אביב ועוד לא דיברנו על קומבינות אפשריות מעצם המעמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2014, 11:47 
סמל אישי של המשתמש
[url]msport1.maariv.co.il/content/117910[/url]
"השם הבולט זה שיעשה את שובר השוויון הוא קשר הפועל תל אביב גילי ורמוט. מכבי תל אביב מוכנה לשלם עבור ורמוט לקופה המתדלדלת של האדומים, 1.2 מיליון יורו ועוד שני שחקנים מהסגל הרחב בהשאלה לשתי עונות. גורמים המקורבים למהלך טוענים: "גילי ורמוט והפועל תל אביב נמצאים בתוך המהלך אותו מוביל ג'ורדי קרויף, באותו מתווה שלא יצא לפועל הקיץ לאחר שוורמוט החליט לשנות את סעיפי חוזהו ולחתום על חוזה חדש ארוך טווח ולהמשיך בהפועל תל אביב".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2014, 11:52 
אם כבר לשים את זה כאן (כי זה מופיע כבר באשכול המידע), אז תמשיך את ציטוט של אותו גורם (ולו רק בשביל למנוע צחוק אופייני על ברקושוויץ)

בראש מחנה המתנגדים למהלך נמצא מנג'ר הפועל תל אביב, אייל ברקוביץ', שאינו מוכן לראות את ורמוט עובר לצהוב. ברקוביץ' אמר אתמול כי יהיה מוכן למכור את הקשר רק למכבי חיפה או הפועל באר שבע. גורם המקורב למהלך אמר: "ההחלטה היא אך ורק של גילי ורמוט וחיים רמון. ברקוביץ' מנסה לטרפד כל מהלך הקשור למכבי תל אביב, ובכלל זה לא בידיים שלו. מקסימום ימצא דרך מילוט ויודיע כי הוא עוזב את מתחם חודורוב. ורמוט לא ילך להפועל באר שבע, קשה להאמין שיעקב שחר יוציא עכשיו מיליון וחצי יורו על גילי ורמוט בנוסף לשכר של 320 אלף יורו לעונה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2014, 11:52 
סמל אישי של המשתמש
אז מי השחקן

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2014, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
אוי ואבוי לנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2014, 12:00 
חיים רמון בטוח: הפועל תל אביב לא תלך לפירוק
כשהעתיד הכלכלי והמקצועי רחוק מלהיות ורוד, בעלי המועדון בחר לשבור שתיקה. "השגתי הלוואות לקיום הקבוצה, דבר שאף אחד לא היה מצליח לעשות", הוסיף. עידו חג'ג' יעזור במציאת מימון: "מנסה למנוע את מכירת ורמוט"

עכשיו אני רגוע :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2014, 12:05 
לא קשה לצמצם אפשרויות. אני נשארתי עם שניים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2014, 12:07 
לא ייאמן,
רמון כבר סגר עם איש עסקים מולטי טריליון מיליאדר מנפטון,
ואז בא שחקן הפועל ודרס בן אדם למוות. העסקה נפלה עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2014, 12:07 
הסגיר את עצמו.
שחקן שכמעט לא שותף העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2014, 12:09 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
לא ייאמן,
רמון כבר סגר עם איש עסקים מולטי טריליון מיליאדר מנפטון,
ואז בא שחקן הפועל ודרס בן אדם למוות. העסקה נפלה עכשיו.

ואז בא הדרבי טייק 2
ואז באה הדריסה...
:LOL2:

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2014, 12:09 
סמל אישי של המשתמש
מה שברור זה שגילי עוזב.
השאלות שנשאלות הן:
1.האם לחיפה או למכבי?האם במצבינו איכפת לנו?
2.האם הכסף מהעיסקה ישמש לבעלים פתח מילוט לסגור את ההלואות האישיות שלהם?
אם הם מקבלים 6 מיליון ש"ח ומחזירים את ההלואות בעלים שלהם ומכניסים את הקבוצה לפירוק הם יוצאים כמעט נקיים לגמרי (להוציא את הערבות בבקרה)
במצב זה,שאנחנו הולכים לפירוק או ממשיכים ללא גילי וללא הכסף מתמורתו.קשה לי להאמין שנשרוד.
3.האם לא עדיפה לנו עיסקה ריאלית?כלומר 4-5 שחקנים לא בהשאלה שיעברו להפועל תמורת גילי לא בהשאלה אלא כרכישה?

הסוגיה היא לא רק גילי אלא עתיד הקבוצה.אנחנו בצומת T.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2014, 12:11 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
הסגיר את עצמו.
שחקן שכמעט לא שותף העונה.

ההימור שלי הוא שהמקרה הזה ישנה הרבה באשכול ההרכבים לשבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2014, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
אף אחד לא היה מצליח...
איך הוא כל כך משוכנע במשהו שהוא לא נותן צ'אנס לבדוק אפילו.
פוליטיקאי גנב דעת, את הנזק שאתה עשית למועדון ייקח שנים לתקן אם בכלל ניתן לתקן אותו.
נוכלים עלייך הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2014, 13:00 
גבעתיים כתב:
pogi כתב:
מה קשה להבין?

לא יודע מאיפה הידע שרמון ותאומים השקיעו משהו. אולי לא נעים להם בפני משקיעים אחרים, אבל נראה שעד כאן.
לפי הרוכש האיכותי שהם מחפשים מדובר במכירה ברווח גדול לקבוצה ואלי גם בעקיפין להם.
הנקודה ברצונם היא רווח גדול בעצם מעמדם בהפועל. בשאר הקבוצות אנשים משלמים הרבה כדי להגיע לכך ששמם יהיה כרוך בצורה כזו בקבוצה ברמה של הפועל תל אביב ועוד לא דיברנו על קומבינות אפשריות מעצם המעמד.

אני לא יודע אם הם השקיעו או לא אבל אנשים כן שמו ב3 שנים האחרונות הרבה כסף והם רוצים אותו בחזרה.
לא הייתי אומר שהם מחפשים להרוויח על הפועל ואני אפילו די מאמין שלפחות רמון היה מוכן לעוף מפה, אבל בשביל זה הוא רוצה לפי הבנתי שיבוא מישהו שיכסה על כל החובות שנוצרו פה+ התשלום לטביב. בשביל זה הם לא מחפשים "רוכש איכותי" אלא מחפשים פראייר והיה נדמה שהם מצאו אחד כזה לא מזמן עד שגם הוא לפתע ברח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2014, 14:24 
[quote="pokara"]http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.64.180567.html

כשהעתיד הכלכלי והמקצועי רחוק מלהיות ורוד, בעלי המועדון בחר לשבור שתיקה. "השגתי הלוואות לקיום הקבוצה, דבר שאף אחד לא היה מצליח לעשות", הוסיף. עידו חג'ג' יעזור במציאת מימון: "מנסה למנוע את מכירת ורמוט"

כבר תקופה ארוכה שחיים רמון, מחזיק זכויות הניהול בהפועל תל אביב, לא מגיע למשחקי הקבוצה. רמון נפגש מדי יום עם אנשים כדי למצוא רוכש שייקח על עצמו את הניהול, אבל עד עכשיו שומע רק סירובים. הפריצה של "פואד" לכר הדשא במהלך הדרבי התל אביבי, מרחיקה אותו עוד יותר מהמטרה, אבל האיש החזק במועדון רחוק מלהרים ידיים ומשוכנע שהעתיד יהיה טוב יותר.

מעבר למצב הכלכלי הלא פשוט, גם על הדשא הפועל תל אביב מזייפת. הקבוצה של אסי דומב ואייל ברקוביץ' הפסידה שלשום בפעם השלישית ברציפות, 3:1 למ.ס. אשדוד בחוץ, מה שהותיר אותה במרחק של 4 נקודות בלבד מהקו האדום. וכשהעתיד הכלכלי והמקצועי לוט בערפל, חיים רמון החליט לשבור שתיקה ארוכה.

"הפועל ת"א לא תלך לפירוק", הבהיר רמון והוסיף: "כבר שנתיים אנשים אומרים שאני לוקח את הקבוצה לפירוק, ולא מבקשים סליחה כשהם רואים שזה לא קורה". לרמון אמנם אין את כל התשובות לסימני השאלה שמרחפים מעל הפועל, ועדיין - העבר מלמד שהוא עמד עד כה בהתחיבויות הכספיות לשחקנים. "בשנתיים וחצי איחרתי רק פעם אחת, בשבוע, בתשלום משכורת וכל זה כשאין בעלים שמזרים כסף ואני הייתי היחיד שדואג לזה", סיפר רמון.

"אנשים צריכים לדעת שלכל אורך הזמן יצרנו פחות גירעונות ממכבי תל אביב, מכבי חיפה והפועל באר שבע - ושם יש בעל בית שמכסה את הגירעונות. הצלחתי להשיג הלוואות לקיום של הפועל תל אביב, דבר שאף אחד לא היה מצליח", הוסיף הבעלים.

רמון יסתייע בעתיד הקרוב גם בעידו חג'ג', האיש החזק בהפועל לשעבר, שזז הצידה לאחר שאוהדים קיללו אותו ואת משפחתו והיום החליט לנסות לעזור במימון. "יש להפועל בעיה בתזרים ואני מנסה לעזור", אמר חג'ג' לאתר ערוץ הספורט. אחת האפשרויות שעומדות בפני המועדון היא מכירת הכוכב גילי ורמוט, אך רמון נגד המהלך וגם חג'ג' חושב שדבר כזה יגרום לכאוס גדול עוד יותר. "מכירת ורמוט זה לא פתרון, אני מנסה למנוע את זה", הבהיר חג'ג'.

ורמוט משתכר 280 אלף יורו לעונה ומחזיק בחוזה לעוד ארבע שנים וחצי. בהפועל מדברים על כך שאם תבוא הצעה של מיליון יורו היא בהחלט תישקל, אבל התחושה היא שהאוהדים ששילמו עבור הישארותו ייעלבו ויפתחו במחאה כנגד המועדון.

בעניין אחר, אחרי שלושה הפסדים רצופים, צפוי אסי דומב לבצע שלושה שינויים בהרכב לקראת המשחק בשבת מול מכבי פ"ת. דני עמוס, ליאור לוי ושלומי אזולאי צפויים להיכנס ל-11, בעוד שתום אלמדון, אברהם צ'וקול ומשה אוחיון/שי אבוטבול יירדו לספסל. כמו כן, דומב מתלבט בין יורגן קולין להרמוני איקנדה, שספג ביקורת אחרי עוד הופעה חלשה במרכז ההגנה.

מעניין למה עד הפריצה לדשא הוא לא הצליח למכור את הקבוצה... כנראה כי אף אחד לא באמת רוצה לקנות ועד שאולי בא מישהו שכן רוצה הוא רואה את הבלגן הניהולי, חובות, משכון נכסים והכנסות עתידיות והכי חשוב... מפעלות חינוך שהוא לא מקבל כי שם קל לגנוב ולהלבין כספים. מעניין למה עד היום כל "הבעלים" של הפועל לא רוצים לפתוח את הספרים להראות איפה הכסף. רמון... לך תנסה ללקק איזה חיילת ותפסיק לנסות ללקק לאוהדים כדי שיאמינו לשטויות שיוצאות לך מהפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2014, 14:28 
פואד כתב:
pokara כתב:
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 80567.html

כבר תקופה ארוכה שחיים רמון, מחזיק זכויות הניהול בהפועל תל אביב, לא מגיע למשחקי הקבוצה. רמון נפגש מדי יום עם אנשים כדי למצוא רוכש שייקח על עצמו את הניהול, אבל עד עכשיו שומע רק סירובים. הפריצה של "פואד" לכר הדשא במהלך הדרבי התל אביבי, מרחיקה אותו עוד יותר מהמטרה, אבל האיש החזק במועדון רחוק מלהרים ידיים ומשוכנע שהעתיד יהיה טוב יותר.

מעבר למצב הכלכלי הלא פשוט, גם על הדשא הפועל תל אביב מזייפת. הקבוצה של אסי דומב ואייל ברקוביץ' הפסידה שלשום בפעם השלישית ברציפות, 3:1 למ.ס. אשדוד בחוץ, מה שהותיר אותה במרחק של 4 נקודות בלבד מהקו האדום. וכשהעתיד הכלכלי והמקצועי לוט בערפל, חיים רמון החליט לשבור שתיקה ארוכה.

"הפועל ת"א לא תלך לפירוק", הבהיר רמון והוסיף: "כבר שנתיים אנשים אומרים שאני לוקח את הקבוצה לפירוק, ולא מבקשים סליחה כשהם רואים שזה לא קורה". לרמון אמנם אין את כל התשובות לסימני השאלה שמרחפים מעל הפועל, ועדיין - העבר מלמד שהוא עמד עד כה בהתחיבויות הכספיות לשחקנים. "בשנתיים וחצי איחרתי רק פעם אחת, בשבוע, בתשלום משכורת וכל זה כשאין בעלים שמזרים כסף ואני הייתי היחיד שדואג לזה", סיפר רמון.

"אנשים צריכים לדעת שלכל אורך הזמן יצרנו פחות גירעונות ממכבי תל אביב, מכבי חיפה והפועל באר שבע - ושם יש בעל בית שמכסה את הגירעונות. הצלחתי להשיג הלוואות לקיום של הפועל תל אביב, דבר שאף אחד לא היה מצליח", הוסיף הבעלים.

רמון יסתייע בעתיד הקרוב גם בעידו חג'ג', האיש החזק בהפועל לשעבר, שזז הצידה לאחר שאוהדים קיללו אותו ואת משפחתו והיום החליט לנסות לעזור במימון. "יש להפועל בעיה בתזרים ואני מנסה לעזור", אמר חג'ג' לאתר ערוץ הספורט. אחת האפשרויות שעומדות בפני המועדון היא מכירת הכוכב גילי ורמוט, אך רמון נגד המהלך וגם חג'ג' חושב שדבר כזה יגרום לכאוס גדול עוד יותר. "מכירת ורמוט זה לא פתרון, אני מנסה למנוע את זה", הבהיר חג'ג'.

ורמוט משתכר 280 אלף יורו לעונה ומחזיק בחוזה לעוד ארבע שנים וחצי. בהפועל מדברים על כך שאם תבוא הצעה של מיליון יורו היא בהחלט תישקל, אבל התחושה היא שהאוהדים ששילמו עבור הישארותו ייעלבו ויפתחו במחאה כנגד המועדון.

בעניין אחר, אחרי שלושה הפסדים רצופים, צפוי אסי דומב לבצע שלושה שינויים בהרכב לקראת המשחק בשבת מול מכבי פ"ת. דני עמוס, ליאור לוי ושלומי אזולאי צפויים להיכנס ל-11, בעוד שתום אלמדון, אברהם צ'וקול ומשה אוחיון/שי אבוטבול יירדו לספסל. כמו כן, דומב מתלבט בין יורגן קולין להרמוני איקנדה, שספג ביקורת אחרי עוד הופעה חלשה במרכז ההגנה.

מעניין למה עד הפריצה לדשא הוא לא הצליח למכור את הקבוצה... כנראה כי אף אחד לא באמת רוצה לקנות ועד שאולי בא מישהו שכן רוצה הוא רואה את הבלגן הניהולי, חובות, משכון נכסים והכנסות עתידיות והכי חשוב... מפעלות חינוך שהוא לא מקבל כי שם קל לגנוב ולהלבין כספים. מעניין למה עד היום כל "הבעלים" של הפועל לא רוצים לפתוח את הספרים להראות איפה הכסף. רמון... לך תנסה ללקק איזה חיילת ותפסיק לנסות ללקק לאוהדים כדי שיאמינו לשטויות שיוצאות לך מהפה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1266 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 43  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: