תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 23:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: איקנדה
הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 10:07 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
נועם שחם כתב:
כשלפני חודש כתבתי שהוא ופלאח זה צמד הבלמים הכי גרוע שהיה לנו ב-20 השנים האחרונות, אנשים פה עוד התווכחו איתי.

איפה EROS RAMAZOTI השרלטן?

אני פה. באמת סליחה שאמרתי שאיקנדה צריך להיות המחליף של פויול בברצלונה.
הוא לא יותר חלש מאף אחד בהפועל. אתמול באמת היה לו משחק רע, אבל ביתר המשחקים הוא היה בסדר ביחס לרמה של כל הקבוצה, בטח ובטח כשמתחשבים בעובדה שזו לא העמדה הטבעית שלו ושמדובר בשחקן בחוזה של 2000 דולר בחודש. כמובן שכל זה לא יפריע לך כדי לשלוף שמות מהפנקס ולהגיד "אמרתי לכם! אני גאון, אני תותח, אני פאקינג נועם שחם". איש קטן.

אני לא גאון ולא תותח, אבל אני לפחות לא מבלבל את המוח בביטחון של פאביו קאפלו ומתנפח על כל מי שחושב אחרת. אם היית מגיב בקצת יותר צניעות, אז הייתי מגיב לך אחרת.

לגבי "בסדר ביחס לרמה של כל הקבוצה" - זה בלם שכל משחק עושה 3-4 טעויות איומות, במשחקים האחרונים הן גם נגמרו בשערים לחובתנו.

תגיב לי איך שאתה רוצה. זה לא ממש מזיז לי וגם לא הופך אותך לצודק. איקנדה באותה רמה של כל הקבוצה שלנו העונה, חוץ מגילי וסאשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 10:08 
רק כדי להכניס דברים לקונטקסט המתאים:

Eros Ramazzotti כתב:
יאללה חלאס, כל שנה אותו ריטואל. ״זה ה-x הכי חלש שראיתי! עדיף כבר מישהו מהנוער, לא משנה מי״.
אתם אוהדים של קבוצה עם תקציב סביר בליגה פח. זה החומר שתראו כאן בדר״כ. הבעיה היא שאנשים לא יודעים לעשות הפרדה בין המשחק של ריאל מדריד שהם ראו אתמול לבין הפועל.

אצל כמה קבוצות בליגה ראיתם בלמים טובים יותר? יש אולי 4-5 בלמים נורמליים בכל הליגה הזו, פלאח בכושר הוא אחד מהם. לגבי איקנדה - הוא עושה את העבודה שלו וגם אתמול היה מצוין. ביחס לשכר המגוחך שלו הוא הברקה. אתם פשוט תפתחו את האשכול הזה לא משנה מה ותרשמו את אותן תגובות מסריחות.

Eros Ramazzotti כתב:

״מעיף כדורים למעלה״ בפעם החמישית שאני מגיב לך בנושא איקנדה שאתה טורח לחסל כל משחק מחדש - זו לא בעיה של שחקן אלא של קבוצה. שחקן לא מעיף סתם ככה כדור למעלה כי בא לו, אלא כי אין לו אופציית מסירה טובה או כי זה מה שהמאמן הורה לו לעשות. כיום בהפועל יש קישור אחורי רע, שוער עם משחק רגל רע והבטחון להניע כדור ברצפה. כל אלו מביאים את איקנדה (ואת פלאח ועמוס) לבעוט כדורים למעלה כל פעם שהם מסתבכים, ואני מעדיף את זה מאשר שינסו להוכיח לך שהם ראמוס ופפה ויאבדו כדורים.

שכחת כמובן לציין שאיקנדה הבלם הכי מהיר שהיה לנו בשנים האחרונות יחד עם דגני. שוב, ביחס לשכר שלו הוא נותן תפוקה מפתיעה מאוד. קולין עשה הרבה בקריירה, שיחק בקבוצות מכובדות, יושב על חוזה (לפני הקיצוץ) של 150 אלף יורו ונראה הרבה יותר רע מאיקנדה.
נתפסת עליו סתם וגם אחרי אתמול אין לך את טיפת ההגינות לומר שהיה לו יופי של משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 10:09 
מה שתגיד. רק אל תבכה שמחכים לך בפינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 10:17 
סמל אישי של המשתמש
ומה בדיוק הציטוטים האלה באים להוכיח?
היו לו כמה משחקים טובים מאוד השנה. אני לא לוקח את הדברים בחזרה.
אתמול היה לו משחק רע מאוד. לך תקרא את הדיבורים עליו מטרום העונה - מדיבורים על סמים ושאר ירקות אנשים כאן התחננו שהוא יפתח במקום שי. אז כן, אני קורא לזה תפוקה מפתיעה משחקן שכולם חשבו שיעוף מכאן על טיל אחרי שבוע. בינתיים הספיקו לו לשנות לו עמדה באמצע הקריירה, אל תוך קבוצה מפורקת עם הגנה חדשה לגמרי וקישור אחורי שנראה כמו הצרות שלי. ואם זה לא מספיק תיבלו במאמן אפס שמתעלל לו בחיים רק כי הוא זרק מילה לשי אבוטבול הסמל פורץ ההגנות.
מה ההבדל בינו לבין שי? מה ההבדל בינו לבין זגורי? בגלל שהוא בהגנה והם בקישור? כי הטעויות שלהם לא עולות בגול אלא סתם מחריבות לנו את המשחק ומונעות מאיתנו כל סיכוי לכבוש? ההבדל היחיד ביניהם הוא שהבינוניות שלו עולה 2000 דולר בחודש ושלהם 15000 דולר. זהו.

אז איקנדה אשם בהכל, וארוס אכל אותה. רק תהיה לי בריא.
תיכף נקבל חזרה את קולין ואז יבוא משתמש אחר במקומך שיגיד "אני לא יכול לראות את זה! זה הבלם הכי גרוע שהיה בהפועל! אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל עדיף את איקנדה". ואז כשאיקנדה יחזור גם אתה איתו. זה הכל אותו לופ שנמשך כאן 70 שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 10:21 
נועם שחם כתב:
כתבתי 20 רק בגלל ש-90-97 מעורפלות אצלי.

עכשיו ברגע זה אני מביא את גיא שרעבי במקומו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: איקנדה
הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 10:32 
Eros Ramazzotti כתב:
נועם שחם כתב:
כשלפני חודש כתבתי שהוא ופלאח זה צמד הבלמים הכי גרוע שהיה לנו ב-20 השנים האחרונות, אנשים פה עוד התווכחו איתי.

איפה EROS RAMAZOTI השרלטן?

אני פה. באמת סליחה שאמרתי שאיקנדה צריך להיות המחליף של פויול בברצלונה.
הוא לא יותר חלש מאף אחד בהפועל. אתמול באמת היה לו משחק רע, אבל ביתר המשחקים הוא היה בסדר ביחס לרמה של כל הקבוצה, בטח ובטח כשמתחשבים בעובדה שזו לא העמדה הטבעית שלו ושמדובר בשחקן בחוזה של 2000 דולר בחודש. כמובן שכל זה לא יפריע לך כדי לשלוף שמות מהפנקס ולהגיד "אמרתי לכם! אני גאון, אני תותח, אני פאקינג נועם שחם". איש קטן.

שטויות
יש עליו כבר 5-6 גולים העונה
שום כדור גובה הוא לא לוקח
מוסר ליריב
משחק ביהירות והתנשאות כאילו הוא יכול להרשות לעצמו

אין ספק שהקבוצה חלשה אבל להגיד שזה לא הוא אלא הקבוצה זה מגוכח. נכון שאם לא הוא לא היינו איי איי איי אבל מנגד היינו עם 5-6 נקודות יותר ונמצאים באמצע ולא למטה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
לפי ONE קולין יחליף אותו במשחק הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
ומה עם המשחקים שהוא לא הפסיד לנו?
הטעויות מול נתניה, פ"ת ורעננה בכלל לא נרשמות לרעתו כי איכשהו הם החמיצו גולים בטוחים.
איקינדה לא אשם בדבר אחד - הוא מעולם לא שיחק בלם ואני בטוח שאף אחד לא אמר לו כשהוא חתם על חוזה שהוא יהיה הבלם המוביל של הקבוצה.
דבר אחד אפשר לראות על הפנים שלו - נמאס לו שהוא מואשם כל הזמן בתיק שהופל עליו. בוא נשים את גילי בלם ונראה כמה גולים נקבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 10:49 
גם נגד ב"ש הוא עשה פנדל והיה ממש קרוב לאדום ב2-2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 11:27 
האדס כתב:
ומה עם המשחקים שהוא לא הפסיד לנו?
הטעויות מול נתניה, פ"ת ורעננה בכלל לא נרשמות לרעתו כי איכשהו הם החמיצו גולים בטוחים.
איקינדה לא אשם בדבר אחד - הוא מעולם לא שיחק בלם ואני בטוח שאף אחד לא אמר לו כשהוא חתם על חוזה שהוא יהיה הבלם המוביל של הקבוצה.
דבר אחד אפשר לראות על הפנים שלו - נמאס לו שהוא מואשם כל הזמן בתיק שהופל עליו. בוא נשים את גילי בלם ונראה כמה גולים נקבל.

שומע?
גם אם ישימו חלוץ בלם, הוא יודע שהוא ליד השער הוא צריך לנסות לנגוח תכדור ולהרחיק ולא לפספס / להחליק אותו לאנשהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 11:33 
אין ספק שהוא גרוע
אבל אני בא בטענות הרבה לפניו למאמן שמחליט להציב אותו בעמדה הזו שבוע אחרי שבוע כשיש לו על הספסל שני בלמים טבעיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/item/2808680
הרמוני איקנדה: "מעדיף לשבת על הספסל או לא להיות בהפועל מאשר להמשיך כבלם"
הניגרי שספג ביקורות קשות יבקש לעזוב בינואר ואמר למקורביו: "נמאס לי, אני יכול לעזור הרבה יותר בקישור".

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 13:37 
בקישור צריכים לפתוח סאשה ואוחיון, אין לו מקום שם. מה שמשאיר את ההתלבטות האיומה בין קולין, עוביידה לבינו בהגנה, ויש מצב שקולין הכי פחות גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 14:41 
אז נכון שיש לו נסיבות מקלות שהוא לא בלם טבעי... אבל קח למשל את הובאן של הפועל ב''ש שמילא את מקומו של פאיוביץ' למשך 2-3 משחקים ועשה את זה יפה עם הרבה בגרות וחוכמה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 14:48 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנתי מה זה משנה, גם באדיר עשה את זה יפה.
זה לא אומר שרוב השחקנים שהם קשרים מסוגלים לשחק כבלמים, בטח לא שחקן שהוא גם ככה לא מוכשר מאוד.
אני אגב הייתי משחרר אותו אפילו בלי לתת לו לשחק קשר, אני חושב שאחת הבעיות הגדולות שלו היא חוסר ריכוז והעובדה שהוא לא חי את המשחק.
זה לפעמים נראה שהוא בוהה, סוג של דני עמוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 14:58 
its-sick כתב:
http://sports.walla.co.il/item/2808680
הרמוני איקנדה: "מעדיף לשבת על הספסל או לא להיות בהפועל מאשר להמשיך כבלם"
הניגרי שספג ביקורות קשות יבקש לעזוב בינואר ואמר למקורביו: "נמאס לי, אני יכול לעזור הרבה יותר בקישור".

הייתי מקים קבוצת אוהדים רק בגלל שפורום שדים כבר עשור ומשהו מבין יותר טוב כדורגל מהמועדון העלוב הזה שיש לנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 15:09 
סמל אישי של המשתמש
מקורב כתב:
אז נכון שיש לו נסיבות מקלות שהוא לא בלם טבעי... אבל קח למשל את הובאן של הפועל ב''ש שמילא את מקומו של פאיוביץ' למשך 2-3 משחקים ועשה את זה יפה עם הרבה בגרות וחוכמה...

אל תשאל איזו בגרות וחכמה, מולנו שהוא היה בלם הגענו לאין ספור מצבים והצגנו את משחק ההתקפה הכי טוב שלנו העונה. קבוצה שהחלוץ הראשי שלה זה שובל גוזלן, כן כן.

נערך לאחרונה על ידי RedFox בתאריך 08 דצמבר 2014, 15:11, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 15:11 
אין פה ויכוח
יש שחקנים שההסבה שלהם לבלם הצליחה כמו ואליד ויש כאלה שלא כמו איקנדה. נקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
דרך אגב, לפי הכתבה ב-0NE על שחקני חיפה בכדורסל והסמים נערכו העונה בכדורגל בדיקות רק ל-60 שחקנים, אני מניח הנחה פרועה שאיקנדה לא אחד מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 15:47 
ואליד אחד הנוגחים הטובים בתולדות הכדורגל הישראלי, ושחקן עתיר נסיון ששיחק ברמות הגבוהות ביותר, זכה בתארים ובסוף הקריירה ביצע הסבה. מה לענק כמו באדיר ולשחקן שמאז גיל 16 וחצי הצליח לכל היותר להשתלב בהרכב של אשקלון.

ואני לא אומר את זה כדי לזלזל באיקנדה. כואב הלב עליו כי לדעתי הוא נזרק לסיטואציה שבה אין לו כמעט סיכוי להצליח. לצורך הענין, לו לפחות יש תירוץ, בניגוד לפלאח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 דצמבר 2014, 16:32 
הסתכלתי שוב על השערים.
מכירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2014, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
RedAlert כתב:
דווקא יש לו נתונים טובים לבלם

לא.

מה שהתכוונתי, שמבחינה פיזית הוא חזק, אבל הוא פשוט לא בלם
זה לא העמדה שלו
ואי אפשר לצפות שבכמה חודשים הוא ייראה כמו בלם טבעי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: