ראצ'ו כתב:
לא יודע, נראה לי קצת צבוע שמועדון שמטיף מוסר לכל הליגה על סטנדרטים וערכים יפר את אותם הסטנדרטים כשזה מתאים לו.
ברור שכל הסיפור הזה הוא צביעות ויכול להיות שאם זה היה קורה לנו היינו צריכים לנהוג אחרת ממה שחיפה עשו (כמו למשל להסכים להשעות אותם בתנאי שעורכים בדיקות סמים לכל הליגה, ואז נראה מה היה קורה).
בכל מקרה זה לא רק "מה יכתבו עלינו בתקשורת", זה גם קשור לספונסרים ולדימוי של מועדון שמנסים לייצר ואי אפשר להתעלם מהחברה שבה אנחנו נמצאים והיחס שלה כלפי שימוש בסמים.
אפשר להבין את מה שאתה אומר כשאתה מסביר את זה ככה.
אבל, בצד השני של המשקולת היו פה כאלו שאמרו ,הליגה הזאת מזוהמת ומכורה, להקים ליגה משלנו.
אתה היית הראשון שאמר שהפועל זו קבוצת כדורסל תחרותית, נכון שהיא הרבה מעבר אבל המטרה שלה היא תחרותית. ושצריך לבחור את המלחמות.
אם ג'ף אלן יוסיף את מה שאני חושב שהוא יוסיף לפי איך שאני רואה אותו, הוא לא יגרע ממה שציינת.
מהסיבה הפשוטה שג'ף אלן יעלה את הקבוצה פוטנציאלית לרמה של הגדולים. וזה אומר לסיים בצמרת הגבוהה, וזה אומר אפילו לשאוף להתקדם לפליאופים הסופיים. אם זה אכן יקרה מה שאני באמת מאמין שהוא אפשרי עם ההרכב של רביב,אובאנון, סקוט\מתן, יונתן\ג'ף, גייטס\ג'ף - אז הקבוצה והערך שלה ינסקו.
ההייפ המטורף של האולם החדש ,סגל ישראלי אדיר, ספסל מעולה, קבוצה כזאת והצלחה מקצועית תגרום לזה שהפועל תסיים את העונה כקבוצה שלספונסרים שווה וכיף לשים עליה כסף. אולם ביתי, קבוצה טובה, מאמן מוכח שחתום לעוד שנתיים. קלאס.
להביא לפני האולם החדש את ג'ף אלן זה ההזדמנות שחיכינו לה והיא די באה לנו משמיים.