el dudernio כתב:
גם הרבה גולים לא היו באשמת עמוס למרות שאתם מתעקשים להגיד שכן,
פשוט כי את עמוס "קל" להאשים.
משחק ההגנה שלנו הרבה פחות מסודר ושקט עם אלמדון, ולכן אנחנו חוטפים יותר גולים.
מישהו אמר שעם עמוס ההגנה מרגישה שקטה כי יודעים שהוא יעשה את הטעות שתוביל לגול, סבבה מבחינתי שזאת תהיה הסיבה,
אם בשורה התחתונה אנחנו סופגים פחות זה מה שחשוב.
רוני אני חושב שעמוס יותר טוב מאלמדון, אבל גם אם נגיד שעמוס בינוני מינוס בדיוק כמו אלמדון,
זה אומר שאין סיבה לחפש איפה הוא אשם בכל שער שחוטפים ולהוציא עליו את כמויות הרפש שיוצאות כאן (ואני בטוח שגם במגרש).
אם עמוס ואלמדון באותה רמה, ועמוס הוגדר כשוער הבכיר אז כדאי שנסתום את הפה ונתן לעמוס את כל הגב להיות השוער הבכיר.
כי אחרת נקבל שוער שיודע שהוא ברירת מחדל או שוער שאין לו גב ויודע שמחפשים אותו,
טוב מזה לא יצא, וראינו את זה שנה שעברה.
אבל זה מלכתחילה לא היה הדיון פה. אתה הבאת איזה מספר של גולים שאלמדון חטף בשביל להוכיח שהוא פחות טוב. אני אומר לך, אולי הוא פחות טוב, לא בגלל שהוא קיבל 9 גולים בשלושה משחקים. החלטת שמשחק ההגנה "פחות שקט" - יופי. אני אגלה לך סוד, הוא גם היה פחות שקט עם עמוס. ככה זה שיש לך בלם כמו פאלח שרגל אחת שלו זה בשביל לעלות במדרגות והוא תמיד ניגש לכדור עם אותה רגל לא משנה מה הסיטואציה במגרש ובלם שני שיש לך הרגשה שהוא מוכר אותך.
אני כבר לא מדבר על קישור אחורי מסננת כמו נגד מכבי חיפה שכל פס על 40 מטר העמיד שחקנים באחד על אחד.
מה שמעצבן אצל עמוס זו ההתנהלות שלו האדישה, האיטית והשחצנית. בגלל זה לא אוהבים אותו.
כל הסטטיסטיקה הזו של עם מי סופגים יותר אתה יכול לזרוק לפח, היא לא רלוונטית, בטח לא לקבוצה הנוכחית.