Oleg Neduda כתב:
Maor7 כתב:
redrony כתב:
Maor7 כתב:
לירון האדום כתב:
מחירי כרטיסים להיום
40/80

ג'קי בן זקן הנחש עשה את המהלך הכי חכם מצידו.
מתחילת העונה כל המשחקים הם חינם חוץ מהמשחקים נגד הגדולות. הוא הבין שממכבי פתח תקווה, עכו ורעננה הוא גם ככה לא יראה כסף אז תפס לעצמו שם טוב של צדיק. בינתיים מול הגדולות הוא מזיין גם את הקהל חוץ וגם את הקהל הביתי שלו שמשלמים את אותם מחירים כמונו...
בוא נגיד ש-80 זה מחיר סביר ביחס למה שהתרגלנו.
לא מבין איך אפשר לבוא בטענות לאנשים ששמים כסף מהכיס ורוצים לשים טיפה פחות אם הם יכולים. לא שאני חושב שהיום זה הזמן מבחינתו, כי בוא נגיד שקבוצה מושכת קהל אנחנו לא ממש, אבל שיש לו כבר צ'אנס להכניס כמה לירות והוא עושה בצורה סבירה, אפשר להבין אותו. הוא צריך להפסיד על המשחקים האלה?
לא צריך לעצום עיניים. כשהתחילה מחאת הכרטיסים וכל הדיבורים על להוריד את המחירים לאזור ה50 שקל ולא לאזור ה80-90 דיברו על קבוצות עם קהל. כמונו למשל. לאף אחד לא זה לא מזיז שהוא נותן חינם נגד רעננה.. חוץ מלכמה ילדים שעברו ליד המגרש והבינו שאפשר להיכנס בחינם.
הוא עוזר אך ורק לעצמו. אם במקרה ויבואו אליו בטענות הוא יוכל להגיד "מה קרה לכם, אני כבר עונה שלמה לא לוקח שקל לאף אחד!"
והמגרש באשדוד לא שווה 80 שקל גם אם ברזיל-ארגנטינה ישחקו שם.
אתה אמיתי? אתה באמת חושב שהוא התיר כניסה חינם כדי שהוא יוכל להגיע שהוא עשה את שלו כשיבואו אליו בטענות כשהוא יגבה מחיר רגיל? מי בא בטענות לשאר בעלי הקבוצות שגובים את המחיר הזה כל שבוע? הוא לפחות מתיר בחלק מהמשחקים האחרים כניסה חינם.
ובכלל, הטענה שהכניסה חינם לא מזיזה לאף אחד לא נכונה. הרי באו אלפי אוהדים יותר במשחקים האלה. אתה סתם טועה ומטעה
בפירוש כן. הוא עשה את זה מ2 סיבות
1. גם ככה לא בא קהל שלו או של היריבה במשחקים המדוברים ככה שחינם רק יכול לעזור במעט לעלות את המורל. (אני אשדודי ככה שקצת קשה להגיד שאני לא מכיר את הנושא. ה"אלפים" שהגיעו במשחקי חינם זה אנשים שלא היו באים מעולם גם אם הכרטיס היה עולה 20 שקל)
2. כשכולם התחילו לסכם ביניהם על "50 אצלי 50 אצלך" הוא נשאר בצד ובכך השאיר לעצמו את האופציה לגבות את המחירים הרגילים ומגעילים משאר הקבוצות הגדולות.
בוא נגיד ככה - הוא לא מפסיד יותר ממה שהפסיד בעונות הקודמות ובנוסף הוא כן ממשיך להרוויח איפה שאחרים הורידו מחירים מהלחץ התקשורתי.
ואתה לא יכול להשוות את מיץ' ומכבי לאשדוד. מיץ' מוכר מוצר אחר - טוב יותר, מקצועי יותר, נוח יותר.
סרט בסינמה סיטי לא עולה כמו סרט בקולנועי השכונתי.