תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 10:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: האיש שבסמל מדבר אליכם
הודעהפורסם: 05 דצמבר 2014, 12:14 
ציטוט:

Matan Naor
2 mins ·
"אתה צריך קלעי?" במילים האלה נפתחה השיחה שלי עם שחור. אולי בגלל שזו הפעם השלישית שהשיחה שלנו נפתחה בדיוק באותו האופן הוא לא ממש לקח אותי ברצינות. אני לא ממש מאשים אותו, אני לא יודע אם הייתי לוקח את עצמי ברצינות, בטח אחרי שכבר אמרתי את זה בצחוק כשהקבוצה נפתחה ושיחקה בליגה ב' וגם שנה לאחר מכן כשהפועל הייתה בליגה א'. האמת היא שמהרגע שהפועל אוסישקין נפתחה ידעתי שיום אחד אני אחזור לשחק פה וגם היה לי ברור שיום אחד המועדון הזה יחזור לליגת העל. מאותה שיחת טלפון הכל נסגר מאוד מהר. אני זוכר שנפגשתי עם רמי כהן לפגישה שבה הכל נסגר וכשסיימנו הוא ביקש שאני לא אדבר על ההצטרפות שלי עם אף אחד. הוא הסביר לי שמאוד חשוב לו להודיע לחברי העמותה באופן ישיר לפני שהתקשורת יודעת. בנוסף הוא אמר לי שהם רוצים לצאת עם ההודעה בסמיכות לאימון הפתיחה שנערך כשבוע לאחר הפגישה על מנת לייצר באז תקשורתי גדול יותר. כמובן שהסכמתי, האמת היא שדי צחקתי בלב וגם עם הסוכן שלי כשיצאנו החוצה מבית הקפה. היה לי ברור שתוך חמש דקות אני מקבל טלפון מהעיתונאי הראשון ושכל הסיפור יצא החוצה הרבה לפני האימון הראשון. אחרי יום הבנתי שרמי היה רציני... שבוע שלם הייתי צריך להחזיק את זה שחתמתי בהפועל בבטן, אפילו לחברים הקרובים לא אמרתי מילה. הסיפור הזה כל כך משמעותי מבחינתי כי בשלב הזה הבנתי שהגעתי להפועל אחרת ממה שהכרתי. לגבי הקהל לא היה לי ספק, אבל פה הבנתי שיש גם הנהלה שאפשר לסמוך עליה. אני באמת מאמין שהשילוב הזה הוא הסיבה שהמפעל הזה התקדם כל כך מהר. הרבה יותר מהר ויותר גבוה ממה שהרבה אנשי ספורט העריכו.
בחיים שלי אני תמיד מציב לעצמי מטרות ומגדיר לעצמי יעדים שאני רוצה להגשים, בטח כשאני מתחיל משהו חדש. גם במקרה הזה היו כמה יעדים, כשהעיקרי שבהם היה לעלות לליגת העל. היה ברור לי שכל דבר פחות מזה יהיה כישלון מבחינתי. אבל עם המטרות הקרובות והמוחשיות יותר שמתי לב שאני גם תמיד חולם חלומות רחוקים וגדולים הרבה יותר. למרות שהחלומות האלה נראים רחוקים ולא תמיד מוחשיים, יש גם סדר פעולות ומטרות קרובות יותר שמובילות לשם. במקרה של הפועל מהר מאוד גיליתי שאני לא הראשון שחלם על חלומות רחוקים, אלא שפה קראו לזה "חולצת מטרות". אכן כל השלבים שהיו לי בראש הופיעו על גבי החולצה, אבל אפילו מי שהגה את הרעיון, לא העז להדפיס על החולצה המקורית את החלום הגדול של אולם ביתי. האמת שאני יכול גם להבין אותו, זה נשמע בגדר חלום מופרח בשלב ההוא, ואולי זה גם קצת מפחיד לכתוב חלום כל כך מוגזם על גבי חולצה של הפועל.
כמעט שש שנים מהקמת הקבוצה וארבע שנים אחרי שחתמתי בהפועל הצלחנו לעמוד בכל המשימות שהופיעו על גבי החולצה המקורית. רק לאחר שהצלחנו במשימה האחרונה, ואולי גם מגודל ההפתעה שהכל קרה כל כך מהר הוציאו חולצה מטרות חדשה שכללה עוד שלושה חלומות שנראו רחוקים ואף בלתי אפשריים כמה שנים קודם לכן.
כאן מגיע המלכוד הגדול. אחד הדברים הבעייתיים ביותר כאשר חלום מתגשם הוא הריקנות שעלולה לבוא לאחר הגשמתו, מה עושים עכשיו... לכן אני רואה את החשיבות של שאר המטרות שמופיעות על חולצת המטרות המעודכנת. המשימות הנוספות מייצגות מבחינתי את הרוח של הפועל ואת היכולת לחלום בגדול. אלא שכמו שאמרתי קודם, כדי להגיע לחלומות רחוקים צריך שיהיה בתכנון כמה תחנות ביניים שמובילות לשם. האולם החדש הוא נקודת ציון מדהימה אבל האולם לבדו איננו מספיק. כרגיל, הדבר שבאמת חשוב זה הקהל והתוכן שהקירות שלו יספגו. נכון, אני לא בטוח שיש תחליף אמיתי לאוסישקין. אבל גם הקסם של האולם המיתולוגי נוצר בזכות הקהל המדהים ובזכות הרגעים הגדולים שהפרקט והקירות שלו ראו. אני באמת מרגיש בר מזל על כך שהספקתי לשחק באוסישקין, אבל יותר מכך אני בר מזל שאני חלק מהמועדון הזה. זכיתי להיות שחקן בקבוצה ולהרגיש את החיבור האדיר ואת הזכות הגדולה להשפיע על מצב הרוח של כל כך הרבה אנשים. אני בטוח שיום אחד המועדון הזה יחזור לימיו הגדולים בדיוק כמו שהיה לי ברור ביום שנפתחה הקבוצה שהפועל תחזור לליגה הראשונה. בדיוק מהסיבה הזו, ברור לי שהמקום שהקבוצה הגיעה אליו עד היום היה קורה איתי או בלעדי. אבל אני כל כך שמח וגאה שהייתה לי אפשרות וזכות כל כך גדולה להיות חלק מהדרך הזאת ואולי אפילו לעזור בקיצור התהליך שהביא אותנו למקומנו היום. אין לי צל של ספק שבעוד 20 שנה מהיום גם האולם החדש יקבל "זיכרונות" ורגעים גדולים שעוד יקרו על הפרקט שלו ואני גם מאמין שיום אחד האולם הזה יהיה קטן מדי למימדים של הפועל. כשהצטרפתי לקבוצה חלמתי על הרגע הזה שבו יהיה להפועל אולם ביתי ורק קיוויתי שאני עוד אספיק לשחק באולם שיבוא. אני חייב להגיד שהרגע הגיע הרבה יותר מהר ממה שחשבתי. כשאני חושב על זה לעומק אני מבין עד כמה הרוח של הפועל חזקה ואני אומר לעצמי ומעז לחלום שאולי עוד כמה חלומות יכולים להתגשם עוד בתקופתי... כאן הקהל המדהים של הפועל נכנס לתמונה, זה באמת הרגע שהקבוצה צריכה אתכם האוהדים. ההצטרפות שלכם לדרך הזו עכשיו יכולה אולי לקצר תהליכים ולעזור לנו לחלום גבוה יותר, שוב כנגד כל הסיכויים. זה מתחיל היום ונמשך כל תחילת עונה. כדי שהקבוצה תישאר נקייה ומנוהלת באופן שהיא מתנהלת היום צריך אתכם האוהדים, זו הקבוצה שלכם ואני אישית מרגיש את ההבדל הזה בחיבור לקהל לעומת הפועל של אז.
אני לא כותב יותר מדי פוסטים פה בפייסבוק ואני יודע שיצא קצת ארוך, אבל הפעם ממש הרגשתי צורך לפרוק את המחשבות וההרגשות שצפו לי לקראת המעבר לבית החדש שלנו!!! בכל מקרה, אם הגעתם עד פה אז כנראה שהפועל חשובה לכם או לכל הפחות אתם מבינים את החשיבות של הקבוצה הזו לכדורסל הישראלי. מי האמין לפני שבע שנים וחצי שהפועל תהיה איפה שהיא נמצאת היום... אני מודה שאפילו אני כמאמין גדול במועדון וברוח שלו לא האמנתי.
יאללה הפועל!

:HEART2: :hapoel:

נערך לאחרונה על ידי צור ש. בתאריך 06 דצמבר 2014, 16:22, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ה' מדבר אליכם
הודעהפורסם: 05 דצמבר 2014, 18:02 
:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2014, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
דברי אלוהים חיים...
דורות של אוהדים עוד יגדלו על האיש הזה ועל המהלך הגדול שהוא עשה בשביל המועדון.
מתן נאור :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2014, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
דברי אלוהים חיים...
דורות של אוהדים עוד יגדלו על האיש הזה ועל המהלך הגדול שהוא עשה בשביל המועדון.
מתן נאור :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2014, 00:40 
:BOW: :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: