19 כתב:
ומזרחים אלימים? זה דווקא כן מגובה סטטיסטית.
אני רוצה לראות זמר לבן שר על מישהו עם שם מובהק של שחור כדמות שלילית של סוחר סמים ורוצח בארה"ב (גם זה מגובה סטטיסטית, מה לעשות). הוא יהיה מצורע.
א. אני יוצא נגד כל תרבות הפוליטקלי-קורקט. בין אם זה על אשכנזים, מזרחים, דתיים וערבים (וזה תקף במיוחד לגביהם).
צריך להעלות כל דבר אל פני השטח ולבחון את הפתרונות.
אם זה אחוז מזרחים גבוה שנמצאים בכלא, אז לבדוק למה זה ולנסות לפתור את זה (לדעתי בהתחלה זו הייתה אשמת הממסד ששיכן אותם בפריפריה וכו' ואכמ"ל).
אם זה אחוז ערבים גבוה, כנ"ל. פה לטעמי, האשמה העיקרית היא עליהם, אבל אני לא חושב שזה כ"כ רלוונטי מה אני חושב.
ב. לא יודע מה אתה רוצה ממני. אני כבר אמרתי שזה היה שיר טיפשי ומיותר. השיר הזה הוא לחלוטין לא הדרך לפתור הבעיות.
Sadrik כתב:
השיר הזה שם כוכבית על כל ערבי ישראלי, נחמד ואינטליגנט ככל שיהיה, שבכל רגע נתון יכול להתהפך עליך. אתה מכתים אוכלוסיה שלמה של אינדיבידואלים רק בגלל מוצאם. איך בדיוק זה לא גזעני?
וזה בכלל בלי להזכיר את הזילזול "אני אחמד". כאילו הם כולם אותו דבר. אחמדים שלומדים באוניברסיטה וביום שיימאס ישחיזו את הסכין ויתקעו לנו בגב.
אני אגב מתקשה להצטרף לקריאות החרמה וזעקות. אני אישית מחרים את הדביל הזה מאז השיר אני אחיך, אבל מה לעשות שבחברה דמוקרטית להיות דביל ומגעיל זו לא עבירה על החוק (ובהצלחה למי שינסה לתבוע אותו על הסתה. זה כנראה ייפול מהר מאוד)
תשמע, אני לחלוטין לא חושב שכל ערבי אינטילגנט הוא מחבל.
לצערי, רבים מאחיהם *מכריחים* אותנו לחשוב פעמיים לפני שמקבלים אותם כמו שהם. מה לעשות.
אגב, הם לאו דווקא אוכלוסיה שלמה של אינדיבדואלים.
אמנם אני לא מכיר את רובם, אבל לפחות חלק גדול מהם מסתכלים על עצמם כקולקטיביסטים, והם החלק העיקרי (מבחינת איכות, לא יודע לגבי כמות).