its-sick כתב:
ofir כתב:
its-sick כתב:
ofir כתב:
הזמנתי oneplus one מ ebay ב1170 שקל.
כמה מכס אני הולך לשלם על זה?
כמעט בטוח שתקבל זיוף.
זה לא מכשיר שנמכר לספקים בזול, המחיר שלו מחוץ לאתר הרשמי יכול להיות רק יותר גבוה מהאתר הרשמי.
אם יש מקום באינטרנט שאני יכול לקנות בו ולהיות בטוח שאני לא אקבל זיוף זה אייבי.
כאחד שניסה למכור שם, הבדיקות שהם עושים על מוצרים הם מטורפות והסיכוי להצליח למכור משהו מזוייף ועוד בכמות שה oneplus one נמכר שם מאותו מוכר הוא נמוך מאוד.
קיבלתי המון זיופים מאיביי, וקיבלתי את הכסף בחזרה תמיד.
שמתי לב שבזמן האחרון איביי מקשים על ההחזרים הרבה יותר.
תראה, כל מי שמתחיל למכור באייבי מקבל מגבלה מסויימת של מכירה, כלומר בחודש אסור לו למכור מעל סכום מסויים או מעל כמות פריטים מסויימת. אז ברור שקיים סיכוי כלשהו שתקבל זיוף, בעיקר ממוכרים חדשים או מאנשים שמוכרים דברים משומשים שעליהם הבדיקה היא בהרבה פחות קפדנית.
מוכר שמכר ב24 שעות האחרונות 150 מכשירים של oneplus one ורשם בכותרת שהמכשירים מהחברה ו100% אורגינלים זה מוכר שעבר בדיקות והראה לאייבי קבלות על המכשירים ותעודות שהם מקוריים ובנוסף לכך עצם זה שהוא מכר בכל כך הרבה כסף זה אומר שאייבי סומכים עליו וכבר תחקרו אותו מספיק.
אני מכרתי די הרבה באייבי ובשביל למכור כמו שצריך(בסכומים יחסית גבוהים) הייתי צריך לספק צילום תז וכל מיני מסמכים שהם דרשו ובמידה והפריטים היו חדשים הם רצו קבלות, הוכחות, תמונות שהם מקוריים ושבאמת קניתי אותם והם ברשותי.
אני מכיר משהו שניסה למכור מגנים לאייפון ב5$ של לאקוסט וכל מיני שטויות כאלה(כמובן זיופים) והמשתמש שלו עף תוך כמה ימים(על התלונה הראשונה). ועוד בן אדם שניסה למכור כל מיני מוצרים חשמליים בשיטה של למכור באייבי דברים שמוכרים באלי אקספרס וברגע שמשהו באייבי קונה ממך אתה אומר למוכר באלי אקספרס לשלוח לו. תוך 2-3 מוצרים שהוא העלה ביקשו ממנו הוכחות שהמוצרים באמת ברשותו והוא לא עושה את התרגיל הזה. יאמר לזכותם שהם יסודיים מאוד בקטעים האלה וקשה מאוד לרמות אותם.