תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 23:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 12 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עזרה לפואד
הודעהפורסם: 26 נובמבר 2014, 06:50 
אנא קיראו את הפוסט הזה עד הסוף, פיתחו את הלב והארנק, שתפו בפייסבוק ותפיצו בכל מקום אפשרי.
מזה שלושה וחצי שבועות עיתונאים ועסקנים רבים תוקפים את אוהדי הפועל תל אביב ואת פואד שבדרבי האחרון פרץ למגרש.
מזה שלושה ימים שאף אחד מבין העיתונאים והעסקנים לא פצו את פיהם ואמרו דבר טוב אחד על פואד.
מזה שלושה ימים עיתונאים ועסקנים עושים לבן אדם אחד רצח אופי.
הפוסט הבא מיועד לא למי שמכיר את העזרה שאותה אני מקבל מפואד אלא דווקא לאותם האנשים שלא יודעים מי זה פואד ומה הוא עושה בסתר על מנת לעזור וכל היום משמיצים ותוקפים מעל לכל דף או אתר אפשרי.
לפני כארבע שנים לאחר ומצבי הכלכלי החל להתדרדר בעקבות תאונת הדרכים שעברתי בספטמבר 2007 התחלתי לאסוף במקום עבודתי הקודם בקבוקים ופחיות (למרות שמדובר בכמות קטנה מאוד) ומכספי הפיקדון ומשארית כספי ועם עזרה מבני משפחתי מימנתי את הזריקות אותן אני מקבל מדי שלושה חודשים ועלותן נעה בין 4500-5000 ₪ להזרקה.
יום אחד חבר לעבודה שידע שאני אוהד את קבוצת הפועל תל אביב הציע לי לפנות אל אוהדי הקבוצה לספר להם את מקרה התאונה ולבקש מהם עזרה וכך עשיתי.
בערב יום שישי אחד פניתי אל האוהד היחידי אותו הכרתי בפנים ובשם וביקשתי את עזרתו.
תשובתו של האוהד היתה שהוא לא יכול כל כך לעזור אבל הוא יכול להמליץ לי על מישהו שבטוח ישמח לעזור ואמר לי שאחפש בין החברים שלו בפייסבוק בחור בשם פואד ועוד אמר לי שאת פואד אני מכיר בפנים כי מהבחורים שעומדים בשער 5 על הברזלים. אמרתי לבחור שאני מתפדח לעשות זאת כי אני לא מכיר את פואד ויעץ לי לכתוב לו הודעה פרטית בפייסבוק ולהמתין לתשובה וכך עשיתי.
תוך פרק זמן קצר מאוד פואד כתב לי את מספר הפלאפון שלו וביקש שאתקשר אליו. בשיחת הטלפון פואד אמר שישמח לעזור ורק ביקש שאשלח לו מסמכים רפואיים אודות מצבי הרפואי וכך נעשה.
תוך מספר דקות פואד פרסם בפורומים השונים ובדפי הפייסבוק את הבקשה לעזרה ולא הפסיק עד לדרבי האחרון להתעניין אודות מצבי ודאג תמיד להציע עוד עזרה כי אם לא פואד היום הייתי נמצא בכסא גלגלים כח פואד עדה את מה שהמדינה צריכה לעשות ולא עושה וזו עזרה לאזרח שנפגע בתאונת דרכים וכל מה שאני מבקש זה לחיות ולהתקיים בכבוד.
לפני ששופטים וגוזרים את דינו של בן אדם צריך להניח על כף המאזניים את היתרונות ואת החסרונות ואצל פואד היתרונות רבים יותר מהחסרונות ולכן אני מציע לכם לבדוק ולשאול את כל אותם האנשים שפואד היה מגיע אליהם עם ציוד חם לחורף, וכל אותם הנזקקים שפואד דאג להם למזון ועוד...
הרבה מאיתנו פנינו אל פואד בבקשה כזו או אחרת לעזרה בין עם בהשגת כרטיס/ניקוב למשחק כדורגל ו/או כדורסל, בין אם בעזרה במציאת טרמפים אל וממשחקי הקבוצה וכעת פואד צריך אותנו ואנחנו כאן בשבילו ולכן אני פונה באופן אישי אל כל אחד ואחת מכם/ן אנא פיתחו את הלב ואת הארנק ועיזרו לפואד.
מי שמעוניין לתרום באמצעות הפייפאל מוזמן לכתוב לי ואשלח אליו את הקישור באמצעותו ניתן לתרום את הכסף כמו כן, ניתן לכתוב לי בהודעת SMS/WHATSAPP את מספר הפלאפון שלכם על מנת שאוכל להעביר אותו אל הגורמים המטפלים בעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עזרה לפואד
הודעהפורסם: 26 נובמבר 2014, 08:27 
סמל אישי של המשתמש
אין לי פייפאל ואני בכללי לא אוהב להתעסק עם כרטיס אשראי באינטרנט.. מקווה שיאספו תרומות במשחקים כי אז בוודאות אני אתרום!
אישית אני בא עם 100 שקל אקסטרה למשחק הקרוב מול חיפה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2014, 08:43 
שאלה בתום לב:
הכספים לפואד הם בשביל מה ?
עזרה משפטית ?
בכל מקרה חשוב מאד שהסניגורים שלו יידעו את הסיפור הזה
(אני בטוח שהם יודעים). מקווה מאד שתוזמן לעדות אופי ויתחשבו במעשים הטובים של פואד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2014, 09:30 
סמל אישי של המשתמש
כשפניתי אליו שלא היה לי ניקוב לדרבי (כשהייתי חייל בקרבי ולא ראיתי בית) הציע לי ניקוב בחינם. לדרבי.
אין מה לעשות לא כל אחד מושלם. הפועל זה החיים שלו. ואני בטוח שהוא לא פרץ כדי להרביץ במכוון אלא זה נגרר. יש הרבה מעבר לפואד ש"תקף את זהבי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2014, 09:40 
סמל אישי של המשתמש
זה יהיה מצויין אם נדע כמה צריך לאסוף כדי לקבל פרופורציות מה הסכומים הנדרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2014, 14:31 
UP
חברים, קיים חוב גדול מאוד בגלל הוצאות משפטיות על אירועי הדרבי. כספים כבר גוייסו מהמשפחות ומחברים וזה עדיין לא מספיק, זה עבר את תחום היכולת של המעגל הקרוב.
כל מי שיכול לתרום קצת ולעזור בפייפאל יבורך!
וגם מי שלא-
אפשר לתת במזומן במשחקים כל אחד לפי רצונו ויכולותו. לתיאום אפשר לשלוח פרטית.

חבר'ה, פואד הוא לא איש רע ולא איש שרצה או ירצה לעשות נזק אי פעם להפועל כמו שאמר שחר- מדובר באיש הפועל שעזר הרבה לקהילה ולאוהדים.
הוא אוהד הפועל שרוף בדיוק כמו כולנו אם לא יותר. אז ברגע של חציית עוד גבול של זהבי, קיבל פואד החלטה רגעית לעשות את מה שהוא עשה, ועכשיו אנחנו לא נשאיר אותו מאחור. ההוצאות הכרוכות בכל העניין הזה נמדדות בעשרות אלפים שאין למשפחה ומאוד קשה לגייס.
אנא, תעזרו. לא משאירים חבר בלי עזרה, ותזכרו- היום זה פואד, מחר זה אני ומחרתיים זה יכול להיות אתם. אין לדעת מתי תסתבך עם החוק במגרשי כדורגל עם משטרה כמו שיש במגרשים.

נערך לאחרונה על ידי hapoel15 בתאריך 26 נובמבר 2014, 23:12, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2014, 16:06 
יש חוב על אירוע הדרבי, בין היתר תשלום לעו"ד (שלקחו מחיר סמלי ביותר). כמו כן, פואד שוהה במעצר קרוב לחודש ימים וצריך לעזור לו במצב שהמעצר יימשך או שהוא ישוחרר למעצר בית כי אז לא תהיה לו האפשרות לצאת לעבודה.

נערך לאחרונה על ידי מודה לאוהדים האדומים בתאריך 26 נובמבר 2014, 16:46, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2014, 19:38 
שמה הם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2014, 11:59 
האוהד שנאשם בתקיפת ערן זהבי שוחרר למעצר בית
אלרואי ידעי פואד, האוהד שהתפרץ למגרש בדרבי התל אביבי והכה את שחקן מכבי תל אביב ערן זהבי, שוחרר למעצר בית למשך חצי שנה, תחת פיקוח.
2014-12-03 10:37

מבזק מאקו חדשות 2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2014, 18:16 
חברים, הערב במהלך המשחק במושבה רוזי קדר (מי שלא מכיר מוזמן ליצור איתי קשר בנייד 0545433296 ולקבל ממני את מספר הפלאפון שלה) תאסוף תרומות לטובות המשך ההוצאות המשפטיות על כל המשתמע מכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2014, 19:35 
סמל אישי של המשתמש
אני מאד מעריך אותך אבל זה לא יילך ככה שאתה מבקש מאיתנו לסייע לחשוד באלימות בלי לפרט במה יש לסייע לו (לטענתך, לא מדובר בהוצאות משפט). לפני שאני עוזר לעבריינים, גדולים או קטנים, אני מעדיף לדעת לאן יילך הכסף. כמובן שלא חובה לשתף, אבל אז גם תפסיד אנשים שאולי יתרמו אילו יידעו לאן כספם הולך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2014, 21:24 
שמישהו ישלח לי לינק לפייפאל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 12 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: