תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 16:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 86 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשדוד-הפועל תל אביב
הודעהפורסם: 25 נובמבר 2014, 00:17 
סה"כ משחק בסדר שלנו, שנה שעברה לא היה לנו סגל אדיר אבל שמרנו חזק ועשינו ריצות, השנה אנחנו מתקשים להיכנס למשחק דרך ההגנה והיום בפרקים ששמרנו גם קלענו בפוזושנים ההתקפיים במקביל
היו כמה ריבאנדים של מימון וישר עלתה לי המחשבה שיינסי בחיים לא היה לוקח רב כזה
מה שהם עשו בצבע לגייטס זה בדיחה, אני לא חושב שמימון ממש להט היום פשוט קיבל יותר דקות, יחס הנקודות לדקות שלו זהה, אתה לא מצפה משחקן שמשחק 13 דק לקלוע בספרות כפולות באופן רציף, עשה עבודה גדולה בריבאונד ובהתקפה שם תגוף אחלה של שחקן
סקוט עם משחק טוב, קצת נעלם אבל יצר נקודות והיה אקטיבי 17 נק זה אחלה של תרומה לארי לעומת זאת לא נכנס טוב למשחק סיים עם 12 פלוס 6 וכמה אס יפים גבקשר אליו אני לא מודאג
ורביב - האקס פקטור שלנו יוצא מן הכלל עם איבוד אחד בלבד משחק מסודר גם בפיק אנד רול לא סיבך את עצמו, שוב פעם חילק אסיסטים רבים וקלע 20 ושהוא טוב יותר קל לנו
בקשר לשאר הישראלים מתן מעולם לא היה פחות יעיל, קשה לו בעמדה 4
סקורר ושולדי עם משחק נחמד החטיאו בתחילה אבל 16 נק מהם זו תרומה בהחלט נחמדה
מקווה שנמשיך לרוץ ככה שבוע הבא משחק סופר קשה, שלך עודד

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2014, 00:23 
סמל אישי של המשתמש
אני מבין שלא ראו את המשחק בטלוויזיה אבל זה בסדר, לא הפסתדם כלום ואפשר להגיד אפילו שניצלתם... לצערי אותו כדורסל גרוע, רק הפעם מול קבוצה כל כך גרועה (הכי גרועה שהייתה בליגה בשנים האחרונות) שמאמצע הרבע השני הניצחון לא היה בסכנה.

הגארדים שלנו כולם עשו נקודות אבל זה באמת לא חוכמה מול קבוצה כל כך חלשה. המשחק של רביב היום הוא לא יותר מהוכחה כמה ליובין מאמן גרוע, כל הליגה כבר יודעת שכדי לשתק את משחק ההתקפה שלנו כל מה שצריך זה להביא דאבל טים או עזרה אגרסיבית על רביב, ורק אשדוד נתנה לו לטייל בצורה חופשית לסל. סקוט גם על הנייר עשה מספרים מרשימים אבל בסך הכל ניצל משחק הגנה גרוע של אשדוד עם סלים חופשיים והלך הרבה לקו בגלל שחקנים שלא יכולים לשמור. אובאנון כמו במשחק הקודם די שקט, הוא לא יכול להיות שחקן של 20 נקודות כי הוא לוקח את מה שנותנים לו ולא יותר. עדיין יפה לראות שגם במשחק שהקליעה שלו לא נכנסת הוא מספיק חכם כדי לתרום למשחק ההתקפה, ללכת לקו (שמשם הוא תמיד קולע ואת זה אי אפשר לקחת ממנו) וכמה אסיסטים יפים מאוד.

מתן - סיפור עצוב, גם בלי לראות את המשחק אפשר לדעת בדיוק מה קורה, היום הוא לא שיחק אפילו שנייה אחת בעמדה 3 והיכולת שלו בהתאמה. שום דבר כבר לא הולך לו, בהגנה זה רק נזק (בתחילת המשחק שחקן בלי טיפת כישרון כמו אסקה עושה עליו נקודות קלות) ובהתקפה גם השלשות החופשיות לא נכנסות ואני מסכים לגמרי עם זה שמדובר בכדור שלג מקצועי ומנטלי. תמוה ביותר הסיפור ועד שזה לא ישתנה (אם בכלל) אז אנחנו בבעיה ענקית.

יהונתן היה טוב מאוד בהתחשב בכך שהוא לא תפס יום בהתקפה, בדרך כלל או שהוא תופס יום או שהוא נזק טהור והיום גם כשלא כל הכדורים נכנסו הוא ידע לתרום עם מסירות חכמות, מלחמה בריבאונד והגנה טובה.

מיימון כרגיל אותו סיפור, מעט כישרון אבל הרבה לחימה ומה לעשות שלפעמים זה יכול להספיק. רק מה יהיה עם העונשין... דווקא במכללות הוא היה קלעי סביר של 66-67%, היום 1/6 וזה כמובן לא מתקבל על הדעת. אבל ההבדל היום בתפוקה שלו היה פשוט שהוא שיחק יותר על חשבון גייטס, שהוא כמובן הנקודה המרכזית. לא יעזור כלום, לא משנה כמה נקודות הוא יכול לעשות בערב נתון, בתמונה הגדולה הוא הבעיה הכי גדולה שלנו וכשהוא השחקן הכי יקר והכי חשוב שהקבוצה בנויה עליו אנחנו לא נגיע לשום מקום. התחיל את המשחק מזעזע, אחרי 5 דקות קטש ספסל אותו עד סוף המחצית, העלה אותו בתחילת המחצית השנייה והוא נראה אותו דבר, העלה אותו עוד איזה פעמיים עד הסיום ושום דבר כמובן לא השתנה, וכרגיל לא שומר, וכרגיל לא לוקח ריבאונד. ועל הספסל אדישות מוחלטת, לא מאוכזב מזה שלא הולך לו, לא כועס על זה שהוא מסופסל, לא מטריף את החברים על המגרש, פשוט כלום. יש לדברים האלה השפעה גדולה על מנטליות ואנרגיות של קבוצה וזה נזק עצום. לראות את קרייג סמית' שנס ציונה הרימה מהרצפה נותן מספרים של סופרסטאר, את קרמייקל נותן תצוגות בראשל"צ ומנגד את גייטס ולבכות. קטש לא מתייאש ממנו או שום דבר בסגנון הזה, גם באילת היו לו הרבה משחקים כאלה וקטש ספסל אותו המון וזה לא גרע מהאמון התמוה שהוא נותן בו כל פעם מחדש. ולצערי בצורה הזאת ובמתכונת שבה הקבוצה בנויה אני לא רואה אותנו מגיעים רחוק, גם אם יגיע במהלך העונה עוד זר נגיד (אלא אם כן זה יהיה בינגו מטורף כמו טריקו ווייט או דיימון סימפסון).

עכשיו אנחנו יוצאים לסדרה של שלושה משחקים קשים מאוד נגד שלוש הקבוצות שנמצאות מעלינו חוץ מירושלים ומכבי, אחרי שעד עכשיו שיחקנו בעיקר נגד קבוצות תחתית. לצערי ביכולת הזאת אני לא אופטימי ואנחנו נהיה חייבים להרים את הרמה איכשהו כדי להוציא תוצאות טובות מהמשחקים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2014, 01:23 
סמל אישי של המשתמש
שניה שניה שניה, מתן שיחק רק 4?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2014, 01:33 
סמל אישי של המשתמש
כן.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2014, 01:40 
סמל אישי של המשתמש
וואו.
וואו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2014, 07:13 
לגבי גייטס. כמה שהוא לא שומר ולא לוקח ריבאונד, הדבר שהכי גרוע זה שהוא לא עוגן התקפי. אם הוא היה שחקן שמרכז דאבל אפ, מוציא כדורים החוצה, מפנה אחרים לזריקות, כמו שקרייג סמית עושה, הייתי חי איכשהו בשלום עם ההגנה והריבאונד המזוויעים שלו. אבל גם התקפית הוא לא נותן איזה אקסטרה שהיית מצפה מסנטר בליגה הזו. לא חושב שהוא נותן יותר ממה שקרטיס קלי היה נותן להפועל התקפית (אגב, קלי שחקן התקפה מוכשר שעשה נקודות והרבה גם על שומר טוב כמו שון ג׳יימס).
אני מסכים עם כל מה שיובל כתב. ואני חושב שכמו שהקבוצה נראית כרגע היא לא תגיע רחוק. כי בנוסף להכול ברוב המשחקים העונה הקבוצה שיחקה כדורסל לא טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2014, 07:27 
לטעמי נצחון שמוכיח -שוב- את איכות המחליפים שלנו (מיימון, יהונתן וסקורר), והפעם גם ראינו נכונות של קטש להתמיד עם מי שטוב ולהושיב לזמן ארוך את מי שצריך. בעיני שולדבראנד ראוי לשבח מיוחד על משחק ההגנה, עליו קלי לא חגג. אני קצת תמה על השימוש המינימלי בגוט ו-וורקמן, גם נגד הרצליה, שחקנים שתמיד עולים עם מוטיבציה ו"מציתים אש". מילה על אשדוד- זרים סבירים, אבל סגל ישראלי חלש במיוחד. בן-שימול ורוזן הם צל של עצמם, ואורלנד האנטיפאט מסוגל לפגוע משלוש, אבל הגנתית הוא חתיכת נזק. על היתר אין מה להרחיב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2014, 07:42 
פנאטי בלב כתב:
לטעמי נצחון שמוכיח -שוב- את איכות המחליפים שלנו (מיימון, יהונתן וסקורר), .

אשדוד עם 2 נקודות בלבד מהספסל לעומת 29 שלנו

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2014, 10:11 
אי אפשר לשחק עם רוטציה של 10 שחקנים, בטח לא בקבוצה שמשחקת משחק אחד בשבוע, וזה טבעי שוורקמן וגוט הולכים להתייבש. בגלל זה כשוורקמן חתם הורמו פה הרבה גבות כי גם אם הוא שחקן טוב (ואני מחבב אותו) פשוט אין לו מקום.
המשחקים שהם שיחקו בתחילת העונה היו נטו בגלל החולשה של בראון. עכשיו כשאובאנון משחק קרוב ל-40 דקות במשחק אין את הדקות האלה.

בסופו של דבר אנחנו קבוצה שתקום ותיפול על הגארדים, על רביב-אובאנון-סקוט ואיזה יום הם תופסים, וקטש לדעתי כבר מבין את זה. שלושתם כמעט לא יורדים מהפרקט, כשהם יורדים סקוורר עולה במקומם (באופן טבעי), ומה שנשאר זה סוג של רוטציה בעמדות 4-5 בין גייטס, מיימון, מתן ושולדבראנד.
זה רלוונטי גם לסיפור עם מתן. לדעתי מתן כבר לא ישחק יותר מדי כ-3 לא בגלל שקטש מעדיף אותו כ-4 (אני מניח שקטש כבר מבין שזה לא הולך) אלא בעיקר כי במצב הנוכחי אין לו מקום שם. קטש כבר שלושה משחקים רצוף משחק 40 דקות עם שלושה גארדים.
לצערי כמו שזה נראה למתן אין כל כך מקום בהפועל העונה. ימשיך לקבל דקות בגלל החוק הרוסי ובגלל חוסר היציבות של יהונתן, אבל הוא לא באמת יכול לבוא לידי ביטוי בקבוצה כמו שהיא בנויה כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2014, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
מה זאת אומרת? למה למתן אין מקום בעמדה 3? כמעט כל הדקות (המועטות) שבהן נראינו טוב העונה היו כששיחקנו עם שלושה פורוורדים: המשחק בירושלים, הדקות הבודדות במשחקים הראשונים נגד אילת, נהריה וגליל שבהן שיחקנו עם יהונתן/מיימון ב-4 ומתן ב-3, אפילו הגימיק עם יהונתן ב-3 שעבד טוב. מתן גם נראה טוב בהרכבים האלה. זה שאובאנון הצטרף לא אומר שצריך לשחק עכשיו עם שלושת הגארדים הבכירים 35 דקות למשחק וסקוורר שמשלים את ההפרש. במתכונת הזאת, עם שלושה גארדים וקו קדמי עלוב אז בוודאי שנקום וניפול על הגארדים, אבל ממש אין סיבה שנשחק ככה, איזו אינדיקציה קיבלנו עד עכשיו לפיה מתן לא צריך לשחק בעמדה 3? המקסימום שנשיג מצורת המשחק הנוכחית הוא כמה ניצחונות בעיקר בבית ועוד כמה על קבוצות עלובות כמו אשדוד. מה שצריך לקרות זה שמתן יחזור לעמדה 3 וייתן שם 20-25 דקות טובות שהוא בהחלט יכול לתת, וחיזוק נחוץ לקו הקדמי - אם זה היה תלוי אז היום בבוקר לשלוח את גייטס אבל אם זה צריך להיות מיימון אז שיהיה מיימון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2014, 10:54 
מבלי להיכנס לניתוחים מלומדים, אני מאד מאוכזב מהקבוצה, מצורת המשחק ולצערי גם מהמאמן. המשחק שלנו אינו "שמח", הוא "נסחב", הוא לא שוטף, לא מהנה, מאד כבוי ומאד אנמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2014, 12:06 
לכל המתמרמרים על מתן בעמדה 4 ושגולן גוט לא מקבל דקות, מה חשבתם שיקרה שמביאים זר בעמדה מס' 2 במקום ראיון בראון ? זה היה ברור שגולן לא ישחק ומתן יהיה בעמדה 4 רוב הדקות שלו אם לא בכולן.
התחננתם שיביאו את גודס (אובאנון זה אותה עמדה) זה המחיר של צעד כזה, הסגל ממשיך להיות לא מאוזן בעמדות והיום גם וורקמן לפני גוט ברוטציה ובצדק כי העמדה שלו פשוט עמדה שיש בה עוד כמה דקות לגרד.
עוד דבר, חלק פה מתלוננים על משחק ההתקפה שלנו, אבל מבחינה הגנתית המשחק עם שלושת הגארדים מביא לנו המון יתרונות, ולראיה כשגייטס היה בחוץ משחק ההגנה היה טוב מאד, כשהוא היה על המגרש אשדוד ניצלו את זה שהוא חור בהגנה והלכו פנימה או הביאו אותו לחסימות... בנוסף החטאנו אתמול המון שלשות פנויות (רוב השלשות שהחטאנו היו באמת זריקות טובות) אם חצי מהן היה נכנס היינו מובילים 20 הפרש כבר במחצית.

אני גם חושב שהיו אתמול כמה התקפות מאד יפות, משחק סבלני עם עוד מסירה ועוד מסירה כדי למצוא את השחקן עם המצב הכי טוב לזריקה, חיפשנו הרבה יותר ללכת פנימה לצבע, וגם שאר הגארדים עזרו לפרקים ללימונד בהובלת הכדור ולראיה זה גרם לו לאבד פחות כדורים ולשמור על ריכוז ויכולת גבוהה לאורך כל המשחק.

אל תשכחו שהשינוי עם אובאנון שינה את האיזון בסגל והקבוצה צריכה להתרגל מחדש לרוטציות אחרות ולמצוא קצב חדש וגם לקטש לראות איך הדברים עובדים הכי טוב, אני חושב שהוא הסיק הרבה מהמשחק בהרצליה ובא הרבה יותר מוכן, אני גם מאמין שהדברים יעבדו הרבה יותר טוב בהמשך (חמסה חמסה חמסה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2014, 12:21 
סמל אישי של המשתמש
מה הקשר בין זה שהגיע אובאנון לזה שמתן משחק בעמדה 4? במה זה שונה משתי העונות הקודמות שבהן היו לנו שני גארדים זרים ומתן שיחק אך ורק בעמדה 3?

וספר לי על היתרונות ההגנתיים במשחק שבו ספגנו 77 נקודות מקבוצה נכה ברמה של ליגה לאומית שבוע אחרי שספגנו 92 נקודות בבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2014, 13:05 
אם מתן משחק בעמדה 3 זה אומר שצריך להושיב את סקוט או אובאנון על הספסל - וזה אומר גייטס משחק עם מיימון או לחילופין שולדבראנד, משמע מחליף אחד אצל הגבוהים.
זה עוד יותר לא מאזן את הסגל ולא נותן להשתמש בזרים האיכותיים יותר שיש בקבוצה, מתן לא מייצר נקודות (ואני מסכים שזה גם קשור לעמדה שלו על המגרש) אבל זה המצב הכי פחות גרוע, בנוסף בהרכבים הנמוכים שמשחקים ברוב קבוצות הליגה זה מבחינה הגנתית ומבחינת שימוש בזרים היותר טובים בסגל הרבה יותר נוח ונכון. ומה שאתה כותב שהוא שיחק רק בעמדה 3 בשתי העונות האחרונות זה ממש לא מדוייק, הוא אולי שיחק יותר בעמדה שלוש אבל ממש לא רק, והוא גם מתבגר וקשה לו יותר עם המשחק הפיזי אני מניח.
אם נראה לך הגיוני שמתן צריך לקחת דקות מסקוט או מאובאנון אז אנחנו פשוט נסכים שאנחנו לא מסכימים, ושוב פעם אני חושב שזה הרע במיעוטו בחוסר האיזון הנוכחי בסגל.

ולגבי ספיגת הנקודות אני לא חושב שאשדוד קבוצה ברמה של ליגה לאומית, אני חושב שהם באו התקפית מוכנים מולנו ושהרבע הראשון לא שיחקנו טוב בכלל בהגנה, ובאופן כללי אני מצפה ששלישיית הגארדים שלנו תלחץ יותר, מה שהיא לא עשתה בכלל מול הרצליה ובקושי אתמול, גם הרבה מהנקודות אתמול של אשדוד היו בצבע במיוחד בדקות של יינסי.
המשחק מול הרצליה הוא לא דוגמא לכלום הקבוצה היתה נרפית ונתנו להרצליה לתפוס יום וגם קטש לא בא מוכן למשחק בעליל והוא גם אמר את זה.
לגבי אתמול גם אני חייב להוסיף שאשדוד משחקים ברוטציה מאד קצרה, וחבל שאנחנו לא לוחצים ומתישים אותם, אני לא יודע מה השיקולים של קטש בלא ללחוץ, יכול להיות שזה קשור בשליטה בקצב המשחק, בכל מקרה הייתי רוצה לראות את זה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2014, 13:34 
סמל אישי של המשתמש
כמעט כל מה שאתה כותב לא נכון עובדתית.
זה לא ההרכב הכי פחות גרוע כי כבר נראינו יותר טוב כששיחקנו עם שני גבוהים ומתן בעמדה 3.
אין שום איזון בקבוצה אם יש שלושה גארדים שמשחקים כל אחד 35 דקות למשחק, בזמן ששני זרים ועוד שני ישראלים בכירים כמו מתן ויהונתן מתמודדים ביחד על 80 דקות או פחות מזה. 4 שחקנים שמשחקים על 3 עמדות ועוד 4 שמשחקים על 2 עמדות זה בדיוק ההפך מאיזון, במקום ש-5 שחקנים ישחקו על 3 עמדות ועוד 3 על 2 עמדות שזה כמובן יחס הרבה יותר הגיוני.
20 דקות של מתן בעמדה 3 לא יגרמו לכך שאובאנון או סקוט "ישבו" על הספסל. זה בסך הכל אומר ששלושת הגארדים הבכירים ישחקו 30 דקות כל אחד במקום 35 שזה הרבה יותר טבעי, וסקוורר לא ישחק יותר מ-10 דקות למשחק שהרי אין שום סיבה שהוא ישחק כל כך הרבה כשיש שלושה גארדים משמעותית יותר טובים ממנו.
מתן שיחק ב-4 רק במקרים בודדים של חוסר ברירה כמו זר חסר או בעיית עבירות קיצונית, אדלשטיין לא שיחק איתו בעמדה 4 מרצון ואפשר גם לשמוע את הפרשנות שלו העונה כשאמר לא פעם שמתן לא 4 ולשחק איתו שם זה בדיחה. בדיוק ההפך ממה שקורה עכשיו כשקטש מעדיף לשחק איתו רק בעמדה 4 ומשחק איתו בעמדה 3 רק בלית ברירה (כשבראון היה הזר שלנו או כשסקוט היה פצוע) והתוצאות בהתאם.
זה שאתה כותב שהוא מתבגר וקשה לו עם המשחק הפיזי זה בכלל הזוי כי זה בדיוק מה שקורה כשהוא משחק בעמדה 4, מקבל שחקנים שגדולים עליו ב-10 סנטימטר ו-20 קילו שעושים ממנו צחוק, במקום שישמור על גארדים כמו שהוא עשה כל הקריירה בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2014, 13:49 
סמל אישי של המשתמש
.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

נערך לאחרונה על ידי its-sick בתאריך 26 נובמבר 2014, 15:37, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2014, 15:35 
סמל אישי של המשתמש
כאילו כשריון בראון היה פה מתן לא שיחק ב4. זו פשוט פיקסציה של קטש שלא קשורה לכלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2014, 16:25 
אני דוקא די מסכים שההרכב של רביב-אובאנון-סקוט הוא הרע במיעוטו. לא יודע כמה זה ״עובדתי״ שאנחנו נראים רע בהרכב הזה וטוב כשמתן 3, סה״כ אובאנון פה רק שלושה משחקים ויש פה גם עוד פקטורים.
שורה תחתונה הבעיה היא לא שמתן חסר ב-3 אלא כמה שהוא רע ב-4, וזה כמובן מצטרף לבעיות אחרות (הבעיה עם גייטס, העובדה שהוא ומיימון לא משחקים ביחד, חוסר היציבות של שולדבראנד, השבלונה בהתקפה עם פיק אנד רולים שלא יוצרים יתרון) כך שבסופו של דבר במשחק נתון אנחנו נקום וניפול על הגארדים ועל יום קליעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2014, 17:13 
ובנוסף - מתן הוא לא פיק אנד רולר. כשהוא על המגרש ליד גייטס (בעמדה 4. בעמדה 3 הוא תורם וזו העמדה שבה הוא צריך לשחק) האופציות לפיק אנד רול מועטות ואז ההתקפה נראית שבלונית. כשמיימון ליד גייטס יש שני חוסמים שיכולים לעשות פיק אנד רול יותר יעיל. גם שולדבראנד נותן יותר אופציות, לפיק אנד רול או פיק אנד פופ שבו יהונתן יוצא החוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2014, 17:23 
מסכים. שכשמתן 4 וגייטס 5 זה אומר שגייטס כל ההתקפה עסוק בלחסום על הפרימטר (במקום שיהיה עוד גבוה שיתמקם בפנים או עוד גבוה שיחסום), וקל מאוד להגנות להתמודד עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2014, 18:33 
יובל אני חושב שהחלוקה של העמדות שאתה עושה היא לא נכונה וגם אם נלך לשיטתך אני לא חושב שגייטס יונתן וג'רון צריכים לחלוק 80 דק זה לטעמי יותר מדי בשבילם.
ואני חושב שסקוורר צריך וטוב שהוא משחק יותר מעשר דקות.
בכל אופן אני אגיד שוב שאני לא חושב שמתן זה טוב בארבע אלא שפשוט אנו מרוויחים דברים אחרים מזה שלטעמי שווים לנו בסוף יותר...
ואני ממש מתבאס לראות את מתן משחק ככה ובטח לראות את גולן מתבאס על הספסל ממהלכים טובים של אובאנון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2014, 20:00 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
אני דוקא די מסכים שההרכב של רביב-אובאנון-סקוט הוא הרע במיעוטו. לא יודע כמה זה ״עובדתי״ שאנחנו נראים רע בהרכב הזה וטוב כשמתן 3, סה״כ אובאנון פה רק שלושה משחקים ויש פה גם עוד פקטורים.
שורה תחתונה הבעיה היא לא שמתן חסר ב-3 אלא כמה שהוא רע ב-4, וזה כמובן מצטרף לבעיות אחרות (הבעיה עם גייטס, העובדה שהוא ומיימון לא משחקים ביחד, חוסר היציבות של שולדבראנד, השבלונה בהתקפה עם פיק אנד רולים שלא יוצרים יתרון) כך שבסופו של דבר במשחק נתון אנחנו נקום וניפול על הגארדים ועל יום קליעה.

הבעיה היא לא שילוב רביב-אובאנון-סקוט ביחד על המגרש למרות שאני לא מת על זה, ועוד פחות כשסקוורר מחליף את אחד מהם. אין בעיה שנשחק 20 דקות עם מתן ב-3 ובשאר הדקות כשמתן על הספסל נשחק עם שלושה גארדים - זה גם לא שיש אפשרות אחרת בכלל. הבעיה שאנחנו משחקים 40 דקות עם שלושה גארדים (מתוך ארבעה בלבד ברוטציה), אנחנו מפסידים את מתן בעמדה 3 - ויש לו מה לתרום בעמדה הזאת מבחינה הגנתית בטח כשאנחנו נראים איך שאנחנו נראים מהבחינה הזאת, אנחנו נראים זוועה כשהוא משחק בעמדה 4, גם יהונתן נפגע מזה כי הוא שחקן שצריך את הקרדיט ואת הדקות המובטחות וכבר לא פעם ירד לספסל עצבני ובצדק אחרי שהיה טוב, אין ריבאונד, אין משחקים פנים, כל הבעיות הידועות. אם מתן חוזר לרוטציה בעמדה 3, משחק 20 דקות בעמדה הזאת ובשאר הזמן משחקים עם שלושה גארדים - שזה משאיר 30 דקות בממוצע לכל אחד מהגארדים האחרים ועוד 10 לסקורר שזה חלוקת הדקות האופטימלית, ואנחנו משחקים 40 דקות עם שני גבוהים, אנחנו ניראה הרבה יותר טוב. למעשה שום דבר לא השתנה מהבחינה הזאת (וזה משהו שכולם כתבו כל העונה) חוץ מאשר שאובאנון החליף את בראון אז אנחנו נראים פחות גרוע. וגלעד, זה ששלושת הגבוהים שלנו לא צריכים לחלוק 80 דקות זה נכון, אבל הפיתרון צריך להיות חיזוק לקו הקדמי בזר של 30-35 דקות, לא להעביר את מתן לשם כי זה רק הופך את כל העסק להרבה יותר גרוע גם בסגל הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2014, 20:05 
הפיתרון של חיזוק הוא טוב ויפה אבל אני לא בטוח שיש לנו כסף לזה כרגע.... השאלה היא מה הדברים הטובים לעשות במסגרת הסגל הקיים... וזה חוזר למה שלדעתי הוא הרע במיעוטו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2014, 20:27 
סמל אישי של המשתמש
וכאמור הרע במיעוטו הוא שמתן ישחק את הדקות שלו בעמדה 3 ונשחק כל הזמן עם שני גבוהים.
כל דקה של מתן ב-4 היא נזק לעומת משחק עם שני גבוהים אמיתיים (ולא משנה מה הרמה שלהם) אז זה אוטומטית יורד מהפרק.
ולמתן יש בהחלט מקום ברוטציה בעמדה 3 על חשבון ה-34 דקות בממוצע של רביב, אובאנון וסקוט וה-18 של סקורר, כמו שהיה לו מקום בשתי העונות הקודמות והיה לו מקום מתחילת העונה.
אם אתה חושב שמתן צריך לקבל אפילו דקה אחת בעמדה 4 על חשבון אחד הגבוהים, או לחילופין לא לראות פרקט בכלל אז באמת אין טעם להתווכח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 נובמבר 2014, 20:37 
אני נדהם מהסבלנות שלך להתווכח איתו יובל. כל הכבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2014, 22:56 
רדנקו תנוח, אנחנו מנהלים דיון לא מתווכחים.

יובל נראה לי שנסכם שאנחנו רואים את חלקות הדקות הרצויה אחרת, בכל מקרה אני חושב ש-3 שחקנים על עמדות 4-5 בלי שמתן ישחק שם זה לא ריאלי גם מבחינת עבירות לתת וכמות הדקות המתאימה.
מעניין יהיה לראות אם קטש ישנה את הצורה שבה הוא משתמש בסגל ובעמדות של השחקנים בשבועות הקרובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 86 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: