20 כתב:
גבעתיים כתב:
20 כתב:
מאוד משעשע שזה קורה ביום שבו אלו שמביאים למדינה דו-לאומית מאשרים חוק על יהדות המדינה.
משעשעים אלה שאומרים שהם שונאים את סכנין כי היא "גזענית", כשבעצם הם שונאים אותה כי היא קבוצה של ערבים שלא מתביישים בזה
מעניין כמה מאלה שמתנגדים להנפת דגלי פלסטין בסכנין היו במשחקים של ברצלונה והנפת דגלי קטלוניה
אש"ף / פתח הוא ארגון מחבלים שרוצים להשמיד את המדינה ואם אפשר בטבח. כבר עכשיו אנשיו מאושרים על כל אזרח וחייל ישראלי שנהרג וחוברים לערבים האחרים שמאיימים על קיום המדינה.
איך עכשיו נראית ההשוואה לקטלוניה ? עדין משעשע ?
אני שמח שאתה מסכים עם שתי הנקודות הראשונות. הן החשובות.
הנקודה השלישית היא מעניינת. לא משעשעת.
לגוף העניין - ברור שלדגל פלסטין הוא דגל של מדינה שרוצה ברעתה של מדינת ישראל, גם אם אפשר להתווכח על ההגדרה שלך.
בעוד שבקטלוניה 80% הצביעו במשאל העם לפני שבועיים על עצמאות, 70% מערביי ישראל רוצים להישאר בה גם אם תקום מדינה פלסטינית. אני חושב שהנתון הזה חשוב יותר מאשר הרמת דגל כזו או אחרת, אבל זכותך לחשוב אחרת.
לא חושב שתמצא גורם צבאי שיגיד לך שהפלסטינים מאיימים על קיום המדינה. מציקים כן, אבל בוודאי שלא איום קיומי.
על מדינת ישראל יש שני איומים קיומיים - הגרעין האיראני והמדינה הדו-לאומית. מכיוון שהסכמתי איתי שביבי ובנט מובילים למדינה דו-לאומית, ראוי שתסיק מסקנות
מסכים שכל הטיפול בנושא השטחים שערוריתי, דבילי, פוגע קשות במשאבי המדינה וביחסי החוץ, You name it.
אבל זה לא מכשיר הנפת דגלי פתח שלא מכיר בקיומנו שתומכיו שמחו בפיגועי החמאס, ולגבי השמדה (ואני ממש לא מפחד מכל העקרבים גם ביחד) היו שמחים אם יכלו ועלולים לעשות פיגועים כמו שיש בירושלים בימים אלה וקשים מהם.
המבחן האחרון שלהם היה בימים האחרונים כשהעיזו להעלות על הדעת למנוע הכנסת דגלי ישראל. ובקודם לו, אכלו בתיאבון את הסיוע מקטאר.
בקיצור, שביל האמצע הנכון הוא תמיד הפיתרון. ושביל האמצע הוא לחיות איתם באחווה ככל שיקבלו אותה. אבל, לאסור על הנפת דגלי פתח.
כשחיה טועמת דם אדם היא משתנה, וצריך לסמן גבול בצורת איבוד ביתיות לזמן זה או אחר.