אדום אופטימי כתב:
אלפקה, במשחק בסכנין הורתה המשטרה שאין להכניס דגלים זולת דגלי ישראל לפי מה שכתוב בספורט 5.
במידה ותהיה חריגה מההחלטה האם מותר להנהלת בית"ר להפסיק את המשחק עד להורדת הדגלים ?
לך וגם לי חשוב שיפסיקו קריאות גזעניות במשחקי ספורט ( אולי בכלל) . לי באותה מידה לא מתאים שיונפו דגלים של אוייבי המדינה באירועי ספורט.
אני לא בעד הנפת דגלי ישראל אבל גם לא מתנגד לכך אלא רק מעדיף שלא יונפו.
עפ"י החוק הישראלי, דגל פלסטין הוא לא דגל של מדינה/גוף עוין. מותר לנופך בו בדיוק כמו שמותר לנופף בדגל של דנמרק, ברזיל או הרפובליקה הדומניקנית. כשהקיסרים עושים את ההצגה שבה הם כאילו רוצים שלום הוא אפילו מונף בכנסת, למשל:

גזענות, לעומת זאת, היא כן עבירה על חוקי המדינה, שהעונש עליה הוא מאסר של 5 שנים. כמו כן, פיפ"א מחייבת ענישה מאוד כבדה לכל קבוצה שאוהדיה נוהגים בגזענות(אני לא זוכר בדיוק ולא מצליח למצוא כרגע את התקנות, אבל למיטב זכרוני העונש שהם דורשים הוא הפסד טכני בפעם הראשונה, הורדת נקודות בפעם השנייה, והורדת ליגה על כל פעם נוספת, בנוסף להרחקת האוהדים שעושים את זה), ומאיימת להרחיק מדינות שלא אוכפות את הכללים הללו מכל תחרות בינלאומית.
הנפת דגל כהנא לעומת זאת, שבכלל לא נדירה ביציעים של ביתר ולא יפתיע אף אחד אם תהיה גם ביום שני, היא אכן עבירה על החוק בגלל הזדהות עם ארגון טרוריסטי(עפ"י ההגדרה של מדינת ישראל).
למען הסר הספק וטיעוני "קיצוניים משני הצדדים" שלך, גם אם סכנין יניפו דגלי דאע"ש/חמאס/חיזבאללה/הרייך השלישי/שבדיה(בהנחה ועד יום שני ליברמן יספיק להכריז עליה כמדינת אוייב), או יקראו קריאות כמו "מוות ליהודים", הדרישה להעניש אותם באותו אופן שחייבים להעניש את ביתר כבר שנים תהיה יותר מלגיטימית(חוץ מדגל שבדיה, אפילו אם היא תוגדר כמדינת אוייב עד אז).