אדום נחמד כתב:
אני לא מכחיש שזהבי מציג תכונות שאני לא ממש מעריך.
הוא מגלומן, הוא מאוהב בעצמו, הוא חי בשביל תשומת לב.
אז מה? הוא לא מתחרה על תואר האדם הנפלא בישראל..
שוב, אם הוא היה מגלומן, מאוהב בעצמו, וחי בשביל תשומת לב כשבמקביל הוא מביא תארים להפועל, זה לא היה ממש מפריע לכם..
אני האמת לא מבין איך אפשר לא לשנוא אותו. ביום שהוא בא אליך לשער 5 והתגרה בך אחרי גול הוא נמחק. עד אז הכל היה לגיטימי. כמו שזהבי מצפה מאנשים להבין שהוא שחקן מקצוען ועושה מה שטוב לו, אני מצפה ממנו להבין שזה כדורגל וזה אמוציות ומעבר כזה למכבי לא יכול לעבור בשקט, ו"הטיפול" שהוא קיבל פה מאוהדי הפועל זה כלום לעומת מה שהיו עושים לו ביון או טורקיה שגם בספרד ראינו מה היה עם פיגו ואפילו בנבא שרפו חולצות של לברון. אותו דבר גרשון דרך אגב.
אז עברת, סבבה. תהיה כוכב, תביא להם אליפויות, תנשק את הסמל, מה שאתה רוצה. לבוא לאוהדים שעשו אותך, לקבוצה שבזכותה אתה מי שאתה היום ולירוק להם בפרצוף בצורה הזו זה כבר להיות זבל אמיתי, בן אדם בלי שום ערכים וכבוד. וזה זהבי, אין ערכים ואין כבוד. נימני הוא פסל החרות לעומתו (ולא רק לעומתו, אחד האנשים היותר חכמים שיש פה בביצת הכדורגל שלנו).
אני נגד אלימות, שפואד נכנס למגרש מאוד כעסתי, אבל כעסתי כמו שהייתי כועס על הבן שלי אם הוא היה מכה מישהו, אפילו אם לאותו מישהו היה מגיע. להגיד לך שבתוך תוכי באותו רגע, אחרי שהוא חגג מולנו לא רציתי שמישהו יפוצץ אותו, זה יהיה שקר גס. זה יצרי ולעולם לא מגיע לידי מעשים, אבל זו היתה ההרגשה שלי באותו רגע וזו הרגשה שאני יכול להרגיש רק כלפי מישהו שאני שונא ותאמין לי, אין יותר מדי אנשים כאלה.