תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 17:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 22 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הישראלים
הודעהפורסם: 16 נובמבר 2014, 22:59 
צריך להעלות את זה. משקיעים בישראלים זה יפה. אבל כרגע:
מתן בעונה גרועה. יהונתן חלש. רביב היום במשחק זוועתי. גוט לא מקבל דקות וסקוורר בסדר גמור. אבל ההשקעה בו לא מצדיקה את החיפוף המקומם בזרים.
הדעה שלי ברורה ולא הסתרתי אותה. קודם כל להקצות 400 אלף דולר לזרים בבניית הקבוצה. אבל אם החליטו אחרת, אז בבקשה, השחקנים האלה צריכים להצדיק את האמון שנתנו בהם. כרגע גם הידראלים לא תורמים וגם אנחנו נשארים עם מיימון שזה זר של לאומית ועם סקוט שהוא פשוט שחקן מפוזר וגם היום היה גרוע מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הישראלים
הודעהפורסם: 16 נובמבר 2014, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
ההישראלים זאת הבעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2014, 23:07 
הבעיה היא לא הישראלים. הבעיה היא הקונספציה שכושלת עונה אחרי עונה ועדיין ממשיכים איתה כי אנחנו יודעים יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2014, 23:08 
סמל אישי של המשתמש
עזוב אותי מהדיון השחוק הזה כרגע.
מה שמפריע לי כרגע זה מה שהישראלים שלנו (לא) נותנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2014, 23:10 
סקוורר לא בסדר גמור, הוא גרוע מאוד מאז המשחק מול ירושלים כמו שאר הישראלים שלנו. לא עבר את ה-3 נקודות כבר ארבעה משחקים (וזה שחקן שמקבל 15 דקות במשחק), פאולים מטופשים, מחטיא שלשות חופשיות, גם ניהול המשחק שלו לא מדהים (פחות בלאגן מרביב אבל לא שווה את מופעי הנגרות שהוא נותן). בסדר, לוחץ קצת בהגנה ומדי פעם עושה פחות נזק מרביב בהובלת הכדור אבל בהחלט יש לו חלק בבעיות של הקבוצה ואי אפשר לנקות אותו מאחריות.

ברור שמתן ויונתן הם בעיה יותר גדולה כי הם אמורים להיות ישראלים מובילים של 20-30 דקות ומלבד המשחק מול ירושלים הם עושים רק נזק.

מאכזב מאוד כי זה אמור היה להיות היתרון היחסי שלנו.
לא משנה כמה זרים נחליף, עם היכולת של מתן ושולדבראנד לא נגיע לשום מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2014, 23:13 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
לא משנה כמה זרים נחליף, עם היכולת של מתן ושולדבראנד לא נגיע לשום מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2014, 23:46 
לימונד מתחילת העונה משחק רע.
לעיתים נדירות הוא בסדר (כמו בסיום נגד גליל, למשל), בד"כ הוא קצת פחות מבסדר, ולפעמים הוא נראה כאילו הוא מנסה להחריב את המשחק.
גם כשהוא קולע בדאבל פיגרס (וזה קרה רוב המשחקים), הוא פשוט מחטיא, עושה שטויות והורס התקפות.
מישהו חייב להגיד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2014, 23:47 
סמל אישי של המשתמש
כולם אומרים את זה.

גם הוא וגם גייטס מעמידים מספרים יפים, אבל עושים נזק אדיר. (מסיבות שונות לגמרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2014, 23:51 
אצל גייטס ידעת מה אתה מקבל, זה אולי היה טעות של קטש ואמרו את זה עוד לפני שהוא שיחק דקה.
על לימונד אף אחד לא מדבר. אולי לפעמים מישהו רומז שהוא לא במיטבו, ואז בד"כ באים כולם ומשתיקים אותו.
הבן אדם פשוט משחק מחריד. לפעמים זה כל כך רע שזה נראה כמו סבוטאז' (לפני שתקפצו עליי, ברור לי שזה לא, אבל זה נראה.)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2014, 23:57 
סמל אישי של המשתמש
לא סבוטאז', אני חושש מה"מחלה" שהייתה לו לפני הפועל.
אבל באמת שאני לא רוצה לחשוב על זה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2014, 23:59 
אני לא בטוח אם התכוונת למה שאני חושב, אבל למקרה שכן, אני מעדיף שלא תסביר לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2014, 09:08 
Noam כתב:
לעיתים נדירות הוא בסדר (כמו בסיום נגד גליל, למשל), בד"כ הוא קצת פחות מבסדר, ולפעמים הוא נראה כאילו הוא מנסה להחריב את המשחק.
גם כשהוא קולע בדאבל פיגרס (וזה קרה רוב המשחקים), הוא פשוט מחטיא, עושה שטויות והורס התקפות.
מישהו חייב להגיד את זה.

הוא רע לא בגלל ששכח לשחק. הוא פשוט בשיטה של קטש לא מגיע למצבים פנויים ולחדירות נוחות כמו שהגיע אצל ארז.
זאת הסיבה העיקרית. הוא פשוט תקוע עם הכידרור, הצבע מפוצץ בשחקנים והוא לא יכול לחדור, ואז עוד פיק אנד רול ועוד אחד, כשבד"כ הוא מקבל את שני שחקנים על הראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2014, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
דווקא אתמול הגיע לא מעט למצבים טובים. לא יודע מה הסיפור. אין ספק שחסר לו איזה קרלון בראון לידו שקצת יוריד מהלחץ וכשלא הולך יקח את הכדור ויזיז את כולם הצידה. איפשהו הלך לרביב הבטחון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2014, 10:06 
ranjef כתב:
Noam כתב:
מישהו חייב להגיד את זה.

הוא רע לא בגלל ששכח לשחק. הוא פשוט בשיטה של קטש לא מגיע למצבים פנויים ולחדירות נוחות כמו שהגיע אצל ארז.
זאת הסיבה העיקרית. הוא פשוט תקוע עם הכידרור, הצבע מפוצץ בשחקנים והוא לא יכול לחדור, ואז עוד פיק אנד רול ועוד אחד, כשבד"כ הוא מקבל את שני שחקנים על הראש.

מסכים.
בצורת המשחק הנוכחית רביב מחזיק המון את הכדור, וגם כשהוא מגיע לזריקה זה אחרי עבודה מאוד קשה והאחוזים יורדים. אחד הדברי הטובים שארז עשה במשחק התנועה זה שרביב נע הרבה בלי כדור וקיבל אותו לזריקה ולא היה צריך ליצור את הכול לבד.
בכלל, כל משחק ההתקפה של הפועל גם מסרס את השחקנים האחרים כי הם פשוט לא נוגעים בכדור. יהונתן לא מקבל כדור ומתן לא נוגע בכלל בכדור, ואין כמעט מסירות.
ומצטער, זו אחריות של קטש. אי אפשר שמשחק ההתקפה של הפועל יהיה פיק אנד רול בין שני שחקנים כשכל היתר עומדים ומסתכלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2014, 10:07 
הפועל כתב:
דווקא אתמול הגיע לא מעט למצבים טובים. לא יודע מה הסיפור. אין ספק שחסר לו איזה קרלון בראון לידו שקצת יוריד מהלחץ וכשלא הולך יקח את הכדור ויזיז את כולם הצידה. איפשהו הלך לרביב הבטחון

הסיפור הוא שכשאתה מגיע למצב קליעה אחרי שכדררת 20 שניות, וניסית עוד פיק אנד רול ועוד חדירה, אתה קצת סחוט ועייף והזמן לוחץ והאחוזים יורדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2014, 10:14 
purvis short כתב:
ranjef כתב:
Noam כתב:
מישהו חייב להגיד את זה.

מסכים.
בצורת המשחק הנוכחית רביב מחזיק המון את הכדור, וגם כשהוא מגיע לזריקה זה אחרי עבודה מאוד קשה והאחוזים יורדים. אחד הדברי הטובים שארז עשה במשחק התנועה זה שרביב נע הרבה בלי כדור וקיבל אותו לזריקה ולא היה צריך ליצור את הכול לבד.
בכלל, כל משחק ההתקפה של הפועל גם מסרס את השחקנים האחרים כי הם פשוט לא נוגעים בכדור. יהונתן לא מקבל כדור ומתן לא נוגע בכלל בכדור, ואין כמעט מסירות.
ומצטער, זו אחריות של קטש. אי אפשר שמשחק ההתקפה של הפועל יהיה פיק אנד רול בין שני שחקנים כשכל היתר עומדים ומסתכלים.

נכון, זאת גם הסיבה ליכולת של יונתן אגב. אצל ארז הוא היה מגיע להרבה מצבים של חצי מרחק של קליעות נוחות, ואותן הוא קולע באחוזים טובים. כשהוא מסתכל על פיק אנד רול מהצד, או מקבל כדור
לפוסט אפ - הוא בקושי יעשה סל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2014, 10:27 
יהונתן בכלל לא מקבל כדורים. כלום. לא בפיק אנד רולים, לא בפוסט אפים. כלום. עומד על המגרש ורואה איך רביב וגייטס מנסים במשך 20 שניות לעשות איזה פיק אנד רול. אז כשהוא סוף סוף מקבל איזה כדור במקרה - הוא מנסה לעשות משהו וזה נראה רע.
כל משחק ההתקפה של הפועל רע, מסורבל, הכדור לא נע, וזה מאוד מקל על ההגנות שממול.
והכי מבאס - שלא רואים שום שיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2014, 13:15 
רביב קודם כל פשוט לא יורד מהמגרש. משחק 34 דקות למשחק. זה מטורף. ברור שהוא מקבל החלטות רעות.
הוא קולע באחוזים מזעזעים - חוץ משני משחקים הוא לא הגיע ל-40 אחוז ל-2 נקודות ומהשלוש הוא קולע בפחות מ-30% למשחק.
והוא גם לוקח 25% מהזריקות של הקבוצה כולה.
ומאבד הכי הרבה בליגה.
מה הפלא שאנחנו נראים ככה, וזה עוד בלי לדבר על הזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2014, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
לפי הנתונים באתר המנהלת - 29% השנה.
היתה לו ירידה חדה באמת אחרי הפציעה, אבל בסדרת הפלייאוף מול אילת היה לו דווקא 100% לשלוש (6/6)

ורביב שנה שעברה שיחק 35 דקות בממוצע. הבעיה זה לא מספר הדקות כנראה, כמו מה שהוא צריך לעשות בהן.
אין השנה את בראון שכשלא הולך לוקח את הכדור ומזיז את כולם הצידה. כנראה שזה משפיע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2014, 21:33 
לא סביר שלרביב תהיה עונה מוצלחת כמו הקודמת. ככה זה עם עונות שיא. תשאלו את ורמוט ושכטר, או כל ספורטאי ישראלי אחר.
וזה עוד לפני שהזכרתי את זה שבעונה הקודמת שיחק לידו גארד תותח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2014, 22:22 
מדהים שלפני שבוע כולם היו פה באופוריה והפכו את השחקנים לענקיים והיום אחרי הפסד בגלל ירידת מתח
כולם נכנסים לפאניקה.

קצת פרופורציות, בליגה הזו שהבטן שלה עמוקה מאוד וכמעט כל קבוצה יכולה לנצח את השניה (חוץ משתיים למעלה ושתיים למטה).
צריך לבוא פשוט מוכנים מנטלית וברצינות לכמה שיותר משחקים.
מי שבא מוכן בראש יקח את המשחק בסופו של דבר .

הישראלים שלנו הם היתרון הגדול שלנו והם עוד יראו את זה בהמשך העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2014, 22:57 
סמל אישי של המשתמש
רביב לא צריך שחקן על כמו קרלון לידו, הוא פשוט צריך רכז. וממש לא ברור לי למה לא הגיע אחד כזה העונה, במיוחד בשיטה של קטש שבהם הרכזים הרבה יותר דומיננטיים מאשר אצל אדלשטיין. הוא לא רכז אלא קלעי ולא ברור לי למה קטש משתמש בו ככזה ועוד בצורה כל כך אגרסיבית. לצערי אני גם לא רואה שינוי שאפשר לעשות בסגל השחקנים כדי לתקן את זה והדבר היחיד שאפשר לעשות זה לתת לאובאנון קצת להריץ את הפיק-אנד-רול, מה שעד עכשיו גם לא קורה.

מי שמדאיג אותי לא פחות הוא מתן, זה כבר לא אותו דבר גם בהתקפה וגם בהגנה. הוא כבר בן 34 וברור שבאיזשהו שלב הנפילה צריכה להגיע. יש נסיבה מקלה גדולה והיא שהוא משחק בעמדה 4 ובדקות המועטות שהוא קיבל העונה בעמדה הטבעית שלו הוא נראה יותר טוב, אבל זה מעבר לכך. לפחות עד עכשיו (בדגש על עד עכשיו כי אני ממש לא ממהר לקבור אותו) הוא הפך להיות נטל בהתקפה - משהו שהוא הצליח יפה מאוד להימנע ממנו בשתי העונות הקודמות, וגם ההשפעה ההגנתית שלו פחתה משמועתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 22 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: