בני יעקבי כתב:
עוד תנאים כתב:
במקום להביא כל פעם עונשים הזויים ללא הרתעה אולי שהדיינים האלה יביאו פתרונות?
הרי שני המועדונים עשו את הפעולות הנדרשות מצדם מבחינת אבטחה וכו'. אז למה להעניש את הקבוצות?
למה להעניש את יושבי שער 5? חוץ מזריקת החפצים כל היציע התנהג כראוי (וגם על זה אני באופן כללי לא חושב שצריך לקבל עונש קולקטיבי, יש כל כך הרבה מצלמות אבטחה באצטדיון, כל פינה מצולמת, תתפסו את הזורקים ותענישו אותם, למה להעינש את כל היציע?). ואני לא מדבר בכלל על האוהד שפרץ, גם אותו תפסו, שישפטו אותו בבית משפט מה אשמה הקבוצה?
עוד דבר, איך הם בכלל החליטו לסגור דווקא את יציע 10-11 במשחקים של מכבי? נערכה הגרלה לכל המנויים שלל אוהדי מכבי, למה לא לסגור את 8? למה לא את שער 13?.
איך זה בכלל הגיוני שהעונשים בכלל שווים? שיבדקו כל קבוצה וכל התפרעות לגופה - עושה רושם שהדיינים פשוט החליטו ללכת על עונש "פופוליסטי", הרי ההיגיון אומר שאין מה להעניש את הקבוצות, אבל מצד שני זה היה נראה כביכול רע שהקבוצות יוצאות "נקיות" אחרי סקנדל כזה.
סליחה שהמחלה הצמהובה אומרת את זה מילא שרמון בצר לו אומר את זה? מילא אבל פה? מה שתי הקבוצות עשו את הפעולות הנדרשות ממצדם. אני אזכיר למי ששכח. זהבי סרב לרדת מהמגרש 15 דקות בעידוד של כל הצוות המקצועי שלו והשחקנים ושהם עודדו קהל לרדת למגרש. זה עשו כל מה שביכולתם מבחינת אבטחה? מאיפה הזבל הזה? נגיד שהשופט טעה והוציא אדום לא מוצדק? זה עילה להשתוללות של המחלה החל בג'ורדי וכלה באוהדים שפרצו למגרש? המחלה פיצצה את המשחק היתה צריכה להענש בחומרה יצאו בנס בגלל שרמון עני ומת פחד מקנס כספי.
נגיד שלא היה מוציא אדום גם כן מכבי היו מפוצצים את המשחק? או שממשיכים אותו מיד....
יכול להיות שאתה צודק. שיעמידו לדין את זהבי , שיעמידו את גארסיה, אובארוב. כל מקרה לגופו. אתה יודע מה , בגלל שבמכבי היו המון מעורבים בפיצוץ, אפשר אפילו להעמיד את הקבוצה לדין. אבל לא להוריד נקודות. לא לפגוע בספורטיביות. שיענישו את השחקנים, הרחקות, קנסות וכו. בכל מקרה הנקודה שלי היא שהדיינים לא ניסו בכלל לנתח כל מקרה לגופו ופשוט הסתפקו בעונשים שווים - ככה אף צד לא יכול לטעון לקיפוח, ומוגזמים - כמו שאמרתי מקודם, כדי להראות לכולם שכאילו נכנסו בנו חזק. בפועל- לא הושגה פה שום הרתעה